pisma
Brojač posjeta
210820
Arhiva
« » lis 2012
pisma
Nema zapisa.
Linkovi
Nema zapisa.
Blog - listopad 2012
utorak, listopad 30, 2012
 

Andiamo ,Andiamo tutti quanti

Avanti - Ballare MIEI TACCHI - MOJA ŠTIKLA :)

NE PIJ NIMALO, UZ PLES SVE ZABORAVI :)))

SA MNOM I BOLESTAN STO POSTO OZDRAVI :)))

VESELJE SA ZNAKOM UZVIKA "OJLAAAA":)))

SVI SU NA NOGAMA KAD POČNE ZO-RANA :)))

PAŽNJA: ZA OVAJ SAM SLAJD FOTKALA SVOJE VARAGOLASTE SKEČEVE S JEDNOG PIRA S LCD-EKRANA MOG PC-A NA KATU - ZATO SAM MALO KAAAA ŠIRA NA SLIKAMA :)))

IDEJU ZA OVAKAV SLAJD DAO MI JE NAŠ PRIJATELJ G. PULJEK , KOJI MI JE S PIRA NAŠE KĆERI SASTAVIO POSEBAN SLAJD OD 14 MINUTA "SAMO ZA MENE" I TO OD DOLASKA MLADOŽENJE PO NJU DO KRAJA PLESA, ODNOSNO, PIRA- AL SAMO SLIKE NA KOJIMA SAM JA BILA S ODGOVARAJUĆIM PREDIVNIM PJESMAMA UZ SVAKI NIZ SLIKA :) JEDNA PREDIVNA USPOMENA ! HVALA TI - I ON ME PRATI :))))- OVO ŠTA PIŠE U CRVENOME - TO JE PULJEK NAPISAO :))))) JA SLIKALA !!!!!

DOK NISAM UVALILA OVAJ SLAJD U OVAJ SLAVLJENIČKI POST - NISAM VIDILA NI FUNKCIJE (ALATE) NITI SLIKE KAKO SU OSTALE- SVE SAM RADILA NAPAMET :))) JOŠ NISAM KUPILA NOVI LAPTOP. OVAJ IZGLEDA KO DA GA JE PETARDA RAZNILA :))

HVALA SVIM MOJIM STRPLJIVIM ČITATELJIMA , ZNANIM I NEZNANIM ! :)

HVALA SVIM MOJIM BLOGERICAMA I BLOGERIMA NA SVAKOJ MINUTI KOJU STE MI POKLONILI VAŠIM POSJETAMA I KOMENTARIMA MA KAKVI ONI BILI :)

ATIPIČNA SAM BLOGERICA , TO ZNATE, VIŠE TIPA NOVINARKE ONO " IZ DUŠE". PAZIM DA VAM ŠTA NE PROPUSTIM PA JE IZ TOGA NASTAO SIMPA IZRAZ ZA MOJ POST-ČLANAK "LANCUN" :)

VOLIM DA VAM PRENOSIM SVE ONO U ČEMU OSOBNO GUŠTAM ) OP.P. JOJ NE BAŠ SVE ;):)

HVALA VAM NA PREKO 100 000 POSJETA NA MOM BLOGERU :) TREBALO JE STRPLJENJA PROČITATI SVAKI MOJ "LANCUN" PA MAKAR SAMO NASLOV:))))

NI MINUTU NISAM ZAŽALILA ŠTO SAM SE VAMA PRIDRUŽILA - VRIDILO JE !:)

PREBOGATA DIVNIM NOVIM POZNANSTVIMA I ČAK SE I OVA RUŽA NA SLICI UZGAJA ZA MENE NA VISU ! :)

ONIMA KOJI SU SUSRET SA MNOM ZLOPUPOTREBILI IZ ZNATIŽELJE - DA LI SAM ZAISTA "OVAKVA" - OPRAŠTAM :)

POSEBNU ZAHVALNOST ISKAZUJEM ONIMA KOJI SU MI POSVETILI SVOJE POSTOVE I TO : VIDEA, SLIKE, STIHOVE, LIPE RIČI TE U PP, MEILOVIMA, SMS-OVIMA I TELEFONOM - HVALA VAM OD SRCA !

OSJEĆAM POTREBU DA SE ZAHVALIM NA SVIM VAŠIM OSOBNIM POKLONIMA, KOJE DRŽIM NA VIDLJIVIM MJESTIMA (NEKE SAM POJILA I POPILA ;):) A NEKE JOŠ KORISTIM ( PARFEMI, ŠMINKE, NAKIT:))) OU JEEE:)

VELIKU ZAHVALNOST DUGUJEM DRAGIM LJUDIMA KOJI SU MI BILI PR- OVCI, KAŽU: GUŠTALI SU-BEZ NJIH JA NE BIH BILA - JA. NIŠTA OKO OVOGA NISAM ZNALA. VALJDA ĆU I VIDEO NAUČIT :)))

DOK NISAM PROZVANA "RUŽOM CRVENOM" BILA SAM JAKO POZNATA PO SVOJIM ŠTIKLAMA ( NE SALAZIM ISPOD 10 CM NI DANAS:) I S NJIMA BALAM :)MOJA MALA N-ICA JE, KAŽU NEKI, ISTA BAKA :)) AL I PO MOTIMA :))) • NA OVU PISMU SAM JAKO DOBRO IMITIRALA SEVERINU I TO JOŠ DOBRO ČINIM - CILI PODIJ JE MOJ KA NA EUROSONGU :)
 • JOŠ JEDNOM HVALA, I HVALA ŠTO STE ME PRIHVATILI OVAKVU KAKVA SAM :) IZNIMKE NE RAČUNAM :)))))
 • SRETNI MI I VESELI BILI:) !
 • EVO SAM NEŠTO TAKLA PA NE MOGU ISPRAVIT:)))- A JOOOOJ BRUKEE:)*********************************************************************************************************
 • OVAKO JE UREDNIK NAŠEG PORTALA ISPRATIO MOJ "ODLAZAK" :)
 • - MA I DALJE SU MOJI ČLANCI BILI OBJAVLJIVANI !!!
 • VIDITE BROJ ČITANJA - UDARNA VIJEST :))) !!
 • Nasljednica postala blogerica
  E-mailIspisPDF
  Zorana VukovićZorana VukovićFala Bogu! Zorana Vuković, alias Nasljednica, Odvjetnica,.. žena koja je napisala ovde više 'komentara' nego svi ostali ovdje zajedno članaka.. napokon je otvorila svoj blog. Na njemu već osvanuo i prvi post, o mladom don Urliću, prvi između mnogih već napisanih i još neobjavljenih.. Čestitamo! Bravo! Mi ćemo s vremena na vrijeme rado poćiriti do jeseničke tvornice vijesti na http://nasljednica.bloger.hr i prolistati što ima novo, a blogerici Zorani ćemo poželjeti sve najbolje u zadovoljavanju njene strasti za pisanjem, izvještavanjem, fotografiranjem, uređivanjem, promocijom... Happy blogging!
 • HAHHAA ( OP.P. NIJE NAPISAO I ČLANAKA , KOJI SU HVATALI I PREKO 2500 ČITANJA U PAR DANA :)))) HVALA. MLADENE, TEK KASNIJE SAM SHVATILA KOLIKO SAM TE "ISCRPILA" !!! INAČE, MLADEN ME NAGOVORIO NA OVAJ KORAK, JER POOOOOJMA NISAM IMALA - ŠTA JE BLOG , BLOGER , BLOGERICA - MA DI ĆU JA "NA OVO" I JOŠ SA DIPLOMOM " - STVARNO NISAM ZNALA KAKO JE OVO LIPO ?!:)))
VAŠA N-ICA - VRAŽICA - TURBO BAKICA -AL OLVEJS "RC" ;):)

OJME MORAM I OVO NAPISAT- NEMAM FB !:)

 

nasljednica @ 01:09 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
subota, listopad 27, 2012
ČETRI DANA OD MOG SLAVLJENIČKOG ROĐENDANA- 3 GODINE DA SAM POSTALA BLOGERICA ( 30.10.2009) BILA SAM SINOĆ I NA HUMANITARNOM KONCERTU U KAŠTEL LUKŠIĆU SA SVOJOM EKIPOM NAKON IZNIMNO TURBO DANA ( KUĆNI POSLOVI I PAO NAM BOR NA RANČU ) U PASTORALNI CENTAR STIGLE SMO NA VRIME :)!

POZDRAVIVŠI SE ODMAH NA ULAZU S KLAPOM SV. JURAJ, KOJA JE BILA UGODNO IZENAĐENA DA ME VIDI I U KAŠTELIMA :))) MORAM VAM NAPISAT DA SU ME I NEVERINKE ODMAH POZNALE. ULETILA SAM IM PITANJEM: A KOJA JE ONO PRIJE 2 GODINE U MOM OMIŠU REKLA DA IMA RODIT ?!:))
NARAVNO : JAAAAAAAAAA - JAVILA SE JEDNA NEVERINKA :)) MARKO BRALIĆ KAŽE: ETO NA, SVE ZNA :))) !!!
VIRUJTE MI DRAGI MOJI ČITATELJI , NEVERINKE , KLAPA SV. JURAJ I LOKALNI "BARITON" G. NEDO KOVAČEV , ODRŽALI SU KONCERT BAŠ ONO IZ DUŠE I ZA DUŠU - BEZ OBZIRA JEL NAS BILO 100, 1000 ILI 10 000 - PIVALI SU KO NA "POLJUDU" , ALI I MI S NJIMA !!!
PRVE SU PIVALE VIŠESTRUKE POBJEDNICE MOG OMIŠA - FDK - ZNAČI NEVERINKE U NOVIM "UNIFORMAMA", JAKO ELEGANTNE:) , KOJA JE POSEBNO LIPO PRISTAJALA BUDUĆOJ MAMI :))) I TO: MURTILICA LIPO CVIĆE, OJ DJEVOJKO, - MOJA POSLJEDNJA I PRVA JUBAVI :) SAGRADIT ĆU KUĆU PORED MORA - KAD MI DRAGI DOJDE JINGLE JINGLE JINGLELE I I JEDNU OD LADARICA , IZ ZAGORJA : RUŽICU CRLJENU ????
OVU ZADNJU SAM ODMAH PO POSEBNOJ INTERPRETACIJI - POZNALA DA SU JE PIVALE LADARICE. IZA SVAKE PISME BILE SU NAGRAĐENE VELIKIM PLJESKOM !
NARAVNO, NIJE TRIBALO NI POSEBNO PREDSTAVLJATI SVOJIM KAŠTELANIMA KLAPU SV. JURAJ - OVOG PUTA U TAMNO MODRIM UNIFORMAMA - SAVRŠENI, ELEGANTNI ! PIVALI SU NAM UZ NEIZOSTAVAN POZDRAV MARKA BRALIĆA : "PROPLAKAT ĆE ZORA", "VILO MOJA", ZA PRIPADNIKE KAŠTELANSKE TORCIDE "BURU" TE JE MARKO NAGLASIO DA JE OVA KLAPA 100%-TNA KAŠTELANSKA I PRI TOM ZA NADZOR NAD "TONCIMA" POHVALIO NJIHOVOG UMJETNIČKOG VODITELJA G. BOŽIĆA- UZ NAŠ PLJESAK !
IZA TOGA , PISMA TONIJA KLJAKOVIĆA : GDJE SI MAJKO DA ME BUDIŠ - NARAVNO, DAO JE DA I MI SAMI PIVAMO - ONI SU ŠUTILI :)))
AAAAAAAAAAAAAA ONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - ZA SVE DAME VEČERAS I ZA JEDNU POSEBNU , KOJA JE DOŠLA IZ DUGOG RATA, POZDRAVIMO JE , PISMA "RUŽA CRVENA " I SLOBODNO PIVAJTE S NAMA :) A MORALA SAM IM SVIMA MAHNUTI - "BIJA JE RED" :) ! MA GUŠTALA SAM - BAŠ - HVALA IM - A DOK SU OVU PIVALI , IZ KOSE SAM SKINILA RUŽU CRVENU I S NJOME MAVALA U ZRAKU I ČUJEM JEDNA GOSPOĐA KAŽE: ENO IMA RUŽU, BACIT ĆE JE NAMA - A JOK , NE, NE BACAM JE JA NIKAD :) !!!
ZA KRAJ, PISMA KOJA IH JE I PO KINI VODILA , PISMA HRVATSKIH MORNARA "KOME BI ŠUMILO MORE NAŠE SINJE " I MI S NJIMA I BEZ NJIH !
DA LI TREBAM NAPISATI DA IH JE KAO UVIK PRATIJA ZA KLAVIROM TONČI TRANFIĆ :)) KOJI SE NAKON PUNO GODINA - PONOVO SREMO S MOJOM NEVISTICOM :)
ZATIM JE DOŠAO NA POZORNICU G. "BARITON", MENI DO TADA NEPOZNAT - NEDO KOVAČEV, KOJEG JE PRATIO NA KLAVIRU MARIO ŽUVELA ( AKO SAM DOBRO ZAPISALA). TAJ G. "BARITON" NAS JE UGODNO IZENADIO ( NAS - KOJI NE ZNAMO NI KO JE ON NI KAKO PIVA) - AL SUPER JE BIO : DOBRA VAM BILA VEČER PRIJATELJI MOJI - ONDA: TU JE MOJ DOM, TU JE OSTALO SVE , U KUĆI KAMENOOOOJ MOJE MATEREEEEE , SVI S NJIME :)))
ZATIM- NIJE U ŠOLDIMA SVE , NEKA TE TU KRAJ MENE ( NAMIJENILA SAM JE NEVISTICI DA VIŠE NE IĐE U AFRIKU :))) !
AAAAAAAAAAAA ONDAAAAAAAAAAAA- EEEEE I OVU ZNAM : SANTAAA LUČIJAAAAAA, SANTAAAA LUČIJAAAAAA :)))
EEEEEEEEEEEEE ZNALA SAM DA ĆE I : OOOOOOO SOLE MIOOOOOOOOOO- ALAAAAAA GUŠTAAAAAAA !!!!
POSLI SMO G. BARITON I JA MALO POPRIČALI - NIJE BAŠ NEPOZNAT !!! SVAKA ČAST !!!
A ČLANOVI KLAPE SV. JURAJ - MISLILI SU DA JE MOJA JELE - MOJA ČER , E, DA PUNO SLIČIMO.A JE, ,REKLA SAM, I MOJ MUŽ JE REKA: JELE, BOGERETI, ISTA SI MOJA ZOKE :)))))
E SAD, SNIMALA NAS JE I KAMERA :))) DO MENE JE SIDIO JEDAN GOSPODIN , KOJEM NIJE SMETALO NI MOJE MUVANJE , A NI MOJE PIVANJE ,A NI MOJE OPERNO UMIJEĆE :))) REKAO MI JE : SAMO SE VI KOMODAJTE - ODMAH MI JE BILO LAKŠE :))) TAJ ELEGANTNO ODJEVENI MUŠKARAC JE MALO UZ MENE I ZAPIVAO- LIPO PIVA :)))
OJMEEEEEE ?! NA KRAJU - PRILAZE MU MNOGI- RUKUJU SE S NJIME I NE BI BILA JA - DA NISAM PITALA " ISPRIČAVAM SE, A TKO STE VI ?!:))))
VRLO LJUBAZNO MI SE PREDSTAVIO , AL I JA NJEMU I U RAZGOVORU MU REKLA - DA SAM SE KANDIDIRALA ZA NAČELNICU OPĆINE DUGI RAT :))) TO JE BIO UVAŽENI GOSPODIN - KAŠTELANIMA , A SADA JE U ŽUPANIJI JAKO POZNAT G. IVAN UDOVIČIĆ ! E! NEMOJTE SE JIDITI NA MENE:)))
POTRAŽILA SAM ODMAH NA GOOGLE - VIDIM DA G. UDOVIČIĆU NIJE MRSKO POZIRATI - ZNAČI, IMAMO VIŠE "ZAJEDNIČKIH CRTA" :) PISMA, PIVANJE, POLITIKA, SLIKAVANJE :))))
MALO ŠALE - GOSPODINE UDOVIČIĆU - PA VIDJELI STE ME DA SAM ŽIVAHNA :)) AL I KAD TREBA - REKLA SAM VAM, ZNAM BITI VRLO OZBILJNA - DA, 20 G. NA POSLU I 8 SUDSKIH SPOROVA U OVIH 7 G. VODILA I DOBILA ZA MUŽA - NI JEDAN NISAM IZGUBILA I OVAKVA ŽENA STOJI KUĆI , A TOLIKO BIH JOŠ MOGLA POMOĆI LIPOJ NAŠOJ ?! REKLA SAM MU DA PIŠEM NAJVIŠE O KLAPAMA ITD .- NE MORAM VAM, DRAGI MOJI ČITATELJI, BAŠ SVE REČI , E ! :)
NA KRAJU NAS JE SVIH POZDRAVILA I PRENIJELA BLAGOSLOV , GĐA. KATICA, KAKO SAM SAZNALA "GLAVNA" U BRATOVŠTINI GOSPE STOMORIJE, ČIJA JE INICIJATIVA I BILA OVAJ NIZ HUMANITARNIH KONCERATA U KAŠTELIMA , ZAHVALIVŠI SE NA NAŠEM DOLASKU, VIDNO DIRNUTA, ČIME SMO NOVČANO POMOGLI ZA OBNOVU IZGORJELOG IMANJA OBITELJI ČURKOV. MISLIM DA PREPOZNAJEM GĐU. KATICU-NOSI GOSPINU SLIKU U PROCESIJI -(s Neta)
MORAM NAPISATI, MALO MI JE RADOST POREMETILO ŠTO NIJE BILO VIŠE KAŠTEL-LUKŠIĆANA - A SVE ZA SAMO 30 KN - KOLIKO JE STAJALA CIJENA ULAZNICE ! MOŽETE JOŠ DOĆ I POMOĆ OBITELJI ČURKOV:
• 09.11. u 20 sati – Pastoralni centar Kaštel Novi
• 16.11. u 20 sati – Pastoralni centar Kaštel Štafilić
• 23.11. u 20 sati – Pastoralni centar Radun - MOŽDA I MI OPET ! SRETNE SMO ŠTO SMO BAR MALO POMOGLE, A MOŽEMO I NA RAČUN KOJI IMAMO NA STRANICAMA KAŠTELANSKE PANORAME - JOŠ UVIJEK !
POZDRAVLJAM "TORCIDU KAŠTEL LUKŠIĆA" KOJA JE TU VEĆER NAKON KONCERTA IMALA SVOJU FEŠTU I POHVALJUJEM ROK-IZVEDBU (NE ZNAM KOJEG BENDA) "S PONISTRE SE VIDI ŠOLTA" !!! GENIJALNO !!!!
*******************************************************************************************************************
DANAS SMO BILI KOD SESTRE I MUŽA JOJ U "NIGDIZEMSKOJ" :)) U PLANINAMA , DI SU NAM MORE I OTOCI KI NA DLANU I NA RADIO DALMACIJI ČUJEM PRED-PREMIJERU, KAKO SU I NAJAVILI , PISMU S POLJUDA 2012 " PROPLAKAT ĆE ZORA " - RASPALILI JE MI U AUTU I PIVALI :))) .
DOĐEM KUĆI I OTVORIM MEIL- KLAPA SV. JURAJ I EVO GA :

Poštovana "RC", šaljemo Vam live verziju naše uspješnice „PROPLAKAT ĆE ZORA“ koju smo izveli na ovogodišnjem klapskom spektaklu na Poljudu održanom 2. rujna 2012, a za koju smo nakon koncerta dobili brojne upite i pozive kada će biti objavljena na CD-u i u eteru radijskih postaja.

Sada kada smo napokon dobili ovu snimku sa zadovoljstvom Vam je proslijeđujemo kao najavu skorog izdanja ovogodišnjeg albuma KLAPE NA POLJUDU u izdanju Scardone iz Zagreba.
Uz srdačne pozdrave mornaričke klape iz Splita!
KLAPI SAM SE ODMAH ZAHVALILA I JAVILA DA JE BILA U ETERU RADIO DALMACIJE U 17,42 H - NAJAVLJENA KAO PRED-PREMIJERA - S POLJUDA !!!
P.S. ČINILA SAM SOPARNIKE POPODNE I BILA NA AUTO -TRKAMA U OMIŠU - I SVE SLIKAVALA :))))
VAŠA TURBO N-ICA OLITIGA RUŽA CRVENAAAAAAAA :))))
NOVO: ŠTA OVO ČITAM- NA PONOĆKU 24. 12. "INDEXI" SLAVE U MALOJ DVORANI NA GRIPAMA 50 GODINA SVOJE KARIJERE !? PA GDJE U MALOJ DVORANI , NAPUNILI BI ONI I VELIKU-ALI KUD BAŠ NA BADNJAK?! A JOJ ?! MIČITE TERMIN - PAŽNJAAAAAAAA-
OVO SU BILI POGREŠMO NAPISALI NA NETU ( NEĆU NAPISAT-TKO - DANAS , 4. 11. NA RADIO PSLITU - INDEXI DOLAZE 24. 11.- KK SPLIT - DAT ĆU USKORO NOVI ČLANAK - HVALA - IPAK SU DATUM PROMINILI ILI JE OVO BILA VELIKA GREŠKAAAA ?!
nasljednica @ 21:05 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
petak, listopad 26, 2012
************************************************************************************
EH, DRAGI ČITATELJI , JOŠ 4-5 DANA I 3 GODINE BLOGERA:)))
IMAM MILJUN NENAPISANIH TEMA, ALI OVA ZASLUŽUJE NAŠU PAŽNU !
ČLANAK JE POSVEĆEN SVIM LJUBITELJIMA LIPE PISME, SVIM LJUBITELJIMA DORIS DRAGOVIĆ I SVIMA ONIMA KOJI U KASNU URU ILI ZBOG TOGA ŠTO NEMAJU RTL2 - NISU VIDILI I POSLUŠALI DORIS 17.10. U EMISIJI "STUDIO45" - TRAJE CCA 44 MIN :)
MA MOŽETE VI REČI I OVO I ONO, AL DIVA JE DIVA, DAMA JE DAMA, BILA I OSTALA!
TO ŠTO SU JOJ SKINILI TITULU "KRALJICE TORCIDE" TE JE DALI MLADENU GRDOVIĆU, SVAKA DRUGA STATIVA JE "NJEGOVA" :))), KOJEMU NI COCINE VEZA S PANDURIJOM NA CESTI NE POMAŽU - TO NIJE BILO SPOMENUTO U EMISIJI - JER DORIS TO NIJE NI ZASLUŽILA !
ZADNJI SAM PUT DORIS VIDILA UŽIVO NA GIPALA "LIJEPOM NAŠOM" DI JE BILA JAKO DIRNUTA NAŠIM OVACIJAMA. BILA JE KA GAZELA - OPISALA SAM TO TADA U POSTU - NJEN GLAS, STAS, VLADANJE SCENOM, NJENO DRŽANJE - PA TETA JOJ JE BILA ANA ROJE ( NAŠA SVJETSKI POZNATA PRIMABALERINA).


GUŠTALA SAM UZ OVU EMISIJU I UPOTPUNJUJEM NJENIM GOSTOVANJEM U 500-OJ EMISIJI "NARODNOG RADIJA" - SINOĆ KOD PETKA :)
IMA DOSTA ZANIMLJIVOSTI !
DORIS SVOJE POČETKE U GRUPI "MORE" ZAHVALJUJE TEDIJU SPALATU , KOJI JE ODVEO SLOBODANU KOVAČEVIĆU DA POSLUŠA MALU KAKO PIVA :) U TOME TRENUTKU NA SLUŠALICU "NAROSNOG RADIJA" UKLJUČIO SE SLOBODAN I ZAŽELIO JOJ MORE ŽELJA, MORE ZDRAVLJA, MORE SREĆE, MORE , MORE , MORE SVEGA NAJLIPŠEGA, NA ŠTO JE DORIS BILA JAKO, JAKO DIRNUTA.
PRIJE NJEGA DORIS JE ČULA ŠTO JE O NJOJ REKLA NJENA PRIJA ZORICA KONDŽA , ŠTO JE OPET JAKO DOJMILO - ZORICA JE O DORIS ISTO TAKO REKLA SVE NAJLIPŠE O NJIHOVOM DRUŽENJU, POVJERLJIVOJ I DRAGOJ PRIJATELJICI, UVIJEK SPREMNOJ POMOĆI . ISTAKLA JE NJENU ODGOVORNOST DA SVAKOM SVOM KONCERTU , BILO PRED 100 LJUDI ILI NA GRIPAMA BEZ OBZIRA NA BROJ LJUDI - PRILAZI JEDNAKOM PROFESIONALNOŠĆU !
NAKON TOGA U STUDIO "NARODNOG RADIJA" DOŠLA JE NA , DORISINO IZNENAĐENJE - DORIS SPINČIĆ- PO RAZGOVORU , IZGLEDA DA JE TO LARA IZ "LARINOG IZBORA", JER STVARNO NE ZNAM - TKO JE ONA ?!
TO JE ZA NAŠU DORIS BILO POPRAĆENO S TOLIKO USKLILA , USHITA - VIRUJEM DA ĆE BITI TO NA YOU TUBU . I KAŽU, KAKO SE NEKAD MAHOM DAVALA IMENA CURICAMA DORIS , TAKO I SADA NAJVIŠE IMA LARA :)))
DORIS SPINČIĆ JE REKLA DA JOJ JE TATA MARIO DAO IME PO DORIS, JER JE OBOŽAVAO SLUŠATI I GLEDATI I ZAŽELIO DA BIDE LIPA I DA LIPO PIVA - PA SU TADA I TATU MARIA PRVI PUT PUSTILI U MEDIJE U ETER - BAŠ JE BILO SIMPA ČITI TATU !!!:)))
DORIS JE "LARU" POHVALILA DA JE ČULA KAKO PIVA NJENU PISMU NA ŠKALINAMA U SERJI, NA ŠTO JOJ JE OVA REKLA , DA TO ONA PIVA "UZ POMOĆ"- ?! ALI I TATA MARIO JE REKAO DA NAŽALOST "LARA" NIJE ODMALENA NIKAD BILA NADARENA PIVANJEM, AL OD MALENA JE UVIK U RUCI DRŽALA KA NEKI KIPIĆ- KO DA JOJ JE TO "OSKAR":)))


U STUDIU45 DORIS JE IZJAVILA DA JE JAKO SRETNA DA PIVA ZA KLAJIĆEVU BOLNICU I SASVIM JE SLUČAJNO TO POVEZANO S NJENOM LJUBILARNOM GODIŠNJICOM.
NIJE JE BILO OVIH GODINA , JER JE JEDNOSTAVNO STALA - PODVUKLA CRTU I REKLA, KAKO JE OTAC PODUČIO: JEDNOM U ŽIVOTU TREBAŠ STAT, PODVUČ CRTU I VIDIT ŠTA JE IZNAD TOGA, ŠTA JE IZA TOGA SVE JOJ JE POSTALO - " PRESVAŠTARENJE" !! "STASAVANJE" JOJ JE POSTALO NEKAKO NAPORNO - NOVO DOKAZIVANJE . PREPRIČAVANJE GDJE JE , KUD JE - PO NJOJ SE GIBI ONO NAJVAŽNIJE ZA PJEVAČA- PJESMA - PJESMA JE VAŽNA ( A NE ŽIVOT PJEVAČA ) !!!
ZASITILA SE BILA SVEGA, KAMERA, MEDIJA, ŠMINKE, STRKE, TRKE I SVEGA ŠTA NJENA PROFESIJA ZAHTIJEVA.
RADO SE PRISJETILA SVOG NASTUPA ONAKO MLADA , A VEĆ NA EUROSNOGU PRIJE 26 GODINA SA "ŽELJO MOJA" - NIJE ZNALA, NIJE SHVAĆALA NI DI JE , NI KUD JE, NI ŠTA RADITI - AL ETO, OSTALA JE ZAPAŽENA. O TOME JE HULJIĆ PRIČAO - DALI SU ISJEČAK :)
POSEBNO JE ZAPAŽENA NASTUPOM S PISMOM "MARIJA, MAGDALENA" - KOJA JE VRLO SNAŽNO INTERPRETATIVNO I GLUMAČKI OBILJEŽILA NJEN NASTUP - ZA KOJI SU ANKETE POKAZALE ČAK 74% DA JE TO NAŠ NAJBOLJI NASTUP NA EUROSNOGU - I JA SE SLAŽEM- OSEBUJAN GLAS, TEATRALNOST , IZRAŽAJNOST - MA SVE !!!!
RAZGOVOR S DORIS JE BIO 45 MINUTA - PUNO JE TOGA ISPRIČALA U "STUDIU45" - ALI DORIS NAJVIŠE ŽELI, NAJVIŠE MOLI - IMA LI ITKO OD MINISTARSTAVA KULTURE, TURIZMA ILI BILO KOGA, TAKO SUZNIH OČIJU - DA POMOGNU DA SE VEĆ SNIMLJENI RUNJIĆEV "GRGUR" POSTAVI NA SCENU ! JAKO ŽALI ŠTO TO DJELO "STOJI" - JAKO , UBJEĐUJUĆI NAS DA JE TO NEŠTO PREDIVNO !
PRED KRAJ EMISIJE , DALI SU JOJ SNIMKU - ŠTO JOJ GORAN KARAN PORUČUJE -ALI I "NEK VAM DORIS KAŽE" - I ONA NAM JE OTKRILA: NAIME, GORAN JE KRENIO NEKIM DRUGIM PUTEM, POSVETIO SE PISANJU TEKSTOVA I KOMPONIRANJU - I RAČUNA NA SURADNJU S DORIS !!!
OVA KOMBINACIJA , JE GARANT - DOBITNA !!!
INAČE, U MJUZIKLU "GRGUR" , KOLIKO ZNAM , GLAVNE ULOGE IMAJU I KARAN I DORIS - TO BI BILO PREDIVNO I ZA VIDIT I ZA ČUT !
U EMISIJI JE BILO PRIKAZAN ISJEČAK MODNE REVIJE U 5/2012. ZG- FEŠN VIK - GDJE JE JEDNA MANEKENKA BILA OBUČENA U DORIS, GLUMILA JE DORIS :))) , DIZAJNERA TONI RICO(V) ???- I NA PLEJ BEKU SU PUŠTALI DORISINE PISME, A BILA JE OBUČENA KA ZA PISMU "MARIJA MAGDALENA" - A DORIS TO UOPĆE NIJE ZNALA PA JE I TO JAKO DOJMILO!:) NE ZNA , KAŽE, ČIME JE TO ZASLUŽILA :)))
KAKO JE DORIS DOBILA IME - NJEN TATA JE VOLIO SLUŠAT DORIS DEJ ( I JA JE VOLIM ) .
SIN JOJ IMA VEĆ 22. G. - NE ZNA KOJIM ĆE SMJEROM KRENUTI ?!
U EMISIJE "NR" PETKO JOJ JE ČITAO NIZ SMS-OVA TE SU POJEDINE POŠILJATELJE I ZVALI I PIVALI SU JOJ NJENE PISME :) BILO JE JAKO SIMPA :)))
PUSTILI SU JOJ POZDRAVE I ZAHVALU NANSI IVANIŠEVIĆ (UDATA ZA NAŠEG OMIŠANINA, BORČANINA) KOJU JE KERUM SMJENIO S MISTA PROČELNICE ZA PROSVJETU I KULTURU - ONA VODI UDRUGU "PROKULTURU" , REKAVŠI SVE RIČI POHVALE ZA DORIS, KOJA U TOJ UDRUZI - "ZA KULTURU" , PODUČAVA MLADE PJEVAČE TE KAŽE :" TO JE NEŠTO PREDIVNO ŠTO ME USREČUJE I UČEĆI NJIH, JOŠ UVIJEK UČIM SEBE ". DORIS SE U TIM SVOJIM UČENICIMA PREPOZNAJE, ONA JE JEDNOM TAKVA BILA, TO JE ZA NJU VELIKA SREĆA, ŽIVOT - NJIHOVI SU USPJESI I NJENI USPJESI - JER "MALO JOJ ZA SRIĆU TRIBA" i meni - pogled na suton dušu puni !!!!:)) !


NA KRAJU EKSKLUZIVA , KOJU NAM JE DORIS OTKRILA : DORIS, ZORICA, KARAN I (MISLIM) TEDY- SNIMILI SU NEDAVNO NOVU VERZIJU PISME "MORE" !
JAKO BIH VOLILA BITI U "LISINSKOM" TU VEČER- IĆI MOJOJ PURGERICI - AKO NE ODEM - MOŽDA ĆE NETKO PAMETAN , ZA RAZLIKU OD "POLJUDA 2012- NE DAMO TE PSIMO NAŠA 2012" - SNIMITI TAJ KONCERT KAO MNOGE KONCERTE U LISINSKOM !?
INAČE, NESKROMNO, AL ISTINITO - DORIS JAKO DOBRO ZNAM IMITIRATI , DOVOLJNO GLASOM, MANJE STASOM- MALO SAN DEBJA;) ;) ALI IZRAŽAJNO, GLUMAČKI, RUKAMA, PIVANJEM ONO CILIM TILOM - ŠOU BUDE !!! OBOŽAVAM JE OD KAD ZNAM ZA SEBE !
ISKRENE ČESTITKE DORIS ZA TEK 30 GODINA LIPE KERIJERE !!! ZNAM , BIT ĆE JOŠ JUBILEJA- SRETNO DORIS !!!
"UDAHNIMO ŽIVOT" HUMANITARNI JE KONCERT ZA KLAIĆEVU BOLNICU, JEDINICU ZA INTENZIVNO LIJEČENJE DJECE - ZA DJEČJI RESPIRATOR , O KOJOJ POSJETI JE DORIS PRIČALA. NEKO VRIME JE BIO NIZ TIH KONCERATA, NESVJESNO ODRAĐENIH- PA ONA MISLI DA TO TREBA OSJETITI I ZATO JE IŠLA U KLAJIĆEVU DA UDAHNE TAJ ŽIVOT TAMO !
APELIRAM NA POGLAVARA KERUMKLECIJANA I NAŠA MINISTARSTVA , AKO MOGU DAVAT POMOĆI "KAPON-ŠAKON" DI NETRIBA, NEK POMOGNU DA SE RUNJIĆEV MJUZIKL "GRGUR" POSTAVI NA SCENU - RUNJIĆ JE ZADUŽIO I SPLIT I CILU HRVATSKU - ZAR NE ?! RUNJIĆ JE ZA DORIS ŽIV, NE MOŽE IZGOVORIT ONU DRUGU RIČ ! VJERUJE DA ĆE NJEGOVA KĆER I NJENA BORBA DA SE TO POSTAVIT NA SCENU - USPJETI - ŠTETA, KAŽE DORIS, JER TO JE ZDENKO NA DRUGI NAČIN
IMA JOŠ JEDAN MJUZIKL : IVICA KRAJAČ I GDIN. ZLATKO ??? - PISALI SU MJUZIKL , POVIJESNI, POSLJEDNJA BOSANSKA KRALJICA "KATARINU KOSAČA" - NJENA SUDBINA - GDJE JE IVICA KRAJAČ NAPISAO TAKAV LIBRETO, DA JOJ SE ČINI DA ONA KAO GLAVNA ULOGA USKAČE U TAJ MJUZIKL- NA ČEMU SE DORIS JAKO ZAHVALJUJE ! NE KRIJE DA JE TRAŽILA POMOĆ , STRUČNU POMOĆ, KAKO SVLADATI NEKI "ZID" NA KOJI JE NAIŠLA U TOM MJUZIKLU KOJEM SE TOTALNO PREDALA- DA OTKRIVA JOŠ UVIJEK TAJNE NJENOG GLASA - SMATRA DA JOJ JE TO JAKO TREBALO !
UDAHNIMO ŽIVOT" HUMANITARNI JE KONCERT ZA KLAIĆEVU BOLNICU, ZA J.I.L.D. - ZA DJEČJI RESPIRATOR , O KOJOJ POSJETI JE DORIS PRIČALA. NEKO VRIME JE BIO NIZ TIH KONCERATA, NESVJESNO ODRAĐENIH- PA ONA MISLI DA TO TREBA OSJETITI I ZATO JE BAŠ I POSJETILA U "KLAIĆEVU" !
TKO NIJE UŠAO U KLAIĆEVU- NE MOŽE TAKO BLISKO OSJETITI -KAKO JE U NJOJ - ETO, JA SAM OSJETILA .
GOSTI SU JOJ MLADEN BODALEC - BAKLJE IVANJSKE , KOJE KAŽE DA SU JOJ OBILJEŽILE KARIJERU, ZATIM PETAR GRAŠO "NJENO DITE" BIO JE MALOLJETAN I DUET S NJOM " ŠTO EJ TO OD MENE OSTALO" "NAPISAO JOJ JE I PISMU "DA SI TU" . TREĆI GOST JE ĐANI GAMULIN - S KOJIM JE SNIMILA DUET ,POZVALI JE BILI DA OTPIVAJU PISMU OD SELIN DION I ANREA BOČELI - ONA JE POKLOPILA SLUŠALICU !!! :))) POSLI JE PRISTALA I OTPIVALA S NJIME PISMU "MOLITVA" !
JE , DORIS, VRIDILO JE, SVAKA RIJEČ, SVAKA SKALINA, SVAKI KONTAKT, LJUDI S KOJIMA SE SUSRELA - SVE JE TO VELIKO BOGATSTVO !
TAKO I JA , PET DANA UOČI SVOG TREĆEG BLOGERSKOG ROĐENDANA- MOGU TO SAMO PONOVITI !
SVE JE OVO "POZIV", A NE POSAO, ŠEMA , NUŽNOST, NAVIKA, OVISNOST- NEEE - OVO JE NEODVOJIVO OD MENE SAME , KAKO JE I DORIS REKLA. ZA NJOM JE PROŠLO 30 GODINA, ZA MENE NA BLOGERU TRI GODINE - MEĐU VAMA - HVALA VAM :) !
SRETNO, DORIS !


JEDNA MAMA IZ "KLAIĆEVE" -8 DANA - SVE ZNAM- HVALA TI !
JOŠ OVO:
VEČERAS 26.10.KLAPA SV. JURAJ, NEVERIN - KAŠTEL LUKŠIĆ ! NOVO : BILI SMO I BILO JE ODLIČNO I SRETNI SMO DA SMO I MI PRIPOMOGLI NASTRADALOJ OBITELJI - A SVI KOJI SU MOGLI DOĆ, A NISU - IMAJU ZA ČIM ŽALITI ! SNIMALA TV !!!
nasljednica @ 01:04 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
ponedjeljak, listopad 22, 2012
 

PREVELIKI BROJ DANAS ( 21.10 - 581 !!) OTVARANJA MOGA BLOGERA, GOVORI MI DA OČEKUJETE MOJ ČLANAK- KAKO JE BILO NA MIŠINOM KONCERTU. ZA ZAHVALNOST - ZA VAŠU ODANOST - IZVOLITE !

OVAJ ČLANK OD SRCA POKLANJAM SVIM MIŠINIM FANOVIMA, SVIMA KOJI VOLE ČITATI MOJE ČLANKE , ALI I SVIMA ONIMA KOJI SE MIŠI PODRUGLJIVO SMJEŠKAJU TE SVIMA ONIMA KOJI SU BILI BLIZU, U SPLITU I OKO SPLITA , A NISU DOŠLI DA GA ČUJU, MISLEĆI DA MIŠINA ZVIZDA GUBI SJAJ - PREVARILI SU SE GADNO (JAKO) !

MIŠO, MIŠO, MIŠO, MIŠO, MIŠO, MIŠO- ODZVANJALO JE KAO NEKADA NA PREPUNOM POLJUDU – JER ZA NJEGA I NAS JE SPALADIUM (ZATVORENA) ARE NA PRETISA- MIŠO JE ZAKRČIJA VUKOVARSKU, KAKO ČUJEM, JER SMO MI DOŠLI S OVE STRANE OD OMIŠA. NISMO USPILI MAKADAMOM , IZA BRODOMERKURA DI NAS JE DOČEKAO LJUBAZNI PAJKAN PA SMO IŠLI DRUGOM CESTOM- A ZAŠTO – ČITAJTE hahahaha ISTO IZA BRODOMERKURA – SRIČA !

SVITLA, ONE LETEĆE ZRAKE UVIS – KOJE SMO DOLAZEĆI VIDILI , NI BLIZU NISAM POMISLILA – ZBOG ČEGA SU , OSIM ZBOG CITIJEVOG ROĐENDANA. SAMO ČITAJTE DALJE !!!

KOLONE AUTA SU DOLAZILE SA SVIH STRANA , A MI TEK U 8 URI – JER ĐIPOM MOŽEMO I NA NASIPE ! A JOK – IŠLI MI DI I SVI OPTIMISTI– NA 3 ETAŽU GARAŽE CITYA, JEDVA NAŠLI MISTO- SPUŠTAMO SE ONIM LETEĆIM ŠKALINAMA, BENTIPASAJARCA- DI JE MIŠO, PITAM S 2. KATA ?!

NIMA GA DOLI U PRIZEMLJU DI UVIK DRŽE KONCERTE – HEBATE, MOJEM GOVORIM: NIMA MIŠE, DA SE NISAN ZAHEBALA . A MOJ: MA NISI – VEČERAS JE !

IZVINITE GOSPOĐO, NE VIDIM DA JE MIŠO OVDE, JEL TO VEČERAS ?! A JE , JE , AL VANI ISPRED KAFIĆA , NE UNUTRA ! MISLIM, MA DI ISPRID KAFIĆA?! AJ BOLJE, NEĆEMO SE UGUŠIT NA ZRAKU !

KAD DOĐOSMO VANI , A TO JE GLAVNI ULAZ ZA ETAŽNI PRKING – IMALA SAM ŠTA VIDIT ! MA NE PIVA BILO TKO- PIVA MIŠOOOOO ! BINA NAPRAVLJENA KA NA POLJUDU ILI SPALADIUM ARENI – SVITLA, REFLEKTORI, KAMERE – SVIT SE SKUPLJA . MA I MISLILA SMA SE, HEBATE, DI ĆE MIŠO DOLI U PRIZEMLJU , UGUŠOT ĆEMO SE SVI, BIT ĆE RANJENIH, DICU NE SMIMO VODIT –A ONO VANI , PREDIVNA NAŠA NOĆ , GRANĆICA SE NE MIČE –SAMO LJUDI DOLAZE I DOLAZE !!! TO JE KRALJ I ZASLUŽIJA ! RAMPA DALEKO IZA NAS – NE BLIZU AUTIMA – STOP ! EEEEEEE !

U 20, 20 OGLASIO NAM SE ČLAN SUPER - BENDA , REKAVŠI DA IMAJU DOJAVU I DA ZBOG ZAKRČENJA ULICA KONCERT MALO KASNI I ZAPOČELI SU „PURGERI“: DA TE MOGU PISMOM ZVATI PA NIZALI PAR HITOVA DOK SE LJUDI JOŠ PARKIRAJU – TONKA , DALEKE OBALE PA NE ZNAM NI JA KOJE SMO SVE PIVALI ZA ZAGRIJAVANJE – I MOJ JE PIVA !!!!

 

I EVO GA – PENJE SE KRALJ !!! PENJE SE I KI MOJSIJE ONO - ŠIRI RUKE KAKO SAM OPISALA U SVOM ČLANKU „INTRADE I MIŠO: TO NEMOŽE PROĆI LIŠO „ KOJI SAM PREUZELA SA NAŠEG PORTALA DOK JOŠ NISAM BILA BLOGERICA ( PA ME JEDAN U KOM, PITAO- JESAM LI JA ONA KOJA JE S GRIPA OPISALA ONAJ KONCERT )
 

KONCERT JE MIŠIN POČEO PISMOM „POJUBI ZEMLJU PO KOJOJ HODAŠ“ I MIŠO NE BI BIO MIŠO DA NIJE UBOJA ODMA U SRIDU, U HAJDUKA : DRAGO MI JE DA TORCIDE IMA VIŠE NEGO IKADA , A ŠTA SE SVE DOGAĐALO OVIH DANA, E , DA , MOGLI SU DRUGAČIJE ODLUČIT, KAKO NE , JER HAJDUK I DA JE PRVI I KAD JE TREĆI NA TABLICI – HAJDUK JE UVIK PRVI ! – NARAVNO, IZAZVAO JE ODUŠEVLJENJE MEĐU NAMA !
 

PISMA: OPET SREĆU NISMO NAŠLI – TI SI PJESMA MOJE DUŠEEEEEEEE

KAŽE MIŠO, POZVALI SU ME DA PIVAM U SPLIT, NISAM OD ŠOPINGA PO CENTRIMA, AL KAD JE U PITANJU SPLIT , NIKAD NEĆU ODBIT ! I EVO ME ! KAŽU DA JE ONA, ONA TAMO, ONA TAMO , KAKO S E ONO ZOVE , ONA , ONA - ZATVORENA ( MI VIČEMO : ARENA ) VRLO SRITAN I NASMIJAN MIŠO KAŽE: E , TA ARENA , DA JE ZATVORENA , MA MENI NE TRIBA NIKAKVA ARENA , KOJA ARENA – OVO JE MENI ARENA . JEEEE MI ŠO, MI ŠO, MI ŠO !!! ALA LUDILA !!!!

ONDA JE MIŠO REKA : POŠTO JE LIPA NOĆ , AL MALO KA FRIŠKA, ODLUČIJA SAM DA NEĆE BITI PAUZE , JER NEĆU DA NIKO ZBOG MIŠEEEE ZAVRŠI U BOLNICUUU – VELIKI PLJESAK !

MIŠO: MORAM ODMAH POZDRAVITI OVE MOMKE, EKIPU IZ PAKOŠTANA ! DA, ČITATELJI MOJI, BILI U JAKO DINAMIČNI , ŽIVAHNI, MLADOST S TRANSPARENTIMA ( NISAM VIDILA ŠTA JE PISALO) OSIM JEDNOG MOMKA KOJEG SU DIGLI, IMAO JE HAJDUKOV ŠAL ! A SVE JE TO INAČE , BILO POD BUDNIM OKOM MIŠINE SADAŠNJE SUPRUGE – I NJU SAM USPILA SLIKAT !

PISMA : VOLIO SAM JA TU ŽENU, NEKA JOJ JE OPROŠTENOOOOOOO

NASTAVIO JE : MORAN VAM I OVO KAZATI, MOJU PRVU PLOČU JE (????) ODNIO ANTI GOTOVINI I ANTE JE PORUČIJA , AKO BUDE SLOBODAN , DA ĆE TO PROSLAVITI SAMO AKO MU MIŠO BUDE PIVAO, DRUGAČIJE DA NEĆE ! SVI MI : JEEEEEEEEE !!! MI ŠO, MI ŠO !!!

PISMA – JER NIŠTA I NIGDI NE MOŽE BEZ „ RUŽEEEE“ : TI SI JEDNA RUUUŽAAA KOJA SPAVA, JEDNA TIHA BOL U SRCU MOM - JOŠ I DANAS TEKU SUZE JEDNE ŽENEEEE- I SVI MI S NJIME U TRANS !

MIŠO: ŽELIM VAM I OVO REČI- IMAO SAM NEDAVNO U SLOVENIJI ( OP.P. MARIBOR 12. 10) KONCERT I ( govoreći, nježno ) SLOVENCI SU DIIIIVNI , DOOOOBRI LJUDI I S NJIMA SE MOŽE RAZGOVARAT, NEK OVI NAŠI POŠALJU MENE, JA ĆU TO S NJIMA ZA ČAS SVE RIJEŠITI !!! IZAZVAVŠI SMIJEH I ODOBRAVANJE !!!!

PISMA: NISI MI PUNO DAO ŽIVOTEEEEEEEEEEE - POVICI MIŠO , MIŠO , MIŠOOOOO

PISMA: SVE POLUDILO NA TONOVIMA: DRUGI JOJ RASPLIĆE KOSU A JA JE VOLIMMMMM

MIŠO: SADA PISMA ZA SVE ONE NAŠE MOMKE KOJI SU GINULI ZA SVOJU HRVATSKU, AL NE ZA OVU HRVATSKU KAKVA JE SAD – UZ PLJESKOM ODOBRENJA VEĆ PREPUNOG PROSTORA ISPRED CITIJA NO 1!

PISMA: NAJLJEPŠE SU OČI , OČI MOJE MAJKE

ZATIM: JA TE MOLIM, JA TE MOLIM, JOŠ SAMO JEDAN DAAAN , ZOVE ME DRUŠTVO NA ČAŠU VINAAAAAA – JA NEMAM VIŠE RAZLOGA DA ŽIVIM, JA NEMA VIŠE ČEMU DA SE DIVIM

OBRAĆA SE ORKESTRU I NARUČUJE F- DUR –(BILA SAM OPET UZ OGRADU) – I POČEO NJEŽNO:

AKO SI POŠLA SPAVAT, BILA TI LAKA NOĆ – PA - SAMO NAS NEBO RASTAVIT MOŽE I NITKO VIŠEEEE I NITKO VIŠEEEEEEEE !

BEND KOJI MU JE S VIRAO , OD ČAK 7 ČLANOVA, BIO JE VRHUNSKI – ZA SVAKU POHVALU – NISAM ZAPAMTILA IME ?! ( OP.P. JEL NETKO OD VAS ZNA )

KAD TONOVI A MI U „DELIRIJ“ – OSTALAAAAA SI UVIJEK ISTAAAAAA- JEEEEEEEE- I JESAM – OSTALA SAM UVIJEK ISTA – KAO I NA GRIPAMA „INTRADE I MIŠO“ KAD SAM BILA 7-8 GODINA MLAĐA !!! ZASUZILA SAM NA OVU PISMU .

NEŠTO VAM MORAM NAGLASITI : MOJ MUŽ I JA SMO SE ČUDILI - DA MIŠO NIJE DAO PUNO NAMA DA PIVAMO, ON JE NADJAČAO SVIH NAS !!! OD KUD MU TAKVA SNAGA PONOVNO - NE ZNAMO, OSIM DA GA VODI TA NJEGOVA PUBLIKA, BILO MLAĐA ILI STARIJA - MLAĐA NAS JE NADVLADALA BROJČANO- GARANT - SVE PISME SU ZNALI KAO I NA POLJUDU I KAO NA GRIPAMA - NJEGOVE SU PISME HITOVI ZA SVE GENERACIJE -EVERGRINI !!!

A SAD ZA SVE MOJE, KAŽE MIŠO, SVE MOJE HRVATE , JER JA SAM HRVAT I OVO ĆE UVIK BITI HRVATSKA I ONI , NE SERITE VIŠE – I PISMA : GROBOVI IM NIKAD OPROSTITI NE MOGU ŠTO ŽALOSNE MAJKE MRTVE USNE JUBE – VELIKE OVACIJE !

MIŠO KAŽE: TI MOMCI KOJI SU POGINILI , ONI NISU ZABORAVLJENI, ONI SU ZASLUŽNI ZA OVU DANAŠNJU GENERACIJU . JA SAM IZ ŠIBENIKA, ŽIVIM 48 GODINA U ZAGREBU , NITKO ME NIKAD NIJE NAPAO , NIKO MI NIKAD NIJE REKAO NIKAD RUŽNU RIČ , SVI ZNAJU DA SAM HAJDUKOVAC , ŠUTE KO RIBE, A NEKI MI SAMO PRIĐU , POTAPŠAJU PO RAMENU I KAŽU : DI SI LEGENDO – ODMAH ZNAN DA JE HERCEGOVAC – STVARNO JE MIŠO BIO JAKO RASPOLOŽEN – MA KAKO I NEĆE !!!!

PISMA: NISI MI PUNO DAO ŽIVOTEEEEEEE – SUTRA MI SUDEEEE, ZBOG JUBAVI LUDEEEEEE

MIŠO : MORAM VAM OVO KAZATI , MIŠO JE JEDINI PRODAO , PAZITE PRODAO VIŠE OD 20 MILJUNA PLOČA U SVOJOJ KARIJERI, I VIŠE NEGO CILA SRBIJA I CRNA GORA I OVI OVDE – UZ VELIKI PLJESAK I POVIKE : MI ŠO, MI ŠO, MI ŠO !!!!

ZATIM NASTAVIO : EVO OVE GODINE DALI SU MI NEKU NAGRADU ZA ŽIVOTNO DJELO – KAD VIŠE NISU IMALI KOME !!! HAHAHAAA BIJA JE VELIKI ZAHEBANT NA KONCERTU , NARAVNO DA SMO SE SVI SMIJALI TOME , JER – "RUKU NA SRCE" , REKLI BI NAŠI STARI : DOBRO SU GA SE „ZA ŽIVOTA“ I SITILI – MOJE MIŠLJENJE !!! MI ŠO, MI ŠO !!!

MIŠO: KAŽEM VAM , HAJDUK MOŽE BITI NE 1. NEGO I 3. NA TABLICI , ALI HAJDUK JE UVIK PRVI ! UZ POVIKE : MI ŠO, MI ŠO, MI ŠO – MA LUDILO BEZ ITI JEDNOG NEREDA !!!

PISMA: NIKOGA NISAM VOLIO TAKO , DUŠOM I TILOM BESKRAJNO LAKO – KAO TEBE !!!! TE SE NAREDALE IZ SRCA, MA SVE SU IZ SRCA, AL OVE SU ZA HAJDUKA BILE – SUPER TURBO MIX DA JE MIŠO „SATRA“ I BEND KOJI GA JE PRATIJA, ALI I NAS : NIKOGA NISAM VOLIO TAKO – PA MI SMO NAVIJAČI NAJBOLJEGA KLUBAAAAAA – BILI SU BILI VRHOVI PLANINA , BILA JE KOŠULJA TRA LA LA LA LA LAAAAAAAAAAAAA !!!

MIŠO: NE MOGU ONI ŠTA OĆE , MIŠO MOŽE SVE, FEZBULAH JE NIŠTA PREMA MIŠI !!! JER JA JESAM IZ ŠIBENIKA, AL MENE JE STVORIO "SPLIT" ! PET PUTA SAM BIO POBJEDNIK SPLITSKOG FESTIVALA!

ONDA PISME: DALMACIJA U MOM OKU, NE TUGUJ VILO MOJA, JA SAM DALMATINO OD SRCA I DUŠE NISAM JA OD ONIH KAKO VITAR PUŠE , AKO ME OSTAVIŠ, AKO ŽELIŠ KRAJ – SVI SMO PIVALI S NJIM , SVI – JER TO SE RITKO DOGAĐA DA MIŠO DOĐE U SPLIT ( OP.P. ZADNJI JE PUT , MISLIM, BIO NA POLJUDU „NE DAMO TE PSIMO NAŠA „ 2007)

I TAKO VAM JE TIM NIZOM PISAMA ZA HAJDUKA MIŠO I NJEGOV SUPER BEND PRIVEO KRAJU OVAJ NEZABORAVAN „MUKTE“ KONCERT , KOJI JE TRAJAO BEZ PRESTANKA CILU URU I PO – MIŠO JE SAŠAO S POZORNICE , A BEND JE PIVAO I MI S NJIMA: NIKOGA NISAM VOLIO TAKO, DUŠOM I TILOM BESKRAJNO LAKO, KAO TEBE, NIKOG KAO TEBE !

I TAKO DRAGI MOJI, VRHUNSKI KONCERT, MIŠO – ORGANIZATORI, SEKURITI MOMCI – SVE JE BILO BESPRIJEKORNO I VELIKO HVALA ORGANIZATORU I VELIKO HVALA MIŠI , ŠTO SE ODAZVAO POZIVU !

VIRUJTE MI, JA NEMAM RAZLOGA DA MULJAM, IZMIŠLJAM ILI DA VAS LAŽEM – MIŠO JE STVARNO SKORO PA ONAJ STARI , DOBRI MIŠO – URA I PO BEZ STANKE , TAKO RASPOLOŽEN , SRITAN I NE SUMNJAM DA NE BI NAPUNIO OPET POLJUD – SPALADIUM ARENA JE ZA NJEGA „KUTIJA ŠIBICA“, UOSTALOM NIJE NI STABILNA KA POLJUD ! ZNAM , JER TAMO MONTAŽNE TRIBINE ČINE „JAKOVE-JAKOVE“ OĆUREĆ- TALASAJU SE !!!!

MOJ JE PIVAO , SLIKAVA ME , JA OKIČENA RUŽAMA CRVENIM – OJLAAA- PIVAJUĆI DO KUĆE : GORI DUŠAAAAAA, GORE OBRAZIIII- SUNCE MI OD TEBE DOLAZIIII – MOJ MALO KA TUŽAN , ŠTA NISU PIVALI I TU PISMU – JA GA TJEŠILA : A NE MOŽE, TO JE PISMA KLAPE RIŠPET , E !

SNIMAN JE CILI KONCERT, ŠTO JAKO POHVALJUJEM ( JER „POLJUD 2012 NISU !?) – ZA KOGA I KAD ĆE I OĆE LI BITI SNIMKA ILI DVD- NE ZNAM ! AL SVE SAM VAM UGLAVNOM OPISALA – JER JA SAM DALMATINKA, OD SRCA I DUŠE, NISAM JA OD ONIH – KAKO VITAR PUŠE ! EEEE !

OSTALA SAM UVIK ISTA !!!! PISMA NA KOJU SAM ZASUZILA I PIVALA JE NA SAV GLAS , IZ DUŠE – S MOTIMA KOJE I MIŠO POKAZUJE KAD PIVA U TRANSU , KAD PIVA SVAKU PISMU S TOLIKO DUŠE DA NE MOŽETE STAJATI MIRNO ! I REKAO JE, PRIZNAO JE : ŽIVIM U ZAGREBU, AL GLAVA MI JE PUNA MORA, UVIK MI MORE U NJOJ ŠUMI, BOJIM SE DA ĆE MI DOĆ JOŠ VEĆE OD TOGA ŠUMA, TOGA MORA , MOJE DALMACIJE .

MIŠO KOJEM JE „TEK“ – MA ZAR JE VAŽNO KOLIKO GODINA – MA NIJE !!!

MIŠO KOJI JE IMAO VIŠE OPERACIJA – MA JEL VAŽNO ČEGA, KOLIKO – NIJE !!!

MIŠO JE MIŠO – LEGENDA ODAVNO ZA ŽIVOTA ! MIŠO ZA SVOJU PUBLIKU DOSLOVNO GINE,A PUBLIKA TO ZNA I OSJEĆA ! HVALA TI , KRALJU ! HVALA TI – JER OVIM TVOJIM KONCERTOM NASTAVILA SAM NIZ SVOJIH SLAVLJENIČKIH DANA – TRI GODINE NA OVOJ BLOGERSKOJ – VIRTUALI – TRI GODINE , VIŠE STILOM KA „NOVINARKA“ ZA SVE MOJE ČITATELJE, A NE SAMO BLOGERE I BLOGERICE !A ZORANA, ZORANA - NA 35. GODINI MATURE – REKLI SU: OSTALA SI UVIJEK ISTA !!! JESAN !

HVALA CITYU- REDOVNA SAM POTROŠAČICA , A BILA SAM I MANEKENKA ;) ! E !
A ONE ZLATNE ŠTIKLE , BOJE VIŠKE VUGAVE- E , KUPILA SAM TAKVE ISTE OPET -AL BOJA ROZE VINA- BACA NA PLAVAC MALI :) !

P.S. LANI JE CITY BIRAO NAJ-STAJLING;) :) FOTKA 3/2011:)

http://img856.imageshack.us/img856/4919/sam4411.jpg


AJTE ŽIVILI - SUTRA LORD OV T DENS, PETAK- 26.10. KAŠTELA !!!:) HUMANITARNI KONCERT - KLAPA SV. JURAJ - IZ PROŠLOG POSTA !!!

nasljednica @ 00:19 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
četvrtak, listopad 18, 2012
A JOJ, DRAGI MOJI, KOPAN PO INTERNETU , NIGDI NISAM NAŠLA - KAKO JE BILO U MEĐIMURJU 13. 10. - PREMA NAJAVI MARKA BRALIĆA IZ POSTA S TV JADRAN ( KL. SV. JURAJ) "KLAPE U MEĐIMURJU, ČAKOVEC" - OSIM DA JE ONAJ ZAPROSIO ONU :)
BADAN PAR DANA I PO YOU TUBE - OĆU DOZNAT KAKO JE BILO ?! DA SAM USPUT IŠLA TETI U VARAŽDIN, SVE BIH VAM U TANČINE PRINILA - KAD EVO- NAŠLA SAM SINOĆ YOU TUBE URADAK - JES ! S NJIMA I G. PAIĆ, ŠEF SCARDONE !! MA POSLUŠAJTE OVO !
MA JEL IH ČUJETE - A NISAM JA ANIMIRALA POVIKE PUBLIKE KAD JE MARKO BRALIĆ :) ZAPIVA SVOJ DIO !! :) KLAPE ČINE ČUDO! ,KLAPE NAS SPAJAJU OD JUGA DO SJEVERA , IAKO ONI NE ZNAJU NI ŠTA SU BARIL, BRONZINE, ŠKANCIJE , STIVAN, TOČ, FRIŠKINA - MA JEL TO VAŽNO ?!
REKLI SU MI ZAGORCI U ZAGREBU "KLAPE U DOMU SPORTOVA" 16. 5. 2012: MI VAM ZNAMO I DALMATINO PIVIŠĆU PRITRUJENA , IAKO NE ZNAMO ŠTA ZNAČE SVE RIJEČI :)
SVAKA ČAST MEĐIMURJE, SVAKA ČAST ČAKOVCU - OSJEĆAM SE DOK SLUŠAM OVO - KO DA SAM BILA S VAMA !!!
EVO KAKO "ZBOR MEĐIMURJE" PIVA MOJU RUŽU CRVENU !!!
A KAKO PIVAJU ZORU BILU - EEEE, EVO VAM I ONA :)!!!
VELIKO - H V A L A AUTORIMA OVIH YOU TUBE URADAKA !!!
KLAPA SV. JURAJ POSLALA MI JE PLAN NJIHOVIH NASTUPA ZA OVA DVA MISECA SA OSTALIM KLAPAMA I IZVOĐAČIMA :) MENI KAO "MEDIJU"- E :) !!!
VRLO BOGAT NASTUP I VRLO RAZNOLIK - TKO ĆE IMAT SRIĆE DA POSLUŠAJU I NJIH I OSTALE IZVOĐAČE - PROČITAJTE :))) KOME SU BLIZU :)?!
NAJAVA NASTUPA KLAPE SVETI JURAJ-HRM I JOŠ MNOGIH DRUGIH S NJIMA TIJEKOM LISTOPADA I STUDENOG DO 8.12. 2012:

1.) 19.10. ( petak) NAŠICE – Svečanost obilježavanja 20. Obljetnice 126.brig.HV

-nastup klape HRM u programu i Svetoj misi za poginule branitelje s početkom u 18,30 sati

2.) 23.10(utorak)ZAGREB,hotel Westin-klapa„Sveti Juraj“-HRM na konferenciji Minist. gospodarstva

3.) 26.10.( petak)KAŠTEL LUKŠIĆ, Pastoralni centar - nastup klape „Sveti Juraj“-HRM, Neverin i Neda Kovačeva na humanitarnom koncertu u organizaciji bratovštine Gospe Stomorije za pomoć obitelji Miljenka Čurkova

4.) 2.11. (srijeda)ZAGREB - VOJNI ORDINARIJAT - Dušni dan,

– nastup tijekom Svete Mise zadušnice za hrvatske branitelje u 11 sati

5.) 05.11.( ponedjeljak) DUBROVNIK hotel Excelsior - nastup klape na otvaranju kongresa vojnih psihologa u 18 sati

6.) 9.11.(petak) POŽEGA, Gradsko kazalište-cjelovečernji koncert klape„Sveti Juraj“-HRM povodom obilježavanja osnutka 123 brigade HV-a.

7.)16.11.(petak) RIJEKA, Dvorana mladosti Humanitarni koncert "Ne damo te pismo naša" za onkologiju dječje bolnice Kantrida - DA MI JE BIT TAMO :))HVALA IN MAGAZINU :))) Nastupaju: klapa Cambi, Sinj, Maslina, Bunari i Sveti Juraj“-HRM

8.) 17.11. i 18.11.( subota) VUKOVAR - nastup klape u programu obilježavanja žrtve Vukovara

9.) 23.11. ( petak) ŠIBENIK, HNK - humanitarni koncert ''A i vi ste s nama u sjećanje na prerano preminule članove klapa ''Teuta'' i ''Fortica'' Tonija Grguričina i Joška Arasa – Biću u 20 sati

S MOG POSTA - "VEČER ŠIBENČANA , 4.7. 2010. FDK OMIŠ" :)


"FORTICA"- LIPI POZDRAV KREŠINOJ SUPRUZI I HVALA NA SLIKAMA :))))
Nastupaju: klapa ''Sinj'' iz Sinja, klapa ''Kampanel'' iz Zagreba, klapa ''Fortica'' iz Šibenika, klapa ''Sveti Juraj - HRM'' sastav ''DokAnalogX'' iz Šibenika, kantautor Tedi Spalato iz Splita.

10.) 24.11. ( subota) VARAŽDIN - nastup klape „Sveti Juraj“-HRM na svečanosti obilježavanja 21. Obljetnice 7. Gardijske brigade HV-a „Puma“ ( OP.P. TETA MI ŽIVI U VARAŽDINU:)

11.) 8.12.(subota) UMAG, Župna crkva - adventski koncert klape Sveti Juraj-HRM u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta.

NEKA VAM OVA GOLUBICA DONESE ADVENTSKOG MIRA U VAŠA SRCA

/ svidila vam se pa sam obećala i ovu izdaljega - Bajnice, 10.10.2012./MENI SU NAJBLIŽA KAŠTELA- HUMANITARNI KONCERT za pomoć obitelji Miljenka Čurkova - u svrhu prikupljanja novca za ponovno pokretanje obiteljskog gospodarstva nastradalog u nedavnom požaru. Obitelj Miljenka Čurkova, na predjelu Trečenice veći duži niz godina bavi se stočarstvom i poljoprivredom, a u velikom požaru u Rudinama izgubili su veći dio svog imanja te mehanizacije i hrane za stoku. ( OP.P. ZAMISLITE SE SAMO MINUT DA STE "ONI ")

OVO PREDIVNO STABLO IZGORILO JE U POŽARU PUT NAŠEG SELA JESENICA

SJEĆANJE NA ONE KOJI SU TAJ POŽAR PODMETNILI

/ slika na povratku iz sela za Bajnice - 10.10. 2012. g. oko 16, 45 h /Obitelji Čurkov, u kojoj uz Miljenka i njegovu suprugu živi i četvero djece – dvoje studenata i dvoje srednjoškolaca, članovi Bratovštine Gospe Stomorije odlučili su zajedničkim snagama i uz pomoć dobrih ljudi omogućiti pokretanje posla kojim su se do nedavno bavili. ( OP. P. ovo sam odmah našla na Netu,,orgasnizira se niz koncerata ! SVAKU HUMANITARNU AKCIJU POHVALJUJEM I KAD GOD MOGU , ODAZOVEM SE , JER - DOBRO JE ČINITI DOBRO !SRITAN PUT ŽELIM KLAPI SV. JURAJ I SVIMA KOJI IDU S NJIMA-A I VAMA !!! :)

VAŠA RUŽA CRVENAAAAAAAAAA :)

*********************************************

DOPUNA: ŠTA JE SLIJEDEĆE :) EVO NA RADIJU RUŽAAAA CRVENAA:))))

- SUBOTA /20.10/ KONCERT MIŠO KOVAČ,20 h - rođendan CITY CENTAR 1:)

- UTORAK /23.10./ LORD OF THE DANCE - SPLIT,GRIPE (post u Spaladiumu)

- PETAK /26.10./ KAŠTELA- HUMANITARNI KONCERT (IZ OVOG POSTA).!

- ZAGREB- 29.10. KONCERT DORIS DRAGOVIĆ - ZA KLAJIĆEVU BOLNICU !

SRETAN 17. ROĐENDAN RADIO DALMACIJI !

U petak starta 68. Viška regata krstaša

SRETNO JEDRILIČARIMA 68. VIŠKE REGATE DUGE 28 NAUT. MILJA - LIPO MORE (NE MIRNO, ALI NE KA LANI , KAD JE BILO BELAJA ) JAVILO SE PRIKO 260 POSADA IZ VIŠE ZEMALJA - BIT ĆE IM TISNO U VIŠKOME KANATLU :)

UPRAVO SVIRA NA RADIJU : "KAD JE POŠLA ČA" , NOVA PISMA KLAPE RIŠPET , SPOT JE SNIMAN NA BRODU MOGA MIŠTANINA, U STAROM SELU JESENICE I NA ŠKALINAMA CRKVICE SV. DUH U MOM OMIŠU :)

http://youtu.be/3wTZfCjhY9s

NIJE MI ZASJENILA "SUNCE MI OD TEBE DOLAZI" I "LUMIN" - VALJDA ŠTA NISAM POŠLA ČA - S BLOGERA - ŠALIM SE, LIPA JE I OVA !!! :)

"NEBO JE NA ZEMLJU PALO, UVEJA JE BILI CVIT, ZAGRMILO, ZALAMPALO KAD JE PARTILA U SVIT" - OVO JE PISMA ZA MOJU ZAOVU MANDU U AUSTRALIJI !

ŠTA ĆE PLAKAT KAD JOJ BUDEN PIVALA NA PROLIĆE :)

nasljednica @ 20:00 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
utorak, listopad 16, 2012
 

DRAGI MOJI ČITATELJI, OVOGA PUTA  "ŠPEŠL" - BLOGERICE I BLOGERI , ZBOG NIZA DOGAĐAJA TEK DANAS ZAPOČIMAN SVOJ SLAVLJENIČKI  NIZ POSTOVA  NA BLOGERU ! OJLAAAAAAAAA :))))))

Pamtim samo sritne dane,
Pamtim samo one noći,
Koje sam dijelila s VAMA
Smješkom KAD ĆU VAM doći :)

Pamtim samo sritne dane,
Pamtim samo lipa jutra,
Kod čitam šta sam htjela
Zagrijana šta će biti sutra :)

Ja nisam kao VI
Ne pamtim VAŠE zlo,
Ja nisam kao VI
Ja NE ZNAM to.
Nanananananaaaaaaaaaa

Pamtim samo sritne dane
Pamtim SAMO LIPE RIČI,
Sve prijateljske komentare
Ne kad me se vriđa i skiči :)

Pamtim samo sritne dane
Oko nas je prije radost rasla.
Pamtim samo samo sritne dane

DAVALA VAM  ŠALOM I ZBILJOM - RUKU SPASA:)


Ja nisam kao VI
Da pamtim samo zlo.
Ja nisam kao VI
NE MOGU TOOO
Nanananananana

Pamtim samo sritne dane
NEKI VAŠI SU SAMO KUFER ZLA .
Samo onaj KOMENTAR koji NE VRIJEĐA
U SRCE MI je upisan.

Pamtim samo sritne dane,
Unutar VAS je "voda rasla".
Pamtim samo sritne dane
NIJEDNA MI NIJE DORASLA:).

Ja nisam kao VI
Ne pamtim VAŠE zlo.
Ja nisam kao VI
UZALUD VAM TOOOOO :).

ŽELIM VAM SVIMA DOBRO ZDRAVLJE I MIR U SVIJETU :)))

 
DANAS ŽELIM DA MAKNEM S LICA BESMISLICE, UVREDE I SVEG ŠTO MI UPORNO NEKI , SAMO NA PRSTIMA JEDNE RUKE MOGU MI STAT - OVAJ POST NAMJENJUJEM SAMO VAMA :))))
BILO KAKVE MISLI I PRIMISLI U MOJIM KOMENTARIMA TIJEKOM OVE TRI GODINE - KOJE STE VAŠOM LOŠOM LOGIKOM, ISKRIVLJENOM MAŠTOM, NEKAD I TENDECIOZNO ZLOUPOTREBILI - PREPISUJEM VAMA NA DUŠU - NE SEBI ,NISAM NI MALICIOZNA NI DVOLIČNA , AL INTUICIJA ME NIKAD NIJE PREVARILA:)
DIREKTNA SAM I ČESTO ŠALJIVIJA OD "PROSJEKA", KAKO U ŽIVOTU, TAKO U SVOJIM POSTOVIMA I KOMENTARIMA - A VI STE VRLO NEPRIMJERENO I NISKO ( S OBZIROM I NA VAŠE OBRAZOVANJE ) , NAŽALOST , USPJELI - DA OKRENETE NEKE KONTRA MENE. OVDJE SAM ISKLJUČIVO ZBOG ZABAVE DOŠLA, VEČINI DOBRODOŠLA, A NEKOLICINI - NE , ŠTO SE I NE TRUDIM RAZUMJETI :)
"KNJIGA, ŠKOLA NE DA DARA VEĆ PRIRODA SAMA STVARA":)
I DALJE U SVOM RITMU , FOTKE OD NEDILJE 14.10.:)Radost s balkona, srce lupa, karanje :)  Bajnice,14.10.2012:) 14,10h 

 
PSIĆI BIJELI, NA NEBU,SRIĆA-NE LAJU:) Dugi Rat,šetnja-14.10.12,30h
  
 
 MALA FLOTA, AL RIBU LOVA:) SLIKALA IZ MORA,14.10.- 17,10 h :)
 DO GRUDI,KROZ STINE SUTON LOVIM,U MORU:) Bajnice,14.10, 17,07h   

 Andre stara:Zorana,pazi,ne nagazi!- BABIN ZUB-opasan! 14.10./17,20h  

 SVI, BAŠ SVI STE MI JAKO DRAGI I REDOVNO VAS ČITAM I GLEDAM :) SVE JE OVO JEDAN DRUGAČIJI SVIT, ZVAN - VIRTUALA :) ZAR NE ?!:) NAŽALOST, NEKIMA JE OVA VIRTUALA "NEŠTO SASVIM DRUGO" ?!

SVIMA VAM POKLANJAM  DIO MOJIH SVAKIDAŠNJIH SLIKA , KOJE MI PUNE BATERIJE I DODAJU ONU ŽIVOST , KOJE IMAM NAPRETEK, A KOJU NEKI JOŠ NISU PRIHVATILI  !:))))

TAKVA SAM I GOTOVO :)DAVORKAAA, MILICEAAAAA,POZDRAVITE MOJE BLOGERE :) !

EVO VAM MAH-MAH  - ZUM X 12 , NISAM MOGLA K NJIMA TADA:)

S MOG BALKONA - SVA JE DALMACIJA U MOM OKU :)))

VAŠA N-ICA OLITIGA RUŽICA CRVENA , KOJA VOLI MORE, GALEBE, SUTONE , ŽIVOT, SVE LJUDE ( OSIM NEKIH POLITIČARA:))) I PISMU SVAKU , AL NAJVIŠE KLAPSKU, ČISTU :)

TU BI KENTINJUED ;):)

nasljednica @ 19:35 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
nedjelja, listopad 14, 2012

 

VAŽNO: ZBOG OBITELJSKIH SLATKIH RAZLOGA, POST NIJE BIO NA GODIŠNJICU !

EEEEJ, DRAGI MOJI ČITATELJI, NE SAMO "KLAPSKI SVITE" , PROŠLA JE VEĆ GODINA DANA DA JE PARTIJA ŠJOR DELMATA, JEEEE, PARTIJA JE MA MU JE OSTA KUFER - KUFER ZLATA VRIDAN , DA GA  NIJEDNA CARINA OVEGA SVITA NE MORE OCARINIT , A SADRŽAJ MU JE : POKON NAMA, NAMA, NAŠIM SADAŠNJIM I BUDUĆIM NARAŠTAJIMA ZVAN "ANIMA DALMATICA" OLITIGA "DUŠA DALMACIJE"- DA NE ZABORAVIMO, TKO SMO , ŠTO SMO I ODAKLE SMO - AKO I "ODEMO ODAVDE" K "NJIMA" , OLITIGA, "ONI" DOĐU K NAMA ( JEL TRIBA NAPISAT "KOME" - "KOMU" - I VRAPCI SE UZNEMIRILI ODVNO).
KAD SMA OVAJ VIDEO VIDILA NA POLJUDU - ZANIJEMILA SAM I ČAK HVATALA RIČI , A BILO JE TO 2007. G. - SVE JE REKAO VELIKI VIZIONAR- POSLUŠAJTE ILI PROČITAJTE ISPOD (POVATALA SAM RIČI S OVOG VIDEA PRIJE PAR DANA ZA OVU PONOSNU GODIŠNJICU)
PUNO VAS JE OVO ČULO-ALI SADRŽAJ NE ZNATE !
 
Ej, čovječe vrati se sebi, dok još imaš kome!
Zar nismo ovdje večeras, i ovdje i drugamo, i večeras i svaki dan i svaki dah radi onoga našeg posebnog, onoga pojedinačnog, osobnog!? Jerbo, može li opće, može li općenitost postati ili već postaje, nadređena mjera svemu što jest naše pojedinačno, svemu što jest naše posebno; ta zar to uopće ne prosljeđuje iz odnosa prema množini,jer posebno pa i ovdje i ono vaše baštinsko, a šta li je nego upravo ono najvrjednije, duhovno, ono vaše neslično drugomu, ono što jest samo u tvome glasu, pjevu i koraku; to vaše osobno postojano što ima svoj opstanak i egzistenciju, svoj bitak!
 
Ali ovdje, u ovom vremenu, čini se da u glasnicama ukorijenjenim u vaša grla, a nasljedovanima, od generacijama pribrajanih nizova genetskih osnova i kominskih i zabrđanskih i povika i pjeva s kamena, polja, oranica, s planine i s falkuše, čini se da takve vaše glasnice postaju sve spravnije čuti, pamtiti i prenositi zapuhe nekih drugih vjetrova iz onoga općega svijeta, iz raspoloženja nekih drugih kićenja i svadbi i tuđih radovanja i tugovanja i podičenja radosti i slamanja tugovanja.
Ovdje nemoj olako mimoiči ono zrelo pitanje: Ako iz tvoga grla otima se pjesma, bježi i grabe je, a iz zjena tvojih zatiru i izbljeđuju ornamentiku s odjeća tvojih starih. Tu ustavi hod i pamet i vikni, krikni:Tko mi to hoće naseliti moje vidokruge, maštu, zamišljanje, moju moć predožaba, slikovito predočavanje. Tko mi to postupno i razorno u razumu preinačuje onaj moj, samo moj istinski, nasljedovani, živi svijet stoljeća i zamjenjuje ga ozvučenim sličicama iz svjeta tlapnje i pričina pa mi moje vlastite iluzije, a ostvarene, grubo zamjenjuje s teoretskim iluzionizmom, s vladavinom njegovih pričina nad mojom imaginacijom ,koja tebe i nas čini posebnim, neponovljivim.
 
 
 
 
Stoga kada se strepnjom poručuje: NE DAJMO TE PISMO NAŠA – onda se hoće doviknuti da neko grabi tu pismu našu i da neko pripomaže grabežu!
Tko grabi? Tko pripomaže? Onaj koji na mjesto njezino nameće svoju tvorevinu, iz dalekih, dalekih krajeva. O tome pripovijeda ova kratka pričica (ISPOD SLIKE) :
 

DOZNAJEMO: Dan 10. listopada ove godine,  na  godišnjicu smrti  maestra Ljube Stipišića Delmate, značio je početak rada Zaklade Delmata, koja je osnovana sa svrhom proučavanja, promicanja i popularizacije ukupnog znanstvenog, stručnog te umjetničkog opusa maestra Delmate.

OVO JE TAJ POKLON : Izdavačka kuća Profil objavila je njegovu knjigu "ANIMA DALMATICA" koja na 1400 stranica donosi preko 510 kazivanja o vjerovanjima, oko 13.000 poslovica, uzrečica, kovanica i fraza, 166 napjeva, 8.000 starih hrvatskih riječi, preko 1000 starih narodnih recepata, 360 religioznih pučkih pjesama i molitava, priče i dosjetke te druge fenomene pučkog života, popise mjesta u kojima su kazivanja zapisana, te fotografije legendarnog splitskog fotoreportera Andre Damjanića ( op.p. rođen u Vrboskoj ,Hvar, da i njega vidite! ZASLUŽIJA JE ! ).EVALA, ŠJOR ANDRE - jedva čekam vidit Vaše fotografije u OVOM DELMATINOM POKLONU !

EVALA ŠJOR LJUBO, REKA JE ĐIBO PRI NIKI DAN - DA NI JEDNA INSTITUCIJA SA 50-AK ZAPOSLENIH NE BI BILA U STANJU OVAKO NEŠTO NAPRAVIT, NAPISAT I BIO JE U PRAVU - JEDVA JE ČEKAM KUPIT - JER TO JE NAŠA ISTINA , NAŠA VREDNOTA !

HVALA VAM NA OVE ISTINITE RIČI, VIDILA SAM VAS I ČULA U MOME OMIŠU, LANI SAM TO OPISALA - KAKO STE NAM RECITIRALI ONU VAŠU "DALMATINO POOOOVIŠĆU PRITRUUUJENAA" - A JEL PRATITE OZGARA - SAD SMO SADAŠNJOŠĆU PRITRUJENI , MOOOOJ ŠJOR LJUBO, E !

AL NIMA, NIMA ZIME ZA NAŠU PISMU, NE DAMO JE , NE - NAPISALA SAM IMA PO GODINE- SVE NAM MOGU UZET AL NAŠU IZVORNU PISMU, SVU NAŠU BAŠTINU - NE !

JA SAM VAM  "NASLJEDNICA" RODA MILE GOJSALIĆ - JUNAKINJE NAŠIH POLJICA - IŽIVIM DONJIM  UZ NAŠE LIPO MORE S LIPIN BURAMA I JUGIMA I NAJLIPŠIN SUTONIMA NA SVITU - I LJUDIMA , LJUDIMA DRITIM KA KOLONE - MA MALO POPUŠTAJU, ŠJOR LJUBO - TUŽNA SAM ZBOG TEGA!!! I HVALA JOŠ JEDNOM !

OVA NEBESKA GOLUBICA 10.10. 2012. - JESTE LI TO VI BILI, ŠJOR DELMATA, JEL OVAKO  NADGELATE SVOJU DALMATINU POVIŠĆU I SADAŠNJOŠĆU PRITRUJENU ? NE BOJTE SE, NEMOJTE KRIKNIT - NE DAMO PISMU NAŠU !U gustu šumu odnekuda se dokotrlja sjekira-nasta muk među drvima. Mlada stabla zacvokotala i uzdrhtala u strahu.
Stara stabla ih ohrabre: Ne bojte se sjekire u vašoj šumi! Sjekira, ma kako oštra bila, bezopasna je sve dok joj se neko drvo između vas ne ponudi postati njezina drvena ručka!!! Tako podučiše starija drva preplašenu šumu mladih stabala.

Ej čovječe, probudi se iz tuđega sna i vrati se sebi dok još imaš kome !

nasljednica @ 02:23 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare
utorak, listopad 9, 2012
 
 
EVO PADA KIŠA, MENE SMIJ VATA KAKO SAM IŠLA S MOJOM OMLADINOM NA TEČAJ PLESA. A KAKO JE BILO, A - ŠOU PROGRAM :))))
MOJA "OMLADINKA" VIDILA KA I JA NA TV JADRAN-u DA SE ODRŽAVA BESPLATNI TEČAJ SALSE U SPLITU - AJDEMO, AL KAKO REČ, ĆAĆI- POLUDIT ĆE :))) O.K. BIJA MOJ DOBRE VOLJE:) MI IŠLE PRIJE 2 SUBOTE, POKUPILE NEVISTICU I JOŠ JEDNU MLADU MAMICU :)
PITALA ME MOJA- ŠTA ĆU OBUĆI ?!:)) JA KAŽEM, A ONU NA RESE, DA OKO MENE MANTAJU- RESE- MISLIM :))) A ONA - DA JE ZNALA :))) DA NEĆE KRAJ MENE :)))
 
EVO IH - ONE od 11 cm KO NA MLAZNI POGON DO UJUTRO !!!:)

pašu mi uz nakit od cirkona i torbicu i ovu crnu na rese !!!! :))))
 
DOŠLE, NAS ČETRI ,PREDSTAVILE KA NOVE, AL JUBAZNA CURA KAŽE: OD 6. 10. POČIMA NOVA GRUPA, AL O.K. , UĐITE I VIDITE KAKO JE TO, KAD VEĆ GOSPOĐA ŽELI :)
 
UŠLE MI ,A JAAA , NE MOGU VAM TO OPISAT - KO DA MI JE KO SKINIJA AUTOMASTKI 30 GODINA :) VELIKI PODIJ, DVORANA - MLADOST OKO MENE I IMA I STARIJIH MUŠKARACA I ŽENA:) BILA SAM - HAAAAAAJ :)
 
OBUKLA CRNE TAJICE, DUGU SUKNJU PRIKO I BLUZU LAGANU :)) I ŠTIKLE :)
 
STALE MI U ZADNJI RED, NISMO DIO GRUPE- I AJMO- KAŽE S TV JADRAN PRE-POZNATI INSTRUKTOR: ZNAČI, VEČERAS MAMBO.
ZAČUDILA SAM SE, MISLIM,KAKO MAMBO, OVA MOJA REKLA SALSA- AJ , DA VIDIM I TAJ MAMBO UŽIVO :))))
ALAA, VELIKO OGLEDALO, NAS CCA 50-60 ZALJUBLJENIKA U PLES- E.
POKAZUJE TAKO SIMPA-INSTRUKTOR KORAKE MAMBA STRPLJIV , OVA SKUPINA JE PRI KRAJU TEČAJA - MI 4 NOVE.
BENTIPASAJARCAAA, AL JE OVO MAMBO - PA NISAM ZNALA DA GA PLEŠEM CILI ŽIVOT , JER SLAŽEM , IZMIŠLJAM KORAKE KAD PLEŠEM, JER ME NAPROSTO MUZIKA NOSI MA DI GOD BILA - E, PA OVE KORAKE I JA ČININ ?! :))) ODMAH SAM SE UKLOPILA S GRUPOM, CVITALA - MA NE MOGU VAM TO OPISAT !!!! KO DA MI JE 25 G !
 
NAKON PO URE, INSTRUKTOR NAS PREDAO INSTRUKTORICI :)) I ONA S NAMA MAMBO!
 
I NAKON 20 MINUTA ONA KAŽE: SAD ĆEMO RPIJEĆI NA BAČATO ! HM- ONA PITA - KOLIKO VAS JE DO SAD ČULO ZA TAJ PLES- JA KAŽEM : NIKAD ČULA ! :) MOŽDA SE TAMO NE SMI GOVORIT ?! NE ZNAM ?!
I ONA LIPO TUMAČI - IDEMO , VAŠE UDESNO - JEDAN, DVA, TRI, STEP ! PONOVO: 1, 2, 3- STEP (STEP=PRSTIMA STAT NA PARKET U POLUKOLJENU MALI GIB) JA NE BI BILA JA , DA DOK SMO PONAVLJALI NISAM MALO I BOKOVIMA- PA KAD ME TILO I MJUZA NA TO TIRAJU, E I DOŠLA SAM I PLESAT , NE SAMO : 1, 2, 3 I STEP - CILIH 20 MINUTA:))
 
KAŽE INSTRUKTICA- SADA IDMEO SVE TO I ULIJEVO . MI ULIJEVO. SAD SVE TO PONOVITI I U DESNO I U LIJEVO -AJMO I TO- SVI RADIMO KI JEDAN.SVI SE GLEDAMO U VELIKO OGLEDALO :)
E SAD JE DOŠLO VRIME ZA "OKRET" - 1, 2, 3, STEP, 1, 2, 3, STEP I PONOVO - BROJITI I OKRET - OPAAAAAAA.
KAŽE INSTRUKTORICA : NEMOJTE NAGLO OKRET , DA VAM SE NE ZAMANTA !
U JEDNOM MOMENTU U TRASU KAŽEM: AHHHH !
A ONA MENI : AHA , REKLA SAM DA ĆE VAM SE ZAVRTJETI U GLAVI !
JA: MA NIJE, NIJE MENI ?! JA VAM SE VRTIM OD 8 - 10 PUTA OD 9 UVEČER DO 6 UJUTRO- SVAKI PLES :))))
SVI U SMIJ :) KAŽE ONA: SVAKA ČAST :)))
PLEŠEMO, ONI BROJE - JA NE MORAN BROJIT - IĐE MI DA SAM SE SEBI DIVILA - I ČUDILA - MA JEL JA I OVO PLEŠEM CILI ŽIVOT - OVO SE ZOVE BAČATO ??? :))) MA JESAM !!! SKINILA SAM VEĆ BILA ONU DUGU SUKNJU DA SE VIDE NOGICE :)))
GLEDA INSTRUKTORICA NAS, POHVALJUJE, KAŽEM: NEMOJTE MENE RAČUNAT, NAS 4 SMO UPALE VEČERAS :))) JA SAM I BAKA, A OVO SU MI - BIP ( DA IH NE SPOMINJEM :))))
A ONA: DOBRO TO VAMA IDE :)
JA: DA , DOBRO- U MENI PLESNA MUZIKA TEČE MOJIM VENAMA :)) SVI U SMIJ :))) KAD GLEDAM PLES SA ZVIJEZDAMA PLEŠEM I U FOTELJI I NA FOTELJI ILI NA PODU. TO JE U MENI I GOTOVO :))))
 
A SADA - OSIM OKRETA, DOLAZE I NEKI SOFTLI ( NJEŽNI ) POKRETI S PARTNERIMA !? BENTIPASAJARCA - NEMAN PARTNERA - ONA NAM POKAZUJE S KOLEGOM - A JA ONAKO INSTIKTIVNO NAGLAS: UHHHHHH KAKO SENZUALNO, TAKO EROTIK
VIDITE JE , KO DA SEBE GLEDAM, TKO ME ZNA-POTVRDIT ĆE !:)
 
ZASTALI ONI DVOJE ?! GLEDAJU ME TUŽNU I NAJEDNOM SVI U SMIJ :))) JA SLIJEŽEM RAMENIMA : IZVINITE, SAMO SAM NAGLAS REKLA, STVARNO SO HOT, SENZUALNI POKRETI -A S KIME ĆU JA JADNA TAKOOO?! :)))))
 
I TAKO DOLAZIMO DO TUŽNOG DIJELA : SVI SU IMALI PRAVO NA "PROMJENAAA" PARTNERA I PARTNERICA, ŠTO ZNAČI, 1,2, 3, STEP, 1, 2, 3 OKRET, ZAOKRET, RUKA NJEGOVA OKO VAŠEG VRATA, VAŠA RUKA OKO NJEGOVOG VRATA- AHHHHHHH - BIDNA JAAAA .
OVE MOJE 3 - POSLUŠNE, AL SVE DALJE OD MENE, AL MORALE I MI 4 U PARU - NIJE TO, TO ! :(
 
SAD PAZITE OVO : KAKO JE BILO PUNO VIŠE ŽENSKIH ( LIPIH CURA I ŽENICA) JEDAN MOMAK U ŽUTOJ MAJICI MINJAO ČESTO PARTNERICE I DRŽA SE KA ONO "VISOKO" I VIDIM ,PO USTIMA , DIGNUTA OBRVA, PITA CURE : KAKO SE ZOVEŠ- I ISPRAVLJA CURE DOK PLEŠU.
 
MENI SE TLAK DIŽE - ŠAPATOM PITAM I SMJEŠKOM: JESTE LI I VI  INSTRUKTOR ?!
ON ODMAHUJE GLAVOM CILI VAŽAN - DA NIJE - AL I DALJE "PROMJENAAAA" - JA BI ZA DIŠPET NJEGA TAKO PAMETNOG IZAZVALA NA OKRET I POKRET I ZAOKRET ,AL NISAM ČLAN GRUPE ! GRRRRRRR
 
KAD VIDIM CURE SE USTRUČAVAJU NJEMU PRIČ NA "PROMJENAAAA" - JA JAČIM ŠAPATOM: AJTE NJEMU, ŠTA SE PLAŠITE , OPUSTITE SE - A TAJ FAJER RUKICAMA NJIH POZIVA .
PITA ME INSTUKTORICA: ŠTA STE REKLI ?! JA KAŽEM : MA OVE CURE SU MALO STIDLJIVE PA IH NAGOVARAM, A ONA SE NASAMIJE I KAŽE. TAKO , TO TREBA , BRAVO !!!!
 
KAŽE INSTRUKTORICA NJIMA: AKO OVO SVLADATE VEČERAS , MOŽETE NE PERISTIL , GDJE I VEČERAS IMAMO OTVOREN PLES- JA: UHHHHHHHHHHHHH
ŠTA STE REKLI -PITA ME ?! MA NIŠTA, NE SPOMINJITE MI TO, JA BIH RADO, ALI ŠKVERENI ĆE ME ŠPIJAT MUŽU !
JOJ JOŠ DA OSVANEM I NA YOU TUBU OVAKO :))))
 
 
 
- PERISTIL- KO VOLI NEK OTVORI :)
 
OVAJ FRAJAR I DALJE FRAJERIŠE, A MENI PUKA FILM I ISKORAKNEM I REČEM : STANITE , STANITE S MJUZOM, TILA BIH SE ISPROVAT S OVIM MOMKOM - DA VIDIM JEL ON STVARNO ZA PERISTIL - DAJTE NAM MUZIKU NA POČETAK, MOLIM VAS ! JA NAJOZBILJNIJE ! - PRIZNAJEM- NISAM ZNALA DALJNJI RAZVOJ DOGAĐAJA !!!! ????
 
A ON CILI VAŽAN KAŽE INRTUKTORICI: DAJTE, DAJTE PA DA JE VIDIMO , PUSTITE MUZIKU !!!!
MISLIM SE OPAAAAAAA- GLE MALOGA ?! HM- A JA TU TEK URA ,A ON KO ZNA KOLIKO -AL NEŠ ME , NEŠ -AJMOOOOO, LETS GO ! VIKNEM SA SMJEŠKOM :)
 
BENTIPASAJARCA SVI OKO NAS - MJUZA POČELA , ON KLIMAVO, JA JOŠ KLIMAVIJE OLITIGA SLOBODNIJE I OPUSTILA I RUKE I NOGE, ALI I BOKOVE - OJLAAA- 1, 2, 3 , OKRET, ZAOKRET - BEZ GREŠKE-A ON SE SMRZA!:)
KAD NAJEDNOM VEEELIKI PLJESAK NAS PRIKINIJA- PA MUZIKA - JA "U VALCERU" S VELIKIM OSMJEHOM I DUBOKIM NAKLONOM KA ONO U "PLES SA ZVIJEZDAMA" - I KAŽEM : HVALA, HVALA -AL JA SAM TU PRVU VEČER, PRVI PUT - AL TI MLADIĆUUUU - NISI JOŠ ZA PERISTIL , E ! IZVINITE, MORAM VAM REČ- JA NA PIRU POČNEM U 8 I PO DO 6 UJUTRO I TO NA ŠTIKLAMA OD 11 CM - KAŽU UZ VELIKI PLJESAK, NEKI : SVAKA ČAST !:))) I JA SAM I BAKA - ZAČUDILI SE :))))
 
SLIKAAAAAAA KAO DOKAZ :))))
 
 
ŠTA? ! KAD SAM TO REKLA- SVI U SMIJ, A ON, TAJ LATINO-FRAJER - SLEGAO REMENIMA I NASMIJAO SE MOJOJ KURAŽI :))) ONDA SAM IM REKLA: DOŠLA SAM VIDIT KAKO JE OVO, JA SAM BLOGERICA I MOGU VAS SVIH SLIKATI- ALI NEĆU, AL ĆU OVO SVE OPISATI - NAĆI ĆETE ME NA - UPIŠITE : NASLJEDNICA :)
 
PITALA ME NA KRAJU SIMPA INSTRUKTORICA - OĆETE LI NAM OPET DOĆI ?!:)
NARAVNO - OVDE JE PREDIVNO, ZABORAVIMO NA GODINE, MA KO OVO MORE PLATIT !
- AL, DRAGI MOJI - NISAM BILA OVA DVA VIKENDA, ZAUZETA  BAKA:)
 
ZATO, DRAGI MOJI, BIO JE NEDAVNO DAN STARIJIH OSOBA - NI JA KAO @MARIJATEREZIJA NEMAN POJMA NA KOGA SE TAJ DAN ODNOSI, NA MENE NIJE , NEMA ŠANSE :)))
IDITE NA TEČAJEVE BILO KOJE VRSTE, POGOTOVO PLESA, OSLOBODITE SE DEPRESIJE !
 
AAAAA OVAJ - BAČATO JE TAKO VAUUUUUUUU, ZAR NE ;)  A ČA-ČA-ČA ;):)

 
REKLA SAM DA MORAM BIDNA JA DRUGI PUT MUŽA NATIRAT DA DOĐE, JER NE MOGU SE DRMAT, RAZBACIVAT I OVAKO  SENZUALNO UVIJAT UZ DRUGEGA ČOVIKA, E , AL NISAM U PRAVU, E:), I JOŠ DA ME NEVISTICA GLEDA I NAIĐE U GRUPI I KOJI ŠKVERANIN KOJI ME ZNA, JA NJEGA NE- I JA OKO NJEGA MANTAN SENZUALNO I NJEMU U NARUČAJ - OJMEE :))) !
 
ZNOJ SE CIDIJA S MENE, MA KOJA TERETANA,MLAĐA ODOH DOMA :) A DOMA SAM MUŽU ODMAH POKAZALA - HM - I VIŠE NEGO U DVORANI:) ZORICEEE, UNIŠTIT  ĆEŠ MEEE :)))) 
A JOK,  SAD SI NA ČEKANJU DOK "KIKLOP" NE POTPIŠE UGOVOR S "VLADOM" O BRODOSPLITU:) LIPO SI SE ODMORIJA- AJMOO- OPAA-OKRET- I PRIHVATIO JE ;):)
 
VAŽNO : I DR OZ JE REKA PRIJE 3 NOĆI , DA ĆEMO OJAČAT KUKOVE - NE ŠETNJOM NEGO OPTEREĆIVANJEM KUKOVA PLESOM , DA, DA, PLESOM - ILI "AS YOU LIKE IT" ( PRIJEVOD: KAKO VAM DRAGO ) JA ZNAM - KAKO ;) :)))! JE, REKA JE DR OZ - NE PADNETE PA TAD SLOMITE KUK, NEEEE  NEGO KUK PUKNE, JER JE OSLABIO I TAD PADNETE - ZAPAMTITE OVO - NAJOZBILJNIJE !!
 
VELIKI POZDRAV PLESNOM STUDIJU "TANGO"- ODLIČNI STE !:)
SVE SAM NAŠLA O VAMA I ISPUNILA OBEČANJEEEE :)))
 
 
HVALA VAM NA NEZABORAVNOJ VEČERI MOG "PLESA SA ZVIJEZDAMA" !:)
 MORAM, MORAMOOO DO PERISTILA ;):)
 
N-ICA PLESAČICA U KRVI - AL UVIK "RC"
***********************************************************************************
NOVO: JESTE LI VIDILI JUČER NA TV - UDRUGA 55+ - U ZAGREBU OKUPLJA STARIJE OD 55 G - GLAVNI POVOD - PLESOM DO DRUŽENJA I ZDRAVLJA  :)))! JES ! :)  NEVJEROVATNA SNAGA I OPTIMIZAM TIH LJUDI "PUNIH ŽIVOTA" -E , A VI SIDITE DOMA !:)))
POČIMA: PLES SA ZVIJEZDAMA - OD 3.11. SUB.- 10 PAROVA - NE OSAM :)!! 
U finale umjesto dva ulaze tri najbolja.
GLEDAT ĆEMO: Anu Begić i Hrvoja Kraševca, Niku Fleiss i Marka Hercega, Mirnu Medaković i
Damira Horvatinčića, Barbaru Radulović i Roberta Schuberta i Blaženku Leib i Patrika Majcena.
S njima će se za titulu najboljeg para boriti Davor Radolfi i Ana Herceg, Frano Domitrović i Ana Domišljanović, Saša Lozar i Marija Šantek, Darko Janeš i Marija Stošić te Niko Pulić i Tamara Despot.
*************************************************
KLAPA SV. JURAJ POSLALA MI "BURU" S "POLJUDA 2012 UŽIVO" - MP3 !:)

 
 
 
nasljednica @ 21:24 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
subota, listopad 6, 2012
 

DA , DRAGI MOJI OMIŠANI MA GDJE DA STE, DRAGE KLAPAŠICE DILJEM LIPE NAŠE, KLAPSKI SVITE, ISPRATILI SMO POPODNE NAŠU VESNU I SKROZ SAM SMETNILA DA JE VESNA BILA ČLANICA NAŠE KLAPE "SMILJE", VIŠESTRUKA DOBITNICA NAGRADA FDK OMIŠ I ŽIRIJA I PUBLIKE. KLAPU JE VODILA NAŠA FRANKA, KOJA JE ISTO IZNENADA OTIŠLA, NA RUTINSKOJ OPERACIJI ŠTITNJAČE - POGREŠNO CJEPIVO UOČI OPERACIJE:( EVO IH - VESNA JE 5 S OBE BENDE, KAKO SAM TO ZABORAVILA ?! A TKO ME PODSJETIO ?- PROČITAJTE :(

 

KAD SAM DOŠLA , NISAM BILA IZNENAĐENA DA JE BAŠ KLAPA PASIKA POZVANA DA ISPRATI NAŠU VESNU . ISPRATILA JE NA MOJ POZIV I MOG SVEKRA 8/2008 - UVIK TO SPOMENEM U MOJIM POSTOVIMA.I DANAS NAŠI PRIČAJU O TOM SPROVODU I KAKO SU OTPIVALI  PISMU "SUTRA ĆE TE PONIT". TO JE MENI JOŠM JEDNA DRAGA KLAPA KOJA PIVA S DUŠOM, MOJI KOSTANJCI- IZ KRAJA NAŠE JUNAKINJE MILE GOJSALIĆ - MOJI DRAGI "PRIJATELJI", GDJE GOD IH SRETNEM  I S KONCERTA U OMIŠU ZA "SVETA TRI KRALJA" (IMA ČLANAK).I ZNATE, PRVI PUT SAM ČULA ZA DUHOVNU PISMU, AL SAMO NAZIV , NE PISMU - "OČI U OČI", PRIJE 10-AK DANA KAD JE PASIKA PIVALA NAŠEM "TRPI" NA NAŠEM MISNOM GROBLJU U SUMPETRU , AL SAM ZAKASNILA DOĆI BLIZU. MNOGI SU ME PITALI, JESAM LI JE ČULA . NE-ZAKASNILA SAM . BILO MI JE JAKO ŽAO. KAŽU DA JE BILO I LIPO, VRHUNSKI I DIRLJIVO OTPIVANO. I GLE - DANAS SAM SE UVJERILA - OTPIVALI SU JE NAŠOJ VESNI. PRIJE "PISMO MOJA HRLI TAMO", POSLIJE "SPUŠTA SE NOĆ - MAJKO, OTVORI VRATA SINU SVOM"- JAKO DOJMLJIVO, ONO S DUŠOM. IMA VESNA DVA KRASNA SINA.

KAD JE OBRED SAHRANE BIO GOTOV ,ISPRED MENE, BLIZU VESNINOG POĆIVALIŠTA, ZAČUJEM  "ŠOTO VOČE" , PRIĐEM BLIŽE, NAŠE OMIŠANKE ?!?! VESNINO GODIŠTE (OTPRILIKE) PIVAJU MENI NEZNANU PISMU.  JOOOJ , JEL ONO I VESNA BILA ČLANICA TE KLAPE, DA, ZABORAVILA SAM :( SUZE SU SAME TEKLE . NJENE ČLANICE NJENE KLAPA SMILJE PIVALI SU VESNI POSLJEDNJU PISMU, A UZ NJIH I NAŠ "MUJO" (ČLAN STARE KLAPE OMIŠ).

PITALA SAM NAŠEGA DRAGOG "MUJU" ( BRATA MOJE TONKE, BILI SMO DICA OMIŠKE SMOKVICE, TAMO SAM ŽIVILA DO 6.G, POSLI DOLAZILA U BABE NIKE) MUJO: KOJA JE OVO BILA PISMA, PREDIVNA JE JOOOJ ?! MUJO SE ČUDI, KAKO NE ZNAM - PISMA JE KLAPE MAESTRAL, BOGATI, MA KAKOJE NE ZNAŠ ?! MUJO, NE ZNAM, KOJA JE ?! OĆU LI ZAPAMTITI?!

MUJO KAŽE: UPIŠI NA INTERNETU KLAPA MAESTRAL, ALBUM 1982. I LAKO ĆEŠ JE NAĆ . NAŠLA SAM JE MALOPRIJE, PIŠE - ZBOGOM OSTAJ MOJ CVIJETE LJUBLJENI - JOOOOJ KAKO SU JE PIVALE - ZA SEBE I ZA NJIHOVU VESNU - HVALA VAM , CURE/ŽENE DRAGE - SINAJDA JE VODILA. HVALA TI PUNO,MUJO, ČUJEŠ LI JE , NAŠLA SAM JE PO TVOJIM UPUTAMA !

 

ZBOG OSTAJ MOJ VOLJENI GRADE

MLAĐAN ODLAZIM U DALEK KRAJ

SVAKI KAMEN U TEBI ZA MENE JE BOLAN

MOREM TRAŽIT ĆU ZABORAVVESNA,JEL JE TI ČUJEŠ - POĆIVAJ U MIRU - POZDRAVI NAM FRANKU .

DOPUNA:7.10. -17, 40: HVALA RADIO SPLITU - OVO JE  SVE EDO GRACIN REKAO U ETER I PUSTIO MI U "GLAZBENOM SPOMENARU " OVU PISMU KLAPE MAESTRAL,

PUNO VAM HVALA , EDO, PUNO ! 

**********************************************************************************************************************

KLAPA SV. JURAJ U MARIJI BISTRICI - 7.10. NEDILJA -HTV :

U nedjelju 7. listopada 2012 Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj organizira i predvodi 20. Jubilarno hodočašće Hrvatske vojske i policije u hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke.

Uz hrvatske vojnike, policajce i vatrogasace u Mariju Bistricu će hodočastiti i hrvatski branitelji, ratni vojni invalidi i pripadnici povijesnih postrojbi hrvatske vojske predvođeni vojnim kapelanima i vojnim ordinarijem u RH  mons. Jurjom Jezerincem.

Misno slavlje na prostoru crkve naotvorenom bl. Alojzija Stepinca u 11 sati predvodit će apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Alessandro D'Errico, a propovijedati vojni biskup Juraj Jezerinac. Svoj dolazak potvrdili su američki vojni nadbiskup Timothy Broglio, direktor (PMI) Međunarodnog vojnog hodočašća Blaise Rebotier, francuski vojni biskup Luc Ravel s kojim će doći i 45 vojnika francuske vojske idjelatnika Ministarstva obrane, poljski vojni biskup Józef Guzdek u pratnji dvojice vojnih kapelana, kao i vojni biskup BiH Tomo Vukšić koji će predvoditi i 50 vojnika vojske OS BiH i djelatnika Ministarstva obrane.

Tijekom misnog slavlja pjevanje će predvoditi klapa Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“ iz Splita uz pratnju Orkestara Oružanih snaga RH.

( U potpisu M. Bralić ) poslali su mi OVU SLIKU :HVALA VAM , SRETNO I  "SVAKA ČAST ", KAKO I MARKO KAŽE NAMA !

NISAM ZNALA DA ME SVRSTAVATE U "MEDIJE" - A PIŠETE MI  I VI, DRAGI MOJI KOMENTATORI,  DA SAM BOLJDA OD "MEDIJA".

NASLJEDNICA - "RC"- UGODAN PRODUŽENI VIKEND -SRETNICIMA KOJI RADE

NAŠIM BRANITELJIMA- HVALA na DANU NEOVISNOSTIONIMA KOJI NISU S NAMA - POĆIVALI U MIRU

 

nasljednica @ 23:07 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 3, 2012

DOBRO VAM JUTRO ILI DOBAR DAAAAAAN :)))

OVO VAM PIVA KL. SV. JURAJ - JER OTOK VIS IMA LUKU TOG IMENA-AKO NISTE ZNALI(KA NI ja :I LIPA JE VICINA "BODULSKA BALADA":)

NAKON VRLO DETALJNOG "LANCUNA" 1. DILA KONCERTA "GLAS OBALE" , ODRŽANOG 28.9. 2012 ( PETAK) NA SPLITSKOJ RIVI , DI JE, KAKO STE VIDILI BILO JAKO ZANIMLJIVO , KAKO SAM I OBEČALA- EVO VAM ISJEČCI DOKUMENTARCA S VIDEO ZIDA VELIKE BINE .

LIPO SAM VAM NAJAVILA DA JE ZA SVO VRIME KONCERTA BIO TAJ DOKUMENTARAC I SRCE ME BUMBARALO- KUD BAŠ OTOK NAŠEG KOLEGE BLOGERA @POPETOVA . NISAM MOGLA DOĆ K SEBI :)?!

 "MUVIE" SE VRTIJA SKORO DVA SATA KOLIKO JE TRAJAO KONCERT. SLIKAVALA SAM KLAPE I FIJAČKO I OLIVERA. ZA SVO VRIME MUVIE JE IZA NJIH POKAZIVAO MENI JAKO POZNATE LIPOTE VISA, KOJE SAM PREPOZNALA PO POPETOVIM DIVNIM SLIKAM NA NJEGOVOM BLOGERU! 

ALI OVE SLIKE SAM ZUMOM X12 UVATILA TEK KAD SU VIS :) DELFINI PRATILI OLIVERA, JER SU MI KLAPE SMETALE- KAD IH IMA MILJUN:)) POLUDILA SAM :);)

ZATO NA SLIKAMA I VIDITE BRKATOG DELFINA-DUPINA:)))JUČER SAM ČULA NA TV KAKO JE GRADONAČELNIK VLAHUŠIĆ REKA- DA JE DUBROVIK POSTAO NAJBOLJA TURISTIČKA DESTINACIJA - ODMA MI JE DIGA TLAK !:)

PA DUNDO VLAHUŠIĆU DUBROVNIK JE NAJ - DESTINACIJA BILA U DOBA KAD SAM BILA DITE I CURA I KAD SE NIJE SMILO IĆ NA OTOK VIS !:) A, E ! :)

 

 A, E, I "OVA NOĆ" , MA NE MISLIM NA LIPU PISMU VAŠE I MOJE :) KLAPE SUBRENUM - NEGO NA NOĆ KONCERTA "GLAS OBALE" - A ZAŠTO SU BAŠ VIS POKAZIVALI CILU VEČER ?! MA NISU TEK TAKO , E !:) MA ZBOG LIPOTEEEEE I NETAKNUTE PRIRODE, KAO UZOR- KAKVA BI NAŠA OBALA TRIBALA BIT. MA KUD BAŠ @POPTOV VIS- JOJ SVIMA SAM GOVORILA I ANDREI I MARJI - OVO VAM JE PRILOVO, OVO TO, OVO TO - E I JE, SVEČENIK MI JE SA SLAJDA PROŠLOG 1. DILA REKA: TO JE OTOK KOJI  JE PRVI IMA SVOJU VODU !!!-HVALA AUTORU !!!

 SLIJEDOM TOGA - AKO JE OLIVER UNDP-ov ambasador dobre volje za dalmatinsku obalu,
, ZAŠTO @POPETOV NE BI MOGAO BITI AMBASADOR OTOKA JADRANSKE OBALE ?!:)JER PRIZNAT ĆETE , FOTOGRAFIJE SU MU PREDIVNE !!!


AL MORA UVIK BITI NEKA POZNATA OSOBA ?! EEEE, NE MORA !

OLIVER PIVA - @POPETOV SLIKAJE I ŠALJE U SVIT SLIKE SVOGA I NAŠEGA VISA, NAŠE OBALE I TAKO JE ZAJEDNO S MEDIJIMA ( INAČE, NIŠTA BEZ NJIH;) POZVA TURISTE  I JOŠ JEMAJU GOSTE U HOTELIMA "ISSA" I "TAMARISU" ! I NIKOME NE TRIBA PRIJEVOD KAD GLEDAJU  @POPINE SLIKE ! :) I ČUDO JEDNO KOLIKO SE PIŠE O VISU ZADNJIH GODINA!!! :)

USPUT:

A JESTE LI ZNALI -  VUGAVA - VINARIJE LIPANOVIĆ , ŠTA MI JE @POPE BIJA DONIJA- PROGLAŠENA NAJBOLJIM VINOM OVE GODINE ?!:) PA NIJE BAŠ SLUČAJNO , EEEE. I JA S ERAZUMIN U VINA - EEEE :) ;) A BIT ĆE ŽIRI VIDIJA OVU MOJU SLIKU:) ;) A DOBRA JE I VUGAVA "SVILIČIĆ" ;) !!! I PLAVAC MALI :);)

IZ MOJE RAHIVE :) VAŽNO, OVO ŠTA SAM ISTO DOBILA :) ! Svi koji dolaze na Vis pitaju se što ponijeti za uspomenu, koji je izvorni viški suvenir, što je to po ćemu će pamtiti Vis i kad budu daleko od njega.Možda najprepoznatljiviji simbol Grada Visa je glava božice Artemide (Afrodite), jedan od najvrednijih spomenika antike pronađen u Hrvatskoj uopće. HVALA VAM - OD SRCA , JOŠ JEDNOM !!!! ma ko ovo more platit :) OD DANAS JE NA POČASNOME MISTU :) !


 

ŽA MI JE PUNO MOGA OMIŠA - OMIŠ NE MOŽE BITI BISER JADRANA IAKO IMA NEVIĐENE LIPOTE:PLANINE, NIZINE, KANJON CETINE, NAJLIPŠU PJEŠĆANU PLAŽU NA SVITU :)SVE  DOK JE ONI PROMETNI ČEP 15 KM !

 

A MORAM VAM I OVO REĆI , EEE :) OVA RUŽA S MOG BLOGA, GORI DESNO, OVIH SE DANA UZGAJA SAD-NICA ZA MENE :) U ŽENOGLAVI, OTOK VIS -  VRTU @POPETOVIH RODITELJA - ONA S JU TUBA NOVE LATINO IZVEDBE "RUŽE CRVENE" :) KL. SV. JURAJ :)! 

http://youtu.be/Uw6jG2KEAio VAŠA NICA - ADRIA-AMBASADOR-NICA - CRVENA RUŽICA :);)
 

http://img829.imageshack.us/img829/8162/sam7564.jpg

POPRAVILA SAM OPET KRVNU SLIKU OVIH DANA :))

HVALA MOJIM POŠILJATELJIMA I POZDRAV VISU !!!:)

NOVO 5. 10. - SNIMKA KONCERTA "GLAS OBALE" http://youtu.be/w7czX3x2hLc

RUŽA CRVENA - 00,34,00 ! MA SVE JE BILO LIPO !UŽIVAJTE !

********************************************************************************************

5.10. ZA SVE MOJE OMIŠANE KOJI ŽIVE DALEKO - ODE NAM VESNA :(

“...Na vrutke me tihane vodi
i krijepi dušu moju...”
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4. listopada 2012. u 54. godini života napustila naša draga supruga, majka, sestra, nevjesta i teta

VESNA MARUŠIĆ, ŽENA VJEKE (BARABICE)

rođ. Car

Pokop drage nam pokojnice obavit će se u subotu, 6. listopada 2012. u 15 sati na gradskom groblju Vrisovci u Omišu.
Autobus polazi s mula u 14.15 sati.
Ožalošćeni: suprug Vjekoslav, sinovi Josip i Tomislav, sestra Milica Medić s obitelji, svekar Jozo, svekrva Marija - Beba, zaova Slobodana s obitelji te ostala rodbina i prijatelji
Počivala u miru Božjem.

IMAM SLIKU, OSMRTNICU SA STABLA- AL OVO MI JE ZA VEČERAS. PRIJUČER BILA, JUČER ZASPALA, SUTRA JE ISPRAĆAMO - SVE U SAMO TRI DANA - ŠTA JE ŽIVOT-ADIO LIPA NAŠA .
ZDRAVA ŽENA, POZLILO JOJ I - SKLOPILA OČI ZAUVIK.U ŠOKU SMO.
P.S. SLOBODANA- PROF. STANIĆ - MIĆINA ŽENA , JE  MOJA PRIJA, NJENA ZAOVA.
VEČERAS SAM U NJIHOV STAN UŠLA NAKON 30 GODINA- OD OŠ.
 VESNA I JA SMO CURE OMIŠKE PUNTE - BILE SMO DOBRE POZNANICE.
VESNINA SETRA MICA JE ŽENA POK. NEVENA MEDIĆA, ODVJETNIKA, UDOVICA 1,5 GOD.
*********************************************************************************************************

 nasljednica @ 02:09 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.