pisma
Brojač posjeta
210820
Arhiva
« » lip 2011
pisma
Nema zapisa.
Linkovi
Nema zapisa.
Blog - lipanj 2011
srijeda, lipanj 29, 2011


NAZIV "SERENADA NA TERACI" - NAJPRIJE "NA TERACI" PA - "SERENADA"

Děkujeme všem návštěvníkům z ČESKÁ REPUBLIKA - článek o Anni !!!!
NASLJEDNICA - NICK podle mých genech - NAŠE CHORVATSKÉ JUDITA


LINK : http://www.youtube.com/watch?v=NyzsWcxVU-I

DRAGI MOJI , ANNA MI SE ZAHVALILA , ŠTO ME JAKO IZNENADILO , JER STVARNO NISAM OČEKIVALA - KAD NEŠTO RADIM ONDA JE TO "ONO " ŠTO JA PREPOZNAM I ŽELIM PODIJELITI S VAMA .
ANNA JE ČEHINJA, AL SE UDALA ZA VIŠANINA I ŽIVE U PRAGU. RODILA SE U ČEŠKOJ  , ALI JE PO BAKI HRVATICA ( IZ BJELOVARA:) I ZEZLA ME, LIJEPO PIŠE NA HRVATSKOM .
ANNA IMA SVOJE RAZLOGE ZBOG KOJIH SE NALAZI U MNOGIM NAŠIM PJESMAMA , I ONA SE KAO I JA BOJI DA ONE NEKADAŠNJE, LIJEPE POMALO NESTAJU. ANNA IH ČUVA OD ZABORAVA PJEVAJUĆI ZA ČEHE, KOJI SU NJIMA ODUŠEVLJENI. VOLI NJIHOVE RIJEČI I KAŽE DA "IMAJU PREKRASNU MELODIČNOST" - NA KOJU JE ONA "PALA" !
PJEVANJEM SE BAVI AMATERSKI I PIŠE MI ,DOK PJEVA   VIDI LJUDE, NJIHOVA LICA, PRESRETNA JE  , CITIRAM : ".....ZBOG TOGA  MI JE NARASLO VELIKO SRCE I ZNAM O ČEMU PJEVAM".
UZOR SU JOJ MIŠO , MLADEN GRDOVIĆ, MATKO JELAVIĆ, MAJA BLAGDAN , COCE I MNOGI DRUGI - KOJE ZOVE ZVIJEZDAMA , AL POKUŠAVA ANNA SHVATIT I MODERNE PJESME , NIJE STAROMODNA, AL ONA JEDNOSTAVNO SEBE NALAZI U STARIJIM PJESMAMA. ANNA ZNA DA ONA PJEVA "NA SVOJ NAČIN"  ( KOJI SAM I JA OSJETILA ). NE ŽELI KOPIRATI NIKOGA .

http://img101.imageshack.us/img101/9025/sam3555c.jpg


DRAGO JOJ JE DA SU MI SE SVIDJELE PJESME I S NJENOG  CD-A  "ŽARKA LJUBAV JADRANA" ( NA CD- SU: BIJELI VEO, PRIJATELJE ZOVEM DOĐITE, AKO JE SRETNEŠ, ....ZAMISLITE  PIVA : DALMATINO POVIŠĆU PRITRUJENA - jako je lipo piva !!!! , OPRAŠTAM SE NOĆAS, NA STAROJ SAM  ADRESI , IDI JAKO VOLJET NISAM ZNALA, TAMO GDJE JE SRCE, ŽIVIM - ŽIVIM, NOĆ JE ZA RADOST, VJERUJ, POKER, LAKO JE OTIĆI DRAGI ) ........CILO MOJE SUSJDSTVO UŽIVA U NJENIM PJESMAMA OVIH DANA I NAJBLIŽI , MOJI SLOVENCI , KOJI SU BILI U LJUBLJANI NA KONCERTU KLAPA  13. 3.  (POST O TOME NAKNADNO - ODUŠEVLJENI SU BILI ).


 
DRAGI MOJI, ANNA I JA SMO SADA PRIJATELJICE , VELIKE, UPOZNAT ĆEMO SE USKORO , JER ONA DOLAZI RODBINI U SPLIT I U PODSTRANU ( BLIZU MENE) A ZATIM IDE NA DUŽI ODMOR U VIS :)  ZAR SUMNJATE ?!:) VEĆ JE DOGOVOR PAO S RADIO SPLITOM , KOJI SU MI PUSTILI MOJU ŽELJU U "GLAZBENOM SPOMENARU" - MIŠINU " NA TERACI" - U ANNINOJ IZVEDBI I ANNI SE SVIDIO MOJ PRIJEDLOG, JER RADIO SPLIT UGOŠĆUJE LJUDE , KAO I ZVIJEZDE , TAKO I ONE "OBIČNE" - ALI , TKO BUDE SLUŠAO RAZGOVOR S ANNOM - ONA NIJE "OBIČNA" , UOSTALOM NJEN GLAS TO DOKAZUJE I OVO ŠTO VAM O ANNI PIŠEM.

http://img43.imageshack.us/img43/7194/kouickypalac012.jpg
 
ANNA IMA SNIMLJENA VEĆ 3 CD-A, NASTUPALA JE NA NJIHOVOJ TV NOVA I NA TV PRIMA , KAŽE DA SE " ZVALO TO CARUSOSCHOU , A U DRUGO  DO-RE-MI , TE U EMISIJI - PALI VAM TO .
NAGLAŠAVA DA OSJEĆA VELIKU LJUBAV PREMA DIVNOJ DALMACIJI , O KOJOJ OSIM O TURIZMU, ČESI MALO ZNAJU.ANNA  JE ČITALA MNOGO O NAŠOJ POVIJESTI NA OTOCIMA I OBALI , O ŽIVOTU NA MORU ......PA KORISTI DA O TOME PRIČA NA KONCERTIMA , A TADA VIDI DA LJUDE TO DIRNE U DUŠU.
KAŽE DA SAM , ETO, SAVIM SLUČAJNO DOBILA NJEN CD - REKLA SAM ANNI  DA MI GA JE POSLAO @POPETOV , NAKON ŠTO JE  VIDIO NA MOM POSTU - MIŠINU "NA TERACI" - JER MNOGI OD VAS PA I POPE PRATITE MOJA DVA MJESECA  I ZNATE DA NEĆU MOĆI IĆI NA MNOGA ZBIVANJA I FESTIVALE, ZBOG STOPALA MOJE KATJE .......I OSTAJE MI ...MOJA TERACA .
 
ANNA: .... I  kažem  ja ,  kad  se  izgubi  to  što  je  identitet  naroda ,  to  što  je  njihovo ,  to  će biti  kraj  naroda. Kad  je bio  rat  kod  vas,  toliko  me  je  bolilo. Ali  kad  pjevam,  kažem  ljudima  da  me  ne diraju  politikom,  jer  nosim  kulturu , a  ne  politiku. I  oni  to  poštivaju. Sada  sam  pjevala  u  Pragu u  jednoj  ogromnoj  zgradi  za  starije  ljude. Sada  su  naručili  moj  novi CD ,  jer  oni  imaju  sva  ta  prva . I sa mnom  skupa  pjevaju . Na  primjer ,, LAKA  TI  NOĆ ,, od  MIŠE . Lipo  je  to  i  javljaju  mi se  ljudi  koji  su  bili  vjenčani  sa Dalmatincem ili Dalmatinkom. Jedna  gospodja  na  koncertu  stiskala  čvrstvo  moj  CD ,//ima  98 godina ,  i  rekla  mi  je  ,  da  njoj  suprug  u  mladim  godinama umro u  Splitu. Ona  se  vratila  ovamo i  onda  mi  je rekla ,  da će  sada  sritna  umrit sa  mojim  pjesmama ,  koje  nju  podsjećaju na  supruga. To  je  draga Zorana ,  zbog čega  ja  pjevam  i  za  ove  stare  ljude i  putujem  do  njih po  ciljeloj Českoj.
 
ANNA NE KRIJE ŽELJU - DA BI VOLJELJA DA NETKO ZA NJU NAPIŠE  PJESMU - DA NE BI ZNALA ŠTO BI OD SREĆE ! ...E PA ANNA , DO RADIO SPLITA ĆEŠ DOĆI , NETKO ĆE TE PREPOZNATI, A JA ĆU "NA SVOJ NAČIN" POTRAŽIT , A  TKO ZNA - MOŽDA I TI NA SPLITSKOM FESTIVALU 2012. GODINE !

http://img42.imageshack.us/img42/5954/p9111288custom.jpg
 
NAPOMENA : ZBOG ANNINE LJUBAVI PREMA VISU ,, U DRUGOJ PISMI  "SERENADA" , UKRALA SAM OD @POPETOV -A SLIKE  :)  AKO ME BUDE TIJA TUŽITI ZBOG KRAĐE:), JA ĆU MU NAPISAT TUŽBU BESPLATNO ! DOBIT ĆU UVJETNU - 6 MISECI DO GODINU DANA  PA  ĆU IZA TOGA OPET :)..E, TAKO JE NAŠE  PRAVOSUŠE I POGLAVLJE 23 ! ZA - EU - SPREMNI ! :)
 
ZAHVALJUJEM MOJOJ ASISTENTICI  IZ RIJEKE  NA YOU TUBE URATKU  ! HVALA TI OD SRCA!TO JE NAŠA DRAGA BLOGERICA KOJA MI JE DONILA YT ČESTITKU ZA MOJ ROĐENDAN  25.5. - U MATULJIMA  (KLINIKA  DR NEMEC) - ĆER I JA NISMO BILE SAME !
 
MOLIM  @POPETOV-A  DA SE  NE LJUTI - SVE JE OVO - SAMO ZBOG ANNE ! ZASLUŽILA JE DA VIDI SVOJ VIS ! .....aj , znam da neš :) i HVALA I TEBI, POPE, NA OVE DVI PISME U MP3 ! :)
 
LIPI POZDRAV ,ANNA, TEBI I TVOJOJ OBITELJI ! I JOŠ JEDNOM TI HVALA NA LIPIM TRENUCIMA UZ NAŠE PISME - NA TVOJ NAČIN !HVALA TI NA SLIKAMA ! PRAVA SI ! SVI ME ZOVU , ASISTENTICA Y TUBA JE REKLA DA TE SLUŠALA 50 PUTA !:) a ja , ne znam broj !!!

VAŠA PANY VUKOVICHOVA :)

DOPUNAAAA u 00,40 - ANNU NISAM MOGLA ČEKATI DA MI OVO ODOBRI I EVO MEIL SAD !

Zorana  hvala puno,presretna sam  što  ste  mene ovako  vi  Hrvati primili u  svoje  srce . Još  postoji ljubav  koje  se  iz  svita  gubi ,  to  mi  sam Bog  vas  slao ,  što  ste  mene  ovako  puno  obradovali.   Ti i  tvoja asistentica .Pozdrav  i  zahvaljujem i njoj. Jako sam  se  obradovala  kad  sam  vidila  VIS i  još  Prag . Sve  je  tako  kako  si  napisala ,  sve  je  to  istina . Hvala,  hvala ........... Toliko  radosti  si  meni  učinila , a i  sebi  vidim  kako  ti  to  stoji  na  teraci ....................HVALA TI, ANNA !....JE, NEŠTO NAS JE POVEZALO........SRETAN VAM DOLAZAK ! :)

A LJUDI MOJI - NE VIDIM SLOVA OD SUZA RADOSNICA ! putujem u petak s mojom Katjom u ZAGREB  na konrolu .....vi čitajte .... KUĆI ĆE MI SNIMIT 1. VEČER SPLITSKOG FESTIVALA .

P.S.  JAVILA MI SE JUČER KATIJANA IZ KLINIKE "DR NEMEC", ODUŠEVLJENI SU POSTOM !:)

******************************************************************************************************************

NOVO- 3. 7.  :) U 19, 18 - ANNA OPET U ETERU RADIO SPLITA - GRDOVIĆEVA - DI STE PRIJATELJI MOJI - JEEEEEEEEEEEEEEEEEE :))))) ZVALI ME MNOGI ....PLAKALI OD LIPOTE ....

HVALA RADIO SPLITU !!!! GLAZBENI SPOMENAR U 17 SATI !!!!!

AHOOOJ :)

nasljednica @ 20:48 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
nedjelja, lipanj 26, 2011


MA DRAGI MOJI , PRESLUŠALA SAM UVEČER VEĆINU PISAMA S OVOGODIŠNJEG SPLITSKOG FESTIVALA ....IMA JAKO LIPIH......LANI SAM ODMAH POGODILA HIT KLAPE SV. FLORIJAN : KAKO ĆU JOJ REČI DA VARIM :) .... AL NE MOŽE "BIŽUTERIJA" BITI HIT GODINE - NEK MI OPROSTE SVI ONI KOJI SU ZA TU PISMU GLASALI.....UOSTALOM I JELENA JE BILA RAZOČARANA DA JOJ NITKO NA DODJELI PORINA OD KOLEGA NIJE ČESTITAO ?!

OVU PISMU KOJA VAM SVIRA , IZABRALA SAM KAO JEDNU OD PRIMJERA - KAKVE PISME SE TRIBAJU VRATITI NA SPLITSKI FESTIVAL KOJEG PRATIM OD KAD ZNAM ZA SEBE !!!! OVU PISMU SAM DOBILA I GĐA. ANNA , VIŠKA NEVISTA KOJA S OBITELJI ŽIVI U  PRAGU , ODOBRILA JE DA NAPRAVIM  YOU TUBE URADAK I MOJI  POSREDNICI  I ASISTENTI SU MI U TOME POMOGLI :)

NISAM MOGLA ODOLITI  OVOME  ZVONKOME GLASU, OVOJ DUŠI KOJA IZ PANI ANNE IZLAZI ......KAD JA NEŠTO OSJETIM - ONDA JE TO - TO ......AL I MOJI ASISTENTI :)I MOJI SUSIDI SADA IZ SLOVENIJE ! :)  AL TO NIJE SVE OD PANI ANNE :) !

OVIM PUTEM SE PANI ANNI PUNO ZAHVALJUJEM ! UŽIVAMO U OVOJ PISMI I "ONOJ DRUGOJ" - VEĆ DANIMA, AL O TOJ DRUGOJ ZA SADA PSSSSSSSST :) DO TADA UŽIVAJTE U OVOJ !

SERENADA  (Matko Jelavić :)
 
BARKA SE JUJA, JUJA NA VALU
A JA I TI U JUBAVI
PLEŠU SIRENE DOK SVIRAJU MANDOLINE
A JA I TI KA GOLUBI
O PLAVOM MORU POD ZVIZDAMA
O LIPOJ MLADOSTI PIVAM TI JA
        A KAD PROĐE , PROĐE SVE
        NEK SERENADA OSTANE
        NEK SJETI SE NAS NA OVAJ ČAS
        I KAD NAS ŽIVOT RASTAVI
       TU SERENADU OSTAVI
       ZAUVIK ZNAJ - JUBIN TE JAAAAA
BARKA SE JUJA DOK SVIRAJU MANDOLINE
A JA I TI KA ANĐELIIIIIIIII
O PLAVOM MORU , POD ZVIZDAMA
O LIPOJ MLADOSTIN PIVAM TI JAAAAA
        A KADA PROĐE , PROĐE SVE ......!
 
NADAM SE , DRAGI MOJI .........DA ĆETE UŽIVATI KAO I JA ...NA TERACI ....
 
P.S. KAD NAS JE NEPOZNATA CURA  MOGLA ZASTUPATI NA EUROSONGU ....ZAŠTO NE I PANI ANNA, VIŠKA NEVISTA ,  NA SPLITSKOM FESTIVALU  2012 -  A TKO ZNA ?! :) MISLIM DA JE I TE KAKO ZASLUŽILA - HRVATSKA JE NJENA DRUGA DOMOVINA - PA ZAR OVOM ,A I DRUGIM PISMAMA pssst ....NE ZASLUŽUJE TO .....SRETNA SAM - DA SMO JE I MI  "OTKRILI" :) !!!
 
LIPE POZDRAVE ŠALJEM VAMA ,ANNA, I VAŠOJ OBITELJI , I HVALA VAM OD SRCA , JOŠ JEDNOM , NADAM SE DA VAM SE SVIDILO ...USKORO I ONA DRUGA ;):)
 
*************************************************************************************************************
 DOPUNA: HVALA RADIO SPLITU - HVALA POŠILJATELJIMA:)  MP3 PISME KOJA VIŠE NIJE TAJNA - MIŠINA "NA TERACI" KOJU SAM DOBILA U ANNINOJ IZVEDBI NAKON MOG POSTA O MIŠI. POSLALA SAM TO NA "GLAZBENOM SPOMENARU" I PUSTILI SU MI ANNU  U 18,30 SATI - JEEEEEE !!!! NARAVNO, ODMAH SAM IM SE ZAHVALILA - I POZDRAVILA ANNU I CILU ROBINU  NA VISU I U PRAGU !
A MORAM VAM SE POHVALIT JOŠ, E, DOBILA SAM S VISA I ANNIN CD "ŽARKA LJUBAV JADRANA" - GUŠTAJU I MOJI DOMA I NAŠI NA TERACI I CILO SUSIDSTVO -DO DASKE ! :)
****************************************************************************************************************
VAŠA RUŽA CRVENA :) ;)
*****************************************************************************************************************
ZNATE LI : "BURA" - 1.MJESTO HRVATSKOG TOPA 33 - Klapa ''Sv. Juraj'' - HRM :) EEEE :)
 
http://img845.imageshack.us/img845/7787/snig2009200.jpg
nasljednica @ 12:09 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
četvrtak, lipanj 23, 2011


DRAGI MOJI , KAKO JE  "NETKO" U KOMENTARIMA  ISPOD PROŠLOG POSTA I SPOMENIO - KAO MOGUĆNOST  ....... EVO YOU TUBE URATKA ! 

MORAM VAM REČI....OVA PISMA MI PUNO ZNAČI, JER MISLIM...NEĆU MOĆI PUNO IZALAZITI NA KULTURNA ZBIVANJA OVO LITO I OSTAT ĆE MI MOJA TERACA .........AKO NE GORE NA KATU, ONDA NA KATU NIŽE ...NA LJULJI......ZBOG MOJE KATJE .....PA FALA BOGU.....SAMO DA JE ONA DOBRO ....NA KONTROLU IDEMO U MATULJE ....TRAJEKTOM - OPET....more, otoci......

EVO I RIČI OVE SUPER PISME S ALBUMA "NE TRAŽIM ISTINU" 2010.

NA TERACI
 
SA TERACE SVE SE ČUJE , TIHI PLAČ I PRAVE RIČI
 
A DALEKO I SVE TIŠE , ČUJEM,  VRIME RANE LIČI
 
SA TERACE SVE SE VIDI  , CILI GRAD I PRVI ŠKOJI
 
A DALEKO I SVE DALJE PRIJATELJI MOJI
   
      NA TERACI IMAN SVE PRID SOBOM UZ ČAŠU BEVANDE
 
      VALJAJU SE PUSTI  OCEANI KAO POLJA LEVANDE
 
      NA TERACI IMAM SVE PRED  SOBOM  KO DA SAM  NA PJACI
 
      KO ME TRAŽI , ZNA DI ĆE ME NAĆI - BIT ĆU NA TERACI 
 
JA NE MORAM NIGDJE POĆI , DRUGE NEKA ŽELJA VUČE
 
DOSTA  JE DA SKLOPIM OČI  , POD TERACU MORA TUČE
 
SA TERACE SVE SE VIDI , CILI GRAD I PRVI ŠKOJI
 
A DALEKO I SVE DALJE PRIJATELJI MOJI..... 
 

HVALA MOJIM DRAGIM ASISTENTIMA ! :)

VAŠA RUŽA CRVENA......

P.S.  SLIKA  STOLA JE NENAMJEŠTENA -  IMA 10 STOLICA - DODAMO JOŠ 10-20 :) A I KOJI STOL - NA 55 m2

***********************************************************************************************************************************

NOVO: OBILJEŽAVANJE DANA DRŽAVNOSTI 2011. U VUKOVARU

NA TERACI  SAM JUTROS ( 24.6.)  u 8 SATI DOBILA  OVAJ SMS :

DOBRO JUTRO I LIPI POZDRAV OD KLAPE SV. JURAJ - HRM NA PUTU ZA VUKOVAR , GDJE SUDJELUJEMO U SVEČANOM KONCERTU NA DAN DRŽAVNOSTI U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT1 U 20,15 ! -  ( od organiz. voditelja KLAPE Marka Bralića )

http://img202.imageshack.us/img202/2954/dsc09422aw.jpg

Ako niste znali za ovo , dragi moji, kao ni ja , pogledajmo i poslušajmo - za sada ne mogu naći na Netu - tko još nastupa , a KLAPU SV. JURAJ ne bih htjela smetati u vožnji . Sačekajmo .

DOPUNA u 18,33 : NA HTV1  SAD  NAJAVILO, SVEČANI KONCERT  KLAPE SV. JURAJ "VUKOVAR U SRCU" !......znači ipak samo ONI !

http://img842.imageshack.us/img842/5870/dsc08528.jpg

HVALA KLAPI NA OBAVIJESTI !

POĆIVALI U MIRU SVI KOJI SU ZA LIPU NAŠU DALI SVOJE ŽIVOTE ...

http://img832.imageshack.us/img832/1489/dsc07601q.jpg

HVALA SVIM PREŽIVJELIM BRANITELJIMA LIPE NAŠE ! ČUVAJMO JE KAO ZJENICU OKA SVOGA !

http://img837.imageshack.us/img837/8326/dsc04532ki.jpg

DOPUNA JER MORAM ! NISAM SE USUDILA ONI DAN NAZVAT TETU - SIN JOJ PRVA ŽRTVA MASLENICE (bilo je postova o tome ) ....NAKON PAR DANA SAM JE POZVALA NA PIĆE - REKLA MI JE : KAD ONDA NISAM ZAVRŠILA NA HITNU , NE ZNAM KAD ĆU VIŠE....TRESLA SAm SE , ZORANA MOJA, TRESLA .......NEMOJ , NEMOJ O TOME , GOSPON TE MOLIM, NEMOJ ...UH .... ( SPOMENIK MOM ROĐAKU , POSEDARJE , MASLENICA )

http://img96.imageshack.us/img96/6255/hrvatskibraniteljvlatko.jpg

RAZUMILA SAM TETU I TE KAKO - S GROPOM OBE U GRLU I SUZAMA - IMAO JE SAMO 25 GODINA , PROŠAO OD JUŽNOG DO ZADARSKOG BOJIŠTA KAO I MNOGI U LIPOJ NAŠOJ.....ZA JOŠ MNOGE I NE ZNAMO GDJE SU .............

VAŠA STANOVNICA ZLOČINAČKE DRŽEVE - E, A TAKO SU "ONI U HAGU" REKLI , A ŠTAŠ ?!

P.S. UBACILA SAM OVE SLIKE U 12,26 h , A NA RADIO SPLITU SVIRA ...RUŽA CRVENA.....

 

nasljednica @ 19:57 |Komentiraj | Komentari: 29 | Prikaži komentare
subota, lipanj 18, 2011

 

http://img233.imageshack.us/img233/8529/dsc05874o.jpg 
 
 DRAGI MOJI , KAD PISMA DUŠU DIRNE - ONA IMA NEKI RAZLOG ....KAO I ONA LIPA  "OSTANI SVOJA " ZA NAŠU LUCU @TRAGSTOPALA, SA ISTOG ALBIMA "NE TRAŽIM ISTINU" -  SAMO DAN PRIJE OD DANA  KADA JE NAŠ MIŠO KOVAČ ( A DA KOJI DRUGI, JEDAN JE MIŠO !) ZAVRŠIO U BOLNICU, ČULA SAM OVU PISMU , JEL TO BILO SLUČAJNO....MISLIM DA NIJE ....POSLUŠAJTE JE AKO NISTE .... (INAČE, NA OVOM ALBUMU SU PISME KOJE NISU STIGLE POSTATI "HIT-OVI- A ZASLUŽILI SU .... NA YOU TUBU NA PC-KAŠETI , GDJE JE MOJ  SIN MONTIRA ZVUK NAJJAČIH DECIBELA - JE VRAĆAM OVU PISMU TRI DANA  GORE NA TERACI KUĆE - IZNAD OVOGA STANA )....UZ MIŠU SMO SE ZALJUBIVALI .......
 http://img861.imageshack.us/img861/4038/dsc05875u.jpg
  
SA TERACE SVE SE ČUJE ,  TIHI PLAČ I PRAVE RIČI
 
http://img810.imageshack.us/img810/4682/dsc05923g.jpg 
 
A DALEKO I SVE TIŠE  , ČUJEM,  VRIME RANE LIČI
 
http://img546.imageshack.us/img546/2071/dsc05858m.jpg
 
SA TERACE SVE SE VIDI, CILI GRAD I PRVI ŠKOJI
 
http://img146.imageshack.us/img146/3324/dsc05617kx.jpg
 
A DALEKO I SVE DALJE PRIJATELJI MOJI
 
http://img534.imageshack.us/img534/8035/dsc05909eh.jpg 
 
NA TERACI IMAN SVE PRED SOBOM UZ ČAŠU BEVANDE
 
http://img638.imageshack.us/img638/8329/dsc05671l.jpg
 
 VALJAJU SE PUSTI OCEANI KA POLJA LEVANDE....vidite boje .....
 
http://img687.imageshack.us/img687/2185/dsc05594h.jpg
 
 
NA TERACI IMAM SVE PRED  SOBOM  KO DA SAM  NA PJACI
 
 
http://img204.imageshack.us/img204/8059/sam1962.jpg
(OVU SLIKU  sam nazvala "NA PO MI SRCE ŽIVI" ) .....početkom ožujka 2011.
 
KO ME TRAŽI , ZNA DI ĆE ME NAĆI - BIT ĆU NAAAAAA........TERACI
 
http://img713.imageshack.us/img713/8350/dsc05641q.jpg 
 
JA NE MORAM NIGDJE POĆI, DRUGE NEKA ŽELJA VUČE
 
http://img841.imageshack.us/img841/1102/dsc00831e.jpg 
 
DOSTA DA SKLOPIM OČI , POD TERACOM MORE TUČE
 
http://img807.imageshack.us/img807/4166/dsc05848i.jpg
 
SA TERACE SVE SE VIDI , CILI GRAD I PRVI ŠKOJI
 
http://img9.imageshack.us/img9/2995/dsc05920li.jpg
 
A DALEKO I SVE DALJE PRIJATELJI MOJI ................ EEEEE :)
 
NA TERACI IMAN SVE PRED SOBOM KO DA SAM NA PJACI :)
 
http://img864.imageshack.us/img864/5467/dsc05631oo.jpg
 
KAD JE MIŠO POSTAO ZVIJEZDA , PIVAO JE U OMIŠU U HOTELU PLAŽA, IMALA SAM 15-16 GODINA , PENJALI SMO SE PO TAMARISIMA , PO OGRADI HOTELA, KRKLJANAC UNUTRA NA LITNJOJ TERACI, OKOLO TE TERACE -A ŠTA DA VAM  KAŽEM - MIŠO IMA DUŠU , KARIZMU , IMA ONO ŠTO TE DIRA .....KA MOJI SUTONI.... PISMA KOJA ME PONESE ,CILO TILO, SUZE....
 
http://img585.imageshack.us/img585/601/sam0405.jpg
 
......MENE SVE NJEGOVE diraju  ....I ONA "OSTALA SI UVIJEK ISTA" ......JESAM - OSTALA SAM !:) USPRKOS SVEMU ........ ISTAAAA :)
  
LANI JE NA SPLIT-FESTU KLAPA SV. JURAJ PIVALA - PROPLAKAT ĆE ZORA ....JEL TO BILO SLUČAJNO..... A SVAKA JE ...." ZORA BILA "  .............
 
MIŠI ŽELIM OD SRCA BRZI OPORAVAK - A DO TADA SLUŠAMO "PRESKOČENE" HITOVE
 
http://img690.imageshack.us/img690/3675/dsc09562x.jpg
 
VAŠA "UVIJEK    ISTA"  RUŽA CRVENA ....:)
 
http://img148.imageshack.us/img148/8717/dsc05927u.jpg
OJME MORAN VIDIT NA KATU NA PC.jel se prozire ?!:)UH.... 
 
P.S. IMAMO NAMJERU PRVI PUT UNAJMIT APARTMAN -SINA EVAKUIRATI , JER JE ODLUČIJA STUDURATI :) ......ZNATE KAKO ĆETE ME NAĆI  :)- APARTMAN IMA SVE :)  49 m2 + TERACA 55 !
JAVITE SE - pa ćemo vidit  - e ! SIN IMA MISTA DOLI S NAMA ili U SELU  s jubjenom :) ;)
 
 ZOVNITE.MOŽETE I SA CESTE ,NA TERACI  SAM ILI NA PLAŽI ! :)))))
 
 AJTE ŽIVILI - nagledali ste se LIPOTE I PRIJE :);)
 
http://img685.imageshack.us/img685/1854/dsc05813t.jpg
I PROSLAVILI - NA TERACI ........................
 
http://img87.imageshack.us/img87/5884/sam5521.jpg
 
SVIM NAŠIM VATROGASCIMA i DVD DALMACIJA  I PILOTIMA,MIRNO LITO ! 
********************************************************************************************
 
DOPUNA:) ZASLUŽILI SU I TE KAKO ! A  TONY I  EKIPA -GLASOVI , uh !
                        
http://img190.imageshack.us/img190/5482/dsc05716c.jpg
 
A KOLIKO SU NJEGA NAPATILI ......"HR TRAŽI ZVIJEZDU".
 
http://img221.imageshack.us/img221/1708/dsc05882m.jpg
 
 
SVE NAJBOLJE TI ŽELIMO ! A NA ULICU PONEKAD KA IBRICA :)
 
 
 
nasljednica @ 23:06 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
srijeda, lipanj 15, 2011
 

NAPOMENA: ČLANAK JE NAMIJENJEN SVIMA ONIMA KOJIMA TREBA POMOĆ OVE VRSTE , KOJI SU U DILEMI ......IZVOLITE :.......ova pjesma svira s razlogom....JOŠ UVIK .....
 
SPECIJALNA BOLNICA ZA OROPEDIJU I OPĆU KIRURGIJU
Cesta dalmatinskih brigada 30/A , 51211 MATULJI
tel  +358 51 277 350
        ............  277 406
fax.  ............  273 901
 
UVODNO: Klinika za bolesti kuka i koljena DR NEMEC u Matuljima kod Opatije je poznata, kako u Hrvatskoj tako i izvan njenih granica, po stručnosti i primjenama najnovijh tehnologija kod intervencija u ortopediji, traumatološkim ozljedama i rekonstruktivnim operativnim zahvatima.Klinika osigurava potpunu njegu u mnogim granama ortopedije, a njeni kirurzi i liječnici su priznati experti u njihovim specijalističkim područjima.
(...samo dio preuzet s Googla, al ja ću po svom....jer sam sve vidjela i doživila ! )
 
Takav naš kirurg IZ TIMA "DR NEMEC" koji je mojoj Katji operirao prednji dio stopala  je prim. mr. sc. Ernest Irha, spec. ortoped.

SVE JE POČELO OD NALAZA STOPALA LIJEVE NOGE PROŠLE GODINE TE POGREŠNE DIJAGNOZE I OPET SE ISTO DOGODILO , ŠEPALA JE  TE ODLUČILA  KONAČNO POSLATI MEIL POLIKLINICI DR NEMEC . ZA SAMO PAR DANA ,  DOBILA SAM ODGOVOR , AL MOJA KATJA JE U MEĐUVREMENU ZADOBILA "STRES-FRAKTURU" PRSTA LIJEVOG STOPALA. NA SNIMKAMA JE POKAZALO DA JE TO IMALA VEĆ PROŠLE GODINE ?! ŠTO NIJE UTVRĐENO TOČNO-ŠTO JO JE -A ŠEPALA JE DANIMA .
NAKON PAR DANA NAZVALA ME  LJUBAZNA ŽENSKA  OSOBA IZ  POLIKLINIKE IZ MATULJA I REKLA GDJE DA SE JAVIM U SPLITU , GDJE ĆE ME PRIMITI DR NEMEC . ODEM BEZ KATJE, (NOGA JOJ VEĆ U GIPSU)  AL S NAJNOVIJIM NALAZIMA  - GDJE Dr Nemec DOLAZI ZADNJA DVA DANA U MJESECU - KOJA SREĆA - I OBAVIM RAZGOVOR S DR Nemec - kao s "bratom" , smireno , bez žurbe , nakon čega je Dr Nemec njene nalaze ponio sa sobom u Matulje radi konzultacije s prim. mr. sc. Ernestom Irha, spec. ortopedom - STRUČNJAKOM baš za stopala.
Sam Bog me umjesto direktno u Split uputio da PRIJE navratim (jer sam imala vrimena ) do mojih kolega iz bivše firme - i moj Slavo mi kaže, da je i njegov sin (igrač Hajduka) operirao stopalo kod DR NEMEC te mi dao niz primjera......TE REKAO I ZA CIJENU , O.K. - ZNAM .
Ali na putu se pripriječio TATA , ZAŠTO PLAĆATI KAD IMAMO KIRURGE U SPLITU ?! ON ZBOG BRODA NE MOŽE NAS VOITI ...ITD..... , a kako bih ja bila načistu i s time, jer ne bi bila to ja, odem u "Split" i dobijem različita mišljenja, A PRI TOME TREBA I ČEKATI  2- 6 MJESECI , JEEEL - OVISNO KOD KOJEG ĆEMO KIRURGA ?! MA DAAAAAJ -DOSTA MI JE VIŠE - TIH ČEKANJA -AL ZNATE ŠTA ?! I NAŠI DOKTORI SU RAZAPETI IZMEĐU BOLNICE FIRULE I KRIŽINE -JER IH NEMA DOVOLJNO - NIJE NI NJIMA LAKO PA ZATO TAKVE LISTE ČEKANJA -AL JA NEĆU ČEKAT !
 
 
Tata je ODMAH "popustio" i tako mi DR Nemec reče- da će me do srijede najkasnije zvati prim. IRHA - i tako je i bilo - ZVAO ME VEĆ U PONEDJELJAK oko 15 sati. DOGOVORILI SMO, ZBOG VELIKE UDALJNOSTI DO MATULJA, DA SE NEĐEMO U TAJ PETAK U KLINICI MEDICON - NA ŠALATI U ZAGREBU, JER KATJU MORA VIDJETI (NAKON RAZGOVORA S DR NEMEC, ODMAH SMO GIPS SKINULI-NEPOTREBAN BIO !?) , A U STOPALU SU SAD VEĆ TRI PROBLEMA - HM.
 
http://img824.imageshack.us/img824/3716/dsc03840n.jpg
NAKON TAKO SMIRENOG, PAŽNJIVOG, DETALJNOG PREGLEDA I RAZGOVORA -  IAKO MOJIH BEZBROJ PITANJA, DIVAN PRIMARIJUS ERNEST IRHA UPUTIO ME NA DOGOVOR U MATULJIMA ZA TERMIN  -I TELEFONSKI -  OPERACIJA JE ODMAH ZAKAZANA - AL SMO ZBOG HLADNOĆA ODGODILI PUT ZA TJEDAN DANA - SREĆA , JER PREMA NAŠEM VRLOM MINISTARSTVU PROMETA I VEZA - DO MATULJA MOŽETE SAMO BUSOM 8,30 SATI IZ SPLITA, JER JE SJEVERNI JADRAN ODSJEČEN OD LIJEPE NAŠE. TRAJEKTI NE PLOVE ! AVIONA NEMA ! AUTOM SE NE USUDIM SAMA ......NA ŽUTU LOKVU AUTOPUTEM PA ZA RIJEKU -UH! IŠLE SMO NA ZG PA ZA RIJEKU  I (10-12 KM)  ZA 50 KN DO MATULJA :)
 
O SMJEŠTAJU KOD MOJE DRAGE GĐE. LUCE STE VIDJELI - i mi tako VESELE I , NARAVNO , ZABRINUTE - ŠTO SAM PRED KATJOM SKRIVALA S MOJIM ŠALAMA , DOŠLE SMO TAJ DAN U ZAKAZANO VRIJEME.
 
http://img192.imageshack.us/img192/9542/dsc04836z.jpg
 
ONAKAV PRIJEM SESTRE ANE TE SUSRET SA SVIM OSOBLJEM UOČI OPERACIJE KAD SU JE PRIPREMALI I DOZVOLILI MOJE PRISUSTVO , BEZBRIŽNOST MOJE KATJE I PRETHODNI RAZGOVOR MOJ S NJOM DA NEĆE DOBIT CIJELU NARKOZU NEGO KAO SESTRA KAD JE RAĐALA - INJEKCIJU "U LEĐA" DA JOJ SAMO NOGE UTRNU - A PRI TOM DA ĆE JE MALO DRUGOM INJEKCIJOM USPAVATI DA NE ČUJE I NE VIDI NIŠTA - BILO JE DOVOLJNO DA BUDE PRILIČNO SMIRENA I NASMIJANA UZ VELIKU LJUBAZNOST SESTRE ANE I ANESTEZIOLOGA KOJEM SAM DALA SVE PODATKE O NJOJ. KRVNE KAO I OSTALE PRETRAGE SU NA LICE MJESTA OBAVLJENE U SAMO 15 MINUTA . KATJU SU ODVELI U 8,20 U OPERACIJSKU SALU ...... dugi minuti čekanja........OKO MENE SVE ČISTO, MIRNI, NIKOGA, DOLAZE TEK U VRIJEME KAD SU NARUČENI ....MIR ..SAMA....SPOKOJ U DUŠI U OVOM  AMBIJENTU .......
 
http://img542.imageshack.us/img542/6091/dsc04833g.jpg
 
http://img405.imageshack.us/img405/483/dsc04830av.jpg
 
http://img96.imageshack.us/img96/8769/dsc04804j.jpg
 
http://img225.imageshack.us/img225/4620/dsc04826y.jpg
 
http://img837.imageshack.us/img837/7783/dsc04807h.jpg
 
NAPOMENA-SLIKALA NA DAN KONTROLE A NE OPERACIJE !!!
 
http://img830.imageshack.us/img830/671/dsc04835h.jpg
 
 
NEMAM RIJEČI ZAHVALE ZA CIJELI TIM POLIKLINIKE DR NEMEC I NE MOGU NIKOGA IZDVOJITI  "OD-DO TKO SVE RADI U NJOJ"  JER SU SVI TAKO "OBITELJSKI" KONTAKTIRALI S NAMA DA VAM OPISATI NE MOGU - VJERUJTE MI, AMI DVI TAKO DALEKO  ! TAJ  NAŠ "NOVI PUT KOJI SMO PROŠLI" (PRVI JE BIO 1990.G. -KOMA MJESEC DANA.....,SAOBRAĆAJNA ....) NIJE BIO BAŠ LAGAN ...OPET ISTE SLIKE.....ZVALI ME KAD SE PROBUDULA U 11,10 , NABRZAKE SAM BILA SVA U ZELENO KAO I ONE 1990.G. -SVI SU ZNALI SVE I SAMO SU REKLI "MAMA SVE ZNA", "MAMU PUSTITE, SVE JE MAMA VEĆ PROŠLA"- ZA DVI MINUTE SAM SE PRISVUKLA I DOLETILA DO NJE :) ONA NASMIJANA, VEDRA, ČEKALA ME :) AL NOGE NIJE JOŠ OSJEĆALA, MALO ZABRINUTA -  "A I NEMOŠ JOŠ , SAD SI I TI KA RODILJA:) , ČEKAJ , POPUSIT ĆE" I TAKO SAM JE SVAKO MALO ŠKAKLJALA  NOKTIMA I SVE JE BRŽE POTVRĐIVALA DA OSJEĆA NIŽE I NIŽE NOGE PA STOPALO DESNE NOGE, JER LIJEVU NISAM MOGLA DIRATI -UMOTANA ! I ČEKALI PAR SATI , ZABORAVILE NA GLAD , AL ONA NE I NA ŽEĐ - DONILI SU JOJ VODE PA JE PIJUCKALA 4 I PO SATA - JA SAM SE IMALA SRUŠIT OD GLADI I FILMOVA KOJI SU MI SE VRtILI...ONE CIJEVI OKO NJE I NA NJOJ, ONI MONITOR......ONE KRIVULJE NA NJEMU .....UH....MAJKO MOJA ......OPET ONOOO......AL SA SMJEŠKOM  ZBOG NJE I UPOZNALI I ČAKULALI S MOMKOM IZ BRČKOG :)....DOLAZIO I ON K SEBI  nakon teške operacije KOLJENA :)
 
http://img845.imageshack.us/img845/8550/dsc04444t.jpg
 
ZNAM , ZANIMA VAS, VEĆINA VAS JE , AL NEKI I NISU - SAZNALI DA SE U POLIKLINICI DR NEMEC OPERACIJE PLAĆAJU . DA, PLAĆAJU SE . KOLIKO JE KOŠTALA NJENA OPERACIJA , NEMA POTREBE DA VAM KAŽEM, JER JE SVAKA OPERACIJA "ZA SEBE" AL MI VIRUJTE - U RAZGOVORU S RODITELJIMA, LJUDIMA KOJE SAM UPOZNALA - ZA ZDRAVLJE SU DIZALI KREDITE ILI PRODAVALI NEŠTO ZEMLJE - JER TEŠKA SU BILA I BIT ĆE VREMENA - AL KAD JE JOŠ I DIJETE U PITANJU - E, TO SE NE PITA - KOLIKO KOŠTA , DA SE ZNATE RAVNATI - UNAPRIJED VAM KAŽU NAKON PRVOG PREGLEDA -  AKO SE ODLUČITE DOĆI K NJIMA, TEK NA KRAJU S MALIM NIŽIM ILI VIŠIM KOREKCIJAMA - CIJENA JE OTPRILIKE ISTA KAO KAD VAM KAŽU, JER PRIMARIJUS MORA SAGLEDATI SLOŽENOST OPERACIJE, KOJE VIJKE STAVITI, KOLIKO...ITD ...NE RAZUMIJEM SE U SVE .
 
http://img836.imageshack.us/img836/7549/dsc04802de.jpg
 
MOJ SAVJET - PREPUŠTAM GA VAMA .........AL SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI.......PRENOĆILE SMO U APARTMANU, IMAJU IH ZA PRATNJU, PLATILA SAM GA , JER NEMA TIH PARA DA TU NOĆ NE BIH BILA UZ NJU IAKO SU OKO NJE SVE SESTRE RADILE - TIHO DOLAZILE I NOĆU DA MENE NE PROBUDE :) JER BILA SAM ISCRPLJENA OD SVEGA PA SAM SE I NASPAVALA AL SAM IH I ČULA  :) REKLE SU MI : "MAMA , NE BRINITE, ONA ĆE POZVONITI, MI ĆEMO JOJ POMOĆ DO WC-A :) I ŠTA JOJ BUDE TREBALO" UHHHHHHHHH "HVALA VAM, AL .....JA SAM TU UZ NJU...."  - " A , NE , NE MAMA, SAMO SE VI ODMORITE - TREBAT ĆETE VI NJOJ ."  MAMA SLISTILA SVE :)
 
http://img121.imageshack.us/img121/2500/dsc04409y.jpg
 
A ŠTETAAAA :) AL VANI JE LIPI DAN..............
http://img151.imageshack.us/img151/4427/dsc04418.jpg
 
DA - VRATILE SMO SE KOD NAŠE LUCE DO IDUĆEG PONEDJELJKA - DO KONTROLE - SVE O.K. !:) KATJA NIJE IMALA BOLOVE, PILA JE ANTIBIOTIK ...... AL ME JUTILA POKAZUJUĆI MI DA LIPO HODA NA PETU - A TRIBALA JE ŠTA VIŠE MIROVATI !  UHHHHH - A NOGA OTEČENA, MODRA, HLADNI OBLOZI-ONA NASMIJANA :)
 
http://img33.imageshack.us/img33/1707/dsc04407ew.jpg
 
SRETNE I S VELIKIM OLAKŠANJEM VRATILE SMO SE DOMA - MA BAŠ JE JADROLINIJIN TRAJEK KRENIJA TAJ DAN 30.5. IZA KONTROLE - PONEDJELJAK - GDJE SU MOJE DRAGE BLOGERICE OD ZAGREBA DO RIJEKE- ISTRIJANKE - DOGOVORILE "NAŠU DRAGOCIJENU PRATNJU" JEDNE OD NJIH - KOJA MI SE I STAVILA NA RASPOLAGANJE, A DALEKO JE OD RIJEKE I MATULJA ŽIVILA -AL DOŠLA JE I  ZATO , DRAGI MOJI - VIRUALNI PRIJATELJI-HVALA VAM OPET, NA SVEMU VAM HVALA , OPET, NA POZIVIMA POTPORE, BRIGE, SMS-OVIMA I ONAJ MOJ 53. ROĐENDAN KOJI SAM DOČEKALA BAŠ U MATULJIMA - A S PIRA 28.5. SU ME ZVALI - DA IMA NEDOSTJEM ! :) AJ UŽIVAJTE , NAMA JE LIPŠE !:) A KATJA KAŽE :"BRAVO MAMA, ŠTA BI JA BEZ TEBE , ČMOK" ......PA ZAR SE TO MORE ČIME PLATIT ?! MA NE MORE!  E !.........A ŠTA BIH JA , BEZ VAŠE POEZIJE ....VAŠIH SME-OVA........POZIVA.
 
http://img846.imageshack.us/img846/1205/dsc04852k.jpg
 
.....CD - čestitke za moj 53.ROĐ.:))) !!!....SMS-OVA ZA ROĐENDAN....U MATULJIMA KOD NAŠE LUCE :) A DALEKO......UNUČIĆI DALEKO........ BILO JE LIPO......AL .....NISMO BILE KUĆI .......
 
http://img30.imageshack.us/img30/142/dsc04435k.jpg
 
E KAD JE TAKO, RASPALILA JA RADIO MOJE LUCE I PIVALA DO DASKE I SNIMALA SE :))))) KATJA ISTO - SUTRADAN SE IZVINILA MOJOJ LUCI " ČA NEEEEE, TAKO STE, LEPA MOJA ZO-RANA LEPO PEVALA, DA SAM GU-ŠTALA SLUŠATI I TAKO SAM LEPO ZA-SPALA :)" ....OJMEEEEEEEEEEE, AL STE ME ČULI ?! HAHHAHAAAAAAA ......."BOG NEKA TI PROSTI  GRIJEHE TVOJEEEEEE, ŠTO SI MEEE NEEEEE VARAALA TIIIIIIII :)))) .....SIMPA-SIMPA-SIMPATIJAA SI TIIIIIIII  ( JA IMITIRALA ONU OPERNU ARIJU, KATJA CVILILA OD SMIJA ..... :))))) ALAAAA .......KO NA PIRU :))))......NIJE MENI NIKAD DOSTAAAA   TVOJIH RUKU TVOGA TILA :)))))  ASTIPASAJARCA PA KOJA JE OVO STANICA ........SUBOTA NOĆ A ZA DVA DANA - KUĆI POĆ.............OJLAAAAAAAAAA I OPET ĆE NAM DRAGA BLOGERICA U LUKU DOĆ :)))))).
 
http://img151.imageshack.us/img151/944/dsc04811l.jpg
 
...........A DA SAMO ZNATE KAKVA ME PANIKA HVATALA - KAKO NAZAD KUĆI - MA NIJE MI PALO NAPAMET DA IDEMO DOMA ČIM JE STALA IDUĆI DAN NA NOGE - AL I TATA JE KONAČNO SHVATIO DA "NE ODUSTAJEM NI OVAJ PUT" I GOTOVO ! AJ TI LIPO ISPRATI ZADNJI ŠKVERSKI KOJI TE UMEO - I BROD ODE U ITALIJU i BAŠ TAJ 31.5. - A OD TADA DO DANAS 15.6. - TATA NA GODIŠNJEM ! SUPER, AL SAD STREPIM MALO -ŠTA ĆE RENGEN STOPALA POKAZATI , JE OVA MOJA KĆER JE BILA MALO NEMIRNA I KUĆI-SVE JE ONA MOGLA RADIT - AL JOJ NISAM DALA - AL ŠTA JE BILO KAD SAM MORALA OTIĆ DO OMIŠA......HM.... TATA NIJE BAŠ POUZDAN "ČUVAR" ! :) I TAKO POSJETE , PRIČANJA, PREPRIČAVANJA ....KAD - HEBATE OLI JE VOJNA TAJNA TKO JE SVE IZ NAŠEG MISTA I IZ OMIŠA BIJA U KLINICI DR NEMEC- A LUDEGA SVITA , KO DA ĆE IH KO OPLJAČKATI KAD KAŽU DA SU IMALI NOVACA PLATIT OPERACIJU I KUKOVA I KOLINA ITD ..................A SVI IH HVALE - A JA KOPALA PO INTERNETU I SAZNALA  ZA NJIH - E DA SAM BAR PRIJE ?! UH !
 
http://img851.imageshack.us/img851/1517/dsc04423f.jpg
 
POŠTOVANI I VRLO CIJENJENI DR NEMEC , OVO PRIMITE KAO MOJU , NAŠU "ZAHVALNICU" VAŠOJ POLIKLINICI, VAŠEM STRUČNOM TIMU I CIJELOM OSOBLJU VAŠE POLIKLINIKE "DR NEMEC" - VIDITE DA DRŽIM OBEĆANJE :) !
 
MOJA KATJA JE SUPER - KONTROLA JE ZA DVA TJEDNA !
 
http://img822.imageshack.us/img822/7231/dsc04822a.jpg
 
HVALA JOŠ JESNOM   GĐI. LUCIJI , BILA NAM JE KA MAMA, SESTRA, PRIJATELJICA !
 
http://img607.imageshack.us/img607/3010/dsc04815b.jpg
 
LIPI POZDRAV  SVIMA VAMA  I PINO USPJEHA U DALJNJEM RADU !
 
...I OPET MISLIM DA OVA "ZAHVALNICA" NIJE DOVOLJNA ............
 
KATJINA MAMA - ZORANA - BLOGERICA S DUŠOM :)
 
http://img708.imageshack.us/img708/8564/dsc04200q.jpg
nasljednica @ 18:22 |Komentiraj | Komentari: 32 | Prikaži komentare
subota, lipanj 11, 2011
 

DANAS 13. 6. ČESTITAM IMENDAN SVIMA KOJI SLAVE I NOSE IME ILI IZVEDENICU IMENA DANAŠNJEG SVECA - SV. ANTE ! DRAGI MOJI , NEMAN MIRA DA GĐI. LUCIJI NE ZAHVALIM NA SVEMU ŠTA NAM JE PRUŽILA, A BILA NAM JE KAO MAMA , IAKO PO GODINAMA NIJE, KAO SESTRA, TAXISTA DO POLIKLINIKE DR NEMEC I VODIČKA UZDUŽ LIPE ISTRIJASKE OBALE - MOJA ZAHVALA  : UGOSNO - S KORISNIM - SA VIZITKE , E ! :

APPARTAMENTI-FERIENWOHNUNGEN

LUCIJA TURAK

CESTA DALMATINSKIH BRIGADA 3, 51211 MATULJI, CROATIA

TEL. +358 51 27 37 56  -  GSM +358 91 798 21 79

ZATO KAD GOD IDETE ZA TRST STAROM CESTOM , SAMO 10-12 KM OD RIJEKE (OD TRAJEKTA 50 KN TAXIJEM)  ILI I VI U POLIKLINIKU DR NEMEC ( CCA 300-400 M OD GĐE LUCE )  ILI  U OPATIJU KOJA JE OD NJE SAMO 2-3 KM , A ŽELITE MALO MIRA - UZMITE KOD NJE SMJEŠTAJ - NEĆETE POGRIJEŠITI - CIJELU GODINU UNAJMLJUJE !

http://img847.imageshack.us/img847/6879/dsc04307k.jpg

AL SMO SE BAR NAUŽIVALE LIPOTE LIPA NAŠE PO LIPOME DANU :)

http://img88.imageshack.us/img88/7421/dsc04322me.jpg

SLIKE GOVORE VIŠE OD RIJEČI ....... ( heben ti Minist. prometa i veza (izvinite ali.....ISTRA JE ODSJEČENA OD HRVATSKE ...pa smo morale za ZG pa za Rijeku i srića TRAJEKT natrag 30.5.! ili busom  7-8 sati stajanjem svako par km , đipom  mi je daleko, aviona nema ! ) micala sam u busu ....:)

http://img717.imageshack.us/img717/2151/dsc04324rg.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/1294/dsc04542m.jpg

 ..... STIGLE PREMA PREPORUCI :) AJMEEE - ŠTA ?!:) - pita gđa. LUCE:) MOJE RUŽEEEE?!:)

http://img405.imageshack.us/img405/9051/dsc04355h.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/4481/dsc04332f.jpg

http://img864.imageshack.us/img864/1259/dsc04537jy.jpg

http://img804.imageshack.us/img804/9307/dsc04591x.jpg

 http://img12.imageshack.us/img12/3979/dsc04574nz.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/804/dsc04579g.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/2774/dsc04571s.jpg

Hvala mojim istrijanskim blogericama na posjetama ! HVALA NA ČESTITKI ZA MOJ ROĐENDAN, NA DAROVIMA NA NOĆENJU KOD MENE - JER NISMO SE BAŠ MOGLE SVE ISPRIČATI- BILA SAM ZAUZETA OKO MOJE KATJE ....... aaaaaaaaaa možda je bio BLOGER ;):)

http://img3.imageshack.us/img3/3983/dsc04452r.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/2573/dsc04848v.jpg

I MOJ 53. ROĐENDAN DOČEKALA U MATULJIMA I VAŠ VIDEO-URADAK ?!:);)

HVALA NA SVIM ČESTITKAMA I  NA MOB I NA MEILU-ČIRNILA KOD GĐE. LUCE !:)

 

http://img835.imageshack.us/img835/2051/dsc04551w.jpg

 http://img232.imageshack.us/img232/5282/dsc04860l.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/4158/dsc04865n.jpg

HVALA OPET @LEDENOM I MOJIM VEČERIMA UZ  "VEČERAS SE" IZBORU LIPIH VAŠIH STIHOVA ........... ŽUTE MINUTE KOJE SU ME VATALE - SPASILE SU ME .....BILE SMO TAKO DALEKO......SJENA, ELWA, LEDENI ..... ČAK UZ NICK I IME ( neću vam reći tko je tko :)) ovo je na stolu u DR NEMEC....OD 8 - 11,10 KAD SU ME ZVALI ..................OPET ....KA 1990 G.......

http://img853.imageshack.us/img853/255/dsc04432q.jpg

 ODVELA NAS NAŠA LUCE I U -RESTORAN -  "SKALA" GĐI. IRMI  na piće :)

http://img39.imageshack.us/img39/7913/dsc04749n.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/4728/dsc04751i.jpg

HVALA TI SVETI ANTE - MOJA KATJA JE SUPER ! HVALA I SVIMA KOJI ZOVETE, PIŠETE ....

HVALA VAM GĐA. LUCIJA :) POLJUBAC VAM ŠALJE "LEPA VAŠA ZO-RANA" LIPI ISTRIJANSKI DIJALEKT, AL MI SMO I TALIJANSKI PRIČALE , E :) I POZDRAVITE GĐU. MIRANDU :) !

http://img577.imageshack.us/img577/9599/dsc04599r.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/4276/dsc04839j.jpg

***************************************************************************************************************

DOPUNA : MORAM SE POHVALIT - ODAKLE SAM -  "BIG BRADER" HORVAT :) ! AKO NISTE ZNALI ČLAN  JE KUD DALMACIJA , DUGI RAT , koji je u Rusiji osvojio GRAND PRIX od 82 zemalja svijeta - bio je post za našu Općinu - za Sv. Josipa ,  našeg Zaštitnika  ! :) a DULU  I RADOJKU ......

http://img402.imageshack.us/img402/7444/dsc03492d.jpg VIROVALI ILI NE -  NIKAD NE LAŽEM !  - HORVAT - UPOZNALI SMO SE MI  I OD TADA DRUŽILI NA SV. KRIZMI I PRIČESTI KOD PRIJATELJA U DUGOM RATU:) GDJE GOD SAM BILA ova tri tjedna - PO GOVORU , IAKO HORVAT ČAGALJ MALO "OTEEEŽEEE" DOK GOVORI - SVI SU MI OD ZG-ba DO RIJEKE, MATULJA , OPATIJE , DUĆANA; LJEKARNE -REKLI: MI NAVIJAMO ZA VAŠEGA HORVATA !! - NISAM  VAM O NJEMU TILA NIŠTA PISAT , PUSTILA SAM VRIMENU DA SAMI ZAKLJUČITE - DIVAN MOMAK IZ DUGOG RATA ! BRAVO HORVATE ! A OVO LITO ČEKAMO DULETA I NJEGOVU RADOJKU :).....IMAM SLIKA ...AL NEMAM VRIMENA IH NAĆI :)))) ?!

nastavlja se................

nasljednica @ 21:46 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
utorak, lipanj 7, 2011
Konačno , evo me s novim postom .Ipak , kako sam @ledenom obećala, ipak  post ovog sadržaja - jer Zdravko to zaslužuje,i te kako - jer mi je ove nemile dane lipo začinija i :) i sa :( !  I PISMA KOJA SVIRA ODGOVARA ..... i uklapa se na sve što se događalo u Zagrebu i ...
Je, južina je, al ja sam sritna nakon svega ova 2 miseca i uopće mi se ne plače, NA PIRU JE BILO SUPER :)))  i klapa CAMBI , E  :) ali .... ne mogu vam garantirati da neće suze teći dok ovo budem pisala .
Ovih dana "uživo" hvalim moju Gazdaricu Luciju Tudor u Matuljima i POLIKLINIKU DR NEMEC i iza ovoga ide njima Zahvala - al o romanu LEGA , NE KUŽIŠ - .........  moram, ,MORAM  izbaciti iz sebe ono što davno želim, a do tada je s @hologram bilo  "živo":) u moje Marije  (bio je post:)
 
http://img806.imageshack.us/img806/712/dsc03808q.jpg
Ljudi moji , vi koji ste me čitali,I ONI KOJI OVO NE ZNATE -  ja @ledanog ne znam - on mi je po @hologram u Zagrebu poslao TRI KNJIGE : LEGA, NE KUŽIŠ, PET DRAMA I VEČERAS SE  ......... o svemu bih o svakoj mogla novi roman skrojiti -  AL SKRATIT ĆU  zbog vas, a ono nešto će ostat u meni ili će NEKI  pročitati između redova .
Najprije - jako, jako sam bila već pod dojmom kad mi je @holo javila pa donijela Zdravkov poklon ! Zašto meni ?! , PITALA SAM ?!  A @HOLO : Kad sam mu rekla da dolaziš u Zagreb, odmah mi je iz torbe ovo izvadio za tebe - ja paf ?! Virtuala je čudna , ja udata , "dalmatinski odgojena" ;)  ma zašto meni ?! međutim , zakaj ne , pa i drugi su dobivali knjige i hvalili se njima po blogeru pa mogu i ja primit, neće me java odnit :) OD GUŠTA SAM PRIMILA, DUBOKO DIRNUTA , a moja Purgerica Marija: JAOOO, KAKO JE TO TAK LIJEPO MEĐU VAMA i svidila joj se @hologram  - i prekrasan znak pažnje i vrlo vrijedan !!! S posvetom - koju vam neću slikom dokazati, jer mogu drugi kao i ja , po rukopisu pročitati kakav je Zdravko :) OPREZA RADI , rekli bi mi pravnici :)
 
http://img11.imageshack.us/img11/7149/dsc03895wl.jpg
E, da , malo morgen- mene je prvu zeznija - ako niste pratili nick mu je @ledenosrce i ja nasjela - bentipasajarca - ojmeee koji stihovi i LED BI SE OTOPNIJA I JA BI OKOPNILA OD ZNOJA iza toga ;):) ZATO NISAM ČITALA KAD SAM BILA SAAAAMAAAA :) ;) , UHHHH ;) a kamoli DA JE ON LEDEN ?!:);)
 
Kad je @holo otišla , zbog svega šta je čekalu moju kćer i mene , nisam gledala Eurosong (čudno za mene) nego roman LEGA, NE KUŽIŠ u ruke u "tuđojsobizautjehu" ...........moram vam priznati, ljubavne romane sam čitala kad bi naši turisti ex Juge išli ča od ćaće....al nisam imala ni vrimena ni živaca - jer sam pročitala prvih 5 stranica i zadnjih 5 pa bi znala ODMA o ćemu se radi. A posli KNJIŽURINE 4 GODINE PRAVA - pa mi nisu ni padali napamet ! A bilo uživo :))))
Evo sad  LEGA, NE KUŽIŠ, novi roman u ruke (P.S. nijedan nisam stigla ni od lektire od obveza u kući pročitati u gimnaziji !) - mislilm se - ma ko će ovo čitati, nisu romani za mene , daleko do kuće, u jadu i nevolji, još mi i ovo triba - al iz poštovanja prema @ledenom i @holo - iđem ja po svome ,a cili ću pročitat doma na plaži ( ove moje nose knjižurine , a ja uvik bez , ma bit ću i ja trendi , eeeeeeeee, nek vide :)
E , al prvih par stranica - o.k. hmmmmm.....odem na zadnje 3 hm ?! Vraćam se na 87 str.  hebate šta je sad ovo ?! Idem na 54 str., hm , nemirna još više, odo ja na 92 str. već me drma žestoka znatiželja - ma naslučujem ja - al ŠTA....idem na 76 str. .....pa 26 str.  ?! Ovo nema veze s onima iz romana srednje šta sam ih čitala - onog tipa......bentipasajarca - ne čujem ni Eurosong , "napodan" (na dnu ) mojih nogu one divne ruže koje sam primila od @izaslanice neregistriranih - u grlu me steže , "suza suzu goni" ...ma čekaj ... ko je ovde kome šta - ko je ko - budi se luda želja da ja ovi roman na onu moju TINEJĐESKU  PRISKAKALICU pročitam - MORAM ZNATI KO JE KO - MORAM KUŽIT KRAJ, LEGA ! natremice pogledam na ....
 
http://img215.imageshack.us/img215/3717/dsc03955n.jpg
 
ALOOOOO LEGA , hebagapatak pa nije mi do plača , neću plakat, bit će s mojom kćeri sve o.k. - ma šta sam LEGA, NE KUŽIŠ uzela u ruke, hebensebe blesavu , ma šta sam čitala dalje, ko me tira na to, ma šta sam POČELA  IPAK , IPAK ,  ISPOČETKA - GUTALA SAM RIČI, DRAGI MOJI, RONEĆI SUZE ZA KOJE NISAM NI ZNALA - OSIM ŠTA SU MI POLULEŽEĆI KLIZILE NIZ LICE I KAPILE NA "E" ,(neću detaljno )  smočila sam sve , E ..... A ONE POTOKE NIZ LICE  SAM DOČEKIVALA  JEZIKOM NA KRAJEVIMA USANA - E @ledeni , šta mi učini - čitala sam , nisam disala , čitala sam , gutala svako slovo, rič, a uz to iman VELIKE MANE : 1. UŽIVIM SE U SKORO SVAKI LIK , 2. IMAN FILM PRED OČIMA , NJIH DVOJE....SUSRET.... - kao da ga gledam . O BOŽE, JEL MI OVO TRIBALO........ (slova već nisa vidila pa evo ni sada - otežano pišem ,a želim šta prije izbacit LEGU ZA VAS -  i da me muž ne nađe uplakanu !)
 
Ma skuživši da baca na nešto tužno, prikričem knjigu-roman u ruci - čitam tko je @ledeni , hm - borati , nu čovika, ozbiljan , koja FACA , i ja postadoh još važnije blogerica počašćena - tek dolazim k sebi - ŠTA SAM  JA USTVARII OD KOGA DOBILA - PA ZDRAVKOV ROMAN PRVIJENAC ! Astiiiiii - koja čast - HVALA TI ZDRAVKO, jesi me "DOTUKA" s njime ...ali moj nemirni duh ne miruje, nestrpljiva - KRAJ, KRAJ - NE KUŽIM , LEGA, NE KUŽIM - i .......
 
.......... okrećem zadnju koricu romana piše:
" Lega , ne kužiš, je roman koji opisuje predratnu ljubavnu priču punu emocija kroz koju se isprepliću i neki stvani događaji u razdoblju od 1971. do 1991. godine u Osijeku u okolici .
Dvoje zaljubljenih prate sve nedaće burnog političkog vremena . Njihovo vrijme je stalo i sva događanja prolaze pored njih. Njihovo vrijeme je stalo u svemirskom rascjepu, a njihove se uzajamne ljubavi traže u vremenskoj sadašnjosti kao mirišljavi mjehurići sapunice bojeći se puknuća ".
 I šta sad kad sam i ovo pročitala OPET NE KUŽIM , ajmo dalje čitati redom.......suza suzu goni ......ne dišem , ne sićam se ...... uhvatim sebe di od kušina glavu odvajan da mi glava bude bliže slovima , jesan blekasta, umisto da knjigu približim sebi .....uhvatim se u tome trenu pa tako napravim...........a one ruže moje crvene natremice gledam napodan nogu u tuđoj sobi......ON SE VRAĆA IZ .....NIJE SE S NJOM ČUO NI VIDIO 7 GODINA ZBOG ...... ONA JE ZATO VRIME MORALA ZARAĐIVATI  OVAKO .......
 
http://img89.imageshack.us/img89/3960/dsc03957g.jpg
 
NEKIM SLUČAJEM ONA VIDI I PREPOZNA NJEGA ........ ON NA ZAGREBAČKOM KOLODVORU ONAKO NIKAKAV ZADOVOLJAVA MUŠKU ŽELJU NEDOŽIVLJENU GODINAMA ...........ONA ZAKLJUČUJE............ON DOLAZI U OSIJEK .......ISPREPLIĆU SE STVARNI DOGAĐAJI POČETKA RATA U OSIJEKU KOJE SMO I NA TV VIDILI I JOŠ NEKI ZA KOJE BIH MOGLA REČI DA SU ISTINITI ...... ONI SE KONAČNO SASTAJU ...... TAJ SUSRET, TAJ NJIHOV SUSRET NAKON TOLIKO GODINA ...........ZA INAT SVIMA PIJU , PIJU , NAZDRAVLJAJU SVIMA U BIRTIJI, PIJU ......ONA JE GRIŠILA, MORALA JE .....A ON JE OBOŽAVA - NISU SE SMILI JAVLJATI ............ON NIJE ZNA, A RAZGOVARAO S LEGAMA ........ ( MORAM ZAVRŠITI OVO , NE VIDIM SLOVA ) ......ON NIJE KUŽIJA NIŠTA, NIŠTA NIJE KUŽIJA , LEGA , NIJE KUŽIJA .....DA JE ........... POSTAO TATA .......TRIBALO MU JE PANIĆNO DA POSLOŽI U GLAVI ...........DA SKUŽI .........ZA TO VRIME NJEGOVE ODSUTNOSTI I SAD PRED RAT  .....MALA JE BILA NA SIGURNOM....................NJIH DVOJE OPET ........PROVELI SU NOĆ NA OTVORENOM.............ON JOJ U KRILU ZASPA .........AL ONA SE IZVUKLA I  OTIŠLA ........TRČALA JE SRITNA, SRITNAAAA .........NJIHOVOJ MALOJ .... ( ne vidim slova na tastaturi - hebate Zdravko ovi roman - štas učinija od mene !!! ) .....ON SE PROBUDIJA  ...........NJE VIŠE NIJE BILO ............TRČALA JE SRITNA , TRČALA DALEKO PRIKO MINA, MINSKIH POLJA  .......DO NJE, DO NJIHOVE MALE  ........A RAT JE VEĆ POČEO U OSIJEKU I OKOLICI ............I ........  ( BOŽEE :(((((((
 
Nisam znala ni tila znat - jel roman istinit ili nije , jesu li se našli opet ili nisu - a tako sam tila ......poslala sam meil Zdravku od moje Purgerice u smislu - samo me LAŽI DA ONO NIJE ISTINITA PRIČA .............nasmijao se Zdravko meilom na to  (drugačije za radoznale - i ne komuniciramo , nemam Zdravkov ni broj ni adresu i Zdravko je iz posta o GENIMA - postao DIDA  !:)
 
http://img38.imageshack.us/img38/333/dsc03939r.jpg
 
UHHHHHHHHHHHHH SAD MI JE LAKŠE - kaže netko , ko bi reka da ti takva ZVIR si tako emotivna , a , jesam , nije to sramota , nisam lažno emotivna niti lažno "emotiram" - a kamoli druge drage osobe , nemam zlih primisli pa mislim često da su svi "čisti" kao ja - ma jok - e pa moji dragi virualni prijatelji davno znaju kakva sam osoba - svaka rič o sebi da je napišem , ne samo da bi bila neprimjerene nego i suvišna - uostalom - rezultati su TATRANE moje "naslovnice" :) eeeee :) a vaši divni stihovi u Zdravkovoj zbirci VEČERAS SE - uh , nisam bila sama !
 
http://img696.imageshack.us/img696/7394/dsc04012c.jpg
 
E Zdravko, Zdravko - evo vam dokaz moje reakcije na Zdravkov roman prvijenac LEGA, NE KUŽIŠ
 
13.5.2011 10:05:29 | Neregistrirani korisnik [NASLJEDNICA]- ( u žurbi prije PREGLEDA !!!!!)
DOBAR TI DAN , LEGA :)
NE ZNAM NA KOJI NAČIN DA TI SE ZAHVALIM :) ILI STVARNO "HVALA" - ILI DA TE "DAM JAVLU" :)A ZAŠTO- PUNO TI HVALA NA PREDIVNIM "KNJIGAMA"- PUNO !!!! AL U DAHU SAM PROČITALA "LEGU" KAD SAM u 22 LEGLA ...........I :(((!!!! MOLILA BIH TE SAMO DA MI KAŽEŠ,IAKO SAM DJELOVE ROMANA PREPOZNALA KAO ISTINITE - DA ME BAR LAŽEŠ !!!DA ONO NIJE BIO ONAKAV KRAJ - DO 2 SATA SAM :( .........NISAM MOGLA ZASPAT !!! NISAM JA "LEDENOG SRCA" ! :)
PREDIVNA TI JE I ZBIRKA PJESAMA I ZAPISA LJUBAVNIH, EROTSKIH.... NAŠIH BLOGERICA I BLOGERA  (neke pročitala:) PRELISTALA KNJIGU 5 ROMANA-HVALA NA POSVETAMA,HVALA JOŠ JEDNOM ŠTO SI ME SE UOPĆE SJETIO-POČAŠĆENA SAM,LEGA!!! :)
LIPI POZDRAV!:)
LEGICA ...... i tako je završio naš dolazak u Zagreb, a počela sjećanja na sve lipo...
 
http://img812.imageshack.us/img812/9166/dsc04068cm.jpg
 
O ZDRAVKU "S KORICA"  KNJIGE  "PET ROMANA" DOZNALA SAM PUNO !
ZDRAVKO , OVIM PUTEM TI JOŠ JEDNOM ZAHVALJUJEM ! OVIM PUTEM TI NAVJEŠĆUJEM DA OVO NIJE KRAJ O TVOJIM "PISKARIJAMA" - kako si skromno nazvao svoj PRVIJENAC - u busu do kuće po povratku iz Zagreba prilistala sam KNJIGU  "PET DRAMA" : PAUKOVA MREŽA, SUDBINA U KORI BANANE,  BESKUČNICI, ZATVORSKE CIMERICE i  LEGA, NE KUŽIŠ i OPET MI NIŠTA NIJE JASNO ?! ILI NE ŽELIM DA MI BUDE, NE ZNAM .....više, KUŽIŠ, LEGA ... ?!  
 
http://img59.imageshack.us/img59/9505/dsc04924lc.jpg 
 
 
ZDRAVKO - TVOJU ZBIRKU PJESAMA NAŠIH DRAGIH BLOGERA I BLOGERICA  "VEČARAS SE" NOSILA SAM U MATULJE, PREDIVNA JE ......I ČITALA KAD ..............E SAD ĆEŠ TI ČEKATI ! :)  ČITALA JE I RIJEČANKA NA TRAJEKTU S KOJOM SAM SE UPOZNALA ! KORICE SAČUVANE ! ..bit će još riči o tome ...bez "njonji-njonji:) !:)
 
http://img863.imageshack.us/img863/2087/dsc04100sd.jpg
 
ROMAN O KOJEM JE RIČ U OVOME POSTU , OFUCAT ĆE SE STRANICE MOJIH ČITAČICA NA PLAŽI I NI ME BRIGA - NEKA I ONE ČUJU ZA ZDRAVKA I ZA "LEGU" S NJIMA ĆU RAZMINIT MIŠLJENJE I DILEME ......ILI NEĆU - NE ZNAM - PUNO TOGA OSTAJE U MENI - PUNO ZBOG SPLETA OKOLNOSTI , A JEDAN OD NJIH JE DA JE SVAKA MAMA ....... MAMA , BAR TRIBALA BITI , LAVICA, ZVIR  - A JA TO JESAM !..........i tako .......došle mi  iz ..............
 
http://img855.imageshack.us/img855/4892/dsc05059.jpg
 
 
HVALA TI , LEGA ! .HVALA SVIMA ... IZ "ZBIRKE"- NISAM BILA SAMA !
 
http://img18.imageshack.us/img18/1299/dsc05104ah.jpg
 
VAŠA RUŽA CRVENA ...al kad se sitin  "LEGE", uhhhhhhhh
*************************************************************************************************************
DOPUNA - MOJ NA LJULJI I ZVA ME DA SLIKAM OVO ZA VAS  U 14,10 h -KA ŠEIK JE ! :)
 
http://img844.imageshack.us/img844/5894/dsc05696o.jpg
ima još....ova prva je malo ULIVO - PUT KRILA JESENICA ! matične like !
 
http://img41.imageshack.us/img41/4043/dsc05690nq.jpg
ima još ;)  EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 
http://img813.imageshack.us/img813/2261/dsc05672y.jpg
 
LIPI POZDRAV...žurim za Omiš, sad je 14, 50 !!!!!  ČAOOOOOOOOOOOOOO ;)
nasljednica @ 23:55 |Komentiraj | Komentari: 35 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.