pisma
Brojač posjeta
210820
Arhiva
« » pro 2011
pisma
Nema zapisa.
Linkovi
Nema zapisa.
Blog - prosinac 2011
subota, prosinac 24, 2011
 

MOJIM DRAGIM ZNANIM I NEZNANIM ČITATELJIMA I POSJETITELJIMA

(na moj način ,a kad ne znam još drugačije)

http://img696.imageshack.us/img696/5008/dsc03137fx.jpg

SVIMA VAMA KOJI GA SLAVITE ...

http://img196.imageshack.us/img196/8782/pb163370.jpg

HVALA VAM  OD SRCA ZA SVE RADOSNE SATE, DANE, MJESECE I DVI GODINE MOGA BLOGA - DA NIJE VAS - NE BI BILO NI OVOGA ....

VAMA I SVIMA VAŠIMA ŽELIM SRETNE NADOLAZEĆE BOŽIĆNE BLAGDANE UZ KRŠĆANSKE PISME NA DALMATINSKI "KLAPSKI NAČIN" ! (29.12. SKINILA KL. SV. JURAJ I NJIHOVE BOŽIĆNE - LIPO IH PIVAJU !!! )

 TURBO N-ICA , ženica i bakica :))) *RC*

29.12. DOPUNA I NOVA PISMA - NEMOJTE ME ZA BOOO RA VIT  :) MOJ ŠKVERANIN I JA SMO KONAČNO NAKON 30 GODINA BRAKA KOD KUĆE ZA SVE OVE BLAGDANE :) JA NE RADIM, TO ZNATE :) - AL ETO NI ON . UVIK SAM RADILA SVE BLAGDANE ( OSIM BOŽIĆA I NOVE GODINE) , PRIVATNA FIRMA PA NEMA ODMORA , PUNO POSLA , A MOJ OVANCIRA U INŽINJERTE- BROD ZA BRODOM , I EVO, SAD NIMA BRODA PA SE BAR NAĐEMO NA DORUČKU I RUČKU I IZA RUČKA KAVICA I KOLAČI  I DA ZNATE NA BALKONU JE TEMPERATURA OVIH SUNČANIH DANA BILA ČAK 22- 24 STUPNJA !!!MI U KRAKE RUKAVE - MILINA !!!!

KAKVA LIPOTA OD MORA - KA ULJE , JUČER DUPINI OKO 15,20 !!! MOJ KAŽE : OVO JE ČUDO ZA OVO DOBA GODINE !!!! NISAM IMALA FOTIĆ !!

A JOJ KAKVI DIVNI SUTONI - BIT ĆE SLIKE :) !

 ISPRIKA ŠTO VAS NISAM SVIH OBIŠLA OVIH DANA - AL IMA JOŠ VRIMENA , "NISMO ZA DANAS SAMO" :)))

HVALA VAM NA SVIM VAŠIM ČESTITKAMA NA KUĆNU ADRESU  !!!!

A LIPO JE DOBIT I JEDNU "SLUŽBENU" ČESTITKU - KA ONU  "RADNU" KA U  VRIME KAD SAM RADILA , OD POSLOVNIH PARTNERA :) !

A OD KOGA ?! OD KLAPE SVETI JURAJ !!! :)

VAŠA RUŽA CRVENA-UVIJEK ĆU VAS VOLJETI :) I PO BURI ;):)

NOVI POST ČIM STIGNEM :) TURBO LIPI OBITELJSKI DANI :)

DOĐI DUŠOOOOOOOOO IDU BLAGDANIIII, SAMO MI SE OPET JAVIIIII,

A KAD BUDU JUBILI VAS SVIIIIIII

NEMOJ TE ME ZA BO RAAAA VIIIIIT  :)

KOPAMO, SADIMO, VARIMO OGRADU , UŽIVAMO U TRLIŠU:)

JEDNA DALM.ZAPOVID: NE RADI-RAD UBIJA :)

 

 

 

nasljednica @ 00:00 |Komentiraj | Komentari: 82 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 21, 2011
 

DRAGI MOJI , KLAPA SV. JURAJ JE 18.12. U NEDILJU ODRŽALA  UZ ORKESTAR HRM-a  I GOSTIJU BOŽIĆNI KONCERT  U HNK SPLIT . ZANIMALO ME JUČER I MORALA  DI SU :) MISLEĆI DA ĆE BITI JOŠ KOJI KONCERT NEGDI BLIZU,  A ONI - IZ SPLITA VEĆ U ZAGREBU ?! :)  PA ISTI DAN, danas,  ZA PAG S KLAPOM SOL - BOŽIĆNI KONCERT  !!!!

A BILA SAM VRIDNA I NA GUGLU NAŠLA I OVO : DIO INTEVJUA ZA VAS :)
 
Nadnarednik Marko Bralić, voditelj klape SV. JURAJ HRM-a ( nije Tomislav Bralić - Intrade :) ne brkajte ih :) puno svita me pita - ko je ko !?:)
PITANJE: Zašto ste se odlučili za ime "Sveti Juraj"? 

ODGOVOR : Svako ime u sebi nosi simboliku, tako je bilo i u odabiru našeg imena. Sveti Juraj je bio vojnik kojeg je zbog kršćanskih ideala smaknuo car Dioklecijan. U hrvatskom narodu, kako na obali tako i na kontinentu gotovo da nemate mjesta u kojem nema crkvice posvećene sv. Jurju, kao i brojni planinski vrhovi itd... Vrh Mosora i raketna baza kao ratna postrojba u sklopu 4. Gardijske brigade i poslije HRM-a, nosi ime svog nebeskog zaštitnika sv. Jurja. ( 8.8. 2009. i 2010- GRADAC kod GATA, 7 km od Omiša:)

Dobitnici ste brojnih nagrada i priznanja. Možete li istaknuti što vas je u dosadašnjem radu posebno dojmilo i što je motiv za nastavak ovako uspješnog rada?


Iza nas su brojni državni i vojni protokoli, nastupi i koncerti, njih oko 1118 u raznim prigodama, humanitarni koncerti za brojne udruge, stradalnike i potrebne diljem Lijepe Naše... Teško je izdvojiti neki, ali sasvim sigurno je naša najveća nagrada i motiv koji osjećamo u publici kojoj smo upućeni, na poseban način kada su u pitanju hrvatski branitelji i njihove obitelji i hrvatski ratni vojni invalidi (posebno 100% HRVI 1. skupine) koji nas na osobit način doživljavaju i osjećaju svojima. Kad ljude taknete u srce i dušu, oni vam to uzvrate jednom dubokom zahvalnošću što izvire iz duše i koja je poticaj za dalje. Uvijek se sjetim legendarnog maestra Ljube Stipišića Delmata koji je znao kazati: "Dico moja, nemojte mi lipo pivati, to svak može, pisma mora imat dušu, inače je ljudi neće ćutit"! Vjerujem da ćemo i dalje jednako uspješno, upravo klapskom pjesmom predstavljati kulturnu baštinu hrvatskog naroda i njegovu tisućljetnu pripadnost uljuđenoj Europi i svijetu.  ( ĆUTILA  SAM ! )

Proslava 10. obljetnice Klape HRM-a je u godini kad slave i 20 godina Oružanih snaga, KLAPA JE IMALA BEZBROJ KONCERATA , DOBILA NIZ PRIZNANJA - MA  DALJE VAM NIJE POTRIBNO PISATI KAD STE KOD MENE SVE PRATILI KROZ OVU NJIHOVU JUBILARNU GODINU, A I PRETHODNU - odnosno moj 4. post je već bio 8.8. 2009- u GATIMA !!! :)
  
I O KLAPI SOL SAM VAM PISALA - TO JE ONA KLAPA S NAŠEGA OTOKA PAGA , DA JE S LIPON PISMON "TEŠTAMENT" 2010. na Split-festu  UŠLA U FINALE TEK PO ODLUCI NINČEVIĆA I POSTALA VELIKI HIT - ALI TO SE NIJE  DOGODILO S PISMOM KLAPE SV. JURAJ OVE GODINE ( PISALA SAM I O TOME ).  PISMA "UVIJEK ĆU TE VOLJETI " NIJE NI PO VOLJI MRDULJAŠA UŠLA U SUPERFINALE SPLIT-FESTA, A NAKON 4-5 MISECI OSVOJILA 1. MISTO HR TOP 30 -EEE , A JA SAM JOJ PROREKLA BLISTAVU BUDUĆNOST PA ČAK I NOMINACIJU ZA PORINA !
  
SAMO DA OVAJ HELIHOPTER VLADE RH U ODLASKU :) POSLUŽI MOJOJ DRAGOJ KLAPI DA ZAVRŠI S NIZOM JUBILARNIH I BOŽIĆNIH KONCERATA ( NAJDRAŽOJ KLAPI :) MA SVE  KLAPE VOLIM- ALI OVA MI PRI DUŠI :) STVARNO , BEZ UVRIDE-SVE SU MI DRAGE !!!!

PITALA SAM IH ČUDEĆI SE DA SU VEĆ U ZAGREBU : OLI VAM JE VLADA RH DALA  U TEŠTAMENT - KOJI POLOVNI HELIHOPTER - KOLIKO TO KILOMETARA PROLAZITE ,  A KAD ĆETE NA GODIŠNJI ?!

REKLI SU MI  - KAD ZAVRŠE OVAJ NIZ BOŽIĆNIH KONCERATA !! IZVOLITE !

SRIJEDA, DANAS - 21. 12. U 12 SATI , ZAGREB- LISINSKI, BOŽIĆNI PRIJEM  PREDSJEDNIKA JOSIPOVIĆA !!!

SRIJEDA - OPET DANAS -  21.12.- PAG - cjelovečernji Božićni koncert klape Sol i klape Sveti Juraj - ala koja lipa kombinacija !:) klapu PAG sam doživila na St-festu-koja fešta je bila !:)

 

26.12. ( ponedjeljak) BRIŠEVO - Božićni koncert  klape Sv.Juraj-HRM na poziv KUD-a KANAICA

28.12. ( utorak) ZADAR, sportska dvorana Višnjik - Božićni koncert -guštajte Zadrani !:)

A ONDA GASE MOBITELE :) I GODIŠNJI ODMOR OD 29.12.2011 - 13.01.2012.-  ODMORITE SE - ZASLUŽILI STE !

KLAPI  SV. JURAJ  HRM-a: ČETITAJUĆI JOŠ JEDNOM VAŠ JUBILEJ , ZAHVALJUJUĆI VAM OD SRCA NA IZVEDBAMA SVIH LIPIH PISAMA KOJIMA STE NAS DARIVALI KROZ OVIH DESET GODINA , MOJOM RUŽOM CRVENOM TE BUROM, UVIJEK ĆU TE VOLJETI, ZAPIVAJ KLAPO MOJA, PROPLAKAT ĆE ZORA, TIHO SVIRAJ PISMU JUBAVNU, DOMOLJUBNIM I MARIJANSKIM PISMAMA, STARIM OBRADAMA HITOVA, BOŽIĆNIM KONCERIMA U SPLITU, NASTUPOM KLAPA NA POLJUDU, GATIMA , GRIPAMA, U HNK  I U SPALADIUM ARENI -DISTE ME POSEBNO POZDRAVILI :) ALI I PO CILOME SVITU  - ŽELIM VAM - KLAPO MOJA - SRETNE NADOLAZEĆE BLAGDANE I SRETNU NOVU GODINU , VAMA I VAŠIM OBITELJIMA TE PUNO USPJEHA I DALJE , I HVALA VAM ŠTO JE ZAHVALJUJUĆI VAMA , MOJOJ ROZANI - "RUŽA CRVENA" OTKRIVENA  KAO MOJIM SIMBOLOM NE SAMO MOGA ŽIVOTA , VEĆ  I SIMBOLIM  OVE LIPE NAŠE VIRTUALE ! :)

http://img521.imageshack.us/img521/5333/dsc03475o.jpg

ZAHVALJUJUĆI VAMA - DARIVANA SAM S MNOGOBROJNIM LIPIM KOMENTARIMA I POSTOVIMA I SLIKAMA I STIHOVA I CVIĆA  I YOU TUBOVA PISAMA I ČESTITKI  UPRAVO ZA MENE POVEZUJUĆI ME S PISMOM "RUŽO CRVENA" TE OD POLJAKA MOJ PORTRET S RC  - S IMENOM KOJIM STE ME I VI PROZVALI - NA KUVERTI ZA KONCERT KLAPA U HNK SPLIT 2011. UOČI SVETOGA DUJE - DA, DA - PISALO JE NA NJOJ - gđi. Vuković , NASLJEDNICI " RUŽI CRVNOJ "-nisam zaboravila !:)  HVALA VAM , PUNO  - TAKVU ME MOJA VIRTUALA I PRIHVATILA :)!

http://img845.imageshack.us/img845/3752/snig2009200t.jpg

ŽIVILI VI MENI - I SVAKO DOBRO SVIM NAŠIM KLAPAMA - NEMA ZIME ZA NAŠU PISMU I AKO UĐEMU U EVROPU - PIVAT ĆEMO IH - IONAKO IH VEĆ  PIVAMO U CILOME SVITU !!!!

VAŠA RUŽA CRVENA :) I LIPI POZDRAV MOJIM ČITATELJIMA !:)

*************************************************************************************

FLAHAU - IVICI KOSTELIĆU - ČESTITAMO TI !!! :) Ja sam već obavila;)

http://img28.imageshack.us/img28/125/sam1703y.jpg

AAAAA  BILO JE NAPETO - uhhhhhhhhhhhh :)

 

nasljednica @ 01:14 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 18, 2011
EEEEEHH, DRAGI MOJI, AL MISLITE DA ME SRCE PRIVUKLO DA IDEM VEČERAS U SAPALADIUM ARENU - NIJE, TUŽNA SAM , PARTIJA JE ZADNJI PREDIVNI LUKSUZNI BROD. A KAKVE VRIDNE RUKE SU RADILE NA  NJEMU. MOJ 34 GODINE U ŠKVERU - KOLIKO SE I ZNAMO . BRODU -SRETNA PLOVIDBA-A MOJIM ŠKVERANIMA - BOLJE SUTRA - ŽELIM !!!
http://img684.imageshack.us/img684/7038/ropax.jpg
 
KAŽE MOJ KAD JE DOŠA DOMA  -TAJ DAN KAD JE KONAČNO S KAŠNJENJIMA OTPLOVIJA ZAUVIK OVAJ LIPOTAN:
" DA ZNAŠ KAKAVA  ATMOSFERA JE BILA U ŠKVERU DANAS "
JA: JEL BILA ELITA- MA KOJA ELITA
JA: JEL BILA ONO HIMNA I BUM ŠAMPANJECEM - MA KOJA HIMNA , NIŠTA- TUŽAN ZA NEVIROVAT.
JA: A NISI ME POVEJA DA GA VIDIM - MA DI ĆU TE OD TUGE POVEST
JA: A RADNICI ???- MOJ ZA STOLIM GLEDA TUŽAN UPRAZNO I KAŽE: DA SI IM SAMO VIDILA LICA, TUGA, TUGA, NEVJERICA, TAJAC, NIKO S NIKIM
JA: ALI NISU BILI VESELI KA ONDA NA SVEČANOM I RADNOM PORINUĆU KAD SI ME  VODIJA NA "DUGI OTOK" I NAVOZ 486 ?
MOJ: MA KAKVI , SVI KA POKISLI , KO ZNA ŠTA ĆE BITI S NAMA , A KAKVE SMO BRODOVE RADILI
JA: ZNAM, ZNAM - ONA 4 FINCA , MOJ: A DA VIDIŠ OVOGA I NIKO NIJE NAŠA RJEŠENJE ZA ŠKVER - NE MOGU VIROVAT
JA: AJ , BAR ĆEŠ SE SAD LIPO ODOMORIT , JESI MI DOPIZDIJA S NJIME VIŠE , LIPO ĆEMO NAPRAVIT OGRADU OKO VRTA DA MI MAČKE NE GAZAJU PO POVRĆU, RADIT SITNE POPRAVKE, ČUVAT UNUČIĆE
MOJ: EEEEE ZOKE MOJA , A KO ĆETE RANIT, ČETVERO SMO DOMA , NIKO NE RADI, MALI U MOSTARU STUDIRA
JA : AJ NE KUKAJ, ŠTA BI REKLI ONI KOJI KOPAJU PO KONTEJNERIMA - AKO ZAGUSTI JA ĆU IMAT GAŽE, ČINIT I PRODAVAT SOPARNIKE
MOJ: ZOKE , ZOKE , ODAKLE TI TOLIKO VOLJE , ČERCE, OLI BI PRODAVALA SOPARNIKE ?!
JA : KAKO JE PEVECINKA PIVALA , JA ZNAM BOLJE I BOLJE IZGLEDAN PA ŠTA I ČINIT ĆU SOPARNIKE I NEĆE MI EVROPA DIKTIRAT KOLIKO KOMADA I ČA ĆU S NJIMA I DA TAKAM ETIKETU MEJD IN KROEJŠA - HEBATE NISAN U NIGERIJI , AJ MOLIM TEEEE
A IMAMO I MORE I RIBE - IMAMO I KAT - IZNAJMIT ĆEMO GA - AJ NE KUKAJ , HEBATE - ŠTA SI OKISA, ŠTA BI TEK DRUGI REKLI, PRODAT ĐIPA !
MOJ: ZATVORILI SU MI OBRT MAJMUNI - ISPAST ĆU NAJGORI KRIMINALAC , A VIKTOR LENAC MI DUŽAN PARA
JA : ETO , KAD DOBIJEMO OD NJIH PA JOŠ KAMATE , NEĆEMO POTROŠIT DOK SMO ŽIVI , AJ NE KUKAJ - BIT ĆE I ZA DICU
MOJ: OĆEMO DOŽIVIT KRAJ TOGA SPORA - VIDIŠ KOLIKO GODINA BRANIMO POSUDBU MOSOR-U
JA: EEEEE TO JE ZAVRŠENO POGLAVLJE 23 - ŠTA JE JACA LAGALA EVROPU, MA ZNA EVROPA ZA TO , RASPAST ĆE SE BRZO
MOJ: AL ZNAŠ-  IMAMO MARENDU U UTORAK - OŠ NAM NAPRAVIT SIPARNIKE ?
JA : ( VESELO ) OĆU,  OĆU, JESAN IM HEBALA MATER STO PUTA ZBOG ŠPIJUNAŽE - AL OĆU - RADIT ĆEMO IH U PONEDILJAK !!!!:)
MOJ: A BIT ĆE ZIMA - OŠ STVARNO ?! BAŠ MI JE VELIKA ŽELJA DA IH POČASTIM .
JA : MA OĆU , AL MI KAŠLJU KOKOŠE :)! , "PRAVNO" JE ZA OVU GODINU  USPJEŠNO - GOTOVO, OĆU !! JEEEEEEE :))))
JA: A ŠTA SI OVO DONIJA - A ZADNJI BAKALAR OD SINDIKATA, KAVU , VELIKU ČOKOLADU  I BOCU PIĆA - A LIPO ĆEMO SE POČASTIT :)
 
http://img823.imageshack.us/img823/1272/dsc07549o.jpg
 
I TAKO , DRAGI MOJI, NIJE MI SE DALO 120 KN X 2 - ŠKVERSKIH,  VEČERAS ZA KONCERT ZVONKE BOGDANA , JER MI SRCE NIJE VESELO - VESELI ME SUTRA ČIŠĆENJE PA SJECKANJE 8 KG BLITVE ALA GUŠTAAAA , NAŠE SELO- OGANJ- UMISIT I IZVAJAT TISTO  I NAPRAVIT SOPARNIKEEEEEEEEE - I PIVAT ĆU ŠTA ME VOLJAAAA .A LIPO S TRAVERSON I ŠUDAROM NA GLAVI - A JEL  UVIK GOVORIJA - DA JE  ŽELIJA ŽENICU SA SELA - OJLAAAAA  IMAŠ JEEE  I NE SAMO TO- I OSVJETNICU - I PSIHOTERAPEUTICU I JOŠ IHHHH ;):)
 
http://img4.imageshack.us/img4/1560/dsc08558z.jpg
 
NOVU GODINU IONAKO UVIK ČEKAMO KUĆI-SREĐENA OVAKO - POSLI CRVENO;):)
POŠTOVANI g. ZORANE MILANOVIĆU "RAČUNAMO NA VAS" MI IZ 50 I NEKE - POSEBNO , IMAMO UNUČAD ! NAŠ SI ČOVIK-  SPASI BRODOGRANJU ZA NAŠU DICU , UNUČAD !
 
I LIPO MOGA ZA UTJEHU VODIM U ARENU 28.12. NA VEČER LEGENDI - ON VOLI GRDOVIĆA, COCU, ZEČIĆA , MILA HRNIĆA I INTRADE -ALI RUŽU CRVENU U ZORU BILU - NAJVIŠE ;):)
 
http://img844.imageshack.us/img844/2221/sam6632p.jpg
 D O P U N A - SJEĆANJE NA STVARNO SNAŽNE TRENUTKE !!! 
 
MOJE PRVO RADNO PORINUĆE u 11/2010.!- hvala @crnarika - iz arhive ! :((( 
 Lipi moji, ovo čujete glas moga gospodina - sritan ka malo dite - kako je glatko sašao (porinut) u more ...ma za samo ...ovliko koliko vidite -LIPO-GLAKO.......točno u PODNE  na znak škverske sirene - evala , od uzbuđenja mi je ruka malo drčala- iznenadilo me !


Slika iman puno, al vas neću opeterećivati, evo vam moj inženjer u svojoj radnoj sobi s MILJUN NACRTA ...ajme meni kako se snađe....LIPO, kaže on .....A VIDIN ....KAD JE LIPO SAŠA -KLIZNIJA U MORE ......SVAKA ČAST !!!IZ ARHIVE ....... a i njemu, mome inžinjeru, iza koga je njegov  NEUŠMINKANI LIPOTAN -  bilo je puno lakše  iako ja ovde na slici- radija sa fibrom od 38-39 st. -  KO JE SMIJA OSTAT DOMA ka u doba dok je bija radnik u radioni... (psst radi dice, kad sam ja morala radit ) .....NE SMI VIŠE ...ja vikala - ka malo.... njegovog mladog novog direktora  AL NE VIDI DA GA BOLI, PIJE ANTIBIOTIKE, A VI GA ZOVETE BEZ MILOSTI...on mi je reka A TO JE NJEGOV TANKER, MORA BIT U ŠKVERU.......JA: JEL A  DA ODAPNE , KO ĆE BIT SA MNOM DOMA  hahahaaaaa, naravno smijali smo se.........( da , BILO JE TO MOJE PRVO RADNO PORINIĆE 11/2010:( ..)

PIVAJMO INŽINJERU MOJ - I NADAJMO SE BOLJEMU :) POZDRAV SVIM ŠKVERANIMA OD VJEKINE ŽENE   ILI PRINCEZE OD MONAKA - kako STE ME NAZVALI  NAKONMOG  PRVOG ULASKA U ŠKVER  4/2008. OU JEE-KAKAV OSJEĆAJ !!! ( POST : NASLJEDNICA U ŠKVERU SKORO KRSTILA TANKER:)  p.s. ( ZA VJEKU SAN SE UDALA) A SPAVAM S "GORDOM" :);)MA TO MU JE OD CRKVENOGA - GORDAN , SIN IMA TO IME :) JOJ VAS :))))

......DA TI ŽENA NIJE VAKA _ ODAVNO BI GNJOJA TAKAAAAAA :))))
OPAAAA SAMO TI PIJ- NIŠTA NEĆE REĆIII ŽENAAAA TVOJAAAA :))))
@lomic - poštedi meee plizzz :))), znači od 2011 pa do 2008 priko 2010:) 
VAŠA ŽE-NICA SA SELA AL UVIK "RUŽA CRVENA".....IĐEN PIT :)))))
nasljednica @ 22:34 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
petak, prosinac 16, 2011
HAHAHAHHAA A MOJ PIVA - KO TE NEMAAAAAA - BLAGO MU SEEEE :))))))))) DRAGI MOJI, OVA PISMA-KAD BI OVE RUŽE MALEE, ZA BOL SRCAA MOGA ZNALE- PUSTILEE BIII SUZU KOJUU DA UBLAŽEE TUGU MOJUU - JER NE ZNAM DI ĆU U NEDILJU ?????

BOŽIĆNI KONCERT HRM-A U HNK  SPLIT , KLAPA SV. JURAJ. COCE I GOSTI  - ILI U SPALADIUM ARENU - ZVONKO BOGDAN I LIPE STAROGRADSKE PISME -JOOOOJ ?!
 
AL SVE JE U ZNAKU  MOJE RUŽE  CRVENE I - JOŠ UVIK FEŠTAM DVI GODINE S VAMA I ZATO JEDNA DO SAD NEOBJAVLJENA - POGODITE - ČIJA JE ;) :)  ako ste priskočili naslov ;)
 
TEBI RUŽO CRVENA
 
Jednom se ipak morao dogoditi
naš susret bliski
slike koje crtam i pjesme koje pišem
za tebe su  bile više od obične slike i pjesme,
a dan susreta se bližio,
izložbu slika ja sam pripremao
 
Te večeri ugledao sam lice tvoje,
vedro, sa smješkom na usnama,
dok tiho si prilazila meni u susret,
u kosi tvojoj dugoj,
jedna je ruža crvena blistala,
riječi su tvoje treptile dok si govorila-
JA SAM
 
Bilo mi je divno , al kratko to veče
u društvu tvom, jer mnogo je došlo
prijatelja mojih na izložbu slika,
a ja uzbuđen i sretan
ni sad ne znam dal sam na kraju
pozdrav tebi u odlasku rekao
 
Lipota tvojih riječi što si mi u mikrofon rekla
o meni, o pjesmama mojim, slikama mojim,
ja sam tad osjetio tvoju dušu,
u meni zatreptilo je srce moje,
tad letio sam u visine ,
u visine zvijezda sjajnih
 
Čuo sam tvoje riječi
da si bolesna iz postelje došla,
al želja je bila jača od bola,
da vidiš moje slike,
upoznaš mene, Dinka, kako si rekla
na to ti velika hvala , Nasljednice, draga,
moja duša prijateljstvu žeđa
 
JESI , DINKO, POZDARVIO SI MOJU KATJU I MENE , STISNIO NAM  RUKE, BLAGO SE NASMIJEŠIO  I UPUTIO NAM LIPE RIČI. JEDVA ČEKAM TVOJU PROMOCIJU PRVE ZBIRKE PJESAMA - NE TRIBA MI POZIV !;) SAMO ZDRAVLJA SVIMA ! I  HVALA TI OD SRCA !!! ( p.s. pismu mi je Dinko posao dan posli Izložbe - šta mislite -jesam li i na ovo zasuzila ?! a  jesam )
http://img840.imageshack.us/img840/4213/18049841.jpg
 
A OBRADA I URADAK LIPE STAROGRADSKE "IZAĐI IZ MOJE ČAŠE "   - NAŠEG @IVAN-1 - HVALA TI , IVANE :) PROF. ŠETKI KOJI VODI "PASIKU" JAKO SE SVIDIO !:)  ( BIO JE POST KONCERT - OMIŠANI-OMIŠANIMA - 5. 2. 2010.)
 
UVIK SAM  VOLILA STROGRADSKE PISME -  KAD MI OD MOJE 14-TE DO 22-GE NISU DALI   LITI VANI,DVA RESTORANA DO NAS, STAROGRADSKE ,MEKSIKANSKE I CIGANSKE , "DAJ DAM"  I ŽELJEZNIČKO ODMARALIŠTE ( PUNTA - OMIŠ ) -  I MATER MI KAŽE PRI NEKI DAN : BAR SI ZATO NAUČILA I RIČI I LIPO PIVAT TE PISME - A JESAM , MAJKO, BAŠ TI HVALA .
 
ZATO SAM  SVE  NA EKURZIJAMA I NA PROSLAVAMA OSNOVNE I  METURE UVIK PIVALA -I  DAN DANAS  :)))) OJLAAAAAAA:))))
I DI ĆU U NEDILJU - NA ČUDU SAM ! HVALA TI @IVAN-1 - PUNOOO !!
 
A, E :);)
VAŠA  "RUŽA CRVENA " - " UVIJEK ĆU TE VOLJETI " JOJ "JE" :)
********VOLILA BIH PIVAT NAGLAS I BALAT - U HNK - NE BIH SMILA :)))*;)
nasljednica @ 14:01 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
utorak, prosinac 13, 2011
 ZA VAS I ZA MENE ! BLAGDANSKI POLKON - UOČI BOŽIĆNOG KONCERTA HRM-a I KLAPE SV. JURAJ  U HNK SPLIT - 18.12. O.G., IZ BUSA IZ SLO - ODMAH U HNK :)!
 
OVO JE JOŠ JEDNO UGODNO IZNENAĐENJE U NIZU SVIH VAŠIH , KOJIM STE ME POVEZALI S "RUŽOM CRVENOM" , DAROVALI   I RASPLAKALI ! ANNA KORDIĆ, VIŠKA NEVISTA S KOJOM ME SASVIM SLUČAJNO POVEZAO @POPETOV OVO LITO, A KOJU SAM ODVELA KAD JE DOŠLA IZ PRAGA , NA RADIO SPLIT I NA TV JADRAN - PISME ZA DUŠU - JEDNO NEZABORAVNO DRUŽENJE I JEDNO NERASKIDOVO PRIJATELJSTVO S JEDNOM STVARNO DIVNOM ŽENOM , BOŽANSKOG GLASA , DOVELO JE DO OVOGA ! ( PRETHODNO STE JE MOGLI ČUTI "SERENADA NA TERACI"- ILI "NA TERACI" YOU TUBE :)
 
http://img207.imageshack.us/img207/3373/karlanarozeninidovolena.jpg
 
REKLA MI JE PANI ANNA OVO LITO DA "NE PIVA KLAPE", AL JE  OSJETILA DA  ŽELIM OD NJE  ČUTI   MOJU "RUŽU CRVENU"- USPILA JE, NAUČILA I  RASPLAKALA ME. ONA MI JE NA MOB NJU MALO ZAPIVALA IMA DVA MISECA -AL OVO NISAM OČEKIVALA !!!! PRESRETNA SAM DA VAM NE MOGU DANIMA TO OPISATI !!!
 
http://img171.imageshack.us/img171/5113/dsc09947q.jpg
TAKO  JE "RUŽA CRVENA" IZ GATA 8.8. 2010. PA PREKO POLJUDA 12.09.2010. DOŠLA DO  POLJSKE  9/2010, SLOVENIJE I EVO SAD I U ČEŠKOJ - 12/ 2011!!! ANNA JE PIVALA NA KONCERTU  I PRIČALA O  NAŠEM PRIJATELJSTVU . ZALJUBLJENA JE U DALMACIJU , NAŠE DALMATINSKE PISME I OTOK VIS !
ANNA JE ODRŽALA KONCERT NAZIVA "BOŽIĆ U DALMACIJI", IZA TOGA ODMAH MI OD KUĆE POSLALA  OVAJ SNIMAK IZ NJENOG DOMA , SNIMIO JE NJEN SUPRUG MATKO ! IZVOLITE!
 
 
UZ OVO JE ANNA NAPISALA : EVO  MOJ  PROLOG "  DRAHA  ZORANKO ,  JAKO  POZDRAV  TOBĚ ,  A  Z  PŘÁTELSTVÍ ,  NAUČILA  JSEM  SE  SNAD  SLUŠNĚ  PÍSEŇ  ,,  RŮŽE  ČERVENÁ .  A  TAK  TI  JI  POSLALA.   JE  TO  DOST  OSOBNÍ ,  ALE   JÁ  MÁM  Z  TOHO  OBROVSKOU  RADOST .  JE  TO  I  MŮJ  DÁREK  TOBĚ  K  PŘICHÁZEJÍCÍM  VÁNOČNÍM  SVÁTKŮM .  JE  TO  DÁREK  OD  SRDCE ,  ABY  JSI  VĚDĚLA,  ŽE  ANI  DÁLKA  MEZI  NÁMI ,  NERUŠÍ  MOJE  DÍKY  ZA  TO  CO  JSI  MĚ TY  PŘINESLA  DO  ŽIVOTA. JSI  KRÁSNÁ  A  VESELÁ ,  PLNÁ  ŽIVOTA. A  TAK  TO  V  SOBĚ  NEZABÍJEJ  PLÁČEM.  PŘEJI  HODNĚ  ŠTĚSTÍ  A  ZDRAVÍ ,  A  DĚKUJI  TI  ZA  TVOU   NÁKLONOST  K  MÉ  RODINĚ  ,  A  KE  MĚ . HUDBU  VYTVOŘIL  MŮJ  SKLADATEL  SÁM .  ALESPOŇ  TAK  TO  TVRDÍ .  ALE  JEŠTĚ  MUSÍM  HODNĚ  CVIČIT  NEŽ  TO  BUDE  DOKONALÉ .
POZDRAV  VŠEM  DALMATINCŮM  VE  SPLITU  ,  OMIŠI ,  RIJECE I  ZAHŘEBU,  PROSTĚ  VŠEM, MÍR  A  POKOJ ,  A LÁSKU  KTEROU  VY  TAK  UMÍTE  KRÁSNĚ  VYJÁDŘIT  VE  SVÝCH  PÍSNÍCH..  VZALI  JSTE  MNE  ZA  SRDCE  A  TAM  TA  KRÁSA  VAŠICH  DUŠÍ  A  JADRANSKÉHO  MOŘE ,  ZŮSTANE.  TVOJE  ANIČKA  KORDIĆ.
http://img59.imageshack.us/img59/8775/dsc06958e.jpg
ETO  PREVOD NA  HRVATSKOM JEZIKU - (OVO JE SVE OD  ANNE!) 
DRAGA  ZORANKA !  KAO  POZDRAV  TEBI  ,  IZ  PRIJATELJSTVA  ,  NAUČILA  SAM  PISMU ,,  RUŽA  CRVENA ,,  I  POSLALA  TEBI .  DOISTA  JE  TO  POKLON  OSOBNI  JER TE  SE RADO  SIĆAM I  VEOMA  ME  TO  RADUJE DA  SAM  MALO  USPILA..TO  JE  I  MOJ  BOŽIĆNI  POKLON   .  BOŽIĆ  SE  JAKO  BRZO  PRIBLIŽAVA .  TO  JE  MOJ  POKLON  IZ  CILOG  SRCA ,  DA  ZNAŠ , NI  DALJINA  MEDJU  NAMA  ,  NE MOŽE MI  ZABRANITI ,  DA  TI  SE  JOŠ  OVIM  PUTEM  ZAHVALIM  ZA  TO  ŠTO  SI  ZA  MENE  UČINILA  U  HRVATSKOJ  OVE  GODINE . UŠLA  SI  MI  U  ŽIVOT  I  DONILA  PREKRASNE  DOŽIVLJAJE .  JESI  PREKRASNA  ŽENA. KRASNA  I  VESELA  I  IMAŠ  VELIKO  SRDCE  KO  JA . RADIŠ  ZA  DRUGE  I  SAMA  NEKAD  PLAČEŠ  OD  UMORA .  AL  TI  SI  PUNA  ENERGIJE  KOJA  MORA  IZAĆI  NA  VID. ŽELIM  TEBI  PUNO  SRIĆE  I  ZDRAVLJA I  HVALA  TEBI  ZA  PRIJATELJSTVO.
GLAZBU  ZA  PISMU  NAPRAVIO   MOJ  SKLADATELJ  , I  SADA  TRIBA  MENI  JOŠ  PUNO  VJEŽBANJA  DA  ĆE  BITI  PERFEKTNO  ODPIVANA. VRLO  JE  TEŠKA  IAKO  SE  NE ČINI.
POZDRAV  VAMA  SVIMA  U DALMACIJI , SPLIĆANIMA,  OMIŠANIMA , I  U  BAJNICAMA ,  RIJECI ,  ZAGREBU . SVIMA  VAMA  MIR   I  LJUBAV  U  SRCU KOJU  VI  TAKO  LIPO  ZNATE  IZRAZITI  U  PISMI .  TVOJA  ANIČKA  KORDIĆ.  PRAG .
 
HVALA TI DRAGA ANIČKA , HVALA TI, MATKO - DIVNI STE, DIVNI !!!
HVALA VAM NA NEOBIČNOM I PREDIVNOM BOŽIĆNOM POKLONU !
VELIKI POZDRAV SVIMA I ČEŠKOJ I CILOME SVITU IZ DALMACIJE !!!
HVALA OVOJ DIVNOJ VIRTUALI - VAMA , SVIM DOBRIM LJUDIMA!:)
HVALA  EKIPI S "KARTULINE" S VISA - NAŠEG NAJLIPJEG ŠKOJA  !:)
P.S. DRAGA @LOMIC - JEL SAD MOŽEŠ POVEZAT POST  :)))
 
VAŠA ZORANKA - OMIŠKA RUŽA ČRVENA :)
nasljednica @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 36 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 8, 2011

DRAGI MOJI , HVALA NA KOMENTARIMA - ZAISTA SAM U VELIKOJ GUŽVI OVIH DANA PA MORAM "NA VAŠU SRIĆU" SKRATIT MOJE "LANCUN-POSTOVE" :) TE SLIKOM POKAZAT - ŠTO SAM TILA REČI :)))

NOVO , 9.12.!! (13H) -DOBILA SAM SMS:) OD KLAPE SV. JURAJ - UZ LIPI POZDRAV S PUTA ZA SLOVENIJU "RC"-OJ , OBJEVLJUJEM VAM I OVO : KLAPE Sv. JURAJ, KUMPANJI I MASLINA U SLOVENIJI - IZVOLITE RASPORED :)

9.12.- petak (večeras) - u 20 h - DOMŽALE

10.12.- subota - u 20 h - KOČEVJE

16.12.- petak - u 20 h - NOVO MESTO

17.12- subota - u 20 h - KRANJ

***EKSKLUZIVA !!!! SNIMAK S GRIPA - EMISIJA "LIJEPOM NAŠOM" - PISMA "BURA" KLAPE SV. JURAJ , KOJA NIJE BILA U OBA SERIJALA S GRIPA , BIT ĆE ODMAH NA HTV1 IZA 00,00 "DOČEK NOVE GODINE!:) A joj - OĆE LI ME POKAZAT - PA NEĆETE VALJDA I SA MNOM U "NOVU"  OJLAA?!:)))***

USKORO ĆE BIT VIDEO "BURA" @ivan-1,njegove i moje slike-HVALA TI od srca na svim tvojim video-uratcima za mene ali i ZA SVE NAS !!!- JOŠ FEŠTAM 2 GODINE BLOGA :)

:) RUŽI CRVENOJ, TICI MALOJ ( MASLINA) - ADIO BELI (KUMPANJI)  ,SRITAN VAM PUT ŽELIM - ZNAČI IZ SLOVENIJE DIREKT U HNK SPLIT - A JE VAM LIPO , A I ONIMA KOJI ĆE UZ VAS UŽIVAT U SOLVENIJI ! NEMOJTE IZDUŠIT :))) ZNAM DA NEĆETE ! :)

******************************************************************************************** 

UVODNO : KAO NAŠA DRAGA BLOGERICA IZ PULE @NOVIPOČETAK50 :) - S PISMOM KOJA JE I U @SJENE SVIRALA , A NA SPLITSKOM FESTIVALU 2010 U FINALE UŠLA ZAHVALJUJUĆI NINČEVIĆU (KAO I SV. FLORIJAN) PROGNOZIRALA SAM - NOVI HIT ! SLIKA IZ RIJEČKOG NOVOG LISTA (TAJ DAO MOJ INTERVJU O STEČAJU MOSOR-A D.O.O. OMIŠ !) A DA MI JE BILO POČ NA OVI KONCERT -AL KĆER TEK OPERIRANA U MATULJIMA!!!

http://img141.imageshack.us/img141/1867/dsc04480h.jpg

UVIK SE NA OVU LIPU PISMU RASTUŽIM - SVEKAR ME PUNO VOLIJA :( 

   

http://img687.imageshack.us/img687/2479/dsc04479h.jpg

http://img594.imageshack.us/img594/4024/dsc04483y.jpg 

KAŽE NAŠA  @LOMIC - VEČER: DVA ZORANA - A NAŠI STARI :

-BEZ TREĆE- ZORAN(A) NEMA SREĆE !!! :)

DOPUNA: DA SAM MINISTRICA PROSVJETE , NE BI SE DOGAĐALO ONO ŠTO SE DOGAĐA NAŠIM I VAŠIM UČENICIMA TE BIH NA PSIHO-TESTIRANJE PRVO POSLALA NASTAVNIKE I PROFESORE (PLAĆU IM POVISILA ), KNJIGE - SMANJILA BROJ NEPOTREBNIH,JER IMAM I TE KAKO BOGATO ISKUSTVO U TOME I S TIME,nažalost, AL DOBRO JE, BAR IMAM JAKO DOBRE DOKAZE ZA OVO ŠTO PIŠEM!

DA, I IZDAVAČKE KUĆE I AUTORI TREBAJU ZARADIT PA MAKAR SE NAŠOJ DICI KIČMA KRIVILA I BRAT ILI SEKA NE IMALI ISTE UDŽBENIKE BAR SLIJEDEĆIH 5 GODINA - A JOJ - SVE BIH JA TO DOVELA U RED DA ME IMENJAK OĆE ZA MINISTRICU !!!

 

http://img94.imageshack.us/img94/2770/dsc04866h.jpg

VAŠA (U MATULJIMA UMORNA) VIZIONARK-NICA :) UVIK "RC" ;)

DOPUNAAAAAAAA: BILA SAM VEČERAS U SPLITU I VIDILA NA PLAKATU DO ULAZA U HNK -BOŽIĆNI KONCERT HRVATSKE RATNE MORNARICE , KLAPA SV. JURAJ I COCE I GOSTI 18.12. 2011. GODINE - ALI ISTU VEČER DUGOOČEKIVANI KONCERT ZVONKA BOGDANA U SPALADIUM ARENI ( 3. PUT TERMIN POMAKNUT ) SAD SAM NA ČUDU - AL VIŠE ME VUĆE - MOJAAAAAAAAAA RUŽAAAAAA CRRRR VEEE EEEE NAAAAAA :))))))

http://img834.imageshack.us/img834/2564/sam2098m.jpg

SAMO - TO JE ZA "ELITU" - OSIM AKO ME SE KLAPA SV. JURAJ NE SJETI KAO ZA KONCERT UOČI SV. DUJE - EEEEEE I ZA "KLAPE U ARENI " :) A MOJ BI IŠAO SA MNOM - ON JE BIJA "PJEŠADIJA" U JNA U DOBOJU - SAMO SLABO TO VJEŽBA UZ MENE :) I JOŠ MI PRIGOVARA :)))) E ,SAD IMAŠ PRILIKU - NA DE SNO !!! :)

MA NEK BUDE "BURA"  - "UVIJEK ĆU TE VOLJETI" - "RUŽA CRVENA"!:)

nasljednica @ 14:47 |Komentiraj | Komentari: 66 | Prikaži komentare
utorak, prosinac 6, 2011
 

PISMA , DRAGI MOJI, MORA BITI MALO KAAA SLAVLJENIČKA :) VIDIM SVI PIVAJU KAKO KO OĆE PA ZAKAJ NE BI I VAŠA MINISTR-NICA :)))) BILA SAM NA TRIBINAMA I "MIROVALA" KA INAČE - POSEBNO NA OVU PISMU I "ŠUTILA" JA INAČE :))))

 

Vapor je u luci, i na te čeka
ostaje TI prazna, FOTELJA  meka
poljupcem mi brišeš, tugu sa čela
tepajuć mi nježno adio bella, adio jubavi

http://img714.imageshack.us/img714/4248/p1022637kopija.jpg

Adio bella, adio bella
ostavljaš I mene  I svoj GLASAČKI SVIT

srcu je teško al' suze ĆEŠ skrit'
adio bella, adio bella
jubav ćes jedina , MOŠ MISLIT, zauvik bit'
prokleti DVORI  i šoldi i  GLASAČKI svit
adios amor, adios amor
adios amor, adios SABOR :)))

BROŠ je na KRAGNI, i na te čeka
kako ću bez tebe, nisi mi rekLa
sidro ća se diže, srce mi cipa :)))
s LOŽE  mi mašes, adio lipa
adio jubavi :))))

http://img829.imageshack.us/img829/8162/sam7564.jpg

Adio bella, adio bella, jubav ćeš jedina zauvik bit'
prokleti DVORI  i šoldi i GLASAČKI SVIT

adios amor, adios amor ,adios amor, adios SAABOR:)))

http://img33.imageshack.us/img33/8822/dsc08545h.jpg

VAŠA BELLA MINISTR-NICA ZORAN-A - ZA SVE :)

(MANJE MINISTARA I SMANIT PLAĆE)

********************************************************************************************************************************

DANAS JE SVETI NIKOLA - ZAŠTITNIK NAŠIH KRILJANSKIH BRODARA, NAŠE ŽUPE, ALI I SVIH POMORACA, RIBARA - KOD NAS U JESENICAMA ( PO PUTA SPLIT - OMIŠ) POSEBNO SE OBILJEŽAVA TAJ SVETAC - I NAŠA NOVA CRKVA DOBILA JE IME PO SV. NIKOLI .

http://img213.imageshack.us/img213/6788/sam3720.jpg

AL AKO NISTE ZNALI - ČITAVA FLOTA NAŠIH KRILJANSKIG LIPOTANA IŠLA JE PRIJE 20 GODINA "DAT RUKU DOBROTE" BISERU NAŠEG JADRANA - KOJI JE NA DANAŠNJI DAN DIRNUT U SVETINJU, U NJEGOVO SRCE , U NJEGOVE ZIDINE I DIVNE LJUDE. DIO TIH PRISTRAŠENIH LJUDI BIO JE KOD NAS PUNA TRI MISECA - TU ŽALOST ZA SVOJIM GRADOM ( TATE SU OSTALE U GRADU ) NIKAD NEĆI ZABORAVITI - A NI VI !

http://img685.imageshack.us/img685/8422/dsc04703f.jpg

DA LI SE MOGAO SPRIJEČITI NAPAD NA DUBROVNIK ?!  DA, KAO I VUKOVAAAR !

http://img210.imageshack.us/img210/2664/dsc05641n.jpg

AL VRIME JE OD FEŠTE I SJETE - AL FEŠTAJMO , IMAMO RAZLOGA !

http://img560.imageshack.us/img560/1152/dsc04895r.jpg

SVIMA U KOMIŽI NA NAJLIPJEMU OTOKU JADRANA - ČESTITAM DAN GRADA !

****************************************************************************************

SVEČANI DOMJENAK:) 

PRVI DAN VISOKE ŠKOLE ZA INSPEKCIJSKI I KADROVSKI MENAĐMENT , SPLIT

Poštovani,
 
Visoka škola za inspekcijski i kadrovski menadžment ima čast pozvati Vas na svečani domjenak povodom obilježavanja proslave  prvog Dana Škole, koji će se održati u utorak 6. prosinca 2011. godine od 12 do 14 sati u prostorijama Škole, Boktuljin put bb.
 
Veselimo se Vašem dolasku!
S poštovanjem,
 
Dekan,
Prof.dr.sc. Đorđe Nadrljanski

DOPUNA: NARAVNO ,BILA SAM - BIT ĆE POST !!! VAŽNO JE !

VAŠA N-ica , al olvejs - RUŽA CRVENA

nasljednica @ 00:47 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 4, 2011
HVALA VAM DRAGI MOJI NA SVIM VAŠIM KOMENTARIMA NA KOJIMA NISTE NIKAD, A U POSLJEDNJE VRIJEME, POSEBNO, ŠKRTARILI ! HVALA VAM , UGODNO STE ME OBRADOVALI  S VAŠOM DUHOVITOŠĆU, DOMIŠLJATOŠĆU I POMOĆI :)!SAD JE VRIJEME  DA IZAĐEMO NA IZBORE . ZNAM, TO JE NAŠE DEMOKRATSKO PRAVO - HOĆEMO LI  ILI  NE - IZAĆI . PRETJERALI SU SMS-ivima, DOPISIMA- KAO DA NAS "SILUJU"- AJOJ U ŠTO SU NOVCE TROŠILI ?! A ČIJE ?!

MOJE JE MIŠLJENJE ,  ONI KOJI NE IZAĐU SU NEODGOVORNI  ILI IM NIJE STALO DO NAS OSTALIH ILI SU TOTALNO RAZOČARANI (OSIM AKO BOLEŠĆU NISU SPRIJEĆENI - TAD IM DOLAZE NA KUĆU ).VELIKO JE PITANJE PRED NAMA , VELIKO - NEKIMA JE ODLUKA LAKA, NEKIMA NIJE - PROMISLIMO SVI DOBRO PRIJE GLASANJA.

EVO JEDNA MENI JAKO SIMBOLIČNA , JOŠ IZ ONOGA DOBA , ALI AKTUALNA I DANAS - AKO IMA ONIH KOJI JE NISU ČULI - POLUŠAJTE JE AKO IMATE VREMENA , AKO NEMATE - IZVOLITE RIJEČI .ŠTO ĆE BITI S NAMA SUTRA

Što će biti s nama sutra, dal' to netko zna?
Što će biti s nama poslije, dal' to netko zna?


http://img259.imageshack.us/img259/1651/sumer279.jpg
Dal' će ovo sunce koje danas grije sve
istim toplim plamom sunca opet grijat' ljude te?!http://img843.imageshack.us/img843/4914/dsc05710m.jpg
Kuda naša lađa plovi, dal' to netko zna?
Dal' će kad do cilja stići, dal' to netko zna?

Gdje je naša mirna luka, gdje je zaljev taj?
Gdje je ono dobro more, dugom putovanju kraj?

Možda sutra neće svanut taj novi dan.
Možda ono poslije znači nestvaran san.

http://img196.imageshack.us/img196/4990/dsc07557k.jpg


Što će biti s nama sutra, dal' to netko zna?
Dal' će biti novog jutra, dal' to netko zna?

http://img818.imageshack.us/img818/9084/1001058k.jpg
BAJNICE, 1.12. 2011 OKO 13,30 - NA RUBU PROVALIJE.
To je sada naše mjesto, sada naš je čas.
Zato neka ovo sunce bar još malo grije nas.

http://img11.imageshack.us/img11/3748/sam6995.jpg
OMIŠKA PLAŽA , 1. 12. 2011. G. RANO JUTRO , PREDIVNI SU BILI
 
HVALA - IZAĐITE NA IZBORE AKO STE U MOGUĆNOSTI- TO JE NAŠA HRVATSKA, NAŠA ZEMLJA , NAŠA SVETINJA. GLASAJTE PO SAVJESTI .
 
VAŠA N-ICA AL UVIJEK "RUŽA CRVENA"


 


nasljednica @ 00:05 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 1, 2011
ŠALJE: Nasljednica : PRIMA : Premijerka Kosor ; PREDMET: Zamolba za posao ; RADNO MISTO: PASTIRICA ; PROBNI RAD : 3 MISECA !!!
 DOPUNA : NOVI SPOT - ŽENA ZA SVA VREMENA - BOLJE ODGOVARA TEMI POSTA ! 

POŠTOVANA PREMIJERKO,
MISLIN DA TEBI TRIBA PASTIRICA, A MENI POSAL I RELAKSACIJICA , A MOME PARE - PA TE MOLIN, PRIMI ME NA PROBNI RAD - TRI MISECA - DRŽAVA ĆE PROCVITATI , SVI ĆE RADITI , KONTEJNERE NASLIKATI - BIT ĆE VIŠE CVIĆA - MANJE SMEĆA - A JA IMAN BOGATOGA RADNOGA ISKUSTVA - JERBO, DOK SI TI STUDIRALA 10 GODINA, JA SAN STEKLA DESET GODINA RADNEGA ISKUSTVA I ZNALA SAM ODMA DA ĆE PRIVATIZACIJA BITI "PLJAČKA STOLJEĆA!  " PIŠEN TUŽBE, ČININ SOPARNIKE (NAŠ NOVI BREND) , ROŽATE, CRNI RIŽOT, KOPAN, SADIN, RONIN, LOVIN RIBU, ČUVAN DICU (MOJU UNUČAD:) A OVI MOJ SAD NARUČIJA :10 KOKOŠA , 10 TUKA, 10 OVACA .....A JA OVAKO ŠESNA ŽENA - MA JEL TEBE DUŠA BOLI ?! I TO JOŠ S DIPLOMON I BOGATIN RADNIN ISKUSTVON ?!
 
 
KAD SAN SE UDAVALA, DOGRADILI SMO TREĆI KAT NA SVEKROVOJ KUĆI I TO OD ŠKVERSKE PLAĆE I  S DVOJE MALE DICE I POČELA RADIT KAD JE MLAĐA IMALA ČETRI MISECA !  I SADA , MOJA MATER MU KAŽE:
 
Pazi zete na moje dijete na ovaj Božji dar
ljubi je sada, šta ćeš kada budeš posli star
A ja , JACO, ziđam među,zalijen blitvu,
s diplomon vatan ribu i motam žicu
da nam živi, živi, JACO,  rad.
Kopan vrtal,   alat spremam
za dišpet EU zdravu hranu čekan
da nam živi, živi , JACO, rad.

I PORED SVEGA MOJ DIGOD REČE :
Moja je ženica, raspuštenica, kaže
kopa vrtal, piše meni neku  tužbicu
AL U SPLADIUMA IĐE, VOLI PISMICU
AL ISTO ja  jubin nju i diplomicu 
s državnom upravom se bori ona sad.
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Čim zora svane i sunce grane
za Škver pravac vozi on tad 
dok mu država plaću kreše
pa mu ponovila ISTO OVRŠNO rješenje - to je, naš PRAVI RESORNI NERAD !

Pazi  žena na njega ko dijete
briga Jacu što joj resor radi  sad
al' na svu sreću tu sam i neću
da MOJ DOBIJE MOŽDANI UDAR  !

Zato zalijen vrtal, pišem tužbicu
ljubin svoju "redovnu" diplomicu
jer bi skupo platila odvjetnicu
kući ka PASTIRICA ,Jaco ,radim ja !
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site 

Najrađe bi ISPARALA  diplomicu
kad vidim ko u Sabor diže ručicu
srića da još uvik snage imam
pa ne bacan na odvjetnike dinar
sramnu diplomicu PRAVA iman ja !

A Moj uvečer alat sprema :)
keže ,Zoke, meni do tebe nema :)
težak bi mi bija  život moj !
prvo me dira :) pa slatko sniva, dok zakon gutan ja !
A MATER MOJA MU KAŽE:
Ne paziš zete na moje dijete
igraš se vatrom pa znaj
nisu vremena da jedna žena
tolko radi, naći će drugega :)
 
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
Jutrom zalijen bob i blitvicu
popodne istražujem i pišem tužbicu
volim , volim, Jaco, svoj rad ,
da bar prođe, JACO, taj naš JAD !
 
Moj ima uvik PASTIRICU
želija i ima ženu SELJANČICU
i svaku večer alat sprema :)
ali srića snage dobre ima :)
to nas drži :) , JACO, taj kombinirani rad :)
 
ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site
 
NAJBOLJA BI PASTIRICA TEBI BILA JA !
PRIMI ME BAR NA PROBNI RAD - TRI MISECA , MUKTE , KA TEBI !
PAŠ VIDIT KAKO CVITA I TURIZAM I PROMET I VEZE (UVIK SAN NA CESTI :) !
A TEK VANJSKI POSLOVI  UUUUUUU :))))
   
BIT ĆEŠ I TI BOLJE - UNAPRID ZAHVALNA , TURBO ŽENA S DIPL. IUR. ! /53 g. tek :) ;) !
UZ ZAMOLBU PRILAŽEM -ONO ŠTO NISAM NAPISALA ! :) EVO TI !
MI SMO ŽENE SPOSOBNIJE - VODI NAS I JAČA INTUICIJA !
 
 
 DAAAA, JA SAM ŽENAAAAA ZA PASTIRICU - AKO TREBAAAAAA :);)
 
A NISI ME POLUŠALA - VALJDA ĆE MOJ IMENJAK MILANOVIĆ !? :) MORAM MU SE JAVIT !!!
A DA SI ME POSLUŠALA IMALA BI VEĆE ŠANSE SIDIT U BRISELU ZA LIPIH 7000 E- ČOVIĆE I TO BEZ ONIH OSTALIH DODATAKA - A JA PREMIJERKA , CILA BI ZEM,LJA CVALA, CVALA - A OVAKO - KAKO NAROD IZABERE .- SAMO JE PITANJE : KO ĆE IZGLASAT MANJI BROJ SABORSKIH KATRIGA, KAD JE SVIMA U NJIMA SUPER DA NI RIČ NE REČU - MA JEL TI LJUDI MIRNO SPAVAJU ?!
I ZNAŠ NE BI JA KA NIKI TUKCI U SABORU DIZALA RUČICE,A DA METERIJALE NISU NI POGLEDALI  PA I DEBELI JE SAM PRIZNA DA IH NIJE ČITAO , E ! AAAAA OĆE LI  ON VRATIT PARE ?! ZA NERAD ?!
IZVINI , A KAKO JE ZETVORENO "POGLAVLJE 23" KAD JE JOŠ OTVORENO - JERBO SAM NA "POŽURNICU" OD UPRAVNOG SUDA DOBILA ULJUDAN ODGOVOR :
Poštovani,
Vaš predmet još uvijek ne može biti raspodijeljen , zbog nagomilanih predmeta iz prethodnih godina .  - JESMO, DOBILI SMO , NEMAN SKENER, ZAĐAVLA SAM IŠLA U ZAGREB , AL NEKA, NEKA SE BAR OVO SAD ZNA  !!!! al zalipetat ću ovde  DOKAZ naknadno !
ZNAČI EVROPA POJMA NEMA ILI IMA AL JE NIJE BRIGA - NEŠ TI NAŠEG SUDSTVA ŠTA JE NJIMA ZANIMLJIV .AAA JESU ZMLJIŠNE KNJIGE- E,da imaju čiste VLASNIČKE LISTOVE!
MA ONI OĆE NAŠE MORE , PLANINE I NIZINE- SVE, CILU LIPU, POKRADENU NAŠU - I ŠKVER BI RASHE*ALI , ALI NEK SE NE DIRAJU U OSINJAK !
 
http://img716.imageshack.us/img716/7710/dsc024841024x768.jpg
 
 EEEE, JOŠ NEŠTO -AAAAAA KAKO ĆETE POVEĆAT ZAPOSLENOST KAD SU SVE FIRME SKORO UNIŠTENE  KA I MOJ "MOSOR" D.O.O ZA IZRADU PVC STOLARIJE , OMIŠ , OD 2001-2003 NISMO PLAĆE PRIMALI  PA STEČAJ, BILI SMO PIONIRI PA NISMO ŠTRAJKALI  - JA GA IŠLA SPASIT PA NAHEBALA !? AL SAM ZATO UTVRDILA GRADIVO,ODVJETNICI MI NE TRIBAJU,A JEDNEGA SAM OTKANTALA, JER ME POKUŠAO MULJATI, A TO KOD MENE NE PALI - STRUČNIJA SAM OD NJEGA (ali neman timbar )  I DOBILA SPOR NAKON 8 GODINA !!!
*********
NEKE SU I SORENE KA DIOKOM I JUGOPLASTIKA DI JE KERUM SAGRADIJA ONE LIPE ZGRADE I JOKERA  PA SAM SAD ZAŠTIĆENA SA DVA PREDIVNA OTPAD-LUKOBRANA U BAJNICAMA - NE MORE MI NIŠTA NEVRIME , OSIM ŠTA SAM MOGLA TETANUS UVATIT , MA SAM IZRANJALA BROKVE I BROKVETINE, A BIDNA DIĆICA PUVALI KA U BALUN U "ONO GUMENO" ,BLJAK , ŠTA JE ISPLIVALO NA NAŠU PLAŽU - FUJ ! A, E, NISAM NI RIBE IMALA PAR GODINA OSIM ONIH SIPA KOJE NE VIDE DOBRO NI KAD SEBI CRNILO PUSTE ! IMAJU SLIČNOSTI SA STVARNIM LIČNOSTIMA ! :)
********
 http://img838.imageshack.us/img838/8559/dsc025211024x768.jpg
VAŠA PREMIJERKA, dipl. iur.  bar BLOGERA - ISKRENA I STRUČNA al uvik "RUŽA CRVENA" !
NE TRIBA MI VOZAČ !!! PLAĆA  MANJE ! NI PREVODITELJI - VIŠE PLAĆA MANJE !!!
********
P.S. GLEDALA SAM SAMO JEDNO POPODNE SUČELJAVANJE NA HTV- NIJE MI TRIBA PLANINSKI ČAJ - A JOOJ , A JOOJ - KUD PLOVI OVAJ BROOOD ?!
********
P.S.  IZVINI , A KO TI JE SLOŽIJA ONAJ SLOGAN "NAJBOLJI SMO KAD JE NAJTEŽE"- MA NISMO MI,NEPOLITIČARI,  KRIVI- JA BI TI BILA DALA BOLJI - " ZAJEDNO POPRAVIMO ŠTA SE DA POPRAVIT " ILI "HITNO SPASIMO ŠTO SE MOŽE SPASIT" - NIJE SAD VIŠE NI VAŽNO KO JE DOVEJA DA NAM JE NAJTEŽE , I SPOT BI TI BOLJI UČINILA.JAVI MI SE DRUGI PUT .
http://img207.imageshack.us/img207/1695/sam4736.jpg
 
***** U SVAKOM SLUČAJU-SRETNO I NEK BUDE KAKO NAROD "ŽIVI I MRTVI" ODLUČI - SAMO MI NIJE JASNA DIJASPORA : ŠTA SE PEKLJA KAD NE ŽIVE OVDE , VELIKA GREŠKA U ZAKONU-TO JE MOJE MIŠLJENJE. IMA IH VIŠE OD PO MILJUNA - dodaj još i mrtve ?!
 
http://img100.imageshack.us/img100/5548/dsc08074r.jpg
 
ŽIVI BILI PA -GLASALI !
nasljednica @ 19:49 |Komentiraj | Komentari: 28 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.