pisma
Brojač posjeta
210821
Arhiva
« » sij 2012
pisma
Nema zapisa.
Linkovi
Nema zapisa.
Blog - siječanj 2012
subota, siječanj 28, 2012
 

I TAKO DRAGO MOJI, KAKO SAM LIPO JUTROS REKLA, OD OBIĆNE SUBOTA 28.1. 2012-  OD ODLASKA U OMIŠ DO POVRATKA KUĆI - BIO JE PRAVI ŠOU :) A VEČERAS - SAMO UKRATKO :)))))  - MOJA MATER TE TRAŽIIIII - BILA JE UZREČICA ČESTA HAHAHAHAH

KROZ DANAŠNJI ŠOU NA RADIJU U VOŽNJI I PISMA KLAPE PASIKA IZ MOJIH KOSTANJA, KALOĐERINA I KRAJAĆEVA UZ PREOBLIKOVANU VODITELJA KLAPE G. ŠETKE - MOJA DRAGA PISMA "OPROSTI DUŠO " - BAŠ LIPO POTREFILA - A ZAŠTO - SLIKOVITO KA SLIKOVNICA MOJIH UNUČIĆA - DIJAMANATA:))))
 
http://img15.imageshack.us/img15/8150/dsc08767f.jpg
 
SLIKE ĆE VAM SVE DOKAZATI ..:);)  OVAKO DIVAN DAN - LIPI , SUNČAN - OJLAAAAAA
 
LUDA SAM I BEZ KOLEGA KLADIONIČARA !:)
 
 
 
U OMIŠU MILINA, DIVOTA , RADIO POZIVA .-SVI NA LIPU ARIJU  VANKA - JEDVA SAM AUTO DOČEKALA :)))) I NENAŠMINKANA OJLAAAAAAAAAAAAAA ¨!!!!!!
 
http://img13.imageshack.us/img13/3360/dsc09062ah.jpg
 
MALIŠI S NAMA DANAS I  NOĆAS :))) AL BILO BI  VEĆ S TIM VESELA VEČER - DA NISMO NAS 8 ODRASLIH I TROJE DJEČICE PROSLAVILI - ULAZAK U EU ( MOŠ MISLIT ), ONI PIKADO DA NIJE POGODIJA BALIĆA JUČER ( ŽA MI JE I ONOGA MOMKA ) , NASTAVILI SLAVIT NOVU GODINU :)  I  SLAVILI PRIBLIŽAVANJE VALENTINOVA (IAKO MI JE SVAKI DAN :))) - UZ  FITNIS I PILATES S MOJIM MALIŠIMA :) I BALANJE UZ ZVIZDE PIVAJU NA "MARINU " HAHHAAAA
 
A SVEMU JE KRIV "PLAVAC MALI " -A ODAKLE ?! :))) MISLITE SE - UZ LIPU SPIZU , KOMIN I MOJE DIJAMANTE - BOLJA VEČAR NIJE MOGLA BITI !!!!!  HVALA "DONATORIMA ":)))
 
http://img836.imageshack.us/img836/2912/dsc08726n.jpg
 
AJ TI MOJ , INŽINJERU, NE BOJ SE - NEŠ NIŠTA IZGUBIT - NE MORAŠ PIVAT KA I PASIKA  : AKO ODEŠ IZGUBIJO SAAAAAAN SVEEEE, OPROSTI DUŠO , OPROSTI VOLIM TEEEEEEEEE - AJ, ZNAM DA ME VOLIŠ I PREVIŠE , SAMO NE  SLUŠAJ TE ZAVIDNE  DOUŠNIKE :))) !!!!
 
S OBRADOM OVE LIPE PISME , MOM BIVŠEM RADNOM KOLEGI JURI MANDALINIĆU IZ KOSTANJA , SILOM PRILIKA NASTANJENOM U METROPOLI:);) - S MALIM ZAKAŠNJENJEM - ŽELIM OD SRCA SRETAN ŽIVOT U DVOJE I USKORO - BUDUĆI ŽIVOT U TROJE !
JURE - ŽIVIJA MI !!!! OŽENIJA SE 14.1. :) IMA PUNO RODBINE, A ŠTA ĆU :(- :))))
NEMA VEZA DA ME NISI ZVA NA PIR - MENI JE SVAKI DAN PIR - SAMO MI JE ŽA ŠTA NISMO OPALILI KOJI NAŠ DUET KA U BIVŠOJ FIRMI (OP.P. JURE MI JE BIJA KA I SIN - 29 G. MU BILO :) MA O.K. KAD SE LIMUZINA PRID RESTORANOM OTVORILA - DOČEKALA SAM GA - IZNENADIJA SEEEEE I ZAPOČELA JA I JURE PRIHVATIO NAŠU : KAAAD TE VIDIM KAD TE POZDRAVIMMMMM, KAD ME BOLI ODMAH OZDRAVIM , BEZ TEBE SAM RUŽAAA UVELAAA, SAMO TEBE VOLIM JAAAAAA , A KAD JE IZAĐA IZ LIMUZINE - ZAGRLIJA ME KOOOOO - UH - HAHHAHAA - MA PIVALI SMO MI U FIRMI I KAD ZAMIRIŠU JORGOVANI I NA BANKETIMA , MA SVE DUETE - JURE JE VESELJAK ,AL LIPO I PLEŠE , EEEE :))) BIO JE NA "NAŠEM" PIRU:)
- IZVINITE , JURE JE ODOBRIO DA DAM SLIKU U LIMUZINI, AL NE BIH LJUTILA GĐU :) ?!
 
A  JEL SE SIĆATE - KO JE PRVI LANSIRAO - "IZAĐI IZ MOJE ČAŠE " - I NA OVOM I NA ONOM NOVOM SPOTU  JE SPOMENIK NAŠE POLJIČKE HEROINE - MILE GOJSALIĆ - MOJA LOZA - MOJE DJEVOJAČKO - OD TUD MI MOJ NIK - UPIŠITE NJENO IME U GUGLE , EEE !!!!!
 
IZAĐI IZ MOJE ČAŠE -AKO IMATE VOLJE I ŽIVACA :)))))
 
LIPI POZDRAV KLAPI PASIKA- AL JA BI OVAJ SPOT BOLJE NAPRAILA ;):)  EEEEE :))))
 
VAŠA NASLJEDNICA MILE GOJSALIĆ- AL UVIK RUŽA CRVENA :) ;) !
 
JOŠ JEDNOM HVALA - NA PLAVCU MALOM :);) PSSSSSST ;)
nasljednica @ 23:50 |Komentiraj | Komentari: 33 | Prikaži komentare
petak, siječanj 27, 2012
 
  
LIPI MOJI ,  DOK VAM SVIRA I PIVA KLAPA SUBRENUM - "Zora mi ne svane" , NAKON LIPIH DRUŽENJA OVIH DANA I SUNCA I MORA I SLIKAVANJA I IGRARIJA "SVAKE VRSTE":);) UOČI VALENTINOVA , KOJEG NE ČEKAM NIŠTA POSEBNO , JER MI JE SVAKI DAN "VALENTINOVO" - EVO JEDNA ZA ZAGRIJAVANJE  IZ POKLONJENE MI ZBIRKE NAŠE PJESNIKINJE DENIS KOŽLJAN , KOJU SAM DOBILA NA POKLON- A MORAN SE POHVALIT :) -  VALJDA "VALENTINOVO" NEĆE UKINIT MOJ IMENJAK - PREMIJER "SORRY-VLADE ":)
 
   
Dođi poklonit ću ti ružu ljubavi
  
Dođi neznanče što vidjeh te
u svojim snovima budi svjedok
mojim novim životnim nadanjima
poklonit ću ti najljepšu ružu koja
je još u povojima al miris je njen
toliko jak da čim je dotakneš
postaneš rob njenih čarolija...
  
Dođi k meni neznanče neću te
Nazvati stranče jer tvoja umjetnička
Duša preveć osjećaja u sebi nosi i k meni
Neki čudni nemir donosi ali i osjećaj
Da ljubav u meni ponovo se rađa i
Postaje praa ribareva lađa ...
  
Dođi neznanče želim ti pokloniti
Ružu dok je još mirisna i prava
Ružu koja iz tuge me izbavila
I neku novu radost dala...
  
Denis JE OVU PISMU RECITIRALA NA TV ISTRI - bio je post o tome !
 
 
http://img850.imageshack.us/img850/7579/dsc09047o.jpg
  
ČITAM VAŠE DIVNE STIHOVE O JUBAVI , UVATIM JA VRIMENA I ZA VAS , NEKAD VIŠE, NEKAD MANJE, ALI ZIMA JE U NAS U DALMACIJI OVE GODINE DO SADA NEVIĐENA PA KORISTIM SVAKI TRENUTAK  DA JOJ SE RADUJEM - NE PUŠTAM ŽIVOTU DA PROLETI "TEK -TAKO"  PORED MENE - NEEEEEEE !!!!:)  A VI ?! :)
 
VOLILA BIH DA SE UKINE OVO "VALENTINOVO"  I DA NAM "SORRY-VLADA" VRATI DAN ŽENA - 8. MART - MAJČIN DAN ! :) SAMO - PUNO NAS JE NAZEPOSLENIH, NIMA VIŠE ONIH ŽENSKIH IZLETA NA POSLU - A ŠTAŠ , A JEL ZNA NETKO - KAKO JE U EU S OVIM  "DANIMA" ?! :) A KOLIKO SU PLAĆENE  DADILJE U EU ;):)?
 
http://img337.imageshack.us/img337/9875/p1243509kopija.jpg
 
 
 MA UOSTALOM - ŽIVIM KAKO ZNAM I KAKO ME VOLJA I UŽIVAN I U VRTLU I NA MORU I NA PLAŽI I U PLANINI U NAŠEM STAROM SELU - BROJIN MASLINE I LOZE I "KOZE" :) - KOLIKO IH SMIMO IMATI ?:))))) BRZO ĆU IMATI I 10 KOKOŠA :) EEE :) ! A KOLIKO IH SMIN IMATI :) ......NE PERE ME NIMALOOO MAKINA ŽIVOTAAA :)))) OJLAAAAAAA :)
 
VAŠA N-ICA "RUŽA CRVENA"-DADILJA FREN-ljubavlju ispunjena :)
nasljednica @ 00:03 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 24, 2012

 

DRAGI MOJI, MA KO OVO MOŽE PLATIT :) DOBILA SAM POPODNE MEIL KLAPE SUBRENUM !
MI SMO POSTALI PRIJATELJI  NAKON ŠTA SAM PRVA IZA CMC- PREMIJERE LANSIRALA OVDE  NJIHOVU PISMU "OVA NOĆ" :) EEEEEEEEEEEEE :))))))
 
Poštovana,
 
Večeras poslije vijesti u 19h na CMC-u, premijera je novog spota "Zora mi ne svane" .
 
Lijepi pozdrav,
Subrenum
 
A morala sam odmah pitati i dobila odmah i odgovor  od  kl. Subrenum : "Zora mi ne svane"  je naša pjesma koju smo izdali na albumu DUBROVNIČE STARI GRADE, a sada je doživila reizdanje uz pratnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra.
 
BILO JE POLUVRIME CRO-FRA I UKRALI JOŠ KOJI MINUT, JER SE I MOME SVIDILA - I ODSLUŠALI JE CILU - U 19,6 SATI VEČERAS !!!!  HVALA KLAPI SUBRENUM !!!!
 
IZVOLITE RIJEČI PJESME - I UŽIVAJTE U NOVOM HITU ! :) jes :)
 
 
ZORA MI NE SVANE
 
ZORA MI NE SVANE, DAN MI NE ZABILI
DA MI TVOJE OKO SRCE NE PROSTRILI
 ZNAM DA NISI ZA ME, DRUGON ĆE TE DATI
DA MU TVOJA MLADOST GODINE POZLATI
 
ZORA MI NE SVANE, SUNCE NE ISTEČE
DA NE TUŽIM TUGU, JER ME SRIĆA NEĆE
I DOK JE ŽIVOTA BIT ĆEŠ SAN MOJ PUSTI
DA TE BAREN GLEDAN, NEK MI SE DOPUSTI
 
ZORA MI NE SVANE, DAN MI NE ZAPLAVI
DA MI SE U SRCU LJUTA BOL NE JAVI
 SVIH NAS REDOM MELJE MAKINA ŽIVOTA
MENE JE VEĆ TVOJA SAMLILA LIPOTA
 
http://img580.imageshack.us/img580/8360/dsc08987p.jpg
 
 
NADAM SE , DRAGI MOJI, DA STE NAKON OVIH OZBILJNIH PRETHODNIH TEMA , UŽIVALI U OVOJ NOVOJ PISMI  KLAPE SUBRENUM- KAO I JA !
 
ODGOVORILI SU MI : VAŽNO DA VAM SE SVIDILA ! OP.P. SVE OSTALO IMATE ISPOD POSTA NA YOU TUBU - OTVORITE ONO "VIŠE" :) !!!!!
http://img855.imageshack.us/img855/525/dsc09052h.jpg
A I JE - ISKRENO, JAKO MI SE SVIDILA I JEDVA ČEKAM DA ZA 2-3 DANA OD OBJAVE OVOG SPOTA NA CMC-JU DOĐU NEGDI BLIZU, A DA MOGU KA U "KLAPE U ARENI " BITI JEDINA NA NOGAMA I PIVAT JE NA SAV GLAS - KAKO JE DUNDO MARO PRIMIJETIO:))) ( SLAVAO JE KOMENTARE ISPOD POSTA O "OVA NOĆ" I "KLAPE U  SPALADIUM ARENI " :))) hahhahaaaaa
 
LIPI POZDRAV KLAPI SUBRENUM I HVALA NA OBAVIJESTI !!! UŽIVALI SMO :) !
http://img37.imageshack.us/img37/9128/dsc08566p.jpg
 
NARAVNO - ČEKAM VAS U OMIŠU NA FDK 2012 - SA ŽENAMA :)))))
 
VAŠA ZORA (N-ICA) ;)  SKUŽAJTE AL OLVEJS - RUŽA CRVENA :);)
nasljednica @ 20:55 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 23, 2012
 siječanj 22, 2011

SLIKALA SAM OVO 13.1. - NADALA SE OVOM TRAČKU S NEBA ! 
http://img820.imageshack.us/img820/6917/dsc08940w.jpg
 

ČLANAK KOJI PONAVLJAM TREĆI PUT - JER SAM JAKO RAZOČARANA - PREVARENI SU I ONI I MI !

 JUČER JE BILA GODIŠNJICA POGIBIJE MOGA ROĐAKA VLATKA SUDIĆA, AKCIJA MASLENICA......lani na ovi dan dala sam ovaj post i sad sam ga ponovila ZA SVE MOJE NOVE , DRAGE ČITATELJE I SVE DRAGE BRANITELJE - MASLENICU NISMO ZABORAVILI ! Vlatkovo zadnje javljanje ....LANI JE SVIRALA ..."BILI CVITAK "......neka svira OVA ....NE MENI I drugima i na srcu, u mislima Maslenica , Vukovar, Oluja, Bljesak , na pogledu ZA PRAZNIM MJESTOM ZA STOLOM....... ZAUVIK ! ZAUVIK !.......kao i MOJOJ TETI TONKI ...... teško joj je ....

DANAS : ZLOUPOTREBILI SU GOTOVINU -MA ŠTA ON IMA PORUČIVATI IZ HAGA "ZA" ?! MOGAO JE , O.K. , DA NE PROSVJEDUJU KONTRA NJEGOVE PRESUDE -ALI OVO - NE !!
********************************************************************************************************************** 
Znam da su većini vas ovih dana misli s politike usmjerene prema rukometu i vaterpolu (....da, lani je bilo Evropsko pr.) ali ovo moram danas objaviti. Dana  4. 12. 2009.  dala sam post naslova  Nasljednicin post znanom heroju , podnaslov:    DANAS UMJESTO SMS-a , POST  ZA TEBE ( arhiva 12/09 ) Kako sam bila tada još „mlada“ blogerica , početnica , na današnji dan  dajem isječak i malo preoblikovani  taj  post za one koji ga nisu pročitali , s porukom:

POLITIČARI , NE ZABORAVITE MASLENICU - DANAS 23.1. 2012. ZABORAVILI STE SVE !!!

I SVE „NAŠE MASLENICE „ 

DANAS - 23. 1. 2012 - SAMO SAM VAS ČEKALA - GLEDATE SAMO SEBE  - A OVO SAM NAPISALA LANI ! Ne dozvolite da vas MASL-aju ! Ne „prodajite“ ni pedalj naše zemlje ! A JESU LI ?! - 22.1. 2011......dodajem :  kredit PO OBVEZNICAMA JE MOGA DOBIT I MOJ ĆAĆA , MINISTRE ! ŠTA ĆE BITI S LIPOM NAŠOM AKO NE BUDEMO MOGLI VRATIT DUG ?! PROGUTAT ĆE NAS ! I EUROPSKA UNIJO -NISMO BAŠ BLESAVI ...kako zabranjena pisma "Vatrogasaca" kaže ..."MENI NIŠTA -TEBI SVE ......! " ...je , sve TI  misliš na NAS , GLEDAŠ I TI I KOMPANIJA DA VAMA BUDE BOLJE - oćete naše OTOKE....MORE, A  KO JE GINIJA ZA TO ? ! ....VI, BORAMI - NISTE !

Mnogi naši  HEROJI, a među njima i moj rođak, tetin sin, prvi je stradao u AKCIJI MASLENICA NA JUČERAŠNJI  DAN - 22.1., koji se kao i mnogi naši heroji, dragovoljno prijavio u IV. GARDIJSKU BRIGADU SPLIT , 1991. godine u svojoj 22-oj godini.
Teta je negodovala, ali živeći u sromaštvu , odlučio je otići DA SVIMA BUDE BOLJE .....Prošao je sa svojom jedinicom mnoga bojišta od zadarskog do južnog dubrovačkog i te 1993. opet vraćen na zadarsko područje.  Uvijek se majci javljao  s  terena  kad je bio u prilici , a zadnji put dana 21. 01. 1993. oko 14 sati - zadnje riječi:  ...Ako sve prođe u redu, sve ću ti ispričat kad dođem kući. Zbogom majko.... i spustio slušalicu.
Samo dva dana poslije na vrata trošne kućice, mojoj teti su došli znani ljudi u pratnji našeg omiškog „dr . Luiđija „ pok. Dr. Ive Šaškora -majci je sve bilo jasno. 
Samo jedan djelić sekunde izlaska iz rova na čuki u Posedarju , našeg Vlatka – pogodio je snajperista . To je bilo   - 22. 01. 1993.g. u 11,55 , u njegovoj 24.  godini.  
Dana  23. 01. pokopan je uz dužne počasti na mjesnom  omiškom  groblju.  
Dana 16. 11. 2007.g. Vlatku je otkrivan spomenik na surovim planinama blizu Maslenice . Spomenik je u obliku šahovnice od 4 polja , glatko, hrapavo:  u donjem desnom glatkom polju piše:

VEĆE LJUBAVI NITKO NEMA OD OVE
DA NETKO ŽIVOT SVOJ POLOŽI  ZA PRIJTELJA
VOLIO JE ZEMLJU OVU I OSTAO DIO NJE

Naš Vlatko, tko zna što je materi tio ispričati......

Prošlo je puno godina, majka, brat i sestra i mali strikin imenjak posjećuju njegov grob i  ostave svježe cvijeće  na dan njegovog rođenja 3.12.. Ove godine su išli par dana ranije zbog bolesti u obitelji.
Hvala svima iz Omiša, poglavarstvu Grada i Udruzi branitelja - gđi. Gordani , što su VLATKU  podignuli spomenik. Pored hladnog bijelog kamena na pustoši „di Bog svoga nema“  , stoji velika kamena svijeća s plamenom koji kao da gori – a gorit će vječno i podsjećati nas na naše drage ZNANE I NEZNANE  HEROJE , jer
HEROJI SE NIKAD NE ZABORAVLJAJU !

DANAS : 23. 1. 2012. - ZABORAVLJENI SU - OSRAMOĆENI ! NE MOŽETE ME UVJERITI U SUPROTNO !

Branili su naši heroji  SAVAKI PEDALJ SVOJE DOMOVINE  , a danas ...?! Što se događa danas, ovih godina  ?!  Ne samo da popuštamo mjerenjem u „pedljima“  već  i u KILOMETRIMA – JESU LI ZA TO GINULI , JESU LI ZBOG TOGA OSTALI INVALIDI ?! SRAMI LI SE NETKO ZBOG TOGA IZ DRŽAVNOG VRHA  ?! 
......A ja s rođakom nisam ni piće nikad stigla popiti, bio je  momak , ja mama s troje  male dice .....ostale su naše neispričane priče .... negdi gori ..... u ovoj zvijezdi koju vidim iz svog boravka , Vlatko nije sam , sa svojim suborcima je.....

POKOJ VJEĆNI SVIM NAŠIM HEROJIMA DILJEM SVOJE ZEMLJE - SAHRANJENI !
  

ZA ŠTO SU GINULI , ŠTO SU BRANILI NAŠI HEROJI ?!  KOME, ZA KOGA ?! DANAS SAM BAKA , JOŠ UVIK SE NADAM DA HEROJI NISU ZALUDU PALI - POKAZAT ĆE VRIME !  POLITIKO - MINJAJ  "NADIMAK " - ČEKAMO !

POZDRAV MOJIM ČITATELJIMA ! ....NADALA SAM SE LANI , 2011, BOLJEMU !
P.S. NEMOJTE ME POGREŠNO SHVATITI - JA SAM I NA BLOGER-VIKI NAPISALA , BOJIM SE DA ĆE ODLUČIT HRVATSKA MANJINA U HRVATSKOJ PA SU SE NEKI I SMIJALI - SAD VAS PITAM - TKO JE DONIO ODLUKU ??? KOLIKO VAS / NAS JE IZAŠLO NA REFERENDUM = MANJINA !
DA JE ODLUČILA VEĆINA I NE NA OVAKAV "NEUSTAVAN" NAČIN - POVUKLA BIH SE, OVAKO - NE ! SAD NA HTV 1 I NOVOJ TV GOVORE - JAVNOST USKRAČENA INFORMACIJAMA - MA DAJTE , MOLIM VAS - IPAK, CIJENIT ĆU SVAKI VAŠ KOMENTAR - JA SAM S OVIM REKLA NA SVOM TERITORIJU ŠTO SAM HTJELA - JEDNA OD 28% IZAŠLIH NA GLASANJE ! HVALA !
VAŠA UVIK, UVIK RUŽA CRVENA  ! A O MASLENICI - NITI RIJEČI - SRAMOTA !
***********************************************************************
DOPUNA :UPRAVO SAM PRIMILA MEIL KLAPE SUBRENUM ! ZAHVALJUJEM !
VEČERAS IZA 19 H- CMC- PREMIJERA - SPOT- "Zora mi ne svane" ! IMA LI JE NA Y. TIBU ?!
nasljednica @ 20:55 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 18, 2012
 

NE MOGU RAZUMITI SVE VAS , KOJE NE ZANIMA BUDUĆNOST "LIPE NAŠE" , A POGOTOVO AKO NE IZAĐETE NA OVE IZBORE ?! OSBNO MI JE JAKO STALO DA DOZNAM VIŠE !

AKO STE "PROTIV"  I OSTANETE ZBOG GNJEVA KUĆI - NE VALJA !AKO STE "ZA" PA MISLITE - IONAKO SMO VEĆ UŠLI - NI TO NE VALJA ! MORALI BISTE IPAK IZAĆI - IMATE LI SAVJESTI I SVIJESTI - O ČEMU  ODLUČUJETE  ?!  JA JOŠ ISTRAŽUJEM - JER NE ZNAM BAŠ DOVOLJNO !EVO, OSOBNO MI JE STALO DA IPAK DOZNAM VIŠE - AL ŠTA VIŠE KOPAM I GUGLAM NALAZIM SVAŠTA  PA I NIŠTA ?!JEL MI ITKO MOŽE KAZATI , DA LI JE DO DANAS OBJAVLJEN TAJ FAMOZNI SKRIVANI UGOVOR ?! TO MI JE PROFESIJA I BAŠ ME ZANIMA ŠTO  SADRŽI ?!  ZA TO VRIME - TRAŽEĆI NAŠLA SAM OVO ???? !!!

http://img543.imageshack.us/img543/2200/sam6996.jpgNET: Otvoreno HTV-a u utorak navečer raspravljalo se o pristupnom ugovoru Hrvatske u EU, za koji Vlada čeka da se prevede na hrvatski jezik da bi ga pokazala javnosti. Ministar Gordan Jandroković je kazao kako EU nije za objavljivanje teksta ugovora.

"Činjenica je da su pregovori bili poznati nama u nacionalnom odboru, ali nisu bili objavljeni u javnosti. To je bila odluka Vlade, koja po mom mišljenju ima razloga da ne bude u javnosti. No, kada su pojedina poglavlja zatvarana, nije bilo nikakvog razloga da se ne objavi sadržaj. Mi smo na to upozoravali više puta. Vlada je to apsolutno mogla objaviti", rekla je Vesna Pusić, predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pristupnih pregovora s EU.Jandroković: Ne možemo objavljivati nešto što je dogovoreno da se ne objavljuje .Njezina stajališta oštro je kritizirao ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković.
"Ovo što gospođa Pusić govori sada nije točno. Zajednička pregovaračka stajališta objavila je Europska unija i prije toga se to nije moglo objaviti. Sve što smo nudili pokazali smo hrvatskoj javnosti. Nedavno su predstavljena pregovaračka stajališta, ali to je bilo vlasništvo zemalja članica. Samo dio pregovaračkih stajališta je zajednički. Ništa nismo prekršili, postoji procedura, Europska unija je procedura. Ne možemo objavljivati nešto što je dogovoreno da se ne objavljuje jer bi to bilo politikantstvo", rekao je ministar.

Čeka se prijevod  "Objavili smo sve što smo mogli. Gospođo Pusić, nemojte obmanjivati javnost, ne govorite istinu", oštar je bio Jandroković. Kazao je kako je prije emisije razgovarao s Paulom Vandorenom, koji mu je rekao kako EU nije za objavljivanje teksta ugovora.
"Radi se o tome da ljudima kažete što će se dogoditi, a to nije zabranjeno", kazala je Pusić.
Jandroković je dodao kako će tekst pregovora na hrvatskom jeziku biti objavljen u idućih nekoliko dana.

http://img15.imageshack.us/img15/7907/sam0849ym.jpg

NET : Pametni Norvežani zaključili su da se gospodarstvo Norveške temelji na prirodnim resursima (nafta i riba) i da stoga ne trebaju ulaziti u političku asocijaciju koja se oslanja na industrijsku proizvodnju. Predstavnici Hrvatske "promišljaju" drugačije - jesu li toliko glupi ili nas vode naši neprijatelji? Gore od toga, dozvolili smo da nam EU ograniči proizvodnju vezanu na naše prirodne resurse. Hrvati neće moći podizati nove nasade maslina i vinove loze, a posebna je genijalnost ograničavanje proizvodnje mlijeka, ispod naših ukupnih potreba!   
 
http://img823.imageshack.us/img823/9828/dsc07584zl.jpg

EU tuži Mađarsku zbog zakona koji nisu u skladu s pravom EU-  OP.P. šta je sad ovo ???  Nakon što je mađarska vlada promijenila ustav radi središnje banke, sustava zaštite podataka i pravosuđa EU komisija danas je pravno reagirala i počela je pravnu proceduru protiv Mađarske jer donosi zakone izvan "duha i slova" EU.

PITAM SE - KAKO SU NJEMAČKA I ENGLESKA DONILI ZAKON , KOJIM PROPISUJU DA IMA JAČU SNAGU ZAKON NJIHOVE ZEMLJE NAD SNAGOM ZAKONA EU , AKO SE PROTIVI NJIHOVIM INTERTESIMA ( OP.P. EVO KAKO JE TO KAD NEMATE TAKAV ZAKON !)

http://img221.imageshack.us/img221/660/ropaxn.jpg

EU ovim aktom oštro brani svoje interese i pokazuje kako niti u budućnosti neće tolerirati bilo kakvu samovolju neke od država članica, barem kada je monetarni sustav u pitanju- izvor politika.hr ! 

New York Times odgovara Hrvatsku od ulaska u EU-NYT nastavlja s konstatacijom da sve važne odluke donose Francuska i Njemačka dok male zemlje nemaju puno glasa, te da RH očekuje navala imigranata na obalu. Crn scenarij koji je sve samo ne nerealan.

JEDAN KOMENTAR GLASI ( ALI NE NALAZIM KOMENTARE  "ZA" ??)

1) Nema ni jedne objektivne rasprave dobrih i loših strana svega što je ispregovarano sa EU.
2) Plaše narod izolacijom Hrvatske ukoliko izglasamo NE u EU, što nije točno. Švicarska i

Norveška koje su izglasale NE u EU nisu izolirane...
3) Plaše narod strašnom recesijom u slučaju NE u EU, što nije točno.
4) Navodi da ne gubimo suverenitet su jako upitni jer sve odluke donose se izvan Hrvatske, a Hrvatski narod nema mogućnosti odbiti te obaveze.
5) Sve navedeno jasno upučuje na udruženu veleizdaju naše korumpirane vlasti i svih medija.

DRUGI KOM :Slabo ti čitaš mladiću, malo je onih koji su protiv evropske zajednice svi mi želimo u zajednicu ali ne pod ovim uvjetima, trebaš malo čitati i još više ono između redaka .... mnogo toga je tobože ispregovarano al jako malo se točno zna što....večinom smo bili ucjenjivani tokom 7 godina pregovora i prihvačalo se sve što je bilo za stolom predloženo bez ikakvih pregovora...čitaj više o tome ovdje...http://cronotebook.com/EU_da_ili_NE.htm

TAMO SAM NAŠLA OVO ( dio - citiram)Gospodo Kukuriku koalicije, ako čete vi napraviti promjene, čestitam, ali što če nam onda EU kad možemo sami? Švicarska ima svoje bogatstvo, Norveška svoje i Hrvatska ima svoje u nekom aspektu još bogatije od Švicarske, i te dvije zemlje nisu članice i ne žele biti članice a opet uživaju privilegije u razmjeni dobara kao i sve članice samo ne trebaju plačati miliune eura svake godine u EU proračun. Mi smo u Evropi .

DRAGI MOJI, BILO BI MI DRAGO -AKO STE OVO PROČITALI -A I HVALA , AKO MI KAŽETE

GDJE MOGU NAĆI TAJ UGOVOR - JAKO ME ZANIMA - ILI JE JOŠ TAJNOVIT ?!

NICA-PRAVNICA -AL UVIK "RC" - UOZBILJITE SE - NAJLAKŠE JE PIVAT !

nasljednica @ 19:39 |Komentiraj | Komentari: 55 | Prikaži komentare
subota, siječanj 14, 2012
 

NE PROPUSTITE ,AKO VOLITE "LIPU NAŠU" SILOVANU I OPLJAČKANU, STANKOVIĆEVU EMISIJU "NEDJELJOM U 2"- 15.1. 2012.-NISAM ZA OZBILJNE TEME- AL ZA OVU JESAM !!!

ZAŠTO VAM TO NAPOMINJEM?! ZATO JER SAM BILA NA JAVNOJ TRIBINI PROF. DR. SC. GORANA DODIGA ,U VELJAČI PROŠLE GODINE, POD NAZIVOM "POJEDINAC U SUVREMENOM DRUŠTVU". ZANIMAO ME TAJ ČUDAN NASLOV -  NI DAN-DANAS NISAM DOŠLA K SEBI - ZATO JER JE NAGLASAK BIO NA NAMA POJEDNINCIMA, NA NAMA - KOLIKO SMO OSVIJEŠTENI I KOLIKO SMO UOPĆE UPUĆENI- ŠTO MOŽEMO UČINITI  KAO POJEDINCI I ŠTO ZA NAS ZNAČI ULAZAK U EVROPSKU UNIJU  ( JA SAM UČILA EVROPA , NE EUROPA, I SPORT, A NE ŠPORT, NEĆE MENE NIKO MINJAT !) OĆE LI NAM BRODSKE LINIJE POJAČAT ?!
 
http://img17.imageshack.us/img17/8421/dsc08808r.jpg
 
JAKO ME IZNENADILO SVE ONO ŠTO SAM NA TOJ TRIBINI ČULA - I KAD BI PROF. DODIG SUTRA  - 15.1. U  "NU2" REKAO BAR POLA OD ONOGA ŠTO JE NAMA REKAO U DUGOM RATU, BILO BI DOBRO DA ZNATE I "DRUGU STRANU MEDALJE" - AKO JOŠ NE ZNATE .
 
http://img827.imageshack.us/img827/2127/dsc08807xh.jpg
 
NAJVIŠE ME UZDRMALO TO , AKO NPR. NEKI PRETRPANI BRODOVI IZ NEKE AFRIČKE ZEMLJE KRENU S LJUDIMA BJEŽAT ZA ITALIJU- ITALIJA SE PROTIVI DA SU ONI PRENAPUČENI I ONDA EU DONESE ODLUKU DA SE TI AFRIKANCI NASELE NA JADRANSKE OTOKE I NENASELJENO PRIOBALJE ?! ?  A OĆE LI ONDA ONI ZNAT SADIT BILE RUŽE :)
 
http://img818.imageshack.us/img818/7044/dsc08725h.jpg
 
NJEMAČKA I ENGLESKA SU BILE KAO PAMETNE, UŠLI SU U EU, ALI - POD UVJETOM DA SVI NJIHOVI ZAKONI IMAJU JAČU SNAGU OD ZAKONA EU! A NAŠI OBRTNICI,ŠTA S NJIMA?! :)
 
http://img846.imageshack.us/img846/7985/dsc08587a.jpg
 
SAD JE  AKTUALNA PRODAJA  HR. POŠT. BANKE ( HPB) , TAD JE PROF. DODIG REKAO DA JE TO JEDINA BANKA U NAS KOJA JE JOŠ U VEĆINSKOM HRVATSKOM VLASNIŠTVU  - OSTALA SAM ZABEZKNUTA - SVE BANKE SU U VLASNIŠTVU STRANACA , KAO I MEDIJI !! ?? ŠTA SMO ONDA MI , NESPOSOBNI DEBILI ?!  SVI MOGU VODIT BANKE - MI NE MOŽENO ?! POD OBVEZNICAMA JE NAŠA LIPA DALMACIJA, NAŠI OTOCI, NAŠE VRIJEDNOSTI - KAŽU, AKO NE UĐEMO U EU DA ĆEMO MORAT VRATIT PUSTU LOVU ZA POTICAJE KOJE SMO OD 2006. G. DOBILI - JELTEEE, A KO JE NAS IŠTA PITA -NEK VRATE "ONI" KOJI SU IH TRAŽILI , ŠUKER END CO ! OPAČIĆKA KAŽE- NEĆE DIRAT PORODILJNE NAKNADE -A EU,ŠTA ĆE REČ ?!?!
 
http://img233.imageshack.us/img233/1805/dsc08236q.jpg
PUNO TOGA SMO ČULI- NEĆU VAS ZAMARAT, ALI NISAM MOGLA MUČAT NA KRAJU - PREDSTAVILA SAM SE , ZAHVALILA NA ŠIREM SAZNANJU I PITALA : IZVINITE PROF. DODIG, JA SAM ZAISTA VRLO IZNENAĐENA VAŠIM PREDAVANJIMA, VAŠIM DOKAZIMA, AL ME ZANIMA , SVE OVO ŠTO STE REKLI, DA LI  ZNAJU "OVI NAŠI " KOJI NAS VODE U EU ?!
REKAO MI JE - HVALA NA PITANJU - DA , ZNAJU ONI I TE KAKO !!! AAAA  - OSTALO , DRAGI MOJI, AKO TEMA BUDE ,A VJERUJEM DA ĆE BIT , ULAZAK U EU - DAJTE POSLUŠAJTE , BAŠ I MENE ZANIMA HOĆE LI REČI PROF. DODIG BAR DIO  ONOGA  ŠTO I NA JAVNOJ TRIBINI S KOJOM JE NASTAVIO DALJE PO NAŠIM MJESTIMA , PA DA ČUJETE  ?!
 
http://img266.imageshack.us/img266/5341/dsc08684r.jpg
 
NISAM SLUČAJNO DALA NAŠE LIPOTE OVIH DANA, UOČI REFERENDUMA  - JER ŠTO VOLIM NIKOM NE DAM - BRANIM HAJDUČKI !
A NI TAJ MI REFERENDUM NIJE  MI JASAN JASAN- BACIT ĆEMO OPET PUSTE ŠOLDE- A VEĆ SMO UVALJENI U EVROPU - OVO MI SVE SLIĆI NA EMISIJU " LUD, ZBUNJEN, NORMALAN ". A JEL  ZNATE KOLIKO NJIH SIDI U BRISELU,JEL ZNATE DA SVI ONI IMAJU STANOVE U BRISELU, JEL ZNATE KOLIKA IM JE PLAĆA - 23 000 E- AL KO ĆE OD NAŠIH POĆ?! BORBA !
 
http://img857.imageshack.us/img857/4039/dsc08854b.jpg
  
JUČER U SANDUČIĆU DOČEKALA ME BROŠUR-SVE ŠTO STE HTJELI ZNATI O EU - PROČITALA SAM - BILO MI JE ZLO POSLI TOGA ! MA, UH, JEL ONAJ ČOVIK ŠTA JE IZMISLIJA EUR , REKAO DA JE NEUGODNO IZNENAĐEN ŠTO SU OD EURA UČINILI ?!
 
http://img208.imageshack.us/img208/6906/dsc08904t.jpg
JESU LI  BEZ VEZE NJEMCI PROLIVALI  MLIKO U FONTANE ?! JESU LI NEZADOVOLJNICI BEZ VEZE GAĐALI  ZGRADU PARLAMENTA U BRISELU ?! GRČKA ?!
http://img716.imageshack.us/img716/2280/dsc08910p.jpg
 
ZANIMA VAS ŠTA JA MISLIM - E, PA MISLIM, DA SAČEKAMO - JER JE EU NA KLIMAVIM NOGAMA KAO NIKAD DO SADA - NEMOJMO SRLJATI - UOSTALOM , NAŠA PAMETNA DICA ĆE MORAT IĆ IZ KUĆE PLASIRAT SVOJU PAMET VANI ZA DRUGE -A SVE TO MOGU I DOMA - TAKO JA MISLIM - A VI ?! -I JA ĆU GLASATI PO SAVJESTI . NADAM SE , DA ĆE NAS  NAVRIME OSVIJESTITI , PODUČITI , DA GLASAMO  ZA:  "ZA" ILI "PROTIV".
 
http://img860.imageshack.us/img860/8868/dsc08894s.jpg
 
AJTE ŽIVILI - UŽIVAJTE U LIPOTAMA NAŠE DALMACIJE !!!!! SLAVONCI , DRAGI , ISTRIJANI, ZAGORCI, LIČANI ,  ŠALJITE SLIKE :)))) VAŽNO DA SE ZEMLJIŠNE KNJIGE SREĐUJU- INTERNETSKI - HITNO ,A ZNATE LI ZAKAJ - EEEE DA BI BRŽE PRODALI !!!
HALOOO- DA MOĆI ĆETE KLAT SVINJE ZA VLASTITE POTREBE -ALI U KLAONICI-PLATI!!!
JA SOPARNIK RADIT U SVAGUŠE, BIMITE  ILI BOBISA - MOŠ MISLIT :)))
 
http://img28.imageshack.us/img28/1823/picture022bf.jpg
 
VAŠA POLITIK-NICA - INTRADURA  RUŽA CRVENA :)
NAPOMENA: JAVILI MI , PETAK, SINOĆ, I IDUĆI OKO 23 H NA HTV1 - EMISIJA O EU !
*****************************************************************************************************
WENGEN - 15.1. 2012. IVICA KOSTELIĆ MAT-IRAO MARIA MATA VEĆ OD STARTA :)!
 
http://img703.imageshack.us/img703/8580/dsc09027x.jpg
 
ZOOVI SAMO ZOOOVI ....SVI SU MU PIVALI,A ON IMAO INTERVJU - JES :)
 
http://img819.imageshack.us/img819/7986/dsc09037s.jpg
 
BAJNICE EXPRES NJUZZZZ :) JES, OF SKROZ :))) ! 14,15 ;):)
 
nasljednica @ 16:04 |Komentiraj | Komentari: 46 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 12, 2012
 

DRAGI MOJI, UŽIVAMO OVIH DANA , KRATKI RUKAVI PA ČAK I U MORU BOSA GACKAM :)))

LIPA LI SI , DALMACIJO MOJA

LIPA LI SI , DALMACIJO MOJA,
ZIMA VIJE, BILJE SE TVOJE SMIJE
LIPA LI SI SA STOTINU KOLURI
EVO SLIKA, NEK TE VIDE LJUDI
DA LIPOTE OVE NIGDI NIMA
PROLJEĆE JE, A VANI ZIMA
I KAD ZORA SVIĆE I KAD SUNCE ZAPADA
VOLIN TE VIŠE OD SUVEGA ZLATA
DUŠU MOJU I SRCE TI MI RAZGALI  I SVLADA
ZATO SE U TEBI OSJEĆAM UVIK OVAKO MLADA:)
 
UZ OVU JELKU , JOŠ JEDNOM SVE NAJBOLJE U NOVOJ !:) 
 
http://img38.imageshack.us/img38/7185/dsc08817e.jpg
 
SAD BI OVDE @LOMIC REKLA -STOP:) E NEĆU , NEK UŽIVA :))))
 
http://img683.imageshack.us/img683/8305/dsc08669t.jpg
BRZO SE SMIRILA I JA U AKCIJU :)))))
http://img692.imageshack.us/img692/2788/dsc08675zu.jpg
GOLUBIĆI...JOJ , GALEBIĆI MOJI PREMILI :))))
http://img851.imageshack.us/img851/7368/dsc08885t.jpg
MORAN UZ DOKAZE , EEEEEE :)))))
 
 
AJME KOLIKO LIPIH SLIKA IMAN - DA MI JE ONAJ SONY :))))
http://img717.imageshack.us/img717/9587/dsc08695y.jpg
 
ICH LIEBE BEŠTIJICE :))))
http://img803.imageshack.us/img803/223/dsc08771g.jpg
 
DOK SE MOJ INŽINJER SMIJE S BALKONA - JA - EVO :)))
 
http://img830.imageshack.us/img830/4721/dsc08890l.jpg
 
E , A ONDA - OJLAAAAAAAAAA :))))))
 
http://img692.imageshack.us/img692/9519/dsc08905n.jpg
 
ZBOG OVE PISME KOJU PIVAN PO CILI DAN - SLIKALA I OVO :)))
 
http://img15.imageshack.us/img15/8640/dsc08906eh.jpg
 
NISTE VALJDA MISLILI DA ĆU BEZ NJEGA - 3 DANA JE ISTI :) !!!
 
http://img855.imageshack.us/img855/8135/dsc08877l.jpg
 
 
A MIMOZE -ŠTA SE NETKO NAŠALIO DA JE FOTOMONTAŽA BILA -EVO :)))
http://img191.imageshack.us/img191/7733/dsc08731pe.jpg
 
PO POVRATKU IZ SPLITA -JER DOŠA JE "LASTOVO" S VISA :) ;)
 
http://img46.imageshack.us/img46/2848/dsc08849p.jpg
 
JOJ ?!  RUŽE CRVENE- 3 KM OD OMIŠA  !:) ISKOČILA IZ ĐIPA :) ZA VAS :)
 
http://img812.imageshack.us/img812/1769/dsc08822u.jpg
 
A U OMIŠU - ČEKALI ME MOJI DIJAMANTI :)))))
 
http://img28.imageshack.us/img28/8587/dsc08828u.jpg
 
TO BE CONTINUED -
JER DOŠA JE VAPOR S VISA :) ;) AKO SE RAZBOLIN ZBOG ULASKA U MORE U PATIKAMA  PA  BOSA - DONT VORI - DOBILA SAM VITAMINA :)))))
 
SVE VAS POZDRAVLJA "RC" ILI VAŠA DALMATINK-NICA :)
**********************************************************************************************************
****************************************************************************************
PETAK - 13. IVICAAAAAA KOSTELICCCC KROEJŠAAAAA:)
 
MA KO KAŽE DA JE PETAK 13. - NESRITAN DAN ?!:)
I ZA IVICU JE SRITAN DAN ! WENGEN - PRVO MISTO U SUPERKOMBINACIJI !
 
http://img594.imageshack.us/img594/618/dsc08949z.jpg
 
TEK 23 U SPUSTU I PORED ZAOSTATKA OD 3 SEKUNDE - PRVI JE NAKON NAJBOLJE VOŽNJE U DRUGOJ TRCI , NJEGOVOM SLALOMU !
http://img109.imageshack.us/img109/6356/dsc08954p.jpg
 
OVO JE 21. POBJEDA IVICINA U KARIJERI !
 http://img694.imageshack.us/img694/1345/dsc08960k.jpg
AAAA JESU TE BILI  OTPISALI , A JOJ, ZAVIST SVUGDI VLADA !
*******************************
BAJNICE EKSPRES NJUZZZZ  15,30:))))
******************
KAD ZAGRMI S JUGA I SA SJEVERA CILA ZEMLJA ZNA TO JE IVICA :) !
 
SUTRA SPUST U 12,30 - LETS SEE THET , OF SKROZ :)!
 
 
 
 
nasljednica @ 23:57 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 9, 2012
 
UVODNO :) ovako je na svom blogu napisala naša blogerica @novipocetak50- DENIS :) !
 
TV Istra, Putujmo regijom, 05.01.2012.,
Dragi moji blogeri, eto jučer, 05. 01. gostovala sam u emisiji TV ISTRE "Putujmo regijom", gdje sam čitala moje stihove iz tri izdane samostalne i jedne zajedničke zbirke, i najavila moju četvrtu zbirku. Na harmonici pratio me mladi harmonikaš iz Vodnjana Edi Orlić. Sve je bilo prelijepo, neobično, trema je bila vrlo mala ili nikakva, zadovoljna sam, dobivala podrške SMS od mnogo njih, a među njima, bila je naravno i naša uvijek u letu, jedna jedina na planetu-NASLJEDNICA!
 
DRAGI MOJI- NIJE OVAJ UVOD S DENISINOG BLOGA RAZLOG DA VAM PIŠEM OVAJ POST . U KOM. SAM ODMAH  NAJAVILA DA ĆU GA DAT,JER SAM BILA ODUŠEVLJENA - UVJERITE SE !!!.
CILJ - MI JE DA SVIMA VAMA KOJI VOLITE DENISINE STIHOVE , A KOJI NEMATE MAXTV, NI VI KOJI NISTE STIGLI NA NJENOM BLOGU OTVORITI ILI DO KRAJA ODSLUŠATI POLUSATNU EMISIJU- DA VAM OD SRCA DOČARAM KAKO JE TO BILO.
NAPOMENA: DENIS je trebala biti gošća sat i po; ali zbog skorašnjeg Sajma vjenčanja , emisija je morala biti skraćena pa je Denis morala brže čitati svoje stihove i smanjiti odabir pisama ( zvala sam je na mob . odmah:)
http://img14.imageshack.us/img14/5645/dsc08611b.jpg

ZAISTA , OVAJ POST , DENIS JE STVARNO ZASLUŽILA , I EVO I "SVA MOJA SJEĆANJA" OD TE EMISIJE - SRIĆA DA MUŽ NIJE DOŠAO GLEDAT KOSTELIĆA !!!
 
MORAM VAM REĆI I OVO - NISAM OTVARALA NA @NOVIPOCETAK50 SNIMKU OVE EMISIJE BAŠ IZ RAZLOGA DA DAM ISKRENI OSVRT- ONO ŠTO SAM ZAPAMTILA  I KAKO SAM TO PROŽIVILA - MA NISAM ZNALA ŠTA ĆU OD SRIĆE, A KAKO JE DENIS KOD MENE NAPISALA DA IMA TU VEČER GOSTOVANJE NA TV - ODMAH SAM JE PITALA GDJE I KADA, JER DA IMAM MAX TV  - I BOJALA SE OKO 17 SATI DA MI NEĆE STIĆ ODGOVORIT U KOMENTARU-ALI, STIGLA JE !!!!
SRCE MI JE ZAIGRALO KAD SAM ČULA VODITELJICU SA ISTRIJANSKIM NAGLASKOM, OBOŽAVAM GA KA I ALENA VITASOVIĆA ALI I GUSTAFE ITD :) A POSEBNO U NOVIJE VRIME IZ MATULJA -  OD OSOBLJA KLINIKE DR NEMEC I GĐE. LUCE TURAK, KOD KOJE SMO MOJA KĆER I JA ŽIVILE 9 DANA .
NAŠA DRAGA DENIS BILA JE TAKO SUVERENA - ONO , KO DA ONA VODI EMISIJU, A MENI NOGE DRČALE OD UZBUĐENJA - BILA SAM PRESRITNA !!! SVIH TIH DANA SAMI LIPI ODŽIVLJAJI, SUSRETI S DIVNIM LJUDIMA, POKLONI - MA SRCE MI JE PUCALO OD RADOSTI - PA JOŠ I OVO - ZAR JE MOGUĆE DA HVATAM TV ISTRU ?! OJME ?!!!
http://img689.imageshack.us/img689/9945/dsc08620t.jpg

DENIS JE DOVELA U STUDIO I MLADOG ODLIČNOG HARMONIKAŠA EDIJA ORLIĆA  IZ VODNJANA - AAAAA ČIM JE HARMONIKA TU - BIT ĆE LIPO,ZNALA SAM  , I NJU OBOŽAVAM :)
http://img687.imageshack.us/img687/9951/dsc08613s.jpg.

NA PITANJE VODITELJICE - ZBOG ČEGA JE DOVELA EDIJA - DENIS JE REKLA DA JE TO NJEN "TIĆ" KOJI JE INAČE PRATI  SVIRKOM I DA I ONA OBOŽAVA "ARMONIKU" - TE JE KAO PRVU PROČITALA SVOJU IZ "SVA MOJA SJEĆANJA" PISMU "ARMONIKA"  ( Denis  mi je poslala ovu Zbirku pa je znam napamet :)
ZADNJI DIO ZA VAS :
NEKA MOJA SVIKA
SRIĆA POJDE U DALEK SVIT.
KUTENTNA JA,
KUNTENTI VI,
KUTENTI SI, ZA BAREM
JOŠ STO LIT."
 
IZA TOGA JE EDI  ODLIČNO OSVIRAO JEDNU POLKU !:) OPAAAAA !!!!AL JA NE ZNAM JOŠ ŠTA ME ČEKA TU VEČER !!!! :) PSSSSSSST - ČITAJTE !!!
 
U EMISIJI JE DENIS JE BILA GENIJALNA !!!! LIPO NAŠMINKANA , BOJA SJENILA NA OČIMA KA BOJA SVILENOG ŠALA - LIPI KOSTIMIĆ S DUGIM GAČAMA - MA BAŠ LIPO, DECENTNO ( JA BI SE NAKINĐURILA, KAKVA SAM  :)))
 
DENIS JE PRIČALA S VODITELJICOM O SVOJE TRI DOSADAŠNJE ZBIRKE PJESAMA: SVA MOJA SJEĆANJA, PRIRODA DIŠE I LJUBAVLJU ISPUNJENA TE O SVAKOJ REKLA ŠTO SADRŽE. ZATIM , DA SE TO PJESNIŠTVO U NJOJ JAČE MANIFESTIRALO U ZADNJE DVI GODINE TE JE ŽELILA KROZ KNJIŽEVNI I ČAKAVSKI JEZIK (DIJALEKT) DATI NJENA SJEĆAJA OD KAD JE BILA DITE KOD DIDA , NONE DO SADA - DO DUHOVNE POEZIJE. 
REKLA JE, A TO STE ČITALI KOD DENIS, DA PIŠE I CRTICE, ESEJE I PROZU, NE SAMO STIHOVE TE DA JE AKTIVNA NA VIŠE PORTALA I DA IMA I SVOJ BLOG.
( OP. P. ČEKAJTE , STALA MI JE PISMA- DA JE OPET KLIKNEM :))))) 
 
LIPO DENIS SJEDI , A JA VAMO NA 66354 BADAM SMS DA JOJ POŠALJEM U EMISJI POHVALU I POZDRAV - MA NE MOGU JA MUČAT , MA NE MOGU SE NE JAVIT I POZDRAVIT EKIPU TV ISTRE I DENIS I EDIJA - MA KVRAGU, NEŠ TI 3, 66 KN - OVO NIKO NE MORE PLATIT !!!
 
ALI JOJ , JOJ, VRAĆA MI SE - DA NIJE PRIMLJEN SMS- A IZA TOGA NA DNU EKRANA PIŠE - ZA SMS - TVJADRAN - BEZ RAZMAKA I NAŠ TEKST - JOJ, RUKE MI SE TRESU OD SRČE PA OĆE LI MOJ DOĆ GLEDAT KOSTELIĆA PA BADAN U PRIŠI KRIVA SLOVA PA BRIŠEM -AL OĆU, OĆU JE POZDRAVIT DA ZNA DA JE NASLJEDNICA GLEDA - I TAKO SAM POSLALA ČAK TRI SMS-A - U ZADNJEMU POZDRAVILA SVE U POLIKLINICI DR NEMEC  I GĐU . LUCU TURAK ( FALILA, STAVILA TUDOR- U PRIŠI , JOJ !) I POZDRAVILA SVIH U ISTRI IZ DALMACIJE - IMENOM I PREZIMENOM - JER DR NEMEC I SVI  I NAŠA DRAGA GĐA. LUCE , MORAJU ZNAT DA IH KATJA I MAMA NISI ZABORAVILI - NITI ĆE IKAD UZ SVE NAJBOLJE U NOVOJ !!!
 
DENIS OPET ČITA , JA  VAMO  SLIKAJEM , BADAM SMS - SRCE NEMA NEGO DA ISKOČI -A JOOOJ DENIS I EDI - ČA MI ČINITE ?! :) MA KAKAV DOČEK NOVE GODINE  U HOTELU - MA BATERIJE MI SE PUNE - AL ČITAJTE - NIJE TO JOŠ SVE :)
ČITA DENIS "BESIDU ....???" KOJU JE RECITIRALA NA NEKOM SUSRETU U LUPNJU 2011- LIPA JE I TA I IZA NJE EDI  RASPALI SVIRKU "BARBANSKI BALUNI ?!" OPAAAAAAAAA
 
ZATIM JE DENIS ČITALA IZ NOVE ZBIRKE  , ČETVRTA PO REDU ĆE BITI "KOLAJNA OD VERŠI" AL NE IZ ZBIRKE NEGO S PAPIRA SADA - O KRAVAMA I OVCAMA KOJE NE ĆUTE DA ĆE NEVRIME - MA JAKO LIPA, OSJEĆAJNA , IZ SVOGA DITINJSTVA ! JER KAŽE, 6 LET JE IMALA KAD JE KOD NONE BILA NA SELU I KAD SU JOJ PO NONA DOŠLI KARABINJERI ZA STRIJELJANJE ,AL SJEĆANJA SU OSTALA ZAUVIK . ZA NONA  JE POSVETILA PISMU "ORIJ" ( ORAH ) JAKO LIPA !!!!
 
IZA TOGA EDI - HARMONIKOM - OJMEEE - MIŠINU - SAMO JEDAN DAN ŽIVOTA- A DENIS, DENIS , ŠTA MI OVO RADIŠ ???? !!! DIVNI STE, DIVNI I TO PIŠEM U 2. SMS !!!! A SRCE BUMBARA , OĆI OD SRIĆE POMALO SE OROSILE -A JOOOOJ , ŠTA JA OVO GLEDAM !!!! HVALA MAX TV-U IAKO IH NEKAD DAM KVRAGU :) VODITELJICA CITIRA KRAJ PISME :  A JA ŽELIM SAMO JEDNO DA ŽIVIM JOŠ SAMO JEDAN DAN - UH !
 
A ONDA JE SIMPA - VODITELJICA ZAPELA NA RIČ " ŠTOLBERI " PA JOJ JE DENIS OBJASNILA DA SU TO KARAMELE I PISMA O NONI KOJA JOJ JE ZA BOŽIĆ DARIVALA SLATKO SA ŠTOLBERIMA - DOBRI STARI OBIČAJI, AL I SJEĆANJA.
http://img864.imageshack.us/img864/2325/dsc08623l.jpg

 
KAD EDI RASPALIJA OVU KOJA VAM SVIRA I JA PIVALA  - SAMO AAANĐELI ZNAJUUU KAKO JE U RAJUUUU- OJLAAAAAAAAAAAA - BRAVO DENIS , BRAVO EDI - HVALA VAM NA SVIM OVIM GUŠTIMA !!!!
 
PREŠLI SU NA DUHOVNU TEMATIKU, NE MOGU BAŠ SVE ZAPAMTITI, A ONDA JE NAKON RECITACIJE , EDI ZASVIRA "KRIST NA ŽALU" A JOJ , A JOJ, MILINA !!!!
 
MA TRIBALO JE ZVAT NA 052 637 999 ZA DOBIT "SVA MOJA SJEĆANJA", JA MISLILA ZA JAVIT SE UŽIVO, AL NEMA VEZE - JA BI BILA PROPLAKALA - AL ČAKAJTE , ČEKAJTE , ČITAJTE - UH !
 
PRED KRAJ - DENIS  JE IZDVOJILA JEDNU PREDIVNU KOJU SAM BILA PROČITALA NA NEKOM LINKU - O RUŽAMA - NEŠTO DOĐI STRANČE , POKLONIT ĆU TI RUŽU CRVENU - OJMEEEEE- BILA SAM SKORO PA GOTOVA - SRCE, ŠEĆER I VODA MI JE TRIBALA - A ONDA IZA TE DIVNE PISME - VODITELJICA KAŽEEEEEE -  NEMA UZ OVO PRIGODNIJE  PISME OD " RUŽE CRVENE" - LJUDI MOJI - DOBRO ME SRCE NIJE STREFILO, DOKRAJČILI SU ME - A DENIS, DENIS, ŠTA SI MI UČINILA-SLIKALA SAM , TAKALA U SUZAMA BRŽE RUŽU CRVENU NA EKRAN - NISAM MOGLA VIROVAT - MA MENI JE ONA STVARNO SUĐENA !!!!!! A SASVIM NEOČEKIVANO !
ZNAM PO NOVOM DIZAJNU I INAČE DA DENIS VOLI RUŽE CRVENE-AL DA ĆE NJU IZABRAT - NI U SNU NISAM OČEKIVALA !!!
EDI JE SVIRA JA ,TRK, RUŽA,SLIKA, TRK,SUZE PIVALA , RASPALILA DO DASKE - PREDIVNOOO!
MORALA SAM  I TREĆI SMS- ZAHVALE , MORALA , ZAHVALITI EKIPI I DENIS I EDIJU ZA SVE LIPE GUŠTE !!!!!
http://img842.imageshack.us/img842/4097/dsc08637y.jpg
 
NA KRAJU JE DENIS POSVETILA PISMU DRAGOM PRIJATELJU, SVOM DRAGOM SUSJEDU, KOJEM I POSVEĆUJE OVU VEČER  KANTADURU PETRU BRGIĆU S KOJIM JE PIVALA U SVOJOJ GARAŽI UZ ŽELJU DA OZDRAVI I  I DA OPET ZAPIVAJU ZAJEDNO  -  SJEĆANJA NA LIPE USPOMENE - ZA NJEGA "ČOVIK OD UŽANCE" - IZ ZBIRKE KOJU IMAM :)
NI TEŠKO POGODITI,
MA JE LIPO GOVORITI,
AŠ ZA SUSEDA MOGA
SAKI ZNA. ( priskačam )
DOK JE SVITA, ON ĆE TAKAV BITI,
BELICU PITI
I OKOLO HODITI.
NA MUNJENIJE PENSATI
I ŽENE U PLES TENTATI.
 
ZA DENISINOG SUSIDA - EDI JE ZASVIRAO "MALI SVIT " OD VALIĆA .PREKRASNA !
 
ETO DRAGI MOJI, TAKO JE NAŠA DENIS UOČI SV. TRI KRALJA UVESELILA MENE ,A MISLIM I SVE GLEDATELJE OVE EMISJIJE TV ISTRE !!!!
 
HVALA TI , DENIS, HVALA OD SRCA I VELIKI POZDRAV EDIJU - GENIJALAN JE !!!
 
ŽELIM TI JOŠ JEDNOM SVE NAJLIPŠE U NOVOJ I USPJEHA SA ČETVRTOM ZBIRKOM PJESAMA " KOLAJNA OD VERSE "!
 
TO VAM JE , DRAGI MOJI , BLOGERICA @NOVIPOCETAK50 - NAŠA PJESNIKINJA S DUŠOM , ODVAŽNA, SVOJA, ČVRSTA KA  ONAJ "ORIJ NJENOG DIDA" ! MA MOGLA BI DO SUTRA !!!
 
IZDVAJAM - IZ INERVJUA S DENIS MALOPRIJE  - MORAM JA SVE DOZNAT:)
DENIS  : Mali  EDI  je mladić sedamnaest godina ,ali obožava i svira harmoniku od malih nogu a uz to je odličan gimnazijalac. Uzela sam njega da me prati, jer svoju ljubav jednako poklanjam kako vršnjacima, starijima tako i mladima pred kojima je život ,jer obožavam djecu i mladost, to me "diže" i kuraži. ( POHVALNO!)
A SUSJED  kojemu sam posvetila tu večer ,došao je kod mene gledati reprizu, plakao je od sreće na mom kauču i grlio me, rekavši da sam mu produžila deset godina života. ( JAKO LIPO, DENIS !)
Sva sam se dala u to gostovanje, jer sam sličan posao radila sa korisnicima Centra, gdje sam radila prije umirovljenja, organizirala sam s njima koncerte, igrokaze tako da mi to nije ništa strano, ali iza svakog mog uspjeha stoji puno puno rada i truda i nastaviti ću sve dok me duša ne izda- BRAVO, DENIS !
 
POLJUBAC TI ŠALJE "JEDNA JEDINA" RUŽA CRVENA ;)  ! I NIJE OVO ZAUZVRAT ZA ONU PISMU ZA MENE - O MENI - O RUŽI CRVENOJ  ! HVALA TI !
nasljednica @ 21:58 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 8, 2012
BLAGDANI SU ZAVRŠILI , ALI LIPE USPOMENE OSTAJU. TAKO JE U OMIŠU U CRKVI SV. MIHOVILA ( DI SAM SE UDALA PRIJE 30 G. :) ODRŽAN ZADNJI U NIZU KONCERATA "BOŽIĆ U NAŠEM KRAJU" - KOJI SE OVIH DANA ODRŽAVO U DUGOM RATU, DUBRAVI, KOSTANJIMA I NA KRAJU-OMIŠ . NI HLADNA KIŠNA VEČER , NIJE ME ZAUSTAVILA !!!
 
A DA KONCERTI NISU BILI SAMO OKO NAS - UPRAVO SAM PREMA PISMI " MIR NA ZEMLJI" NAŠLA OVO NA NETU - PRVI  NASTUP KLAPE "ISSA" !!!! NJIH SADA SLUŠATE !!!  POZDRAV LIPOME ŠKOJU :) !!!  I KLAPI "ISSA"  OD OMIŠKE GUSARICE :) !
Prvi nastup klape Issa u Gradu Visu čije antičko ime klapa s ponosom nosi. Na božićnom koncertu u Hrvatskom domu otpjevale su Svim na zemlji (obr. Nikola Buble)  JAVITE SE  FDK OMIŠ !
ZNAČI ,KONCERT O KOJEM PIŠEM, UPRILIČIO JE  OMIŠKI CENTAR ZA KULTURU, A KROZ PROGRAM NAS JE VODILA SIMPATIČNA CURA (JAVILA SE U KOMENTARU ISPOD PROŠLOG POSTA -  VODITELJICA  :) NESTRPLJIVA JE :))  DOZNALA SAM DA JE TO MARIJANA RADOVČIĆ , magistrica edukacije :), I  IZ KOSTANJA :)! ( OP.P. ZNAČI MARIJANA - PASIKA TI JE REKLA ZA MOJ BLOG- JEL ?!:) ILI ??? IZVINI , NEMAN TVOJU SLIKU - POŠALJI MI JE!)
 
U KRASNOM BOŽIĆNOM PROGRAMU IZLAZILE SU PO DVA PUTA NABROJENE KLAPE, O KOJIMA JE SIMPA - VODITELJICA REKLA  NEKOLIKO REČENICA  - NAKON ŠTO NAM JE ZAŽELILA SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ TE SRETNU NOVU GODINU !!! 
KLAPE SU OTPIVALE   SLIJEDEĆE :
 
http://img855.imageshack.us/img855/766/dsc08559z.jpg
 
1 . PUNTARI , OMIŠ, OSNOVANI 1992,( TERE JE U HNK ,KUSA U klapu VERSI ) , VODITELJ JE PROF. MIJO STANIĆ ( TO VAM JE ONAJ KOJI JE S TEROM PIVA  RUNJIĆEVU "SAMO MORU VIRUJEM" :) I ŠTA MI JE DAO INTERVJU ZA ČLANAK : PRIČA O JEDNOJ PJESMI :)
OTPIVALI SU : 1/ U SE VRIME GODIŠĆA, 2/ OČE NAŠ - VRLO ZANIMLJIVO, DRUGAČIJE NEGO KAMBI NA GRIPAMA ZA ŠJOR DALMATU , 3/ OVOGA VRIMENA ,
http://img88.imageshack.us/img88/3027/dsc08557p.jpg
 
TE 4/ ZVONČIĆI - TU SU DENIS I MOJ ROĐAK ANTE PIVALI MALO NA ENGLESKI,A MARKO JE ZVONČIĆIMA ZVONIJA :))))
 
http://img818.imageshack.us/img818/9084/dsc08540h.jpg
 
2.  DUBRAVA , IZ DUBRAVE , E NJIHOV SAM VELIKI DUŽNIK !!! NAIME, ONI SU IMALI NE BAŠ MALU ULOGU U NAŠEM DUGORATSKOM LITU 2011 U PREDTSAVI KUU-a "Sveti Klement" Gornje Sitno, drama: "Poljička malatija" - odličan dio D LJETA - vridilo je pogledati !!!
! TAD SMO SE JA I JEDAN  MOMAK POGLEDALI I JA GA PITAM : MLADIĆU ODAKLE SE MI ZNAMO ?!  ( MOŽE MI BIT SIN ) AL NAGAĐAMO I DOŠLI MI DO " POLJUDA 2010 " ONOGA DI SAM OSVANILA U SLOBODNOJ - DA :) I ON JE REKAO TADA, JA SAM ONAJ ŠTA JE SIDIJA IZA VAS S CUROM- KAD STE ME PITALI : KAKO ZNAM SVE PISME ?! :)SVAKA ČAST !!!!  I ETO GA , TREĆI SUSRET U MOM OMIŠU !!! :) EVO GA U SREDINI - ČESTITALI SMO N. G. I BOŽIĆ, NE ZNAM MU IME??
 
http://img846.imageshack.us/img846/8971/dsc08537u.jpg
I ONI SU IZ DIJELA NEKADAŠNJE POLJIČKE REPUBLIKE MOJE MILE GOJSALIĆ :), OSNOVALI SU SE 2003 , NASTUPALI SU U "SVIRCI MOJI " , A OVE GODINE OBJAVLJUJU SVOJ PRVI CD  "RIČI ĆAČE MOGA" :), VODITELJ IM JE G. ANTE ŠIPIĆ-SOKOL .
PTPIVALI SU NAM : 1/ PREVELIKA RADOST , 2/ RODIO S EBOG I ČOVJEK , 3/ KAD SE ISUS DITIĆ U BETLEM PORODI I 4/ I LITOS KA I DO LITA OVDE - BILI SU JAKO DOBRI !!!!
 
http://img641.imageshack.us/img641/456/dsc08541dl.jpg
 
3. PASIKA , KOSTANJE , I NJIH VOLIM - RAZLOG VIŠE JE ŠTA SU DIVNO I DOSTOJANSTVENO U 8/2008.G. ISPRATILI NA VJEĆNI POČINAK MOG DRAGOG SVEKRA , TO JE "NAŠA TAJNA NERASKIDIVA VEZA" , A I MOJI SU KORIJENI IZ KOSTANJA - DJEVOJAČKO MI JE GOJSALIĆ :)
NASTALI SU 1998 . G. , ZNAČI I ONI SU IZ KRAJA NAŠE POLJIČKE JUNAKINJE I IMAJU U SVOM SELU-MJESTU "DANE MILE GOJSALIĆ " SVAKO LITO KRAJ SRPNJA !:) IMA I TAJ MOJ POST  I SLIKE :) VODITELJ IME JE BIO MIJO IZ PUNTARA, A IZA NJEGA PROF. JASMINKO ŠETKA ( OP.P. IMA POST "OMIŠ OMIŠANIMA" 5.2. 2011. :)
 
http://img828.imageshack.us/img828/1226/dsc08550a.jpg
 
4. KURJOŽE - jedina ženska klapa , IZ PODSTRANE ( to je moja susjedna Općina - IMAJU MANIFESTACUJU LITI "ZA POLJIČKIM STOLOM":)
STVARNO SU LIPOTICE :) I LIPO PIVAJU !! OSNOVALE SU KLAPU 2006.G., NISAM ZNALA DA SU DOBILE 1. NAGRADU NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU KLAPA U PERASTU- CRNA GORA , 2011. G. !!! BRAVO, CURE !!! VODI IH PROF. MIRKO RADAN .
PIVALE SU NAM : 1/TRI KRALJA JAHAHU, 2/VESELJE TI NAVJEŠĆUJEM , 3/ ADESTE FIDELES I 4/ THE LITTLE LIGHT OF MIND - BRAVO, POHVALJUJEM IH , ODLIČNA IZVEDBA !!!!
 
PREDIVNA VEČER PROLETILA JE ZA TREN !
 
http://img825.imageshack.us/img825/4748/dsc08576m.jpg
 
AL KAKO JA JE MOGU MUČAT - KLAPA PASIKA JE BILA GOST , IPAK - IPAK - U SPALADIUM ARENI NA KONCERTU ZVONKA BOGDANA - POŠIZDILA SAM KAD SAM ČULA  NA RADIO SPLITU  ODMAH IZA KONCERTA ,A NISAM VIDILA DA JE PISALO U NOVINAMA !!!!
AL NISAM ZNALA NI OVO , REKA MI EJ JEDAN SIMPA-ČLAN KLAPE DA JE VIDIO MOJ MEIL ORGANIZATORU NA STRANICI SPALADIUM ARENE - GDJE SAM IM NAPISALA DA POZOVU KLAPU PASIKA , KOJA PRIPREMA CD STAROGRADSKIH PJESAMA , EEEEEEEEEE  !!!!  DE LI JE TO BIO RAZLOG ILI NIJE - NISAM STIGLA PITAT, AL OVO MI EJ BILO VAŽNO - DA SU MOJI DRAGI "PASIKAŠI" TOOOOO  PROČITALI !!! 
AKO NISTE ZNALI , G. AMULIĆ IZ PASIKE MI JE  POSLAO ONAJ LINK ZA PISMU "IZAĐI IZ MOJE ČAŠE " KOJI Y TUBE MI JE NAPRAVIO NAŠ @IVAN-1 :))) !!!! 
A SAD ČEKAM LINK ZA DRUGU PISMU KOJU SU U ARENI OTPIVALI  - "NETKO SAVIM TREĆI" :) MOLIM, POŽURITE, NESTRPLJIVA OBOŽAVATELJICA STAROGRADSKIH PISAMA!
A REKLA SAM IM, JER NE MOGU MUČAT, A ONI NISU UMIŠLJENI , "PRAVI SU " !!!! - KOLIKO SAM O NJIMA PISALA I KAKO SAM DALA ONAJ Y TUBE :) DA SU MI MOGLI BAR ČESTITAT NOVU GODINU KA MOJA DRAGA KLAPA SV. JURAJ - EEEEEEEEEEE  ILI DAT KARTE ZA  BOGDANA :))) !!! - HVALA KLAPI SV. JURAJ !:) ČESTITKA-KALENDAR NA PUTU ZA SLO !!!
 
http://img515.imageshack.us/img515/2674/dsc08663r.jpg
 
MA NEMA VEZE - MOŽE PASIKA ISPRAVITI TO -  KLAPA SV. JURAJ MI POKLONILA 2  CD-A I KARTE:) , A  KLAPA BUNARI , NAKON BOŽIĆNOG KONCERTA 6.1. 2011. , KOJI SU MI POSLALI MEIL ZAHVALE  I OVO LITO POKLONILI  NJIHOV CD ! !!! :) DOBRO SE DOBRIM VRAĆA :)
 
CD STAROGRADSKIH OD PASIKE IZLAZI DO LITA - KAKO SAM ČULA NA RADIO SPLITU:)
  
NA KRAJU NAS JE SVIH LIPO POZDRAVIJA I ZAŽELIO SRETNE BLAGDANE I NOVU GODINU - NOVI ČELNI ČOVIK CENTRA ZA KULTURU OMIŠ , DENIS TAFRA ,mag.ing. , ČLAN PUNTARA , I MOJ BIVŠI RADNI KOLEGA IZ  "MOSOR-A !HVALA, DENIS, I TEBI - A I ČESTITALI SMO SE!:)
 
http://img861.imageshack.us/img861/1636/dsc08728s.jpg 
 
POZDRAV IZ BAJNICA - VAŠA "RUŽA CRVENA" (N-ICA) OMIŠKA GUSARICA :)
(MALO ME GAZDA MUTNO SLIKA-BILO JE NABRZAKA,BIT ĆE JOŠ:)
 
SVIM KLAPAMA ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU I DA I DALJE NE ISPUŠTAJU NAŠU DRAGOCIJENOST - KLAPSKU PISMU, PUČKE NAPJEVE, BOŽIĆNE PISME ! ZNAM DA NEĆETE IZNEVJERITI NI NAS, VAŠE OBOŽAVATELJE , A NI ŠJOR DALMATU , ZATO NEKA POĆIVA U MIRU I SLUŠA VAS OZGARA.
VIDIMO SE U MOJEM OMIŠU - AAA NAJPRIJE NA IZLUČNIM VEČERIMA :) ŽIVILI MI !:)
MIR NA ZEMLJI I VESELJE NEK NAM BUDE - SVIMA !
nasljednica @ 00:43 |Komentiraj | Komentari: 23 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 4, 2012
DOBAR VAM DAN , DRAGI MOJI ! :) JOŠ JEDNOM SVE NAJBOLJE VAM ŽELIM U NOVOJ GODINI ! - S PISAMON O ISTOJ RUŽI - ali koju dragi dragoj piva na prozoru :)
http://img535.imageshack.us/img535/7172/dsc08516l.jpg
SVI SRETNICI KOJI RADE , MISLIM, ZNA SE DI RADE :) IMAJU U OVOJ GODINI 2 MISECA SLOBODNIH DANA I PRAZNIKA I BLAGDANA -AKO GAZDA OĆE :) A MI "NERADNICI" DOMA - NEMAMO - MA BRIGA ME, MENI JE IONAKO SVAKI DAN NOVA GODINA I VALENTINOVO - JER NAJVAŽNIJE SE PROBUDIT ZDRAV  I ZAJUBJEN ,ŠTA SE ČUDITE !!!! :)
HVALA VAM SVIMA NA LIPIM RIČIMA I ČESTITKAMA !
IZVINITE AKO NISAM SVIMA UZVRATILA ILI SVIMA ČESTITALA - IMA NAS VIŠE NEGO NA  BIRAČKIM SPISKOVIMA :)
A NISTE SE VALJDA ZAMISLILI -DI SAM ?! MA BILO JE NIZ RAZLOGA DA NISAM DAVALA POST :) EVO NEKIH :
 
1. PO UZORU NA NAŠU DRAGU @SJENU - I JA SAM DALA ČESTITKU PA KAO ODMARALA KA I ONA ONO PRED BOŽIĆ - KAD NJE NIJE BILO PO MISECA :)
2. ZBOG DRAGE MOJE @LOMIC  NISAM MOGLA DAT 8 POSTOVA U JEDAN - DA MI SE ONA NE LJUTI - JER SU MI DANI BILI  ISPUNJENI - POKUŠAT ĆU SLIKAMA DOKAZAT:)
3. NISAM IMALA FOTIĆ NEGO SAMO NA BADNJAK I BOŽIĆ -ODU MOJI NA VIŠEDNEVNI DOČEK, A DA MI SLIKE NISU PRIBACILI - SINU SAM "MATER SPOMENILA" :)
4. IŠLA SAM IZABRAT FOTIĆ NEKI KOJI JE @POPE ZAPRIJA U GLAVU , ONAJ KAJ GA JE @VIGGA PITALA NA BLOGER-VIKI : KAJ MU BAŠ TAJ TREBA, AAAA NIMA GA NIGDI  :)
http://img818.imageshack.us/img818/3385/dsc08220l.jpg
5. TILA SAM DAT NOVU PISMU - PROZA-POEZIJA  ZBOG  @DINKA:) - NE BI LI MI NACRTA JOŠ KOJU LIPU SLIKU, AL NEMA TOGA "CD-A SLIKA" IZ ONOG OKISLOG APARATA SA GRANE ŠIPKA U VRTU,KO DA JE U ZEMLJU PROPA:)TIĆICA JEDNA ULETILA U BORAVAK :))))
http://img225.imageshack.us/img225/6981/dsc08215s.jpg
6. U NAS VAM JE BILO LITO VALOVITO - KRATKI RUKAVI NA BALKONU DORUČKOVALI, RUČALI I POPODNE "KOFI TAJM" - MILINA I VIDILI DUPINE !!!!:) A NIMAN FOTIĆA :)
http://img41.imageshack.us/img41/2243/dsc08230a.jpg 
7. PRVI DOČEK S UNUČIĆIMA BEZ "MOJIH " MILINA- DA VAM TO NE MOGU OPISAT - FOTIĆA SE NISAM IMALA KAD NI SITITI :))) A ŠTA JE BILO NA TV - MALO ZNAM :)
8. E ZNAM NA TV SAM BILA U "LIJEPOM NAŠOM SPECIJAL" -  SA HAJDUKOVIM ŠALOM :))) AL NISU OPET DALI "BURA" KLAPE SV. JURAJ,OPET ME ZEZLI :) AL ZATO SAM BILA NA "TRIO GUŠT" -DADILJA FREN I MOJI MALIŠI - KA "TRIO GUŠT" !!! :) 
9. OBITELJSKI SMO BILI  U ARENI  NA REVIJALNI  MEMORIJALNI TURNIR 4 KAFIĆA - "MEMORIJAL - DINO PETRINOVIĆ " I TO NA SV. STIPANA - PRED OKO 11 500 LJUDI - PREDIVNO ZA SAMO 30 KN PO OSOBI - sav prihod od turnira za potrebe centra Mir u Rudinama, koji brine o djeci s poteškoćama u razvoju.KAKO JE BILO,MOGLA BIH ROMAN - AL MOJA DRAGA @NOVA50 NIMA KAD ČITAT - SPREMA NOVU ZBIRKU PISAMA NA ČAKAVŠTINI :)))
10. MOJ ŠKVERANIN JE DOMA PA SMO VARILI OGRADU ZA VRT I SUSIDU SLOVENCU ODRNU I MALO ČAČKALI OKO VRTA - KAD SU SVI ŠKVERANI DOMA DO 16.01.2012-UFAMO SE U NOVU VLADU , DO TADA UŽIVAMO U "PROPUŠTENOM" I ODMARALI  :) 
11. UŽIVALI SMO PO OMIŠKOJ PLAŽI  - OSTAVILA ŠTIKLE PO NJOJ - DIVOTA :)))
http://img18.imageshack.us/img18/5237/dsc08095k.jpg
12. ALI  I ZBOG OVOGA :) TOLIKO STE SE  NAČITALI MOJIH "LANCUNA"  ( NE ZNAM SAMO KOLIKO VAS - ZA NEKE SAM SIGURNA ;):))) DA VAS STVARNO NISAM TILA ZAMARAT S NOVIM ČLANCIMA - JER STE ZASLUŽILI DA SE I OD MENE ODMORITE :)))) 
http://img580.imageshack.us/img580/7301/dsc08248t.jpg
13. MA NE MOGU BEZ RUŽE CRVENE - NI KAD BI TILA - JER NA BOŽIĆ MOJI IŠLI MALO U ĐIR, A JA SLUČAJNO UPALILA TV JADRAN - KAD "KONCERT HRM I BAŠ KLAPA SV. JURAJ DOLAZI I "RUŽA CRVENA" A MENI SUZA ZA SUZOM - A KAD NE MOGU BEZ NJEEEEE
14. ONDA SAM VAM PIVALA IZA TOGA UŽIVO NA TELEFON JEDNOJ DRAGOJ OSOBI I EKIPI SA ŠKOJA - NIJE NA KOGA MISLITE :) I ON JE ZAPIVA SA MNOM BOŽIĆNE I NJEGOVI  SVI PO REDU - MA LIPJE NI MOGLO BITI  TO BOŽIĆNO POPODNE - A I RUŽU CRVENU  !:)
D O P U N A ! VIDITE -  A NISU ZNALI DA SAM IH SPOMENILA - NEMAJU INTERNET !!!
http://img194.imageshack.us/img194/1294/p1033446kopija2kopija.jpg
15. BILA U ETERU NA RADIO SPLITU - ZAŽELILA IM SRETNU NOVU I SLAVONCIMA DOKAZALA DA NE SAMO "KAKO LIPO JUBI DALMATINKA" NEGO KAKO LIPO I PIVA : KAD PROCVATU U PROLJEĆE JABUKEE:) OPET ŠOU - JER MENI NE TRIBA PUNO I EDO GRACIN JE ANNI I MATKU ZAŽELIJA SRETNU NOVU !!I ANNA MI POSLALA VIDEO KAKO PIVA BOŽIĆNE PISME - NAŠE :) ! HVALA ANIČKA I MATKOOO !!! :)
 
16. BILO NAM JE - PREDIVNO - GLEDAT I VATROMET NA NOVU GODINU NA BRAČU , U SPLITU , U BAJNICAMA-  A DA VAM NE KAŽEM DA JE MOJ BIJA S MUNICIJOM NAJLUĐI OD SVE DICE :)))) DIĆICA SE MOJA NISU PLAŠILA :))) VESELO, VESELO - AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE ONDA !:)) JE DA SU MI BOB MALO STRESLI-BRŽE ĆE RAST :) !
 
A VEČERAS - U CRKVI SV. MIHOVILA U MOM OMIŠU :) BOŽIĆNI KONCERT :PUNTARI,Omiš, PASIKA,Kostanje, DUBRAVA I KURJOŽE (Ž), Podstrana :) IDEMOOOO PIVAT !:)
 
http://img80.imageshack.us/img80/4628/dsc07159r.jpg

ZDRAVI MI I VESELI BILI KROZ CILU OVU 2012 . GODINU !
VAŠA RUŽA CRVENA :)
p.s. NISAM MOGLA MOJU"RUŽU CRVENU "DAT- RASTUŽILA BI ME !
...VILO MOJAAAAAA KADA POĐEŠ SPATI , JA ĆU TEBI PISMU ZAKANTATI :)))))))
nasljednica @ 11:07 |Komentiraj | Komentari: 46 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.