pisma
Brojač posjeta
210821
Arhiva
« » vel 2016
pisma
Nema zapisa.
Linkovi
Nema zapisa.
Blog - veljača 2016
petak, veljača 26, 2016
///////////////////////////////////////////////////////////////////

***********************************************


NAJNOVIJE !!! - 27. 02. 2016.- 

NA DAN ZAREĐENJA BISKUPA JURE BOGDANA NA MOJU MEIL ADRESU U 21 SAT STIGAO JE OVAJ LINK UZ KRATKO : " UŽIVAJTE ! "  - MOJA ZAHVALA I KOMENTAR JE ISPOD OVOG YOU TUBA !!!! HVALA, HVALA, HVALAAAA !!  LINK SAM SADA PROSLIJEDILA KLAPI SV. JURAJ - JER GA NE VIDIM NA NJIHOVOM  FB ! :)!

KLAPA SV. JURAJ HRM-Tebe tražim, Bože moj-Live@Konkatedrala sv. Petra apostola


https://www.youtube.com/watch?v=5Z07MQv1JJ8&feature=youtu.be

BUDUĆI ME SVE OVO DANAS JAKO DOJMILO - MIJENJAM PJESMU !

Tebe tražim, Bože moj

Tebe tražim, tebe ištem, ruke pružam za tobom.
Kroz tjeskobe i nevolje tebe tražim, Bože moj!


Cvijet mi kaže da si nježan, lahor jutrom širi glas,
zvijezde kažu da si moćan i da misliš na sve nas.

Tebe zovem, posvud tražim, put što vodi do tebe.
U sumnjama, u noćima, tebe tražim, Bože moj !

Kad te nađem, ti me griješ, snagom vječne ljubavi,
Tebe hvalim, tebi pjevam, cijelim bićem, Bože moj.


****************************************************************

///////////////////////////////////////////////////////////////////


NOVO- 26.02.- večeras - Izvor: FB klape Sv. Juraj

REĐENJE NOVOG VOJNOG ORDINARIJA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Poštovani prijatelji ,

Radujemo se što ćemo sutra, u subotu,  27. veljače 2016. godine  nazočiti svečanoj Svetoj misi biskupskog ređenja novog vojnog ordinarija u Republici Hrvatskoj monsinjora Jure Bogdana koja će biti u konkatedrali Sv. Petra u Splitu s početkom u 11 sati.


Prijenos mise biskupskog ređenja možete vidjeti u izravnom prijenosu na prvom programu HRT-a . Prijenos će prenositi Hrvatski katolički radio i Radio Marija .


...https://www.youtube.com/watch?v=Yrp8a0to6cE


Ja:Pjesma "Tebe tražim Bože moj"- Koncert u Sv. Duje 2011.g.


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ponosna kao žene poljičkih korijena , po mom odabiru , pjeva dječja klapa JIDRO - OŠ JESENICE , ORIJ ( Dugi Rat ) koju su pohađala i moja djeca :) PJESMU MOGA DIČNOG POLJIČKOG KRAJA - PROČITAJTE RIJEČI - OVO JE I SLUŽBENA HIMNA "DANA MILE GOJSALIĆ" SVAKOG LJETA U KOSTANJIMA :

Poljičani poštovani

(Narodna – Duško Tambača / M. Stanić)

Poljičani poštovani
Od svih sela odabrani
Čestito vam Jurjev danak
Jurjev danak vaš sastanak

Tri potoka tekla vami
Na dobro vam Jurjev danak doša

Prvi mlika teka vami
Na dobro vam Jurjev danak doša

Drugi uja teka vami
Na dobro vam Jurjev danak doša

Treći vina teka vami
Na dobro vam Jurjev danak doša

Čestito vam Jurjev danak
Jurjev danak vaš sastanak

Pčele suncu zastupile dvore
Na dobro vam Jurjev danak doša

Bile ovce napunile tore
Na dobro vam Jurjev danak doša

Žuti klasi priplavili poje
Na dobro vam Jurjev danak doša

A brodi vam izorali more
Na dobro vam Jurjev danak doša

Poljičani poštovani
Od svih sela odabrani
Čestito vam Jurjev danak
Jurjev danak vaš sastanak

Posebno sam ponosna ovih dana čitajući i slušajući vijesti ( najprije na TV Jadran ) da će novoimenovani vojni ordinarij u RH, naš Poljičanin mons. dr. Jure Bogdan biti zaređen za BISKUPA u konkatedralnoj crkvi sv. Petra u Splitu 27. veljače 2016. ( sutra ).

Sv. misa i obred ređenja započinje u 11 sati .

Ovaj veliki događaj za cijelu Splitsko-makarsku nadbiskupiju, domovinsku i univerzalnu Crkvu  bit će uz izravan prijenos na HRT-1 te će ga prenositi Hrvatski katolički radio i Radio Marija. Bravo! Hvala vam !


!

Čitajući odgovarajuće portale , nađoh na Netu ovo:

"Papa Franjo prihvatio je odreknuće od službe mons. Jurja Jezerinca, vojnog ordinarija, u skladu s odredbom kanona 401 § 1 Zakonika kanonskoga prava, te je imenovao biskupom – vojnim ordinarijem u Republici Hrvatskoj mons. Juru Bogdana, dosadašnjeg rektora Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu, priopćila je 30. studenoga Apostolska nuncijatura u Republici Hrvatskoj.

Novoimenovani biskup Bogdan, sin Ivana Bogdana i Perke rođ. Pezelj, rodio se u Donjemu Docu, u Omiškoj općini u Poljičkoj republici, 9. studenoga 1955. godine. Osmogodišnju školu pohađao je u rodnome mjestu od 1961. do 1969.

Kao sjemeništarac Nadbiskupskoga sjemeništa u Splitu završio je klasičnu gimnaziju s maturom u Splitskome sjemeništu (1969.-1973.). Filozofsko-teološki studij završio je u Splitu od 1973. do 1980. Teologiju je diplomirao 16. svibnja 1980.

Vojni rok služio je u Puli od lipnja 1974. do kraja rujna 1975.

Za đakona ga je zaredio splitsko-makarski nadbiskup metropolit mons. Frane Franić u splitskoj prvostolnici 24. lipnja 1979. Isti nadbiskup mu je podijelio svećenički red, također u splitskoj prvostolnici, 22. lipnja 1980. godine.

Mladu misu slavio je u Donjem Docu 6. srpnja 1980.

Za vrijeme filozofsko-teološkog studija, kroz dvije akademske godine, obnašao je službu starijeg prefekta u Nadbiskupskome sjemeništu u Splitu, od siječnja 1977. do jeseni 1979. godine.

Nakon mlade mise bio je župni vikar u Metkoviću u župi sv. Nikole od 15. kolovoza 1980. do 15. kolovoza 1984.

Od kolovoza 1984. do rujna 1992. bio je duhovnik u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Istodobno je bio i član nekih nadbiskupskih vijeća u svojoj nadbiskupiji: potpredsjednik vijeća za mlade, predsjednik vijeća za duhovna zvanja, itd. Obnašao je i službu tajnika Vijeća za sjemeništa pri Biskupskoj konferenciji Jugoslavije. "

Na prijedlog hrvatskih biskupa, pročelnik Kongregacije za katolički odgoj kardinal Pio Laghi imenovao je Juru Bogdana 2. prosinca 1996. rektorom Papinskog hrvatskog Zavoda sv. Jeronima. Službu rektora vršio je tijekom 19 godina za vrijeme trojice papa ( sv. Ivan Pavao II., Benedikt XVI. i papa Franjo).- Biografija mons. Bogdana je prebogata !!!

SADA DA ZNATE I OVO : 

- RASPORED SV. MISA NOVOG VOJNOG ORDINARIJA JURE BOGDANA :

1/ Svoju mladu biskupsku misu proslavit će u nedjelju 28. 02. u splitskoj prvostolnici, katedrali sv. Dujma, u 11 sati ;

2/ Sv. misu služit će i u Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske u ponedjeljak 29. 02. u 8 sati;

3/ Biskupska misa i oproštaj od Zavoda Sv. Jeronima u Rimu bit će 13. 03. ;

4/ U rodnom selu, Donjem Docu misa i proslava bit će 17. travnja.

5/ PAŽNJA : Primopredaja u Vojnom ordinarijatu je u srijedu 2. ožujka.

*********************************


NEDAVNO SMO MOGLI VIDJETI DA JE PREDSJEDNICA ODLIKOVALA  Redom kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom mons.  Jurja Jezerinca -  prvog hrvatskog vojnog biskupa, sada apostolskog administratora Vojne biskupije, za izniman doprinos neovisnosti, cjelovitosti i međunarodnom ugledu Hrvatske te uspješan razvoj odnosa hrvatske države i vjerskih zajednica.

„Vojno dušobrižništvo baština je novije hrvatske povijesti i stoga je dijelilo sudbinu preustroja i organizacijskih promjena sustava obrane.Želim naglasiti kako ću u okviru svojih ustavnih nadležnosti zahtijevati da se ustrojbeno mjesto i uloga Vojnog ordinarijata u nadležnim ministarstvima uredi u skladu s hrvatskim zakonodavstvom i međunarodnim ugovorima koje je Republika Hrvatska potpisala", naglasila je.

Mons. Jezerinac je u svojoj zahvali predsjednici Republike rekao da odlikovanje doživljava kao veliki znak pažnje za sitnice koje je svojim ljudskim, vjerničkim i duhovnim djelovanjem kao vojni ordinarij ugrađivao u nastanak, razvoj i budućnost hrvatske države.

Uručivanje odlikovanja poklapa se s prestankom aktivnog služenja crkvi, vojnoj biskupiji msgr. Jezerinca i dolaskom novog vojnog ordinarija msgr. Jure Bogdana, koji je i nazočio uručenju, a uz njega na Pantovčaku su bili i ministri obrane i unutarnjih poslova, Josip Buljević i Vlaho Orepić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, general Drago Lovrić, apostolski nuncij u RH Alessandro D'Errico te kardinal Josip Bozanić.

„Ovo doživljavam kao točku na 'i' kojom moji život i rad dobivaju značenje javnosti i konačni smisao koji se očituje samo u cjelovitom služenju onima zbog kojih sam od Svetog oca postavljen i djelovao kao vojni biskup u Hrvatskoj", rekao je mons. Jezerinac. / Sve naprijed -Izvor "J list"

**************************************


Ovaj dio Poljica uz more gdje sam se udala, zovu se Donja Poljica. Imamo i Srednja i Gornja Poljica.

Puno sam pisala o mojim Poljicima, mojim Gojsalića dvorima i Poljičkoj republici te u članku Život u vječnosti ,naše Mladenke Gruica, spomen na junački podvig poljičke junakinje Mile Gojsalić velikom spektaklu uprizorenom u Kostanjima , koji mi članak puno čitate ! :)

:)

Jako puno otvarate moj članak - kako radim POLJIČKI SOPARNIK- FAZU PO FAZU - SAMO NEMA SLIKA VIŠE ?! Hvala vam ! :) MNOGI ME ZAUSTAVLJAJU I LJETI PREPOZNAJU U OMIŠU, DA SU NA MOJ NAČIN RADILI SOPARNIK !!!:)

Prošlo ljeto Život u vječnosti uprizoren je podno Kliške tvrđave - bilo je opet nezaboravno , posebno zahtjevno zbog terena odvijanja tog spektakla , o čemu sam dala samo kraći osvrt, članak ću uoči ljeta. ( isprika mojoj dagoj Mladenki, zaredala se ljetnja događanja !).

:)

Treba li napominjati po tko zna koji put- da su moji korijeni iz Poljica , da mi je djevojačko prezime Gojsalić, da mi je pradjed Pavao 1932. godine sagradio jednu od dvije prve kuće u Omišu na Punti , do velike omiške plaže te da mi se u toj kući 1934. rodio otac.

*

Mnogo mi čitate i članak o mom dobivenom "Oskaru" - DVD - u , DOKUMENTARCU O MILI GOJSALIĆ KOJI MI JE URUČEN U OKVIRU PROGRAMA DUGORATSKOG KULTURNOG LJETA U STAROM SELU DUĆE - HVALA VAM ! :) BILA SAMA JAKO PONOSNA, JER TO JE BILO ZA MENE VELIKO IZNENAĐENJE  TE SAM ODRŽALA I PRIGODAN NEPRIPREMLJENI GOVOR :) !

Dakle , prava sam Omišanka, ali s genima kamenim , poljičkim - što se vidi i po moji člancima :)

NAŠEM BISKUPU IZ POLJICA MONS. JURI BOGDANU ČESTITAM NA NOVOM IMENOVANJU !

VIDITE I IME MU JE JURE - A SV. JURAJ JE ZAŠTITNIK POLJICA !

A DA JABUKA NE PADA DALEKO OD STABLA - SVJEDOK JE I MOJA MALA - UDATA ZA MOMKA IZ BISKUPOVA KRAJA ! :)

ZA SVE NAS, POSEBNO POLJIČANE, DAN ZAREĐENJA MONS. JURE BOGDANA JE VELIKI DAN I VELIKI PONOS !! ČESTITAMO !


!


SVIH VAS SRDAČNO POZDRAVLJA "NASLJEDNICA" - LOZE MILE GOJSALIĆ

OD TUDA MOJ PONOSNI NICK BLOGERICE - UZ OVAJ "RUŽA CRVENA" :)

nasljednica @ 12:12 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
četvrtak, veljača 25, 2016

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ČUJETE LI OVU DIVNU PJESMU: MOJ KOMENTAR ISPOD S TABLETA :

" hvala komentatoru na 24sata sto je povodom imenovanja jednog pomocnika ministra naveo ime ove pjesme, predivna je , predivna, od muzike do izvedbe i spota ..... trnci me prozimaju.....blogerica sam i pisem najvise o muzici..... ovo je divno.... lijepi pozdrav iz Dalmacije od Ruze crvene 🌹 p.s. pozdravljam Mariju Boric koja je s mojim Omisaninom Ervinom Baucicem divno pjevala duet Fantom u operi.... ima clanak kod mene ...." -  A onda sam putem ovog yt kanala došla do puno lijepih KAJ pjesama  :)

:) 

NAŠLA SAM IH !!! ZAGORJE.COM :) !!!!

http://www.zagorje.com/clanak/glazba/zenski-vokalni-ansambl-fiola-pjevamo-iz-ljubavi

Vužgi jenu luč

Preslekla zorja se z mojih oči,

veter mi zel senje z lasi.

Z rukami išćem te med vanjkuši,

štela bi da, da zarad me kušneš ti.

Vužgi jenu luč vu meni

ak me hoćeš za se imati.

Moje srce ljubav poklanja

usnice bi k tebi stisnula.

Vužgi jenu luč vu srcu mom

splela ti bum ja topli dom

dala ti bum sebe v življenju tom.

Spomeni reči dve ak ljubiš me,

na tebe dišiju robače.

Ja tebe rada mam i hoćem te

dajem ti srce čisto kak zjenice.

Vužgi jenu luč vu meni

ak me hoćeš za se imati.( ITD:)

ŽVA Fiola i KUD Preslica

******************************


Dragi moji, planirala sam dati jedan članak Oglas - za radno mejsto Državni uhljeb ! Možda ću ga i dati !

Planirala sam vam dati najnovija saznanja vezano za ostvarivanje prava na mirovinu, što vam ide , što ne ide u korist - sve iz "prve ruke" !

Međutim, nije mi lako gledati što se sve događa u Lijepoj našoj i što sve i koga serviraju i Predsjednici i Premijeru - ipak oni nisu živjeli u Hrvatskoj i ne znaju mnogo toga. To me žalosti , imaju jako loše i savjetnike, a i prilično su naivni.

Imam skoro 58 godina , bogato radno iskustvo , mogla bih stečenim znanjem pokrivati sva ministarstva ( skoro ) , ali me boli  da se ne mogu zaposliti , a tko sve može biti čak na visokoj funkciji  sa i bez odgovarajuće  diplome , sa i bez iskustva u struci u "RESORU"  u kojem je primljen-a , sa i bez - "jezika" - prevedite kako hoćete , jer je "jezik" široki pojam ! Može biti i usmeni i pismeni - a pismeni i te kako jako žestok,neprimjeren, uvrjedljivog sadržaja i TAKVI OVANCIRAJU U LIJEPOJ NAŠOJ !

KOJA JE RAZLIKA U KRNJI U OMIŠU PROŠLE GODINE I U KRNJI NAČELNIKA METKOVIĆA OVE GODINE - A DA SE HRVATSKO DRUŠTVO NOVINARA NIJE OGLASILO - GDJE STE, GOSPODO , I OVAJ DRUGI IMA DJECU ?!

GDJE STE ,GOSPODO,  IZ HRVATSKOG NOVINARSKOG  DRUŠTVA KADA JE  "NOVOIMENOVANI" DAO CIJELU ZADNJU STRANICU U DNEVNOM LISTU  O UNUCI NAŠEG DIVNOG OMIŠKOG DR. LUIĐIJA , ŽENI, MAJCI , KOJA, ETO, NA SVOJ NAČIN I NA SVOJ RAČUN ZEZA ONE KOJI OTVARAJU NJENE YOU TUBE URATKE ?!  - USPJELA JE ISPROVOCIRATI  "NAZOVI" NOVINARA - A DA SE O GADARIJAMA TOGA "NOVINARA" O TOJ MAMI NISTE OGLASILI - NISTE SE JAVILI DA JE ČLANAK NEPRIMJEREN - TU JE "SPALIO" MAMU ?!  JOŠ JE  I NAGRAĐEN - NI MANJE NI VIŠE NEGO POMOĆNIK MINISTRA - LIJEPI PRIMJER ???? !

Ljudi se smiju - s razlogom , afera za aferom , žalosno. Tko podmeće sve ove "upitne" ljude Predsjednici i Premijeru ?! - Ex Premijer sigurno nije. ŠTA JE PREVIŠE - PREVIŠE JE !!! 

SKUHAM RUČAK I BJEŽIM  DJECI U OMIŠ OD TUGE I JADA ŠTO ČUJEM I GLEDAN NA RADIO I TV VIJESTIMA i U SABORNICI - U VOŽNJI VIJESTI !!!

MA DAJ MI PISMU i HUMOR :) !!! DAJ DA SE GLUPIRAM S DJEČICOM ! :) 

ZAKLJUČUJEM: PREMIJERA SU DOVELI U JAKO NEUGODNU SITUACIJU - JAKO !

OVI MLADI TZV. "DOKTORI" U VLADI , TA "MLADOST" OD 35 - 45 GODINA,  NE MOGU IMATI SAZNANJA KOJA MI IMAMO, NEZRELI SU PO SVIM PITANJIMA, IMAJU ŽELJA , NEMAJU PREDZNANJA - TREBAJU IM I TE KAKO DOBRI SAVJETNICI - A NEMAJU IH - VIDI SE  - IVANE , ŠTA ČEKAŠ, ZOVI MENE - ZNAŠ ME I PITAJ SVOG PREZIMENJAKA - KAKVA SAM  BILA U POSLU  !!!

U OBITELJI MI SAD VIŠE NITKO NE RADI - S MIROVINOM MOGA SUPRUGA MOGU LAKO "NA KRAJ" - IMA I LOŠIJIH, MISLIM, NIŽIH, JER SAM VRLO EKONOMIČNA DOMAČICA !O MIROVINI - I KOJA SAZNANJA IMAM - TO ĆU DRUGI PUT DATI ČLANAK - USKORO !!!

MORAM SE JAVITI I PREDSJEDNICI I PREMIJERU - A EX PREMIJERU MORAM DOKAZATI DA SE SVOJIM SURADNICIMA U UREDU ( JEDNOM  DIJELU UREDA ) NIJE IMAO NA ČEMU ZAHVALITI !!!!

Zorana Vuković, dipl. iur. - Nasljednica , Ruža crvena :) 

DOĐI MALI DO NASLJEDNICINOG IMANJA ,

IMAT ĆEŠ DA GLEDAŠ SVAKI DAN FRIŠKA JAJA ,

ZA POFRIGAT IH NE MORAŠ DO HIMALAJA !


P.S. NEKADAŠNJA NEZAVISNA KANDIDATKINJA ZA NAČELNICU OPĆINE DUGI RAT! ZNAŠ ME DOBRO - I JA TEBE ! PISALI SMO ZA DUGIRAT.COM - JA MUKTE, A TI- NE ZNAM , ALI ZA DNEVNI LIST SIGURNO NISI !!!

:))))))) !!!!!!! .....:)))))))).........!!!!!!!!!

JESAM LI POGODILA  - U PRETHODNOM POSTU :)))))

PREDSTAVA "DAME BIRAJU" - U PROJEKTU FESTIVALA BOSANSKO-HERCEGOVAČKOG HUMORA  U SPLITU , KONTRA DEPRESIJE, JUŽINE I VIJESTI ;)

ZBOG NEZAPAMĆENOG VELIKOG INTERESA  - IPAK IGRA JOŠ JEDNA PRED- PRED - PREMIJERA U LORI  U PETAK 4. 03. 2016.- U 21 SAT !! -

A JOJ, TREBAT ĆE IH STVARNO DOBRO NAJESTI, DA IZDRŽE ZA DVIJE PREDSTAVE I U SUBOTU ! ;)))!

- ALA ŠTA SU ŽENE , MA I MUŠKARCI  NAVALILI ;):) !!!

A ONDA - TKO KAŽE DA JE UKINUT DAN ŽENA ?! ;):))))


 

nasljednica @ 21:10 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 24, 2016

:)....... :) ....... :)

NAJNOVIJE - 25. 02. 2016- 23 SATA :)))
....... :)......... :) ........ :) ........ :) OLALAAAA :)

A joj, a joj - ovo je za "poludit" - šta će biti čijukanja ko će doć u Loru na predstavu DAME BIRAJU - hahhaaaaa ! Znam ja naš svit - pogotovo ove oko moje kuće - a sa Škveranima i di san bila i di su me vidili- priča je gotova , bar se nadam :) ;) !

Dakle , čitam na portalu, mislim Slobodna Dalmacija ili Dalmacija News: " glumci sarajevskog Alteatra dolaze u Split dan ranije te će zbog velikog interesa predstavu održati i u dodatnom terminu u petak 04.03. 2016. s početkom u 19.00 sati. "

Pa kad je tako - evo oglasa i kod mene - PA NEK BUDE I ČETVRTI PUT - PRED-PRED PREMIJERA ZA DRUGU PREDSTAVU U PETAK 4. 3. 2016. U - NEK BUDE NPR. U 22 H- DA ODMORE MALO ! :))))

Hahhaaaa već nekoliko godina pratim i najavljujem i opisujem antidepresivni Projekt (antidepresivni - čitaj : kontra južine i vijesti ) - Festival BiH humora u Splitu , i ne mogu vjerovati - hahhaaaaa- da je ljudima , da , ljudima - i ženama i muškarcima , je ZANIMANJE ZA I OVU PREDSTAVU TOLIKO VELIKO DA ĆE SE ODIGRATI ( ZA SADA ) I TREĆI PUT OVA PREDSTVA ( ustvari , bit će pretpremijera :))) - DAN RANIJE NEGO U OVOJ NAJAVI - DAKLE , 4. 3. ( PETAK ) 2016. U 19 SATI !!! :)))

Predstave su u najudarnijem terminu  i to vijesti i ostalih emisija -vijesti iza vijesti ( u 19 pa u 21 sat ) - dokaz je da je ljudima dosta "vijesti" , da žele humora , humora i humora , što na svom blogu uvijek ponavljam ! :) Stoga, ide najavaaaaa !!!!

Ajmo , ljudi navalite, davno smo ušli u EU , a u EU je ovo davno normalno - hahhaaaaa - i nemojte se obazirati da li vas tko gleda da ste došli u Loru ovo pogledati ! Hahahaa - iz onoga šta čitam i vidim kao mnogi na portalima, izgleda da konačno nije važna ona naša dalmatinska "A šta će svit reć ?!" ( ako te vide u Lori na ovoj predstavi :)

Dakle , Dame biraju - i odabrale su - ne odabrale nego poludile - hahhaaaaaa - a gledajući you tube ove predstave - ne bi me čudilo da i usmenom predajom ne bude i ČETVRTA PREDSTAVA uoči službenog datuma 5. 03. 2016 - SAMOOOO TREBA IH DOBRO NAJESTI DA IZDRŽE  OVAJ NAMETNUTI RITAM DALMATINKI , A , E, I DALMATINACA - KAJ NE ? ;) !!! :)))) PA JESMO LI U EU ILI NISMO ! ;):)))) Dobrodošli u Hrvatskuuuuu , u Split :) ;) Velkam in Kroejšaaaaa ! :) - tvelv points ! :)

IZVOR PIŠE : Predstava je uprizorenje poznatog hita Full monty – Skidajte se do kraja. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa, a o popularnosti ove prestave u regiji govori i činjenica da je u samo nekoliko mjeseci njezinog postojanja odigrana više od 50 puta ispred više od 40.000 posjetitelja, a dvorane su rasprodane i po 20 dana ranije.

Zato svi koji žele odmah doći do svoje ulaznice za neponovljivu noć kada DAME BIRAJU to mogu učiniti online preko Croatia-tickets sustava. Dovoljno je u par klikova kupiti ulaznicu i primiti je na email adresu, te s istom doći na predstavu.

Ulaznice - blagajna u Lori- od 16 do 20 sati (tel. 095 8008 742)
NAPOMENA: PREDSTAVA JE DOBILA DVIJE NAGRADE U SKOPLJU !

KAD DAME  BIRAJU- E VO ŠTO DOBIJU ! :)


https://youtu.be/Mg8fzIqE1rk
*

Vaša Nasljednica ( ne smin ovdje stavit u potpisu "Ruža crvena", da me se netko ne odrekne ;)

- A , ŠTA SE MENE TIĆE- JA, DAMA, VEĆ IZABRALA ! ;):) OVO NAM JE 35. JUBILARNA GODINA BRAKA !  :)  AHHHHH - NEMA VIŠE ŠKEVERANA ŠPIJUNAAAA ! :) A SUSJEDA ,  TO ĆEMO TEK DOZNATI :)))

KARTE ME ČAKAJU ODAVNO - SAMO ME ZANIMAO INTERES ZA OVU PREDSTAVU PA SAM ČEKALA SLUŽBENU OBJAVU I ČEKALA MOGUĆU PREDPREMIJERU ! :))) NEĆE BITI MOJIH DOBACIVANJA KAO KOD JA, MAHALUŠA ILI MORA OD ODMORA - BOSANAC NA ODMORU - HAHHAAAA :))))

DOBILA SAM YOU TUBE I SLIKE :) !

////////////////////////////////////////////////////////////

7. MEĐUNARODNI OMIŠ GUITAR FEST - 19 -23. 04.2016.

PA KAD SMO U OVOM ĐIRU - BIT ĆE PUNO TOGA TIJEKOM PER DANA OVOGODIŠNJEG INTERNATIONAL OMIS GUITAR FESTA - MEĐU KOJIMA I "MUŠKARCI BIRAJU" - KOJU VRSTU, BOJU ITD. OD GITARA IZABRATI NA MODNOJ REVIJI "GALEB" OMIŠ I PROIZVOĐAČA GITARA  KAO ŠTO JE BILO I 2013. GODINE !:)

NIŠTA BEZ DOKAZA - OSTALO VIDITE U ARHIVI ;)

:)

I JESTE LI SE PRIJAVILI ZA NOVU DISCIPLINU AKUSTIČNA GITARA I GLAS ( DUET ) - BRŽE , NEMOJTE DA SE I OGF PRODULJI NA ŠEST DANA ! :)


nasljednica @ 10:03 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
ponedjeljak, veljača 22, 2016
@@@@@@@@@@@@@@@@

Poštovani čitatelji,

čitali ste mnoge članke 20. 02. o.g. o prijemu 200 ljudi  kod Predsjednice na Pantovčaku kao i otkrivanju biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.  Dvjesto sretnika taj su dan prošetali Pantovčakom, rukovali se s Predsjednicom i njihove smo dojmove čuli, vidjeli i čitali na mnogim portalima i dnevnim listovima. Mogu misliti kakav je to osjećaj !

Trebala sam se i ja javiti !!!!

!

Toga dana na svim TV KUĆAMA mogli ste čuti ovu divnu pjesmu VIVAT CROATIA - u izvedbi moje najdraže klape Sv. Juraj, HRM-a , koja spada u Oružane snage Lijepe naše.

!

Njihova izvedba ove pjesme digla nas je nanoge i na POLJUDU , NE DAMO TE PISMO NAŠA , prije par godina - kada su se vratili iz Kine, ali i na svim njihovim koncertima na kojima sam bila- od Rive - Jedan Split - Bili Cvit , Dan HRM-a, Kaštela, Humanitarni koncerti u Lori i HNK Split - i svugdje gdje je pjevaju !!!

VIVAT CROATIA- ŽIVJELA HRVATSKA OBIŠLA JE SVE MERIDIJANE I PARALELE - TO ZNATE I MOGLI STE ČITATI OVDJE I KOD MENE !!

!

MOGU ZAMISLITI KAKO JE BILO U KANADI I SAD-u - PISALA SAM I O TOME !

NAJZANIMLJIVIJE JE BILO U KINI- GDJE SU OVU PJESMU NE SAMO ČULI NEGO IMALI I PRIJEVOD NA KINESKOM - MOŽETE LI MISLITI KAKAV JE TO OSJEĆAJ ! JEDNA MALA, MALA HRVATSKA S PJESMOM KOJA JE NESLUŽBENA HIMNA KLAPE SV. JURAJ - BILO GDJE DA POĐEM JAAAAAAAAAA, U SRCU JE KROACIJAAAAAAAAAAA !!!!

KOLIKO VAS ZNA DA JE IZVORNO OVU DIVNU DOMOLJUBNU PJESMU PJEVAO  NAŠ DRAGI ĐANI MARŠAN, I PJEVAČ I SKLADATELJ I KOLIKO SE SJEĆAM, NAŠ KONZUL U MILANU.

!

KOLIKO VAS ZNA DA SU PJESME G. ĐANIJA MARŠANA : Hrvatski mornari, Adio ( KOJU JE PJEVALA MOJA KLAPA ADRIATICUMA U MAKARSKOJ- članak mi još čitate, njihova sam počasna članica !:) Divojka s juga, Umrli su kapitani, Pjesma za tebe i niz drugih među kojima posebno za ovo doba izdvajam KAD MENDULE PROCVITAJU :) Čim je vidim počnem  pjevati, a s terace i balkona gledam je ovih dana - bila je slika već kod mene :) !!!

!

MEĐUTIM - KAKO SAM OPSJEDNUTA ZALAZIMA SUNCA- OVOM  LJEPOTOM ISPRED MENE PREMA ŠOLTI, DRVENIKU VELOM I MALOM, BRAČU - DIVIM SE VEĆ 35 GODINA ĆE SKORO - TIM ČAROBNIM ZALAZIMA - i kad god ih slikajem sjetim  se predivne pjesme g. Mršana PROZOR PREMA ZALAZU !:) NEODOLJIVA JE ! :)

BIO JE DAVNO ČLANAK KOD MENE - I SVIRALA JE PJESMA PROZOR PREMA ZALAZU - UZ MOJE ZALAZE :)

NEKI SU MI SE POD NEKIM YT JAVILI- DA SU UMENTNULI I SLIKU MOJIH ZALAZA !! :)

!

IZ NABROJENIH RAZLOGA- DANAS VAM PJEVA g. ĐANI MRAŠAN IZ ZADRA :) - JER STE PJESMU VIVAT CROATIA ČULI PUNO PUTA UZ PRIGODNE ČLANKE  NA MOM BLOGU U IZVEDBI KLAPE SV. JURAJ - PO MENI NAŠE NAJBOLJE  I NAJDRAŽE MI KLAPE U HRVATA - SA ILI BEZ UNUFORME  !

SLIKE KOJE VIDITE - VLASNIŠTVO SU I LIJEPE USPOMENE KLAPE SV. JURAJ, HRM-A SA PANTOVČAKA TOGA DANA KOD PREDSJEDNICE  ! :)ŽIVILI MI - ŽURIM ZA MOJ OMIŠ ! :)

VAŠA RUŽA CRVENA :) - Pedsjednici namjeravam davno napisati pismo !!! Najozbiljnije i g. Premijeru !!!!!

************************************************************

************************************************************

ČESTITKE ZADRU !!!! - KORISTIM PRILIKU DA ZADRU ČESTITAM NA IZBORU NAJLJEPŠEG GRADA !!!!

POZDRAVLJAM SVE MOJE DRAGE KLAPE IZ ZADRA I OKOLICE I VIDIMO SE NA 50. JUBILARNOM FDK OMIŠ- U MOM OMIŠU- E, NEK SE ZNA ! POSEBNO ČEKAM KLAPU KALELARGA !!!! :)

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

OVDJE ĆU NEŠTO UBACITI !!!!!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


nasljednica @ 11:00 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
petak, veljača 19, 2016
////////////////////////////////////////////////

NEKE DATUME U ŽIVOTU NE MOGU ZABORAVITI :) ! - 20. 02. ---2016 ! :)////////////////////////////////////////////////////////////

NOVO:

OVE GODINE OPET POLJUD

"NEDAMO TE PISMO NAŠA" - 9/2016 !!! :)

///////

POČELA JE NOVA SEZONA THE VOICA  2016 !

POČIMAJU I RTL ZVJEZDICE - VESELIM SE !:)  NJIHOVA ARSENOVA ČAROLIJA , NAŠIH ZVJEZDICA PROF. TEANE KOVAČEVIĆ ISPRIČANA JE U ČLANKU "SOLIN PJEVA ARESNA" . NJIHOVA "BOŽIĆNA ČAROLIJA" JOŠ NIJE OPISANA - MNOGO TOGA IMATE NA NJIHOVOM FB UDRUGA MUSIC TALENT SPLIT, ČLANAK KAD DOĐE NA RED, jer nisam stigla zbog niza razloga )

OVOGA PUTA MORAM DATI SAVRŠENU IZVEDBU PJESME "GRANADA" KOJU JE OTPJEVAO TENOR KLAPE ISKON EDGAR RUPENA !!! :)

TA JE KLAPA DUGO TRAŽILA ZAMJENU ZA "ODBJEGLOG" PECOTIĆA , KOJEG VIDITE KAO PRIDRUŽENOG ČLANA KLAPE SV. JURAJ :) MORAM PRIZNATI DA SE PECO DOBRO SNAŠAO U TOJ M OMOJ NAJDRAŽOJ KLAPI !!!

OVO ŠTO JE OTPJEVAO EDGAR - IZMAMILO JE ONO DIVLJE U MENI - KOJE MOŽETE VIDJETI I IZ SLIKA U PRILOGU :))))

DIVLJE , ČITAJTE- KAO "TEMPERAMENT" :)

:))))

PLANIRALA SAM DATI POST , ALI NE I S OVOM SLIKOM KOJU MI JE VEČARAS POSLALA MEILOM NEVISTA S KATA :))))

:))))

BUDUĆI NIKOME NE OSTAJEM DUŽNA- HAHHAHHHAAA-  EVO TE- KRIVAC ZA OVU SLIKU S KRNJEVALA SA SPLITSKE RIVE !

"

A KAKO JE MJESEC VELJAČA, MJESEC LJUBAVI- JA NE MOGU BEZ NJE- BEZ RUŽE CRVENE- OBUKLA SE , TJ. NAVUKLA SE  U 3 MINUTE I NACRTALA RC NA LICU I  3 NA MENI  I MARAMU ORIĐIĐI IZ ŠPANJOLSKE , GRANADAAAAAA - STOP - ŠTA JE SAD - BENTI ?! JA S OSM EHOM OD UVA DO UVA :))))) !

SIN: MAMA, NEŠ TAKVA S NAMA NA RIVU, AJ SKINI TO SA SEBE !!!!

NEVISTA : AJME , BEŠ JE LIPA ! :) PUSTI JE !:)

UNUK: BAKA, LIPA SI ! :)

UNUČICA BUBAMARICA: BAKA,NEMOJ SLUŠAT GOGU,AJDE S NAMA !

MAMA : GOGO, AJDETE VI SVOJIM AUTOM JA ĆU SVOJIM - AL IDEM I BIŽMO ČA DOK ĆAĆA NIJE DOŠA !!!:))))))

I VIDITE VI - TKO JE MENE SLIKAVA- A JOJ, A JOJ !!! :)))

JOŠ NISAM DALA , A DAT ĆU, ČLANAK S KONCERTA AMIRE MEDUNJANIN !!!!

OVAJ FOTOGRAF JE RAZLOG VIŠE !!!! :))))
!


ZNATE LI O ČEMU PJEVA "GRANADA" :))))

Granada, zemlja mojih snova
mi cantar se vuelve gitano / moja pjesma postaje Ciganin
cuando es para ti / kada je za vas
mi cantar hecho de fantasia / moja pjesma fantazija
mi cantar, flor de melancolia / moja pjesma, melankolija cvijet
que you te vengo a dar /da će doći dati Granada, Granada,
tierra ensangrentada / krvava zemlja
en tardes de toros / u borbi s bikovima popodne
Mujer que conserva el embrujo / Žena koja zadržava čaroliju
de los ojos moros Eye Mauri
de sueo rebelde y gitana / odmetnički i ciganski san
cubierta de flores / prekriven cvijećem
y beso tu boca de grana / i poljubiti tvoja crvena usta
jugosa manzana / sočna jabuka
que me habla de amores / koja govori mi o ljubavi

Granada Manola Granada Manola
cantada en coplas preciosas / pjeva za dragog
no tengo otra cosa que darte / Nemam više što dati
que un ramo de rosas /buket ruža
de rosas de suave fragancia / slatki miris ruža
que le dieran marco/ dati mu Framework
a la Virgen Morena Virgen Morena

Granada Granada
tu tierra est llena de lindas mujeres / zemlja je puna lijepih žena
de sangre y de sol / Krvi i suncaaaaaaaaa :)

Pažnja : Edgar , zbog minutaže morao je skratiti pjesmu - MOLIM AKO NETKO ZNA TOČAN PRIJEVOD, DA M I JAVI- HVALA !!! OVO NIJE GUGLE NEGO NET-ILIRIK PRIJEVOD, MALO ČUDAN, ALI POVEZUJEM !:)

POZDRAV OD

RUŽE CRVENEEEEEEEEEEE :))))) GRANADAAAAA !!!! ojlaaaaaa :))))

PJESMA KLAPE SV. JURAJ "MARIJANA" OSVAJA TOP LISTE !!!

P. S. DOK SAM OVO UBACIVALA DOŠAO NOVI MEIL ISPOD PROŠLOG DOPUNJENOG POSTA !!!!!

19.2.2016. 0:42:44 | Neregistrirani korisnik [ljubav]

Hvala Ti mila. Danas sam imala težak dan.Sad je već sve lako i divno.Hvala ti. Z O R A N I ...V U K O V I Ć . Znaš, kad pomislim da sat je stao, Tvoja lepa reč mi vreme produži i sve je ružičasto prijateljice draga .Vidim moj Ražanj, a Tvoje Bajnice , Moje Pakoštane,  a Tvoj Omiš...moj grad i njegov grad i sve je ljubav, svugde je ljubav. Zoro svanuća dana najlepšeg nasmejanog zdravog. Hvala Ti Zorana , sad ću lako jutro došekati i danu se radovati, nadu imati za dobro i zdravo telo u zdravom mi duhu...Hvala, Hvala Ružo crvena, radosti ljudska dušo velika...BZ

SAD JA: BILJANA DRAGA.....zasuzila sam....OVO JE MOJA MISIJA, MOJA OBRANA, UNUTARNJA, VANJSKA, PJESMA MI DUŠU LIJEČI, MOJE VRAGOLIJE -  MOJA DUŠA......DA LJUDIMA ULJEPŠAM ŽIVOT , A UJEDNO I SEBI !!!

SAD MI TAKO ODGOVARA BILJANINA PJESMA :

SVE JE TO ŽIVOT

KAD TE PRIJATELJ PREVARI

A TI MU OPROSTIŠ

OPROSTIŠ MU NA SLABOST NJEGOVU

PA LJUBAVLJU SVOJOM GA JAČIM ČINIŠ

SVE JE TO ŽIVOT

KAD SANJAS ŽIVOT DRUGAČIJI

PA TE OD SVAKOG ŽIVOT BOLI

PA MU KAŽEŠ

DA JE LEPO KAD SE ČOVEK VOLI

A ON SE SLATKO SMEJE JER SAD I ON

ZNA ŠTA ZNAČI KAD LJUBAV GREJE

SVE JE TO ŽIVOT

I KAD SANJAŠ LEPOTU

I KAD SANJAŠ BAJKU

I KAD SANJAŠ

SANJAŠ...SANJAŠŠŠ TIŠŠŠE

LEPO JE SANJATI

ŽIVOT JE LEPŠI

I KAD PLAČEM

POMISLIM DA SANJAM

JER MOJ ŽIVOT JE SAN

DA GA TAKO NE PRIHVATAM

SAN BI MI SE U SUZAMA ISTOPIO

ZATO MOŽDA JE I OVO SAN

SVE JE TO ŽIVOT

VALJDA - BZ

DA , BILJANA, SVE JE TO- ŽIVOT !-ja podcrtala .


nasljednica @ 00:31 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 17, 2016
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NOVO- 22: 55- 18.2.-  ZASLUŽILA JE @LJUBAV - IMA SVOJ BLOGER "MAZO MOJA MALENA " O ČEMU SAM VAM PISALA, A SADA VIDIM  OVAJ NJEN DOLJE KOMENTAR KOJEG OVDJE UBACUJEM  SA ZADOVOLJSTVOM !

18.2.2016. 19:48:09 | Neregistrirani korisnik [ljubav]Mila sve mi je blokirano i imejl i blog neko ga je prijavio kao netačan. Dok to ne sredim ,pisem Ti ovde.Sve je dobro u mom divnom svetu i tako jeste. Danas mi je stigla knjiga sa odštampanom pesmom BAJNICE KO BAJKA TEBI LJUBAVI ZA VALENTINOVO međunarodna knjiga ljubavne poezije.Zamolila sam našeg dragog prijatelja da ti pošalje knjigu znajući da ti je poslao Pet drama.(( OP.A. Ovo sam ja potcrtala !!!!! ))))

Radujem se što ćes dobiti knjigu , objasnila sam mu da je tebi posvećena i svakoj ljubavi tj. porodici s decom, unučićima .I ja se radujem što prijateljstvo pobedi, jer svako prijateljstvo je i zasnovano na ljubavi i poverenju ljudi širom sveta -  POZZZZZ !

!

NAPOMENA - MNOGE NAŠE POETESE BLOGERICE ZNAJU BILJANU, JER SU I NJENE PJESME BILE ZAJEDNO S PJESMAMA MNOGIH POETESA IZ LIJEPE NAŠE U ZDRAVKINOJ "VEČERAS SE" I DRUGIMA. JAKO DOBRO POZNAJE  BILJANA I NJIH I NAŠEG KOLEGU BLOGERA @LEDENOSRCE , ODNOSNO ZDRAVKA ODORČIĆA. UPUTILA SAM JE NA MOJ ČLANAK O NJEGOVOJ KNJIZI "LEGA, NE KUŽIŠ " TE DA MI JE POSREDSTVOM SUZY - @HOLOGRAM, POKLONIO JOŠ  I "VEČERAS SE " TE "PET DRAMA " NA ČEMU SAM MU JAKO ZAHVALNA- A JOŠ SE NISMO UPOZNALI ! - JEL VAM SAD, DRAGE MOJE BLOGERICE, KOJE ME POSJEĆUJETE, A NE OSTAVLJATE KOMENTARE, JASNO O KOJOJ SE VAŠOJ KOLEGICI RADI - NARAVNO DA ZNATE ! PREDIVNO PIŠE I POEZIJU I PROZU I NIJE ČUDO DA JE MNOGO NAGRAĐIVANA !!! BILJANA JE I KANTAUTORICA ! :)

!

POSLALA SAM I BILJANI I SLAĐI U KANADI SLIKE MIMOZA I BAJAMA IZ MOJIH BAJNICA KAO I PREDIVNE ZALASKE SUNCA - I BILJANA JE STVORILA PRIČU I PJESMU O BAJNICAMA , O LJUBAVI , O MENI , ALI I SLAĐA IZ KANADE ;) - LIJEPA JE OVA NAŠA VIRTUALA, DAVNO SAM REKLA !!!! SJETITE SE JOŠ DA JE STIHOVE O MENI NAPISAO I NAŠ DINKO BEKAVAC , NAŠA @DINARA I MOGE BLOGERICE POETESE :) !!!

DAA @DINARA MI JE ČESTITALA NOVU GODINU- NISAM VAM STIGLA REČI !!! :)

HVALA BILJANA I ČESTITAM TI !- MENI KOD TEBE SVE POKAZUJE, NEMA GREŠKE !!!!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

OU JEAAAAA, SRETNO VAM VALENTINOVO !:)))

)

NE ZEZAM SE, MISLIM DA NISAM JEDINA KOME JE VALENTINOVO SVAKI DAN :) NEKAD VESELIJI NEKAD MANJE VESELIJI - ALI ZAAAAA LJUBAAV TREBA IMAAAAAT DUŠU CILU GODINUU !!!!

TO NIJE LJUBAV SAMO IZMEĐU MUŠKARCA I ŽENE NEGO LJUBAV SA SVOJIM NAJMILIJIMA , LJUBAV PREMA VRAGOLIJAMA, LJUBAV PREMA LJUDIMA, LJUBAV PREMA SVEMU ŠTA VAS OKRUŽUJE - VALENTINOVO JE DUŠA ČOVJEKA !

!

EVO VAM DOKAZI :))

;)

SVAKI SAM DAN U OMIŠU - IGRAM NOGMET "KO VELIKA" - ZEZAMO SE PO PLAŽI - MA KAKAV FITNIS , PILATES ITD - POKRENITE SE :)))) !

:)

 

OVO SAD OPET ŽURIM- JER - MORAM POĆI ZA OMIŠ PA SLIKA KOLIKO UBACIM :)))POZDRAVLJA VAS RUŽA CRVENA !

p.s. SLIKE MENE I KOKOŠAMA INSPIRIRALO JE @LJUBAV NA NJENOM BLOGU - MAZO MOJA MALENA JE VELIKA PJESMA :)))))


- ČEKAJTE ME DA GASIM RADIO - PIVA : TI SI JEDNA RUŽA KOJA SPAVAAAA, JEDNA TIHA BOL NA SRCU MOOOOOM - MIŠO - NEĆU TUGU PO JUGU !!!- JOŠ I DANAAAAAAS TEKUUUU SUZEEEEEE JEDNE ŽENEEEEEEE - GASI RADIOOOOOO !!!!!! OJLAAAAAAAAAAAAAAA

- UPALILA RADIO : PISMA- MIRNO SPAVAAAJ RUŽO MOJAAA- NE MOGUUUU !!! :)) OJLAAAAAA

//////////////////////////////////////

/////////

PRIBLIŽAVA SE 7. INTERNATIONAL OMIS GUITAR FEST -  JESTE LI SE PRIJAVILI ?!

BRŽE NA STRANICE FESTIVALA - NE BOJTE SE- ŽIRI NE GRIZE, ASVAKI SUDIONIK- DA, SVAKI NATJECATELJ ĆE DOBITI NEKU OD NAGRADA !!

!!

KONCERT ZLATKA STEFANOVSKOG, KONCERTA MURIS VARAJIĆA - TOLIKO LJUDI IZ CIJELOGA SVIJETA - OMIŠ ĆE BITI CENZAR SVIJETA - CENTAR VALENTINOVA U GITARI - GITARA JE ŽIVOT - A ŽIVOT JE U OMIŠUUUUUU :)!

JAVITE SE, DOĐITE NAM !!!!!!

- MORAT ĆU PRESELITI U MOJIH RODITELJA PET DANA , 100 M OD KUĆE MOJIH RODITELJAJILI 2 MIN VOŽNJE DO MOJIH MALIŠANA :))))- A IZA SLUŽBENOG DIJELA VEČERI, IMAMO I AFTER PARTY :))) - UVIJEK NEZABORAVNO ! :)


nasljednica @ 09:29 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 10, 2016

///////////////////////////////////////

NOVO:16.2.- 9:35 h-  U MJESECU SMO JUBAVI ;) - NOVA PJESMA - IDEM ZA OMIŠ :)))

POPODNE NOVI POST :)))))


/////////////////////////////////////////


NAJNOVIJE OD NAJ- NAJNOVIJEG : 15.2., 9:30  h - PORTALI IZ MAROFA ILI NOVI MAROF PUNI SU ČLANAKA I SLIKA S KONCERTA KLAPE SV. JURAJ  UOČI VALENTINOVA : GOOGLE- KLAPA SV. JURAJ U NOVOM MAROFU ILI KONCERT KLAPE SV JURAJ U NOVOM  MAROFU UOČI VALENTINOVA !

VIŠE NOVI MAROF PIŠE O KLAPI SV. JURAJ NEGO NAŠA ŽUPANIJA !

VELIKI POZDRAV NOVOM MAROFU I ŠIRE !

POSEBNO VELIKI POZDRAV G. ZLATKU SOKIĆU, DIRIGENTU VERAŽDINSKOG TAMBURAŠKOG ORKESTRA , KOJEG SMA UPOZNALA U LUKŠIĆI !!!

ODAT ĆU VAM TAJNU - NAŠI PRIJATELJI IZ VARAŽDINA SU MOJI IZVJESTITELI, TO ZNATE- ALI MOJA TETA S OBITELJI ŽIVI U VARAŽDINU !!!

Želim vam ugodan dan - idem za Omiš :)


/////////////////////////////////////////


NAJNOVIJE OD NOVIJEG - 14. 02. 2016.- 16:57 H ( žurimo za Omiš :) -  KLAPA SV. JURAJ SINOĆ JE NA KONCERTU U NOVOM MAROFU SVIH ŠOKIRALA KLAPSKOM OBRADOM PJESME "POD BRAJDE" - JAVILA MI PRIJATELJICA KOJA JE BILA NA KONCERTU !!! TU ESKLUZIVU SAM POHVATALA U GOSTOVANJU G. MARKA BRALIĆA NA RADIO NOVI MAROF- AL SAM MISLILA DA SAM POGRIJEŠILA PJESMU !!!! OBOŽAVAM JE ODAVNO - PA SAM JE NAŠLA NA YT I OSTAVILA KOMENTARE ISPOD - OVO JE TA PJESMA , ZNAČI MOJI KOMENTARI SU ISPOD YT - OJLAAAAAAAA :)))!!!!

https://youtu.be/t5dImy8rntE


/////////////////////////////////////////

NAJNOVIJE , 13. 2. - JOŠ OD JUTROS- KAO ŠTO SAM I PRETPOSTAVILA !!!! :) UOČI VALENTINOVA : RUŽA CRVENA- PRIČA O MILJENKU I DOBRILI , MAGAZIN IN- NOVA TV - EVO KAKO JE ISPRIČANA TA PRIČA  !!!!! PREDIVNOOOO !!!!!!

https://youtu.be/4tUsJoyntfQ

///////////////////////////////////////

KLAPA SV. JURAJ DANAS , 13.02. 2016.  PJEVA U NOVOM  MAROFU ! :)

S PORTALA NOVI MAROF VIDIM DA KLAPA SV. JURAJ U 15 SATI IMA PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA NOVOG MAROFA , A NAKON TOGA SU GOSTI U EMISIJI NA RADIO MAROFU KOJI MOŽETE SLUŠATI ILI PREKO FB ILI INTERNETA :) - tako piše- klikla sam na "internet" i slušam Radio Marof ! :)

KOJA SLUČAJNOST- OD SVIH VERZIJA PJESME "DOĐI U KAŠTELA" , BAŠ SAM IZABRALA OVU U IZVEDBI KLAPE SV. JURAJ I VARAŽDINSKOG TAMBURAŠKOG ORKESTRA - NEZABORAVNOG KONCERTA ODRŽANOG U KAŠTEL LUKŠIĆU ( o kojem sam dala članak :)  I TO BAŠ ISPRED DVORCA VITTURI - GDJE SE ODVIJALA NESRETNA PRIČA MILJENKA I DOBRILE !

O PRIČI MILJENKA I DOBRILE BILA JE DIVNA REPORTAŽA UOČI VALENTINOVA U ČETVRTAK, A JUČER UJUTRO REPRIZA , U EMISIJI MAGAZIN IN - NOVA TV :) ! MOŽDA ĆE BITI I NA YOU TUBE ! :) NJENA NAJAVA JE BILA NA DNU OVOG POSTA ! :)


/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NAJNOVIJE !!! - 11. 2. 2016 - 11 h- Meil klape Sv. Juraj !:)

Poštovani prijatelji!

Za sve one koji nisu vidjeli uživo ili na HRT-u naš nastup u emisiji Lijepom našom u Solinu , naši dragi fanovi poslali su nam snimku pjesme SUZA U TUĐINI !

Hvala im uz srdačne pozdrave svima !

Klapa sv. Juraj


https://youtu.be/4k42WDqn4BE

P.S. Evo da će biti objavljeno na njihovom FB ! :)


//////////////////////////////////////////////////

NOVO: 11.02.2016 - 9 h : KLAPA SV. JURAJ -  SERIJAL LIJEPOM NAŠOM U SOLINU

- UŽIVO PJESMA SUZA U TUĐINI , obrada pjesme dragog nam Solinjanina Tonija Kljakovića koji je najviše nagrada pobramo na

MIK-u ( festival Melodije Istre i Kvarnera !!!:) koji je g. Marka Bralića davno učio ovu divnu pjesmu :)

https://youtu.be/4k42WDqn4BE

Nikad neću prižaliti šta nisam bila ovu večer u Solinu - ALI ETO ME NA OTVARANJU TREĆE DVORANE, AKO BOG DA ! :)

POZDRAV "SOLINU" BILI STE DIVNA PUBLIKA ! :) ŽEO MI JE ŠTO NISAM BILA I ZBOG TOGA ŠTO NE MOGU ISPRIČATI PRIČU UŽIVO KAO LJEPOM NAŠOM U KAŠTELIMA !!!!!

HVALA G. BRAN KU UVODIĆU ZA RADOST KOJU NAM PRUŽA, POGOTOVO PO OVOJ JUŽINI ! :)


- U SUBOTU JE 2. DIO "IZ SOLINA" :) - KLAPA SV. JURAJ PJEVAT ĆE - PSSST !:)

HVALA VLASNIKU OVOG YOU TUBE KANALA ! :)

LIPI POZDRAV OD RUŽE CRVENE :)

////////////////////////////////////////////////////////////

Poštovani moji čitatelji u Hrvatskoj i inozemstvu,

znate da se ne bavim prodajama nekretnina, ali sam zamoljena od moje Jetrve iz Kaštel Sućurca da oglasim prodaju kuće u vlasništvu i po odobrenju njene mame.

Ako imate koga od vaših prijatelja ili poznanika koji bi željeli kupiti kuću u Dalmaciji, kuću blizu moram, ovo je odlična prilika. Prodaja vrijedi i za sve one koji žive van Hrvatske.

Prema važećem Zakonu, Grad Kaštela nema pravo prvokupa - provjerili smo u Uredu Općine Grada te razgovarali s gradonačelnikom g. Udovičićem.


!

Kuća se nalazi u centru Kaštel Sućurca , 40 m lijevo na Kaštelanskoj cesti prema rivi - iz pravca Splita.

KUĆA je izgrađena od BRAČKOG KAMENA i upisana je u Registar kulturnih baština Konzervatorskog odjela u Trogiru od 29. 05. 2007. g.

!

KROV je poromijenjen prije 10-ak godina.PROZORI I VRATA su od PVC- profila, GRILJE od ALU-profila. Kuća ima ALU-ulazna vrata. Promijenjeno prije godinu i po dana !

!


Vlasništvo je 1/1 , sve uredno, bez tereta - dokazi će biti predočeni prilikom uvida , odnosno dolaska na razgledanja kuće.

Dok kuću cijelu nisam iznutra pregledala kako bih je oglasila za prodaju, samo dolaskom u prizemlje kuće nisam im ala takovu predodžbu o njenoj prostranoj utrašnjosti.

KUĆA IMA ukupnu površinu cca 220 m2 , što uključuje podrum, prizemlje i jedan kat - zatvorenog i otvorenog prostora ( dvije terase ) .

Noseći zidovi kuće su širine cca 80 cm. Kuća ima telefonski priključak.

!

KUĆU U CJELINI ČINE :

1. "PODRUM" : sastoji se od tri zasebne prostorije u "grubim radovima"- nedovršene, s jednim ulazom iznutra iz PRIZEMLJA kuće.

Sve tri prostorije imaju iz dvorišta svaka svoj ulaz. Zasebne su i priključene na vodovodnu, kanalizacijsku i elektro-mrežu.

Ukupna površina im je cca 83 m2. Mogućnost instaliranja centralnog grijanja za cijelu kuću.

2. PRIZEMLJE: sastoji se od hodnika, dnevnog boravka - sa sjeverne strane lijevo od glavnog ulaza u kuću te smočnice ( između dnevnog boravka i kuhinje ), hodnika te kuhinje s velikom terasom s južne strane kuće i kupatilom. Pod prizemlja je betonski ( znači, podrum ima betonski strop ).

Iz prizemlja kuće s desne strane vode stepenice u podrum.

Mogućnost zamjene/prenamjene da dnevni boravak bude s južne strane gdje je sad kuhinja - s terasom , a kuhinja da bude sa sjeverne strane - od ulice.

Ukupna površina iznosi cca 86 m2.

3. KAT : iz unutrašnjosti kuće do njega vode čvrste stepenice od kvalitetnog drveta te se uz hodnik nalazi jako velika spavaća soba s velikom terasom s južne strane kuće te manja spavaća ( djevojačka ) soba sa sjeverne strane.

Budući je drveni strop dosta visok, postoji mogućnost da se isti spusti te nadogradi polukat nalik na isti u okolnim kućama namijenjene apartmanima.

Ukupna površina iznosi cca 51 m2.

Napominjem da kuća u jednosmjernoj ulici ima jedno parkirno mjesto kao i svi stanari u toj ulici. Od rive je udaljena cca 80 m.

S desne strane je crkva Sv. Juraj , škola, dječji vrtić, zgrada Općine i nova Sportska dvorana.

Od rive lijevo je na oko 80-100 m tržnica i ribarnica, dok je "glavna" mjesna plaža u istom smjeru oko 120 m od kuće.

CIJENA JE PO DOGOVORU, JER NAPOMINJEM, KUĆA IZVANA SA SJEVERNE STRANE IZGLEDA MNOGO MANJA NEGO JE NJENA UNUTRAŠNJOST I PROŠIRENOST PREMA JUŽNOJ STRANI. ZAINTERESIRANI KUPCI U SVE NAPISANO UVJERIT ĆE SE PO DOGOVORU S MOJOM JETRVOM NA LICU MJESTA.

DOLAZILA JESAM U PRIZEMLJE, ALI PODRUM I KAT NISAM OBILAZILA DO PRIJE PAR DANA KAKO BISMO OBJAVILI OVAJ OGLAS NA MOM BLOGU TE VAM PREDOČILA KAKO KUĆA IZGLEDA - S OZNAKAMA "NA MOJ NAČIN "..

KONTAKT - ( POZIVNI ZA HRVATSKU) - TELEFON - 021 872 848 / MOBITEL - 091 944 64 19

OGLAS O PRODAJI KUĆE BIT ĆE USKORO OBJAVLJEN U MEDIJIMA.

NEMOJTE PROPUSTITI PRILIKU - ISKORISTITE KUPNJU ČVRSTE KUĆE OD BRAČKOG KAMENA U CENTRU LIJEPOG KAŠTEL SUĆURCA ! :)

LIJEPI POZDRAV OD NASLJEDNICE - RUŽE CRVENE :)

///////////////////////////////////////////////////////////////////

KLAPA SV. JURAJ U IN MAGAZINU NOVA TV- 11.2.(četv) u 17:30 h


Dragi prijatelji !

Povodom Valentinova svima Vama koji vjerujete u ljubav i koji ste romantično raspoloženi donosimo PRIČU O MILJENKU I DOBRILI - "HRVATSKOM ROMEU I JULIJI" kroz spot  i dokumentarac za pjesmu Ružo crvena!

Svakako na ovu temu pogledajte i naše gostovanje u emisiji IN MAGAZINA NOVE TV , sutra , u četvrtak, 11. 02. 2016. g. u 17,30 sati !

Klapa Sv. Juraj

https://www.youtube.com/watch?v=39K24an6Oxs

https://www.youtube.com/watch?v=JXd8Q-t5WaM

/////////////////////////////////////////////////////// ETO, DRAGI ČITATELJI - MOGLI STE ME I ČUTI ! :)/////////// ISPRIKA - EMISIJA JE BILA JUČER, PETAK , U 14:5 H - KAD SAM BILA U IGRAONICI S UNUČICOM U OMIŠU VIDJELA U NOVINAMA - MOŽDA BUDE U EMISIJI NA ZAHTJEV ?! :) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


nasljednica @ 22:14 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
nedjelja, veljača 7, 2016
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NOVO: RUŽA CRVENA S 10. MEMORIJALNOG KONCERTA ANDRIJE BARTULIĆA TONIJA : Bilo je divno ! Mnogo toga možete pogledati i pročitati na lokalnim portalima ! Hvala im što su se potrudili ! Međutim, NIJE TO SVE  :) Eeeeee :)  Opet se javila moja Voditeljica iz članka ! Vidjela sam opet drage ljude ! Klapa Rišpet nije pjevala Sunce mi od tebe dolazi :(

:( 

Ugodno me iznenadio, fantastičan je bio ĐIBONI I NJEGOVA A CAPELLA IZVEDBA PJESMA  "AKO ME NOSIŠ NA DUŠI" !!!

Nitko nije ni primijetio ili pitao, bar nisam čula, a niti ispriku- zašto nije bio Grašo ?! Stara poslovica kaže- Koga nema , bez njega se može :))) Eto, uletio Đibo- rekao da ga je g. Marko pozvao , da ne zna jel na plakatu :))) - ali se rado odazvao - I SVIH NAS ODUŠEVIO !

Popunjenost HNK - hm, nije bilo popunjeno - valjda ljudi čuvaju novce za Gripe - Massimo, za Spaladium - Grašo, za Loru : Mora od odmora ili Bosanac na odmoru za Valentinovo !!! - o kojoj mi članak o predstavi puno čitate :)))):) !

Najdojmljiviji trenutak je bio uručenje tatinog portreta umjetnice Julije - sinu Hrvoju ( mislim da se tako zove ) ! Super je Tonija nacrtala !!

!

Moram pohvaliti Peru Eranovića koji je divno recitirao pjesmu Ivana Tolja DUŠA HRVATA - ANIMA CROATORUM, za koju ne vidim da su mediji znali šta je recitirao ( a nisu napisali - nego da je Pere recitirao - šta , koga - ništa ?! ) A ZASLUŽUJE VELIKE POHVALE !! Tu je pjesmu na otvaranju 49. FDK Omiš recitirao glumac Joško Ševo !

BRAVO, PERE ! MNOGIMA SI U PUBLICI BIO POZNAT , USKOMEŠALI SE -  ALI ODAKLE SI IM POZNAT ?! :))) - OBJASNILA SAM IM OD KUDA -  NA PAPIRU , JER GOVORIT NISMO SMJELI :))) -  I DALA RASPORED TVOJE MONODRAME TOKOM VELJAČE !!! :)

Ovaj Jubilarni memorijal je završio zajedničkom izvedbom svih sudionika večeri s "mojom Voditeljicom"  na pozornici, i našom iz publike i mojim troskokom pred "Elitu" ispred pozornice , na što se nisu ljutili, naprotiv - da sam vrlo živahna :) - znači,  pjesme koju nisam htjela staviti jer je tužna "Moj lipi anđele". Moja Voditeljica i ja smo razmjenjivali puse dok sam i slikavala i pjevala :) !

Veliki pozdrav Mojoj Voditeljici i- slikale smo se :) Možda je s njihovog forića slika na njihovom FB - Udruge Anđeli ! :)

HVALA HVIDA-i Split na očuvanoj tradiciji - "ponovilo se" ! :) I hoće !!!


Za sada toliko- u medijima imate puno-moj članak-kad dođe na red :)

Baka nema puno vremena - razlog znate :)! Lipi pozzz ! :)


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NOVO- 7.2. DOŠLA SAM :) 16:30 h !

!!

Dragi moji, baka žuri, stoga sam jutros dala mini članak  i 2 slike

-sad dopunjeno-ali ima još teksta :)!

Napisala sam skicu sinoć na tabletu pa nema KVACICA - ispravila sam !!!

Najprije hvala HVIDRA-i SPLIT i g. Tomasoviću, kojeg sam ima nekoliko dana čula da na radiju govopri o ovom jubilarnom koncertu - bravo! Hvala što ovim koncertima pomažete Udruzi Anđeli, jer oni, prepoznali ste i Vi i HVIDRA Split, to zaslužuju ! Hvala  Vam što ste rekli da ćete to i dalje raditi , jer da nema ništa ljepšega nego pomagati djeci kojima je pomoć potrebna.

KONCERT ZA ANĐELE U LORI JE 23. 12. 2015. GODINE ORGANIZIRALA ANĐELA KOLAR, SVIMA POZNATA PO SLAVNOM  DUETU S DRAŽENOM  ZEČIĆEM "IMA LI NADE ZA NAS"- I NESTALA ?! - TU SMO VEČER ČULI ANĐELINU PRIČU, ZATIM ZEČIĆEVU TE NIŽETIĆEVU. BILO JE PREDIVNO BITI DIO TOG KONCERTA !

HTJELA SAM  DATI ČLANAK NA SVOJ PREPOZNATLJIV NAČIN, ONO U DETALJE, KAKO JE SVE BILO , MEĐUTIM, NE MOGU SE NIKAKO OTETI DOJMU VEČERI - MOJ SUSRET S "VODITELJICOM" - ŠTIĆENICOM UDRUGE ANĐELI. STOGA JE MOJ ČLANAK OVAKAV - NAGLASAK NA MOG ANĐELA ! :) 


Neću da plačeš, najslađa moja Voditeljice ! Ne volim suze ! Teta Ruža crvena je vesela osoba iako i ja kao svi mi imamo razloga za suze. Nemoj plakati makar i od sreće kao i ja onu večer iza božićnog koncerta ANĐELA ZA ANĐELE u Lori 23. 12. 2015. godine. I zamisli, baš na taj datum 23. 12. 2013. bio je baš u Lori 8. Memorijalni koncert Andrije Bartulića - i o tom sam pisala- to je bio koncert klape Sv. Juraj koji sam cijeli proplakala ( razlog piše, možda si pročitala ).

Plakala sam na Anđelinom božićnom koncertu od sreće što si me prepoznala iz mog članka s 9. Mamorijalnog koncerta 11. 11. 2014. u HNK Split, što smo se upoznale, ali i zbog neodržanog obećanja da ću doći u prostorije vaše Udruge Anđeli. Mama je rekla - doći ćete, znate gdje smo !Sve mi se izmiješalo.

TVOJA REČENICA - kao da me sunce ugrijalo s neba, kao da mi se ukazao Anđel i to mi rekao: TETA, DA,  POZNALA SAM VAS :) ČITALA SAM ONAJ VAŠ ČLANAK IZ HNK SPLIT S DEVETOG  MEMORIJALNOG KONCERTA I PLAKALA SAM :) - UGODNO IZENEĐENA I DIRNUTA , PITALA SAM TE , ZAŠTO SI PLAKALA ?! REKLA SI MI : KAKO STE VI TO LIJEPO NAPISALI ( S OSJEHOM !:) - Znaj, nikakvi novci, Voditeljice moja draga, ne mogu to nadomjestiti ! Teta Ruža crvena sve piše iz duše, od srca !!! TO JE MOJ PROFIT, TO JE MOJA PLAĆA ZA SVE OVO O ČEMU PIŠEM NA MOM BLOGU PREKO ŠEST GODINA ! LIJEPA RIJEČ I LIJEPI OSMJEH POGOTOVO OD ONIH OD KOJIH I NE OČEKUJEŠ- NE MOGU TI OPISATI KOLIKO VRIJEDI !!!
Prekrasna si, neodoljivog pogleda, osmjeha i tako toplog glasa.

TO JE BIO OVAJ ČLANAK ! :)

http://nasljednica.bloger.index.hr/post/s-humanitarnog-koncerta-za-andjele-9-memorijal-andrija-bartulic-toni-hnk-split1111-2014--bili-smo-svi-u-jednoj-koloni-novo-yt-live-pjesma-vukovar-iz-hnk-split-1811-2014-na-cmc-/27142259.aspx


*

Prošlo je oko mjesec i po dana, tvoja slatka REČENICA odzvanja mi u ušima, a tvoj lik mi pred očima. Ti si za mene pravi Anđel uz jednu malu s Visa koju sam konačno upoznala prije njene eskurzije, kada je morala doći na kopno i vidjele se i popričale u samo 3 minute :)


Za onaj božićni koncert dobila sam preko Radio Dalmacije 2 karte. Obećala sam im nekome pokloniti, ali zbog žurbe nisam, tako da sam u sebi - osramoćena otišla na taj divan koncert.
Bilo me sram i kad sam vidjela koliko nas je malo došlo u Loru, shvatila sam da moj SMS na radiju ne da nije bio prvi nego, izgleda, i jedini, uz još jedan ?!

Molim te izvini i što ovaj članak kasni i što nije detaljan kao svi moji pretodni. Razloga ima više ( obiteljsko-tehničko-optični razlozi- mijenjam ekrane pa tako i očale pa ostanu u Omišu pa dođe na red neki drugi članak - e, onda sma ovaj ostavila uoči 10. jubilarnog memorijala u čast našeg Branitelja o kojem sam pisala u prethodnim člancima. ( s 8. i 9. Memorijala ) Za divnu atmosferu u Lori, iako nas je bilo jako malo, hvala Anđeli i njenim gostima i vama- UDRUZI ANĐELI I SVIM SUDIONICIMA ! ČLANAK JE TREBAO BITI DUŽI, željela sam , MEĐUTIM I ONAJ SUSRET S VDITELJICOM - i prepuna posla, jer imamo prinovu u obitelji - po treći sma put postala BAKAAA ! :)HVALA SVIMA  KOJI STE BILI U LORI - NIJE SMETALO DA NAS JE BILO JAKO MALO - PA BILO JE DOGAĐANJA NA SVE STRANE OKO BOŽIĆA !

ANĐELA KOLAR, SVIMA POZNATA IZ DUETA S DRAŽENOM ZEČIĆEM "IMA LI NADE ZA NAS"  - NARAVNO DA SAM SKOČILA NA TU PJESMU NANOGE :))) - IMA LIJEPA REPORTAŽA  I ČLANAK U SLOBODNOJ ILI PORTALU DALMACIJA NEWS ?! :)) I TO JE BIO JEDAN OD RAZLOGA , KOJI ME TJEŠIO DA JE TAJ ANĐELIN KONCERT ZA VAS ANĐELE OBJAVLJEN , OPISAN- AJ, HVALA BOGU !!!

DRAGI ČITATELJI, ANĐELA KOLAR JE IZABRALA JEDAN DRUGI, DUHOVNI IZAZOV. PJEVALA NAM JE PJESME S NJENOJ DIVNOG CD-A BOŽIĆNIH PJESAMA KOJEG SAM KUPILA IMENA "Na dobro vam došao Božić" ( pročitala sma da je promočija bila uoči Božića 2014.g. ), a na njemu su ove pjesme  : Padaj s neba- roso svetaaaaa, padaj s rajske visineeee- sjetila me na moje dane vjeronauka i pjevanja u mojoj Crkvi u Omišu, bila sam odmah do Časne !!!:) , Božji sin- koju je posebno najavila, Kyrie Eleison, Narodi nam se, O Betleme , grade slavni, Radujte se narodi, Svim na zemlji, Tri kralja jahahu, , mislim da je ovu pjevala s Nižetićem , Veselje ti navješćujem , Veseli se Majko Božja, Dvorani neba , U se vrime godišta, Tiha noć, Sretan Božić. Pjevali su s njom i Sanja Štrk, Papa bend  i plesale divne djevojčice i cure ( sve mi je u zapisima, imam još puno slika -ako stignem, jer sad opet idem za OMIŠ :)))


DRAGI NAŠI ANĐELI DOBILI SU "KRILA"  TU VEČER U LORI I PJEVALI

S PJEVAČIMA I S NAMA !

PONOVIT ĆEMO- PJEVATI

SUTRA U HNK ! :) AKO JOŠ IMA KARATA

- MENE ČEKAJU , rezervirala sam ih odavno ! po 80 kuna je cijena - NEKA , TO JE ZA ANĐELE I RADO SU SE OVOG PUTA ODAZVALI, rekao je g. Tomasović, predsjednik splitske HVIDRE-e  : DORIS, OLIVER, ĐULIJANO, GRAŠO, KLAPA RIŠPET, TIHO OLIĆ KOJI JE KUM ANĐELIMA TE - KLAPA - A NIŠTA BEZ KLAPA :)  RIŠPET S KOJIMA PJEVA IVO AMULIĆ ( da ne bi bilo zabune , jer ima klapa sličnog naziva :) - Znam da će i ovaj koncert biti nezaboravan ! :) 

ŠTO ĆE PERE ERANOVIĆ NA TOM KONCERTU ?! :)))) - PRETPOSTAVLJAM DA ĆE RECITIRATI STIHOVE KAO I G. TRPIMIR JURKIĆ NA 9. MEMORIJALU U HNK. MEĐUTIM, PERE IMA I SVOJ BEND- PA NAM OSTAJE DA ČEKAMO I VIDIMO :) PERE JE BIO I NARATOR S MLADENKOM GRUICA NA KLISU  prošlo ljeto - 2015. - U SPEKTAKLU O MILI GOJSALIĆ "ŽIVOT U VJEČNOSTI" :)


NAPOMENA - ZA SVE ONE KOJI NISU GLEDALI AUTORSKU PREDSTAVU PERE ERANOVIĆA "PRIČE IZ VUKOVARA" IZ PROGRAMA HNK SPLIT - EVO KADA TU GENIJALNU MONODRAMU MOŽETE POGLATI -  "MALA SCENA":

1. - ČETVRTAK- 11. 02. - 19:55 h,

2.- PONEDJELJAK - 15. 02. - 19:55 h,

3.- UTORAK - 16. 02.- PAZITE - U 18 h  !!!!!!!!!

4.- SUBOTA - 27.02. - 19:55 h.

NOVO: EVO ME IZ OMIŠA- 16: 30- UBACUJEM SLIKE

I JOŠ TEKSTA !


UDRUGU ANĐELI , NJIHOVE RODITELJE I VOLONTERE,

A POSEBNO ŠTIĆENIKE  POZDRAVLJA TETA RUŽA CRVENA :)

ČUVAJTE MI 3 MJESTA DO VAS DA MOŽEMO PJEVATI - GORIII DUŠAAAA, GORE OBRAZIIII, SUNCE MI OD TEBE DOLAZIII, SVE MI ZNAAAAĆIŠ , DRUGOO PROLAZIIII , SUNCE M I OD TEBE DOLAZI :)))) A- , MOŽDA I "RUŽU CRVENU" ?!!!


///////////////////////////////////////////////////

//////////////////////

7. International Omis guitar fest 19-23. 04.2016.-prijavite se !
JOŠ JEDNA U NIZU NAJAVA :) !!!!

NA 7. INTERNATIONAL OMIŠ GUITAR FEST , MOŽDA, DOĐE I VELEPOSLANICA SAD-A U HRVATSKOJ , JER JE NAJVEĆI FINANCIJSKI POKROVITELJ UPRAVO  VLADA SAD -a - KOJA JE PREPOZNALA VAŽNOST OVOG FESTIVALA - REKAO JE PROF. NENO MUNITIĆ , TATA OGF SINOĆ NA TV JADRANU, NE SKRIVAJUĆI SVOJU RADOST I SVOJ DIVAN OSMJEH - KOJI SVE GOVORI - SLIKALA SAM GA TABLETOM :) ! MNOGIMA JE ZAHVALIO , ALI POSEBNO ISTAKNUO PRODUCENTA ANTU PUPAČIĆ PIPIJA :) !

OVE GODINE OGF TRAJE ČAK PET DANA  - OD 19- 23. 4. I OTVARAJU SE DVA OMIŠKA HOTELA !!!! :)

IMA PUNO LIJEPOGA - PA VAM SVE  MORAM REĆI - NE MOGU OVAKO NABRZAKE !:)


OPŠIRNIJE KAD SE VRATIM IZ OMIŠA ILI U ČLANKU IZA MAŠKARA NA RIVI ! :)

ŽURIM ! NOVO: SAD NE ŽURIM- 16:35 :)Vlatko Stefanovski i Meri Cetinić i Gitarista s ušća rijeke Misisipi su u žiriju - DETALNIJE U  SLIJEDEĆEM ČLANKU !!!!!

VLATKO STEFANOVSKI I MURIS VARAJIĆ IMAT ĆE SVOJE KONCERTE - JES !!!

JAVITE SE ZA NOVU KATEGORIJU "AKUSTIČNA GITARA I GLAS" , MOŽE I DUET - NAGRADE SU OVE GODINE PREBOGATE ZAHVALJUJUĆI POKROVITELJIMA, SPONZORIMA, DONATORIMA - SVIMAAAA !!!!!

KAKO JE BILO OVIH GODINA , IMATE I NA YOU TUBU ! :)


GITARA JE ŽIVOT- A ŽIVOT JE U OMIŠU !!!! JES !

nasljednica @ 09:29 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
petak, veljača 5, 2016

///////////////////////////////////////////////////////

Eto ga , dragi čitatelji  - Kako je i rekao u našem razgovoru g. Petar Buljević, novi ravnatelj Centra za kulturu Omiš, o čemu sam članak objavila 20. 10. prošle godine :

http://nasljednica.bloger.index.hr/post/zoranaekskluzivno-za-omis-moj-razgovor-s-g-petrom-buljevicem-novim-ravnateljem-centra-za-kulturu-omis--konacno-po-onoj-daj-dite-materi---javna-dvorana-omisu-je-nuzno-potrebnabosanac-na-odmorulora-241015-/27669863.aspx


KONAČNO MOŽEMO I MI POVIKATI : IMAMO DVORANUUUU !!

ASTI - IZ MALOG PRINCA !:)!

*

Toliko smo je čekali , a meni vrag nije dao mira- Što svaku večer kad autom prolazim uz Ilirsko sjemenište na Priku po povratku od moje dječice, "GORE SVJETLA I OKO 17 SATI I OKO 22 SATA" ?!

Nisam imala mira, kao ni sada ( žurim za Omiš :) morala sam ući u Ilirsko sjemenište da vidim tko i šta tamo sprema, koje su probe ?! - KAD - UGODNO IZNENAĐENJE - JES !!!! NAJISKRENIJE, TREBALO MI JE DOSTA VREMENA DA DOĐEM K SEBI OD ONOGA ŠTO SAM VODJELA TE SAM UZ DOPUŠTENJE G. BULJEVIĆA SLIKAVALA NEKOLIKO VEČERI TIJEK RADOVA, PREUREĐENJA ILIRSKOG SJEMENIŠTA, iznad kojeg sam kao dijete stanovala 2 i po godine i oko kojeg sam se igrala kao i u nekadašnjoj PILANI građevinske firme IZVAĐAČ u kojoj mi je otac odradio cijeli svoj radni vijek i otišao u zasluženu mirovinu.

Iz mnogih razloga, vrlo sam emotivno doživjela VIĐENO !

Jel to ona dvorana u kojoj smo se 2013. g. osramotili kad je u njoj bio predsjednik  Ivo Josipović , svirali gitaristi svjetskog glasa, naš pijanist Lovre Marušić i prof. Rozarija Samodol ( Mimica) , gdje su vrtićka djeca imala svoje predstave, gdje su naša muzikom darovita djeca i njihovi gosti imali svoje koncerte , gdje su bile vrlo popularne predstave ?!

*

Za cijele te programe  mi smo sjedili u publici na klimavim , starim stolicama, a u strop gledali hoće li nam koji komad pasti na glavu te pazili da nam "inkarat" s bijelih bočnih zidova ne obijeli kapute ili ljetne haljinice ?!

DIVNO ĆE OVO BITI, G PETRE !!! UGODNO SAM IZNENAĐENA ! VI JESTE MENI OVO OPISIVALI, KAKO ĆE I ŠTA BITI- ALI OVO NISAM OČEKIVALA !!!

Zamolila sam g. Petra za još jedan mini -razgovor na koji je rado pristao, iako oboje imamo svojih žurnih obveza !

Vrlo smiren , ali i ponosan , počela je nova priča isprepletena s onim što mi je u razgovoru u objavljenom članku i rekao :

Napišite najprije da se jako zahvaljujem Gradu Omišu i Gradonačelniku, što su nam bili vrlo važna podrška u svemu ovome. Jesam li Vam rekao , DVORANA mora biti prioritet i vidite, uspjeli smo što smo žurnije mogli, jer DVORANA je , kako smo to bili i zaključili i napisali - Omišu vrlo potrebna !

Moj prioritetni zadatak je i bio osigurati što hitnije uvjete za održavanje kulturnih i raznih umjetničkih događanja, a sve to u onakvom stanju ovog Ilirskog sjemeništa više se nije moglo . Osim naše Vlasti veliku zahvalnost dugujem Konzervatorskom zavodu u Splitu.

- A ŠTA JE OVO ?! To vam je tzv. polivalentni prostor koji kliznim vratima dijeli DVORANU u dvije odvojene prostorije. JA : AJME , SUPER !!!

Gospodin Ravnatelj mi je ovog puta još temeljitije opisivao što će u kojem dijelu ove NOVE DVORANE BITI te me malo podsjetio , iako sve znam , ali za vas koji ne znate - čitajte o kakvom se to sakralnom objektu radi : Ovaj prostor u kojem mi sad sjedimo , prostor "Ilirskog sjemeništa" utemeljio je splitski nadbiskup Pacifik Bizze davne 1750. godine za odgoj klera u liturgiji na staroslavenskom jeziku. Godinama je ovaj spomenik, ovaj dokaz omiške kulturne baštine bio vlažan, jako zapušten, bez sanitarnog čvora, bez grijanja. Minimalni su bili uvjeti u kojima se uopće moglo nešto događati , a sami znate što se sve ovdje događalo i tko je sve u ovom prostoru nastupao, boravio.

DA, NAŽALOST- REČEM ! SRAM ME BILO ! Bile su tu promocije knjiga, humanitarni koncerti, politički predizborni skupovi, mnoga predavanja , znam , sve znam , jer sam o njima pisala ( op.a. bez da mi je Ministarstvo dalo kune - zar i ja ne spadam u neprofitabilne medije :)

NASTAVIMO- g. Buljević nastavlja detaljno : Vidite, dobili smo polivalentni prostor koji kliznim vratima dijeli dvoranu u dvije namjenom odvojene prostorije. Prva je kazališno-koncertna dvorana opremljena profesionalnom scenskom opremom predviđenom za sve kazališne sadržaje i nastupe, odnosno gostovanja, osim našeg kazališta "Mali princ" i drugih kazališnih amaterskih i profesionalnih ansambla.

Prostor je namijenjen i za umjetničke nastupe kulturnih udruga s područja Grada Omiša, za koncerte Osnovne glazbene škole Omiš, koja je iznjedrila mnoga imena već daleko poznata u svijetu kao i našu djecu koja osvajaju ne samo državne nagrade već i šire .

Dvorana je namijenjena i za mnoge seminare, gostovanja, radionice kao npr. filmska radionica, škola glume za djecu i sl.

Sad pazite, ovo je vrlo zanimljivo, objašnjava mi g. Buljević : Druga dvorana je nazvana Galerija AZ , znate li zašto ?! :) A po početnom slovu glagoljice jer je tu u XVIII. st. djelovalo svima znano , možda mnogima i ne, glagoljaško sjemenište, koje svjedoči o tako važnoj povijesti ovog sakralnog mjesta, kolijevci drevne omiške kulture. Stoga nije za čudit se da je ovo Ilirsko sjemenište zaštićeno materijalno kulturno dobro.

Ova Galerija koju vidite, opremljena je, pišite - profesionalnim ŠINAMA i reflektorima za skulpture. ( op.a. pitala sam šta su "šine" - objašnjeno mi je :) Ovdje će se održavati izložbe slika, fotografija i drugih umjetnički vrijednih eksponata. Time želimo biti potpora našim lokalnim umjetnicima te ugostiti vrijedne izložbe iz ostalih krajeva ne samo Splitsko-dalmatinske županije nego i šire. Težimo i nadamo se da ćemo u tome uspjeti, uostalom i to nam je jadan od ciljeva.

*

Vidite , pokazuje mi g. Buljević, tu je i prostorija za garderobu izvođača u kojoj vrijedno radi naša draga gđa. Olgica Gašparić !  Eto, to Vam je to - tako sam zamislio, tako smo osmislili sve ovo i rezultat vidite ! Još malo, još koji dan i gotovo s radovima, - zadovoljno je i smireno naš razgovor završio novi ravnatelj Centra za kulturu Omiš, g. Petar Buljević.

- A BRAVO ! SUPER ! ALA ŠTA ĆE NAŠI OMIŠANI PAST U NESVIJEST KAD DOĐU U SUBOTU , MA NEĆE OVO PRERPOZNATI - A MOGU LI DATI STVARNO SLIKE KAKO JE SVE OVO NASTAJALO ?! :)

G. Buljević: Naravo da možete ! Slobodno i večeras slikajte šta god želite i slobodno objavite na Vašem blogu ! :)

EVO VAM RUKA ! - ČESTITAM VAM NA OVOME , NA ODRŽANOM OBEĆANJU !- MOGU MISLIT KAKO ĆE SVE OVO IZGLEDATI U SUBOTU ! :)

SUTRA, SUBOTA - 6. VELJAČE 2016. GODINE U 19, 30 SATI, MOJI OMIŠANI I DRAGI GOSTI, UVJERIT ĆE SE U ODRŽANO OBEĆANJE NAŠEG NOVOG RAVNATELJA CENTRA ZA KULTURU OMIŠ, G. BULJEVIĆA !!!!

Svečano otvorenje JEDINE JAVNE DVORANE Grada Omiša je , dakle, sutra - u subotu , 6. veljače u 19:30 sati, kako sam napisala uz bogati prigodni -

PROGRAM :

1/ Gradski teatar "Mali princ" izvest će predstavu" Šest lica traži autora" L.Pirandella u režiji Petra Buljevića, s kojom predstavom je Kazalište gostovalo u pretpremijerno Vitezu te premijerno u Splitu ( kako je i rečeno u našem prvom razgovoru ! :),

2/ U Galeriji AZ otvorit će se izložba kazališne fotografije na temu izvedene predstave, po izboru fotografa Željka Šunjića,

3/ Revija odjeće i video uradak "Lapsus Design" mlade autorice Julije Tomasović i mladog umjetnika Marka Mandića,ALA VAM NA OVOM "DARU" NAŠEM GRADU - KONAČNOOOOOO !!!
!


Nasljednica- Ruža crvena :)

Pjesma koja svira je po izboru Ravnatelja !!!! :)

ČLANAK NIJE SPONZORIRAN - sve iz gušta :) !

////////////////////////////////////////////////

//////////

NAPOMENA:

VEĆ SAM PISALA- BIO JE ČLANAK :(

*

PRVI DIO EMISIJE SERIJALA  LIJEPOM NAŠOM IZ SOLINA  MOŽETE  POGLEDATI NA HRT 1 - SUBOTA , 6. 2. 2016. - U 17:38 SATI ! DRUGI DIO 13. 2. 2016. :(

NEMOJTE ME TRAŽITI KAO U SINJU I MAKARSKOJ - NISAM BILA :(  GOSPODINE UVODIĆU, NIGDJE NIJE PISALO TKO NASTUPA - A ZNATE ŠTA SAM VAM BILA REKLA U OMIŠU NA FDK 2015 :( E ! - MOJI STANUJU 2 MINUTE PJEŠKE OD ILIRSKOG ! BOLJE MI JE OVO NE GLEDATI :(

/////////////////////////////////////////////

////////

7. MEĐUNARODNI OMIŠ GUITR FEST - NOVA KATEGORIJA- AKUSTIČNA GITARA UZ GLAS BEZ OBZIRA NA DOB - JAVITE SE !!  GLAVNI ČLAN ŽIRIJA JE VLATKO STEFANOVSKI - KOJI MI JE PRIJE PAR GODINA  ISPUNIO ŽELJU NA SVOM KONCERTU NA OGF- JOVANOOOOO - IMATE ČLANAK : 1, 2...1,2,3....1, 2...1, 2, 3....- OPAAAAA !:)


nasljednica @ 12:07 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
četvrtak, veljača 4, 2016
///////////////////////////////////////////////////

ALOOOO, MAKARSKAAAAAA - ALOOO - ŽENSKE MAŠKAREEEE - MARIJANI JE DANAS ROĐENDAN , NE ONAJ DAN KAD SAM PREMJERNO DALA OVU PISMU KLAPE SV. JURAJ "MARIJANA"  !!! :)

SLIKU MI JE SINOĆ POSLALA MOJA DRAGA MLADENKA GRUICA . MLADENKU ZNATE IZ MOJIH ČLANAKA KOJE ČITA CIJELI SVIJET : "ŽIVOT U VJEČNOSTI", " BITKA ZA KLIS",  PROMOCIJE KNJIGE DJEVOJČICE U PLAVOM KAPUTIĆU - ŽELJKINE "MOJA DOLINA SUZA" ,  - ITD :)

MLADENKI JE OVU SLIKU POSLAO NJEN PRIJATELJ, PROFESIONALNI FOTOGRAF - IZGLEDA DA JE GOSPODIN ZNAO  ZA NAS DVIJE :) !! ZNAM GA, SJEĆAM SE KAKO IZGLEDA :) !!

UGODNO SAM IZNENAĐENA - HVALA VAM, HVALA , I MOJOJ MLADENKI I FOTOGRAFU g. VRCANU ! :)


BENTIPASAJARCA, DA SE NISAN IZVUKLA NA DIČICU, NE BI IŠLA NA RIVU NITI BI ME UVAŽENI FOTOGRAF UVATIO S APARATOM - ŽURILA ZA DJEČICOM , KAD "PRESRETAČ"- STANITE - OKRET :)  ! ?

VIŠE U ČLANKU UOČI POKLADA :)NOVO- NAŠLA CD SA SLIKAMA IZ NEBITNO KOJE GODINE PROSLAVE GODIŠNJICE MATURE  ;) - ALI ONE ŠTA IMAŠ ONE SUNCOKRETE NA ZGODNIM MISTIMA ;) :))) - NEMAM NA OVOM LAPTOPU ;):)

MARIJANA - NE ŠALJI LJUDIMA PUNO VELIKE RATE STRUJE ;) :)))))

POZZZ od RUŽE CRVENE - NEUTJEŠNA ZBOG SOLINA "LIJEPOM NAŠOM" - 1. DIO JE U SUBOTU , 6. 2. - MENE NEMA - JEDAN OD RAZLOGA ZAŠTO SAM IŠLA ZABORAVIT "SOLIN"  NA RIVU - NISAM ZNALA DA PJEVA I KLAPA SV. JURAJ  :( !!!

nasljednica @ 09:02 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
srijeda, veljača 3, 2016

nannananaanna ...nannananaa........

kad zaaa-zvoneeee dubrovačka zvonaaaaaa.....

 Dragoj Terezi , klapi Kaše , čija sam Zora bajna ;) a po novome Petrunjela ;) i svim klapama iz Dubrovnika koji me znaju s FDK OMIŠ te svim Dubrovčanima , pridružujem se njihovoj fešti i čestitam dan njihovog zaštitnika Sv. Vlaha ,

Ruža crvena iz Omiša :) ;)

Ovo je iz članka FALA TI, TERE, koji mi još uvijek čitate :) ČLANAK JE NASTAO ODMAH- A OVAJ SNIMAK NAKNADNO SAM PRONAŠLA :))))

Ovo je bilo na teniskom terenu br. 5. na Firulama u Splitu  ( tužno mjesto za ovakvu Divu!!! ) , pala je kiša , Tere bila tužna i mi njoj pivali - - a- SVETI VALHO JE PRED KRAJ .

MENE ĆETE POZNATI , POOO -  JOJ, PA BILO JE LJETO 27. 6. , visoka temperatura pa pljusak :)))) - ROĐENDAN MOJE MAME , ZATO I PAMTIM :))) 2008. G. EP U NOGOMETU - KAD SMO TU VEČER IGRALI S TURCIMA :)

NIŠTA BEZ DOKAZA :)))) JEDAN ČUJETE I VIDITE - A DRUGI - EVO VAM S NAŠEG LOKALNOG PORTALA , GDJE SE VIDI BROJ ČITANJA SAMO U PAR DANA :) 

Fala ti, Tere, na ovih pola ure! Details Datum: 07 Srpanj 2008 Autor: Wet Carpet Nasljednica Čitanja: 3747

NASLJEDNICA NA ZAMALO ODRŽANOM KONCERTU TEREZE KESOVIJE - dodao Urednik, čitanost je bila "ludilo", od kad me tamo nema, opala čitanost :))))) !

Piše: Wet Carpet Nasljednica, a tko drugi? > ovo je dodao Urednik :)

Članak na mom blogu SA SLIKAMA :)

http://nasljednica.bloger.index.hr/post/nasljednica--tereza--nasa-predstavnica-na-eurosongu-1972-g--iz-olimpije-na-teniskom-igralistu-u-splitu--2008-koncert-hvala-ti-tere--/2428636.aspx////////////////////////////////////////////

//////////////

RUŽA CRVENA JAVLJA - OMIŠ KONAČNO IMA SVOJU DVORANU !!!

U SUBOTU 6. VELJAČE 2016. SPREMAMO I MI OMIŠANI NAŠU FEŠTU - OTVARANJE KOOOOONAČNOOOOO PREUREĐENE DVORANE U ILIRSKOM SJEMENIŠTU U MOM OMIŠU PREMA PLANU I PROGRAMU NOVOG RAVNATELJA NAŠEG CENTRA ZA KULTURU G. PETRA BULJEVIĆA - KOJI RAZGOVOR MI S G. PETROM JAKU PUNO ČITATE !! :)

SLIJEDI ČLANAK- ČIM STIGNEM !!!!

////////////////////////////////////////////////

////////////

ZAHVALJUJEM HVIDRA-i SPLIT ŠTO NAM I OVE GODINE PRIREĐUJU SAD VEĆ 10. JUBILARNI MEMORIJAL TONIJA BARTULIĆA - HUMANITARNOG KARAKTERA - ZA UDRUGU ANĐELI SPLIT- U PONEDJELJAK 8. VELJAČE 2016. G.  U HNK SPLIT - KOJI SAM VEĆ PRIJE NAJAVILA :) !!!

NASTUPAJU : DORIS, GRAŠO, OLIVER, KLAPA RIŠPET, TIHO OLIĆ KOJI IM JE KUM - I VIDJET ĆEMO TKO JOŠ :)

NJIMA JE  I S NAMA TU VEČER I PERE ERANOVIĆ, KOJEG ZNATE IZ SPOTA OČI U OČI KLAPE SVETI JURAJ TE ONE DIVNE MONODRAME I MOG ČLANKA "PRIČE IZ VUKOVARA"-A  JOŠ VAM NISAM PREPRIČALA KAKVU JE ULOGU IMAO, ILI JESAM ?! ILI ČUVAM ZA DRUGU PRILIKU - NJEGOVO SUDJELOVANJE U SPEKTAKLU "ŽIVOT U VJEČNOSTI" MOJE DRAGE MLADENKE GRUICA - NA KLISU 2015- PROŠLO LJETO !?! !!!:)

USPUT : PERINE PRIČE IZ VUKOVARA MOŽETE POGLEDATI NA MALOJ SCENI HNK SPLIT TIJEKOM OVOG MJESECA - OBAVEZNO , AKO NISTE !!!


ZNAM DA ĆEMO SVI PJEVATI I ZNAM DA ĆE BITI PREPUNO KAZALIŠTE ! :) A DA ĆU SE ČUTI, POSEBNO ZNA KLAPA RIŠPET- HAHHAAAAA- JER MI SE IVO AMULIĆ POSEBNO ZAHVALIO NAKON NJIHOVOG KONCERTA O KOJEM SAM DALA ČLANAK - TO JE BILA PRVA VEČER, BIO PRVI DIO  OTVARANJA 6. MEĐUNARODNOG OMIS GUITAR FESTA 2015., KAD SAM ANIMIRALA PUBLIKU - hahahaaa !!! IMAM I TU DOKAZ :)


SLIJEDI ČLANAK S BOŽIČNOG KONCERTA U LORI  "ANĐELA ANĐELIMA" - čim  stignem ( SLIKE SU KONAČNO PREBAČENE :)

UDRUGU ANĐELI , ČIJE  SAM ŠTIČENIKE I RODITELJE UPOZNALA

POZDRAVLJA RUŽA CRVENA :) !

//////////////////////////////////////////////

PAŽNJA : BIT ĆE JOŠ ČLANAKA O 7. MEĐUNARODNOM OMIŠ GUITAR FESTU 4/2016 - ALI OVE GODINE IMAMO NOVU KATEGORIJU PA SE PRIJAVITE ŠTA PRIJE -A  TO JE - AKUSTIČNA GITARA UZ PJEVANJE :) IZVOLITE, PRIJAVITE SE  I  SVOJE UMIJEĆE PODDIJELITE S NAMA BEZ STRAHA :) !!

!///////////////////////////////////////

//////////

SVE FANOVE KLAPE SV. JURAJ OBAVJEŠTAVAM DA ĆE KLAPA TIJEKOM CIJELE OVE SVOJE 15. LJUBILARNE GODINE ODRŽATI NIZ KONCERATA UZDUŽ I POPRIJEKO LIJEPE NAŠE - MENI BLIZU SU KAŠTELA I MAKARSKA - A ŠTA AKO BUDE OTVORENA NAŠA VELIKA SPORTASKA DVORANA ?! :) !  ALI IZRAZILA SAM IM  I JEDNU SVOJU ŽELJU- !!! RAZMOTRIT ĆE JE ;) !!


nasljednica @ 09:05 |Komentiraj | Komentari: 0
 
Index.hr
Nema zapisa.